Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bizim de şimdi burada öğlen resepsiyon var, yemekli olacak neyseki, yemek daha az sıkıntılı oluyor çünkü.. çay olsa ikramlar hep kaçamak oluyor..
program 2de başlayacak, yemeğin yenmesi 3-4ü bulur, ben de yemeğimi yer sonra bişi yemem, 7 gibi yoğurt veya kefir yerim ve günü kapatırım..
öpüyorum sizleri görüşürüz
inşallah yarın da çok güzel sonuçlar görürüz tartıda da, bugünkü havamız dağılır:)

Oyle ya of skildm avukatliga basladimla bitirdigm bir oldu yani tazecik avukatm ugrastim sacma isler stajyerken crkebiliyodm simdi zor geliyoo :/ ama napalm sabirr

Gecen haberlerde tembel gelin sendurami diyolarmis uzmanlar bahardaki yorgunluga.bacim amannnnn de gec ilersini dusunursen cikamazsin isin icinden Rabbim bi yol gosterir de bugununu kendine zehir etme hersey yolunaAllahin izniyle

Sagol dilekim dilekimm,tembel gelin oldk hep hahaha yani sabah da uykuya doyulmuyo bu araa

Gececem valla napim sabirdan baska care yok zoruma gidiyo duzgunce isimi yapamiyom ama gecici sabredim napimm

Of ya senin isin de zorms ne anlatissiz insanlar var yaa sabirlar dilerm canm benm ins yazin her sey istedigin gibi olurrr

amanıın takım sinir küpü olmuş kızlaarrr azıcık boşveriiiiinnnnnn

Ohhh senin kafa rahat heheheheh :))

cidden cok zor bir durum.imkanlar el vermese veya gercekten sana muhtaç olsalar insan katlanır.ama böylede olunca rabbim bol bol sabır versin sana.kaynında bi alemmiş.onada akıl fikir anlayış versin.okuyunca mideme kramp girdi walla.

amanıın takım sinir küpü olmuş kızlaarrr azıcık boşveriiiiinnnnnn
ya işte böyle gözdecim.evlilik cokkkk büyük sorumluluk.ama gözünde korkmasın dogru adamı bulda evlen evde kalacan yoksa

Kazasiz belasiz kacamaksi gecer inşallah

Aynen basladimi bitermeden aklin basina gelmiyir kacamakta kacamagi kovaliyor

canım Allah sana sabır versin bide anlayıssız ınsanlar olunca daha da zorrr, valla öyle bi imkanın varsa git otur babanın dairesinde ev satılıncada alırsınız hakkınızı
Bacim sikinyi hakkimiz degil hepsi onun oolsun ev satilmiyinca kirada oturmam diyor biz cikalim diyoruz anneme sende gel diyor yanliz yapamazsin bu saatten sonra diyoruz oda burda koskoca ev varken baska yere gitmem diyor
Allah razi olsin canim ya oyle olmiyo bacim beni taniyip kaynimla kayinvaldemle oturdugumu duyan sasiriyor disli biriyimdim amma iste merahammet ve esime olan sevgim durduruyor biz cok sevdik zamaninda gozum hic birsey gormedi ama kesinlikle pisman degilim esim onun icin fedakarlik etmeye deyecek bi insan
Canim evlendigimden beri ayni evde oturuyoruz kayinpeder yillar once vefat etmis ben evlenindece eltim ayri cikti kucuk kaynim ozamanlar bile 26 yasindaydi hani diyodum iki uc seneye evlenir evdeki hesap carsiya uymadi:)
Estagfirullahh kiz ne midesismis simdiki nisanlisi biliyomu eskileri Rabbim sabtirmasin

Bu yazin hepimize guzel olacak hilalim

inşallah basküle çıkmaya korkuyorum.verdiğimiz yağ oranı sayılsa iyide reglden şişebnler yarın havasını alır.basacam suyu napalım.

bebişiim sen avukatlık yapmıyomuydunn kafam karıştı :26: he vallah kafam rahat ooyyşşşş

vallahi banada öyle geliyorr üniversitede aşık olup evlendim evlendim evlenemedim kalacam babamın başına

Kazasiz belasiz kacamaksi gecer inşallah

Aynen basladimi bitermeden aklin basina gelmiyir kacamakta kacamagi kovaliyor
öyle kaptnımm 2 saniyelik çiğnemeyle bitiyo tüm hafta

vallahi inanırım, benm ablamda çok dişlidir dediğim dediktir, fenadır çirkeftr çok kötüdür ama kayınvalidesine görümcesine ağzını açamaz. onlara sinirlenir gelir bana patlar. kayınvalidesiyle 3 yıl aynı evde oturamadı kaçtı en sonunda bize. 3 ay sonra eniştem geldi başka eve çıktılar 3 ay geçti kızı babasını unuttu ufaktı zaten. çok zor yani Allah yaşatmasın kimseye, ne yardan geçiliyo ne serden

Ay kizlar benim bu gelin cok uyanik ya:)misafiri gelecekmis ablacigim kizsan haklisin ama dizdrn baska kimim var bana kekle burbunya pilaki yaparmissin dedi hadi yapiyim dedim tatli diliyle her isi yaptiriyor uyanik

Ayh kiyamam ya babasini mi unuttu Allah yuva bozgunlugu vermesin neyseki barismislar
inşallah basküle çıkmaya korkuyorum.verdiğimiz yağ oranı sayılsa iyide reglden şişebnler yarın havasını alır.basacam suyu napalım.
Basss suyu basss
Biliyor canim biliyor hayirlisi benden uzak olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay kizlar benim bu gelin cok uyanik ya:)misafiri gelecekmis ablacigim kizsan haklisin ama dizdrn baska kimim var bana kekle burbunya pilaki yaparmissin dedi hadi yapiyim dedim tatli diliyle her isi yaptiriyor uyanik
way uyanıkkkk.bak bide kızsan haklısın diye yol yapıyor.

diyetisyen reglken en az 3 lt su demişti duyrulurrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…