size sözüm var diye öğlen yemekte börek yemedim. vallahi yemedim yumuşacıkta yapmışlar ama abime ayırdım yemedimyarın güzel bi kiloyla karşınıza çıkmam lazım yiyemedimm
size sözüm var diye öğlen yemekte börek yemedim. vallahi yemedim yumuşacıkta yapmışlar ama abime ayırdım yemedimyarın güzel bi kiloyla karşınıza çıkmam lazım yiyemedimm
valla kaptanım artık çok istesemde hayır diyorum napim. şeytan azıcık kopartta ye bari dedi. sonra dedim sanki onu yesem nefsim doyacak başlamak bitirmenin yarısıdır abim yesin dedmİnşallah allah affetsin onu
Oo aferin yaramaz ufakligim akillanmis napsin kaptan cildirinca
tebrikler canım
Ay kuzum ya cok gecmis olsun
Canim erkekler hep boyle yaseminin dedigi gibi fistik gibi olup mutlu okuyoruz hedef bu. Bak benimkide dun sinir etti. Kan verdim (ki heveslenmesin diye soylemedim) jastaneddn ciktim cok yirgundum topukluda ayagimi vurmus ohh ustune ustluk aradim gel beni al diye aracla bes dk yurusem 40 dk anneme gidecektik ee isim var su siparis ettim iptal et yarin getirsinler dedim yok bidaha arayamazmis yurumeyi severmisim ben yuruyecekmisim zaten oyle bir hevesim gucum olsa yururum demi neyse annemlere gittim beyefendi geldi aaa bacaklarin varmis diyo
Az sonra senin kafan yerinde olmayacak dedim
Hepsini vur birbirine
Cok dogru canim
Pire icin yorgan yakilmaz sen ciksan pat dihe gelir o sekreter pisman okursun bak hedeflerini dusun
Gecen haberlerde tembel gelin sendurami diyolarmis uzmanlar bahardaki yorgunluga.bacim amannnnn de gec ilersini dusunursen cikamazsin isin icinden Rabbim bi yol gosterir de bugununu kendine zehir etme hersey yolunaAllahin izniyle
Sikintisiz hayat olmuyor cunku sinav dunyasi diyoruz herkes birileryle yahut saglikla yoklukta imtihan ediyir yaradan rabbim beterinden korusun kaldiracagimiz yuk vermesin
Aslinda benimde dertlesmeye ihtiyacim yok degil kizlar
Biz evi satip kaynimin evini ayiracaktik ama ev satilmiyi simdi ne olacak diyorum yakinlardan kardesime ev kiralariz diyor yada biz cikariz diyor haziranda ben duzenimi kuracam İnsallah ama iki ay kaldi ne kaynim hazirligi var ne esimin simdi merakla bekliyorum kaynim iyidir hostur ama fenadirda bu evde hakkim var diyecek cikmayacak anasi zaten bekar oglani birakmam diyor diyorda esimde anasini birakmiyirki hakli kayinvaldem 76 yasinda bu saatten sonra yanliz yasayamaz bu zihniyetle 11 senedir sabrediyorum evlenir bigun diye ama adamin umrunda degil gonlumw gore bulamazsam evlenmem diyor kendisi 38 yasinda 30 uzerindekileri beyenenmiyor hasbam ben diyorum esime anandir Allah rizasi icin basiminustunde yeri vardir ama kaynimla yasamak agir geliyor tesetturumu tam yasamak istiyirum ayni evince cok Zor oluyor gecen ogle vaktu cikmis gelmus anahtarla kapiyi acti gerizakali
Evde bi kadin var musaitmi degilmi bassana zile ki musait degildim basim acikti sinir oldum kisaca tahammul kalmadi kizlar esimede diyorum umrumda degil nasil care bulursan bul haziran birde ben giderim cok sukur babam bi daire verdi gider dayar duser yasarim artik bencilliklerinde baktim herkezin
amanıın takım sinir küpü olmuş kızlaarrr azıcık boşveriiiiinnnnnn
cidden cok zor bir durum.imkanlar el vermese veya gercekten sana muhtaç olsalar insan katlanır.ama böylede olunca rabbim bol bol sabır versin sana.kaynında bi alemmiş.onada akıl fikir anlayış versin.okuyunca mideme kramp girdi walla.Sikintisiz hayat olmuyor cunku sinav dunyasi diyoruz herkes birileryle yahut saglikla yoklukta imtihan ediyir yaradan rabbim beterinden korusun kaldiracagimiz yuk vermesin
Aslinda benimde dertlesmeye ihtiyacim yok degil kizlar
Biz evi satip kaynimin evini ayiracaktik ama ev satilmiyi simdi ne olacak diyorum yakinlardan kardesime ev kiralariz diyor yada biz cikariz diyor haziranda ben duzenimi kuracam İnsallah ama iki ay kaldi ne kaynim hazirligi var ne esimin simdi merakla bekliyorum kaynim iyidir hostur ama fenadirda bu evde hakkim var diyecek cikmayacak anasi zaten bekar oglani birakmam diyor diyorda esimde anasini birakmiyirki hakli kayinvaldem 76 yasinda bu saatten sonra yanliz yasayamaz bu zihniyetle 11 senedir sabrediyorum evlenir bigun diye ama adamin umrunda degil gonlumw gore bulamazsam evlenmem diyor kendisi 38 yasinda 30 uzerindekileri beyenenmiyor hasbam ben diyorum esime anandir Allah rizasi icin basiminustunde yeri vardir ama kaynimla yasamak agir geliyor tesetturumu tam yasamak istiyirum ayni evince cok Zor oluyor gecen ogle vaktu cikmis gelmus anahtarla kapiyi acti gerizakali
Evde bi kadin var musaitmi degilmi bassana zile ki musait degildim basim acikti sinir oldum kisaca tahammul kalmadi kizlar esimede diyorum umrumda degil nasil care bulursan bul haziran birde ben giderim cok sukur babam bi daire verdi gider dayar duser yasarim artik bencilliklerinde baktim herkezin
ya işte böyle gözdecim.evlilik cokkkk büyük sorumluluk.ama gözünde korkmasın dogru adamı bulda evlen evde kalacan yoksaamanıın takım sinir küpü olmuş kızlaarrr azıcık boşveriiiiinnnnnn
Kazasiz belasiz kacamaksi gecer inşallahkızlar bizim de şimdi burada öğlen resepsiyon var, yemekli olacak neyseki, yemek daha az sıkıntılı oluyor çünkü.. çay olsa ikramlar hep kaçamak oluyor..
program 2de başlayacak, yemeğin yenmesi 3-4ü bulur, ben de yemeğimi yer sonra bişi yemem, 7 gibi yoğurt veya kefir yerim ve günü kapatırım..
öpüyorum sizleri görüşürüz
inşallah yarın da çok güzel sonuçlar görürüz tartıda da, bugünkü havamız dağılır:)
valla kaptanım artık çok istesemde hayır diyorum napim. şeytan azıcık kopartta ye bari dedi. sonra dedim sanki onu yesem nefsim doyacak başlamak bitirmenin yarısıdır abim yesin dedmabim bian önce gelse bari çekmecede duruyorr :18:
Bacim sikinyi hakkimiz degil hepsi onun oolsun ev satilmiyinca kirada oturmam diyor biz cikalim diyoruz anneme sende gel diyor yanliz yapamazsin bu saatten sonra diyoruz oda burda koskoca ev varken baska yere gitmem diyorcanım Allah sana sabır versin bide anlayıssız ınsanlar olunca daha da zorrr, valla öyle bi imkanın varsa git otur babanın dairesinde ev satılıncada alırsınız hakkınızı
Allah razi olsin canim ya oyle olmiyo bacim beni taniyip kaynimla kayinvaldemle oturdugumu duyan sasiriyor disli biriyimdim amma iste merahammet ve esime olan sevgim durduruyor biz cok sevdik zamaninda gozum hic birsey gormedi ama kesinlikle pisman degilim esim onun icin fedakarlik etmeye deyecek bi insanişin çok zormuş canım yaa vallahi sabır sabır biyere kadar. rabbim gönlüne göre versinheleki başka erkek varsa evde çok zor, yaşıda baya var yani ufak çocuk değil bazı hataları hoş görülsün. benim ablam beni kayınvalidemle kaynımla aynı apt.da altlı üstlü olcaz diye vermedi ev alsınlar öyle dedi ki seninki oy anam ooyy :18: büyük konuşmayayım ama şahsen ben yapamazdım heralde ki tesettürlüde değilim yani ..
Canim evlendigimden beri ayni evde oturuyoruz kayinpeder yillar once vefat etmis ben evlenindece eltim ayri cikti kucuk kaynim ozamanlar bile 26 yasindaydi hani diyodum iki uc seneye evlenir evdeki hesap carsiya uymadi:)canım hakkaten Allah yardım etsin gerçekten zor bir durum.. evlendiğinizden beri beraber mi yaşıyorsunuz? dediğin gibi kv en azından bayan, ve yaşlı neticede, eşinin annesi.. ama kaynın ayrı.. umarım ayrı eve çıkmayı kabul eder de rahat edersin canım en yakın zamanda.. ya da şöyle iyibi kısmet bulsa da evlense..
canım çokşükür eve gelince yapmam gereken bi yemek oluyor, yemek sonrası oğlumla ilgilenmeye zamanım kalıyor ama çocuk her işi benim yaptığım dönemde babasıyla oyun oynamaya öyle alıştı ki şimdi daha yeni yeni beni kabul ediyor, istemiyor benim dahil olmamı.. babası yokken daha akıllı, sözümü daha iyi dinliyor hatta uyuyacağı zaman bile daha çabuk uyuyor, babasıyla tam anlamda azıtıyor ve beni dinlemiyor çoğu zaman.. her kural anneden geliyor şunu ye bunu yeme, şunu yap bunu yapma, e ben de istemem tabi annemi..
hmm, ya işte biri öneriyor biri önermiyor ben de bilemedim napmak gerek, canan karatay da herşeyin doğalını önerdiği halde, omega 3 mutlaka destek olarak alınmalı diyor.. keten tohumunu da öneriyor, ama aldığımız miktar vücuda yetmiyor diyor.. osman müftüoğlu da balık yemediği günlerde alıyormuş.. önemli bir ayrıntı olarak, omega3 omega 6 bileşimleri olan haplar var bir de sadece omega 3 olanlar var, onu almak gerek diyor canan karatay.. sadece omega 3 olmalı yani..
Estagfirullahh kiz ne midesismis simdiki nisanlisi biliyomu eskileri Rabbim sabtirmasinHayy allahim yarabbim al burdan bak olaya seninkisi hepten zor
Benimde kaynim iki yildir yanimda hicte sorun olmadi ta ki evli bi kadinla birlikteligini duyana kadar
Allahim gozume nasil gorunuyor anlatamam
Icimdeki butun sevgi saygi gitti yerini buz dagi nefret aldi
Aylarca icimi kemirdi
Sukur ki haziran birde evleniyor gitsin gunahini evinde tasisin
Hep ucimde buyudu nefretim esimle cok tartistim bu yuzden
Neyse ki bitiyor onun gunahinin bedelini rabbim odedir bana hesap sirmak dysmez hos soylesende laftan anlamaz
Ilk degil ki kufure sapmasi sonda olmaz tovbede etmez
Oyle ya of skildm avukatliga basladimla bitirdigm bir oldu yani tazecik avukatm ugrastim sacma isler stajyerken crkebiliyodm simdi zor geliyoo :/ ama napalm sabirr
Sagol dilekim dilekimm,tembel gelin oldk hep hahaha yani sabah da uykuya doyulmuyo bu araa
Gececem valla napim sabirdan baska care yok zoruma gidiyo duzgunce isimi yapamiyom ama gecici sabredim napimm
Of ya senin isin de zorms ne anlatissiz insanlar var yaa sabirlar dilerm canm benm ins yazin her sey istedigin gibi olurrr
Ohhh senin kafa rahat heheheheh :))
inşallah basküle çıkmaya korkuyorum.verdiğimiz yağ oranı sayılsa iyide reglden şişebnler yarın havasını alır.basacam suyu napalım.kızlar bizim de şimdi burada öğlen resepsiyon var, yemekli olacak neyseki, yemek daha az sıkıntılı oluyor çünkü.. çay olsa ikramlar hep kaçamak oluyor..
program 2de başlayacak, yemeğin yenmesi 3-4ü bulur, ben de yemeğimi yer sonra bişi yemem, 7 gibi yoğurt veya kefir yerim ve günü kapatırım..
öpüyorum sizleri görüşürüz
inşallah yarın da çok güzel sonuçlar görürüz tartıda da, bugünkü havamız dağılır:)
bebişiim sen avukatlık yapmıyomuydunn kafam karıştı :26: he vallah kafam rahat ooyyşşşşOyle ya of skildm avukatliga basladimla bitirdigm bir oldu yani tazecik avukatm ugrastim sacma isler stajyerken crkebiliyodm simdi zor geliyoo :/ ama napalm sabirr
Sagol dilekim dilekimm,tembel gelin oldk hep hahaha yani sabah da uykuya doyulmuyo bu araa
Gececem valla napim sabirdan baska care yok zoruma gidiyo duzgunce isimi yapamiyom ama gecici sabredim napimm
Of ya senin isin de zorms ne anlatissiz insanlar var yaa sabirlar dilerm canm benm ins yazin her sey istedigin gibi olurrr
Ohhh senin kafa rahat heheheheh :))
vallahi banada öyle geliyorr üniversitede aşık olup evlendim evlendim evlenemedim kalacam babamın başınacidden cok zor bir durum.imkanlar el vermese veya gercekten sana muhtaç olsalar insan katlanır.ama böylede olunca rabbim bol bol sabır versin sana.kaynında bi alemmiş.onada akıl fikir anlayış versin.okuyunca mideme kramp girdi walla.
ya işte böyle gözdecim.evlilik cokkkk büyük sorumluluk.ama gözünde korkmasın dogru adamı bulda evlen evde kalacan yoksa
öyle kaptnımm 2 saniyelik çiğnemeyle bitiyo tüm haftaKazasiz belasiz kacamaksi gecer inşallah
Aynen basladimi bitermeden aklin basina gelmiyir kacamakta kacamagi kovaliyor
Bacim sikinyi hakkimiz degil hepsi onun oolsun ev satilmiyinca kirada oturmam diyor biz cikalim diyoruz anneme sende gel diyor yanliz yapamazsin bu saatten sonra diyoruz oda burda koskoca ev varken baska yere gitmem diyor
Allah razi olsin canim ya oyle olmiyo bacim beni taniyip kaynimla kayinvaldemle oturdugumu duyan sasiriyor disli biriyimdim amma iste merahammet ve esime olan sevgim durduruyor biz cok sevdik zamaninda gozum hic birsey gormedi ama kesinlikle pisman degilim esim onun icin fedakarlik etmeye deyecek bi insan
Canim evlendigimden beri ayni evde oturuyoruz kayinpeder yillar once vefat etmis ben evlenindece eltim ayri cikti kucuk kaynim ozamanlar bile 26 yasindaydi hani diyodum iki uc seneye evlenir evdeki hesap carsiya uymadi:)
Estagfirullahh kiz ne midesismis simdiki nisanlisi biliyomu eskileri Rabbim sabtirmasin
Bu yazin hepimize guzel olacak hilalim
Ayh kiyamam ya babasini mi unuttubebişiim sen avukatlık yapmıyomuydunn kafam karıştı :26: he vallah kafam rahat ooyyşşşş
vallahi banada öyle geliyorr üniversitede aşık olup evlendim evlendim evlenemedim kalacam babamın başına
öyle kaptnımm 2 saniyelik çiğnemeyle bitiyo tüm hafta
vallahi inanırım, benm ablamda çok dişlidir dediğim dediktir, fenadır çirkeftr çok kötüdürama kayınvalidesine görümcesine ağzını açamaz. onlara sinirlenir gelir bana patlar. kayınvalidesiyle 3 yıl aynı evde oturamadı kaçtı en sonunda bize. 3 ay sonra eniştem geldi başka eve çıktılar 3 ay geçti kızı babasını unuttu ufaktı zaten. çok zor yani Allah yaşatmasın kimseye, ne yardan geçiliyo ne serden
Basss suyu basssinşallah basküle çıkmaya korkuyorum.verdiğimiz yağ oranı sayılsa iyide reglden şişebnler yarın havasını alır.basacam suyu napalım.
Biliyor canim biliyor hayirlisi benden uzak olsunBacim sikinyi hakkimiz degil hepsi onun oolsun ev satilmiyinca kirada oturmam diyor biz cikalim diyoruz anneme sende gel diyor yanliz yapamazsin bu saatten sonra diyoruz oda burda koskoca ev varken baska yere gitmem diyor
Allah razi olsin canim ya oyle olmiyo bacim beni taniyip kaynimla kayinvaldemle oturdugumu duyan sasiriyor disli biriyimdim amma iste merahammet ve esime olan sevgim durduruyor biz cok sevdik zamaninda gozum hic birsey gormedi ama kesinlikle pisman degilim esim onun icin fedakarlik etmeye deyecek bi insan
Canim evlendigimden beri ayni evde oturuyoruz kayinpeder yillar once vefat etmis ben evlenindece eltim ayri cikti kucuk kaynim ozamanlar bile 26 yasindaydi hani diyodum iki uc seneye evlenir evdeki hesap carsiya uymadi:)
Estagfirullahh kiz ne midesismis simdiki nisanlisi biliyomu eskileri Rabbim sabtirmasin
Bu yazin hepimize guzel olacak hilalim
way uyanıkkkk.bak bide kızsan haklısın diye yol yapıyor.Ay kizlar benim bu gelin cok uyanik ya:)misafiri gelecekmis ablacigim kizsan haklisin ama dizdrn baska kimim var bana kekle burbunya pilaki yaparmissin dedi hadi yapiyim dedim tatli diliyle her isi yaptiriyor uyanik
way uyanıkkkk.bak bide kızsan haklısın diye yol yapıyor.
Ayh kiyamam ya babasini mi unuttuAllah yuva bozgunlugu vermesin neyseki barismislar
Basss suyu basss
Biliyor canim biliyor hayirlisi benden uzak olsun
diyetisyen reglken en az 3 lt su demişti duyrulurrr.
öyle vallahi canım Allah yaşatmasın kimseye kötü şeyler bunlar
Benim de acil regl olmam lazim cok sistim ne yapsam gelir
papatya çayı adaçayı yaban mersini keten tohumu maydanoz...Benim de acil regl olmam lazim cok sistim ne yapsam gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?