- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Yok canim sekerde gitti onun nosu vardi gelsede bi haber alsak hayirlisiyla iyilessinde teyzecigi inşallah
Hiç haber alan da yok de mii :26: valla Banuşumuz bi eski haline dönse artk baya üzüldü bu ara yaa..
Evet bende hepine soz veriyorum hedefime ulasacagim yemin olsun ki oduller disinda diyetten cikmayacagim an itibariyle
Aynen canm bu haftasonu gelip menülerimizi yazacaz özellikle ki sapıtmayalım sakın ha; bak ben bu hafta kötü çıkcamı biliyorum ama haftaya çok farklı olcam ve sonraki haftalar; en fazla mesela haftasonu hkendime bir iki top dondurma dicem o da hedefime ulaşırsam falan mesela..
Anladım canımm şimdii babalar fena haklısn erkekleri doyurmak zor; yine zararlı olduğundan değil ama o zman ekmek yeme yavrum barii
Ay Ayferim ah.. olmuş artık napalım, bize saygısızlık falan değil de anlık bi hüsran yenilme bir daha inş bu kadar kendini harap da etme; yani ben de 5 günlük menümü koysam farkı olmaz :18: ama cidden artk kaçamağım yok sana sözüm varrsen yeter ki eskisi gibi enerjik ol
tartı öncesi baya kötü olmuş kaptanım. ama üzme kendini tamamvardır herşeyde bi hayr toparlan haftaya acısını çıkart o 4 dilim pizza ve etikaramın
aynen canım kaçtı o bidaha olmıcakk :18: hafta sonu menülerimizi yazıyoruuuz kaçamak yapmıyoruuzz
Yok canim sekerde gitti onun nosu vardi gelsede bi haber alsak hayirlisiyla iyilessinde teyzecigi inşallah
Evet bende hepine soz veriyorum hedefime ulasacagim yemin olsun ki oduller disinda diyetten cikmayacagim an itibariyle
Haklisin olmusa care yok ama biranlik bosluk bi haftayi goturuyor hatta iki hafta
Kaptan olarak cok ayip ettim cok
:129: Aynennn
Evet ya hayırlısıyla iyileşsin de inş..
ANlaştık kaptanım benden de aynı söz; olur da ufacık kaçamak yapsam 2 katı spor yapacağımama öyle eskisi gibi kaçamak değil; diyelim canm çokkk çekti bi kare çiko yedim; hadi kızım 1 sa spor ohh
Anlastik
Kizlar 10 tane yavrumuz olmus morelim duzeldi valla minicik minicikler kangal hamileydi
Ama kiskaniyo yanina almiyor buyuk ihtimalle yavrularin biri olu iceri almadigina gore
kızlar günaydın
doktorcum acilen önce sana bişey danışacağım sabah uyandım ve yere basınca ayaklarımn ortasında şişlik olduğunu farkettim, yere basınca hissediliyor ve çok ağrıyorçok yürümedim çok iş de yapmadım, topuğumun hemen bitiminde ve ayağımın ortasında..
ne yapmış olabilir çok korktum acaba yediklerimden vs olmuş olabilir mi böyle bişi?
sabah eşim canımı çok sıktı zaten, stresliymişim ben.. oğlanın kakasının çişinin peşinde dolanan ben, bakıcının herşeyiyle ilgilenen her sorusuna her isteğine cevap bulmaya çalışan ben, üzerine işte de kendisi kadar çalışan ben, sonra da stresliymişim.. çocuk gibi oğlanla oyun oynamaktan başka bildiği yok, o da her oyunda ya kavga ya başka bişi... sürekli sürekli uyarmam gerekiyor, çocuğu saçmasapan inada bindiriyor, ağlatıyor.. uyarmaktan bıktım artık.. sabah da bundan hafif tartıştık, peşine ayaklarımı söyledim duymadı bile, umruna bile gelmedi.. çok zoruma gitti hakkaten, bi kaç gün hiç konuşmıcam... böyle bi yerde doktor bulmayı bırakın doktor bulsam gitme imkanımın olmadığı biryerde yaşıyorum iyice nefret ettim buradan
kızlar günaydın
doktorcum acilen önce sana bişey danışacağım sabah uyandım ve yere basınca ayaklarımn ortasında şişlik olduğunu farkettim, yere basınca hissediliyor ve çok ağrıyorçok yürümedim çok iş de yapmadım, topuğumun hemen bitiminde ve ayağımın ortasında..
ne yapmış olabilir çok korktum acaba yediklerimden vs olmuş olabilir mi böyle bişi?
sabah eşim canımı çok sıktı zaten, stresliymişim ben.. oğlanın kakasının çişinin peşinde dolanan ben, bakıcının herşeyiyle ilgilenen her sorusuna her isteğine cevap bulmaya çalışan ben, üzerine işte de kendisi kadar çalışan ben, sonra da stresliymişim.. çocuk gibi oğlanla oyun oynamaktan başka bildiği yok, o da her oyunda ya kavga ya başka bişi... sürekli sürekli uyarmam gerekiyor, çocuğu saçmasapan inada bindiriyor, ağlatıyor.. uyarmaktan bıktım artık.. sabah da bundan hafif tartıştık, peşine ayaklarımı söyledim duymadı bile, umruna bile gelmedi.. çok zoruma gitti hakkaten, bi kaç gün hiç konuşmıcam... böyle bi yerde doktor bulmayı bırakın doktor bulsam gitme imkanımın olmadığı biryerde yaşıyorum iyice nefret ettim buradan
günaydın kızlar.dün eve gidip uyumuşum.baygın gibiydim.kronik yorgunluk olustu sanırım bende.son zamanlarda cok yüklendim kendimi bedenen ruhen.bir yerde patlak verecegi belliydi.iyi bi tatile ihtiyacım var oda şuan imkansız.
menude sende mukummelsin canimBugün hasta olduğum için iştahım kesildi bir yandan iyi oldu dermişim:)
Menüm:
Sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı yarım deste maydonoz 10 yeşil zeytin eşliğinde
Akşam 18.15: 1 bardak kefir+ 1 fırında tavuk but+ haşlama brokoli ve kabak + salata
Sıvı : 3 fincan limonlu siyah çay+ 1 fincan zencefilli çay + 1 şekersiz Türk kahvesi + 2,5 lt su
Spor yokburda fırtına var önce rüzgar sonra kahverengi bir yağmur yağdı,eşim birara çıktı geldi şemsiyeyi yıkamak zorunda kaldım
Unutma bacisi ama bidahada olmasinOlsun canım sen geldiginfd yaz menunu biz yorum yapariz
Amin canim inşallah bitanem
Çöl iste esen ruzgar yagmurla geri donmus zor baska memlekette olmak . Menu gayet güzel . Geçmiş olsun canım
Bugun ki menuler pek bi guzel ben kendimden ikinci kez utandim
Hadi bakalm goster bizde gozde isterse neler yapabileceginiGünaydın kızlaaaarrr... güzel bi gün olsun yarının hazırlığı olsun inşallah.. ben bugün öğlen ve akşamı çok hafif geçiricem yarın kilomu az daha aşağı çekebilmek için, akşamda 1 saat yürüyüş yapıcaz arkadaşlarla inşallah güzel olurr.
dünkü menümü yazıyım
sabah: 2 dilim kepek ekmek( köşesiydi o yüzden 2 sayıyorum) 1 haş. yumurta 7 adet zeytn, 1kk dan biraz büyük peynir 2 çay
ara : 1 yeşil elma (12de)
öğlen: yemekleri beğenmedim, 1 kase yoğurt, 1 kase patatesli havuçlu şehriyeli çorba( sadece suyunu içtim) 1 dilim kepek ekmek
ara 1 nescafe
akşam: kendimce kendime iskender yaptımet döner 1 porsiyondan azdı + üstüne azıcık salça sulandırıp kızdırıp döktüm 2 yk yoğurt 1 dilim ekmek :18: bol salata
ekmek fazla oldu biliyorum
ara: 1 nescafe daha
su: 2 buçuk oldu
spor bugün 15dk anca hızlı yürüdüm. bugün fazla yüklencem
Bende yaziyim menumu (hilal senin menunun benim menuyu divmesine imkan gok resmen hayret ediyorum kendime naptim ben aksam)
Sabah
1 kepekli tost
Ara
1 bardak kefir
Ogle
3 kepce corba layla corbasi
Aksam
1 kase tarhana corbasi
Salata 3 yk paflican etli
Sonucu ogrendigimde
Pizza 4 dilim
1 eti karam
Biraz cekirdek ve cips
1 bardak cola
Kızlar yaptigim terbiyesizligi saygisizligi goru diye yazdim bu size yaptığım saygisizlik cunku
kızlar günaydın
2 ayagında birden orta kısmında öylemi?şişen yerde sıcaklık hissi kızarıklık yoksa ödemdir varsa enfeksiyondur.stres durumlarında mevsim gecişlerinde hormonel durumlarda vucut değişik tepki verebiliyor.çokmu belirgin keşke görme imkanım olsaydı foto ceksen eklesen.merak ettim şimdi.kızlar günaydın
hasta yogun biraz zor yazıyorum.ah ben vakit bulabilsem uyurumda nerdeeeeeeeeeee.Kelebegim sende mi su uzerimizdeki mutsuzlugu bi atalim o vakit. Bahar yorgunlugu galiba uykulara doyamiyorum bende
Soz bi ta olmayacakmenude sende mukummelsin canim
Unutma bacisi ama bidahada olmasin
Hadi bakalm goster bizde gozde isterse neler yapabilecegini
Ooo süperYuruyusumu yaptim geldim simdi guzel bi kahvalti hazirliyacam biber kozliyim bol yesillikli peynirli yarin en az 500 gr verelim kizlar ya
2 ayagında birden orta kısmında öylemi?şişen yerde sıcaklık hissi kızarıklık yoksa ödemdir varsa enfeksiyondur.stres durumlarında mevsim gecişlerinde hormonel durumlarda vucut değişik tepki verebiliyor.çokmu belirgin keşke görme imkanım olsaydı foto ceksen eklesen.merak ettim şimdi.
erkekler konusuna gelince onu hiç açmayalım bluecum.ben yeni atlattım diye düşünürken resmen bedenim çöktü.takmamak lazım.keşke biri sürekli bize telkin verse.erkelerin cocuklaran bi farkı yok.biz ne yapıyorsak cocuklarımız için mutlu yuvamız için.onlardan aynı özveri imkansız bunu etrafımıda görerek cok iyi anladım ben.
hasta yogun biraz zor yazıyorum.ah ben vakit bulabilsem uyurumda nerdeeeeeeeeeee.
Ayy Blue senin de moral çökmüş bugn grupça bi durum var ama anlamadımm..
Canm ya eşine belli et bi şeyleri haklısn ama çok da uzatma istersen zaten diyosun yaşadığımz yer yer değil, bi de eşinle aran kötü olursa iyice kafaya takarsın; alttan al boşver her kadının derdi bu değil mi hangi erkek tam istediğimz gibi kii
Ayağına da geçmiş olsn umarm Yasemin doktorun bi fikri vardır :44:
Günaydın canım morelini bozma erkekler iste isine gelmedi ya senide duymaz kuslugu uzatma ama kari koca aradina girermis seytan en cok boyle zamanlarda mutlu olurmus
Ayagina soguk suya sida dok ve karbonat at birazda beklet canim belki iyi gelir odem gibi birseyse diger turlu bi hastaliksa bilemedim simdi
sakin ol canım yaa :26: ne desem onuda bilemedim konuşmazsan daha kötüye gitmesin iş inada binmesin aman dikkat et
sağol canım teşekkürmenude sende mukummelsin canim
2 ayagında birden orta kısmında öylemi?şişen yerde sıcaklık hissi kızarıklık yoksa ödemdir varsa enfeksiyondur.stres durumlarında mevsim gecişlerinde hormonel durumlarda vucut değişik tepki verebiliyor.çokmu belirgin keşke görme imkanım olsaydı foto ceksen eklesen.merak ettim şimdi.
erkekler konusuna gelince onu hiç açmayalım bluecum.ben yeni atlattım diye düşünürken resmen bedenim çöktü.takmamak lazım.keşke biri sürekli bize telkin verse.erkelerin cocuklaran bi farkı yok.biz ne yapıyorsak cocuklarımız için mutlu yuvamız için.onlardan aynı özveri imkansız bunu etrafımıda görerek cok iyi anladım ben.
hasta yogun biraz zor yazıyorum.ah ben vakit bulabilsem uyurumda nerdeeeeeeeeeee.
Ay kuzum ya cok gecmis olsunyabancı bir ülkede yaşamanın zorlugunu bilirim.heleki sizinki daha farklı bir durum az evvel ablam aradı miniğin vucudunda döküntü olmus ne olabilir diye uzaktan cokk zor bir şey diyebilmek.oda hep dra gitmenin ne kadar zor oldugundan yakınıyor.
Canim erkekler hep boyle yaseminin dedigi gibi fistik gibi olup mutlu okuyoruz hedef bu. Bak benimkide dun sinir etti. Kan verdim (ki heveslenmesin diye soylemedim) jastaneddn ciktim cok yirgundum topukluda ayagimi vurmus ohh ustune ustluk aradim gel beni al diye aracla bes dk yurusem 40 dk anneme gidecektik ee isim var su siparis ettim iptal et yarin getirsinler dedim yok bidaha arayamazmis yurumeyi severmisim ben yuruyecekmisim zaten oyle bir hevesim gucum olsa yururum demi neyse annemlere gittim beyefendi geldi aaa bacaklarin varmis diyohakkaten bugün grupta enerji düşükçoğu kişinin canı sıkkın.. neyse olur böyle zamanlar.. geçer inşallah..
haklısınız canlarım ama hakkaten herşeyin sonunda stresli olarak anılmaktan sıkıldım yani robotmuyum ben.. duygusalsın diyor e heralde ben bayanım diyorum, işe gelince oğlumu özlesem benimki duygusallık, kendisi özlese "oğlunu çok seven baba".. çok sıkıldım bu tanımlamalarından.. mesela sabah uyanıyorum oğlanı çişe uyanmadan tutsaydım, bezini açsamıydım saat geç mi oldu şu mu bu mu kakasını altına yapar mı bin tane şey var aklımda, kendisi de iş yerinde 2-3 evrak üstüste gelse nasıl strese girer, ama o haklıdır... evde de tek işi oğlanla oyun oynasın onda da arada kavga etsinler, saçmasapan yarışlara giriyor çocukla, o sorunları da ben çözüyorum.. bazen yanlış bir baba modeli mi diye tereddüt ediyorum açıkcası çünkü bi yandan da onu eğitiyorum sanki..evde kocam ve oğlum değil 2 tane oğlum var sanki..çoğu zaman onun yüzünden sabrım taşıyor ve çocuğa kızma sebebim çoğunlukla eşim oluyor..bin kere dedim ki şu çocuğun yanında gece bişey yiyip içme, wcye alışacak, kalkıp gidiyor ben şunu yicem diyor, tekrar uyarıyorum yapma etme o da yiyor haliyle, ee sonra su içeyim, oğlan da su içiyor, sonra daha uyumadan yatakta hertaraf çiş.. kim temizliyor ben.. aaa neden sttreslisin ki ne var bunda.. aman neyse ya..
asıl ayağımla ilgilenmemesi çok canımı sıktı.. burası saçmasapan bi ülke yani, kendisi olmadan doktoru arayamıyorum bile..
sağol canım teşekkür
doktorcum evet ikisinde birden orta kısımda, şişlik sadece basınca hissediyorum gözle görülür değil, sıcaklık hissi var, kızarıklık yoktu sabah.. stresim yoktu bu sabaha kadar dermişim:), ama hava değişimi ciddi anlamda var, biraz bekleyeyim o zaman, inşallah ciddi bişy değildir de gecikmiş olmam...
Cok dogru canimamannnn boşverin hanımlar.bizim kendimize yapabilecegimiz en güzel şey kilo vermek bakımlı olmak,yeri gelincede amannn sende diyebilmek.hayatın herkese göre ayrı zorlugu var.önemli olan yıpranmadan aşabilmek.
Of yaa cidden ne bu üstümüzdeki havaa...bende de var aynı kolumu kıpırdatasım yok; işyerinde artık mutlu değilim resmen bırakacam diye mi diyorum ama değil işler eskisi gibi yoğun değil ama bu durum güzel de değil; ofiste sekreter hasta ben bekçi oldum gibi bu aralar sinir olmaya başladım artk...kısa süre idare edilir de yakında 1 ay olcak yaniay bilmiyorum ya ne biçim hava, başım ağrıyo sürekli napcam ne etcem nerde işe gircem nişanlım napcak falan filan napcaksak yapsak da ben de kurtulsam yaaa...kpss ye de çalışasım gelmiyor hadi işten ayrılım desem hem maaştan olcam hem de ders çalışmazsam yazık olcak; neyse 2 ay daha sıkıyim dişimi poff :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?