Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın canım ödemdir inşallah, eşin içinde ne diyim canım erkekler genel anlamda böyle çocuktan beterler, onlara göre hiçbirşeyden şikayet etmiyceksin sürekli mutluymussun gibi davrancaksın en ufak bi olmusuzlukta hep aynı şey, sen zaten böylesin hiçbirşeyden mutlu olmuyosun falan falan başlıyorlar... sorunlarla yüzleşmek istemiyorlar.. mecburen alttan alıcaz çünkü hepsi aynı model değişiği yokk

Gecen haberlerde tembel gelin sendurami diyolarmis uzmanlar bahardaki yorgunluga.bacim amannnnn de gec ilersini dusunursen cikamazsin isin icinden Rabbim bi yol gosterir de bugununu kendine zehir etme hersey yolunaAllahin izniyle

Bluecugum canim gecmis olsun iltihap olabilir mi acaba.canim sikma canini bardagin dolu tarafindan bakmal polyanacilik oynamak lazim yoksa gercekten kimseye bisey olmuyo yiprandiginla kaliyosun

evet canım takip edicem inşallah geçer, geçmezse beyefendiye söylerim artık bi zahmet götürsün..
aynen bi yastık var gibi, sağ ayağımda daha çok şuanda, ve baya gergin altı..
tedirgin olmamın sebebi, karatay yapıyorum ya acaba bişey fazla mı oldu vs diye korku duyuyorum.. mesela omega 3 alıyorum acaba o ters bişi yapmış olabilir mi? gerçi onu da her gün almadım, mesela 2 gündür almıyordum dün aldım.. yumurtayı da abartmıyorum genelde 1 tane çok nadiren 2 tane yiyorum..

Bluecugum canim gecmis olsun iltihap olabilir mi acaba.canim sikma canini bardagin dolu tarafindan bakmal polyanacilik oynamak lazim yoksa gercekten kimseye bisey olmuyo yiprandiginla kaliyosun

haklısınız kızlar bi de böyle dipdibe sürekli hiç çekilmiyor, işte ayrı gör evde ayrı gör bi sosyal ortam yok zaten, sıkıldım valla şöyle bi kızkıza oturma ortamım yok ya (

Sikintisiz hayat olmuyor cunku sinav dunyasi diyoruz herkes birileryle yahut saglikla yoklukta imtihan ediyir yaradan rabbim beterinden korusun kaldiracagimiz yuk vermesin
Aslinda benimde dertlesmeye ihtiyacim yok degil kizlar
Biz evi satip kaynimin evini ayiracaktik ama ev satilmiyi simdi ne olacak diyorum yakinlardan kardesime ev kiralariz diyor yada biz cikariz diyor haziranda ben duzenimi kuracam İnsallah ama iki ay kaldi ne kaynim hazirligi var ne esimin simdi merakla bekliyorum kaynim iyidir hostur ama fenadirda bu evde hakkim var diyecek cikmayacak anasi zaten bekar oglani birakmam diyor diyorda esimde anasini birakmiyirki hakli kayinvaldem 76 yasinda bu saatten sonra yanliz yasayamaz bu zihniyetle 11 senedir sabrediyorum evlenir bigun diye ama adamin umrunda degil gonlumw gore bulamazsam evlenmem diyor kendisi 38 yasinda 30 uzerindekileri beyenenmiyor hasbam ben diyorum esime anandir Allah rizasi icin basiminustunde yeri vardir ama kaynimla yasamak agir geliyor tesetturumu tam yasamak istiyirum ayni evince cok Zor oluyor gecen ogle vaktu cikmis gelmus anahtarla kapiyi acti gerizakali
Evde bi kadin var musaitmi degilmi bassana zile ki musait degildim basim acikti sinir oldum kisaca tahammul kalmadi kizlar esimede diyorum umrumda degil nasil care bulursan bul haziran birde ben giderim cok sukur babam bi daire verdi gider dayar duser yasarim artik bencilliklerinde baktim herkezin

Suanda 0 4 yas arasi cocuklari anlama diye bi kitap okuorum canim babanin yapmasi gereken annenin ew isleri dio 4yasina kadar ve cocuk istediginde cocukla oynamak yoksa sinirli bi anne olur ve cocugunuz zarar gotur dio esimde kitabi okudu az deisme war ama yok ya annesi nasil alistirdiysa oyle gidio

ya canım geçen tv de ibrahim saraçoğlunu dinliyordum bu omega 3 haplarını sordular kesinlikle önermiyorum dedi kansere zemin hazırlıyormuş daha birsürü şey anlattı, doğal yoldan alın dedi mesela keten tohumu omega bakımından çok zenginmiş

Gecen haberlerde tembel gelin sendurami diyolarmis uzmanlar bahardaki yorgunluga.bacim amannnnn de gec ilersini dusunursen cikamazsin isin icinden Rabbim bi yol gosterir de bugununu kendine zehir etme hersey yolunaAllahin izniyle

canım Allah sana sabır versin bide anlayıssız ınsanlar olunca daha da zorrr, valla öyle bi imkanın varsa git otur babanın dairesinde ev satılıncada alırsınız hakkınızı

Gozdem tadini cikar bekarligini valla

vallahi canım ya, sevgili bile istemiyorm aman kafam bir rahat sormaaa. Allahtan mesela babamda hafta sonu gidip geldiğim yere karışmaz, özgür hür şekilde yaşıyorum çalışyorum diye para hesabımıda kendim biliyorum amaannnnn çok şükür bin şükür halime

işin çok zormuş canım yaa vallahi sabır sabır biyere kadar. rabbim gönlüne göre versin heleki başka erkek varsa evde çok zor, yaşıda baya var yani ufak çocuk değil bazı hataları hoş görülsün. benim ablam beni kayınvalidemle kaynımla aynı apt.da altlı üstlü olcaz diye vermedi ev alsınlar öyle dedi ki seninki oy anam ooyy :18: büyük konuşmayayım ama şahsen ben yapamazdım heralde ki tesettürlüde değilim yani ..

canım hakkaten Allah yardım etsin gerçekten zor bir durum.. evlendiğinizden beri beraber mi yaşıyorsunuz? dediğin gibi kv en azından bayan, ve yaşlı neticede, eşinin annesi.. ama kaynın ayrı.. umarım ayrı eve çıkmayı kabul eder de rahat edersin canım en yakın zamanda.. ya da şöyle iyibi kısmet bulsa da evlense..

canım çokşükür eve gelince yapmam gereken bi yemek oluyor, yemek sonrası oğlumla ilgilenmeye zamanım kalıyor ama çocuk her işi benim yaptığım dönemde babasıyla oyun oynamaya öyle alıştı ki şimdi daha yeni yeni beni kabul ediyor, istemiyor benim dahil olmamı.. babası yokken daha akıllı, sözümü daha iyi dinliyor hatta uyuyacağı zaman bile daha çabuk uyuyor, babasıyla tam anlamda azıtıyor ve beni dinlemiyor çoğu zaman.. her kural anneden geliyor şunu ye bunu yeme, şunu yap bunu yapma, e ben de istemem tabi annemi..

hmm, ya işte biri öneriyor biri önermiyor ben de bilemedim napmak gerek, canan karatay da herşeyin doğalını önerdiği halde, omega 3 mutlaka destek olarak alınmalı diyor.. keten tohumunu da öneriyor, ama aldığımız miktar vücuda yetmiyor diyor.. osman müftüoğlu da balık yemediği günlerde alıyormuş.. önemli bir ayrıntı olarak, omega3 omega 6 bileşimleri olan haplar var bir de sadece omega 3 olanlar var, onu almak gerek diyor canan karatay.. sadece omega 3 olmalı yani..

Hayy allahim yarabbim al burdan bak olaya seninkisi hepten zor
Benimde kaynim iki yildir yanimda hicte sorun olmadi ta ki evli bi kadinla birlikteligini duyana kadar
Allahim gozume nasil gorunuyor anlatamam
Icimdeki butun sevgi saygi gitti yerini buz dagi nefret aldi
Aylarca icimi kemirdi
Sukur ki haziran birde evleniyor gitsin gunahini evinde tasisin
Hep ucimde buyudu nefretim esimle cok tartistim bu yuzden
Neyse ki bitiyor onun gunahinin bedelini rabbim odedir bana hesap sirmak dysmez hos soylesende laftan anlamaz
Ilk degil ki kufure sapmasi sonda olmaz tovbede etmez

hakkaten üzücü olmuş nişanlısı adına da üzüldüm, inşallah evlenince hatalarını hiç tekrarlamaz pişman olur ve iyi bir insan olur..

size sözüm var diye öğlen yemekte börek yemedim. vallahi yemedim yumuşacıkta yapmışlar ama abime ayırdım yemedim yarın güzel bi kiloyla karşınıza çıkmam lazım yiyemedimm

hakkaten üzücü olmuş nişanlısı adına da üzüldüm, inşallah evlenince hatalarını hiç tekrarlamaz pişman olur ve iyi bir insan olur..
İnşallah allah affetsin onu
size sözüm var diye öğlen yemekte börek yemedim. vallahi yemedim yumuşacıkta yapmışlar ama abime ayırdım yemedim yarın güzel bi kiloyla karşınıza çıkmam lazım yiyemedimm

Oo aferin yaramaz ufakligim akillanmis napsin kaptan cildirinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…