- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
benim eşim bu yüzden iş değiştirdi saat 9,30da 10 dayemek yedik biz deli gibi bir sene ve ben 53den 68 lere çıkınca bırak işi dedim
Kuma kuma cekmis elti eltiyi cekememis derler ya isin zor:)
Amin amin de bende görümce yok bol elti var, bol dediğim de 2 tane de
Akşam hafif sayılırrr başta 2 avuç tirmis ; çorba yoktu; 1 kase barbunya yemeği yedim bol roka yedm; annem yine havuç toretor yapmış 2-3 çatal aldım sakıncalı öğrendmm
Tirmis neMenümü de yazayım hepsini yazdım zaten
Sabah
1 küçük kepekli sandviç ekmeği arasına peynir-domates-biber
Ara
1 tek şeker Türk kahvesi
Öğlen
yarım pors tavuk ızgara+yarım pors köfte
1 dilim ekmek kadar pide
1 ayran
Ara
2 avuç tirmis
Akşam
1 kase barbunya yemeği
roka
3 çatal havuç taretor
Su:2,5 lt
Spor:yok
He gi:)Anam oda kotu be hepsi habire yiyo gozunun onunde vuuu
Benimde icimde var ama isler gucler izin vermiyi :)şu tembel gelin hastalığı bende hep var geçmek bilmedi
çok normal canım nüfus kalabalıkdışardan da talep çok
Bencede ya yalniz birakmak istemiorum esimi sewmiorum ama onla yiyincede yiorum da yiorum gibime gelio ya bak 3kasik bulgur yedim durduk yere bundan sonra onada tavak hazirlicam kendimede sofraya tencere getirmicem yaaa
Kaptan ya ben hem gec yedim hem engel olamayip pilavdan yedim sismis hissediorum yaa( esime ise giderken cok pismanim napcam dedim yemicen dedi :26:
Ya yuru git ise dedim
Aynen ya ayran wardi ymekte keske ayarni onla icseydimde yemwgi erken yeaeydim ya ben kendimi yine bisiklete werdim ya napayimmKuma kuma cekmis elti eltiyi cekememis derler ya isin zor:)
Tirmis ne
He gi:)
Benimde icimde var ama isler gucler izin vermiyi :)
Aksam erken ana yemegini ye esinlede salata yogurt ye bence
*** 3. Takım 355. Etap ***
sekerkiz6772/ / / % ) kendi isteğiyle ayrıldı
sahgull: (67,6 / / / % )
Sweetdimple: ( 70,2/ / /% )
kelebekolacam: (78,6/ / /% )
Sevilay80: ( 69, 3/ / /% )
erigim: (64.0/ / /% )
mrv5534: (61, 3/ / /% )
ayulduzz: (71/ / /% )
kelebek.hill: (63,3/ / /% )
gzde19959/ / /% )
cglaa16 : (69 / / /% )
3. Takim Ortalaması :%
Esin cok mantikli bi insan :))
bende böyle grce geç yatıp sabah erken kalkınca geliyor
ya bu tirmisi baya merak etmeye başladım yaa bu mısır gibi bol nişastalı bişi çağrıştırıyor bende dur bi bakım ben bunaevet baktım aynen kız bu mısır gibi bişi biran önce bitse bari
Gözde199 adlı üye bugün ki menüsünü yazmaktan gurur duyarrr
sabah: 2 dilim kepek ekmeği 1 haş yum. biraz peynir zeytin salatalık domates 2 çay
ara: 1 yeşil elma
öğlen: 1 tabak ( 2 servis kaşığı ) ıspanak+ 1 kaşık pul biber + 1 kase yoğurt ekmeksiz
ara : 1 şekersiz nescafe + 1 yeşil elma
ara : 6da 1 kase yoğurt
akşam: bol salata 2 dilim bnfile et yağsız tavada
1 yeşil çay bol limonlu + 1.5 ceviz içi + 15 beyaz leblebi
spor : 1 saat tempolu yürüyüş ( sahada tur bindirdik) + 15 dk şu spor aletlerinde bacakları ileri geri ittiren şeyden+ 17 dk bisiklet sürme
su: 3 lt
yarın inşallah güzel çıkıcam inşallah inşallahh
Kuma kuma cekmis elti eltiyi cekememis derler ya isin zor:)
Tirmis ne
He gi:)
Benimde icimde var ama isler gucler izin vermiyi :)
Aksam erken ana yemegini ye esinlede salata yogurt ye bence
Aynen canim gelsin de ekleriz bu hafta girecekseşulede gelecekti ama bi göründü kayboldu gene
Valla Çağla esin dogrusunu ama duymak istemedigimiz sozu söylemisKaptan ya ben hem gec yedim hem engel olamayip pilavdan yedim sismis hissediorum yaa( esime ise giderken cok pismanim napcam dedim yemicen dedi :26:
Ya yuru git ise dedim
Vayy vayy vayyy diyorumGözde199 adlı üye bugün ki menüsünü yazmaktan gurur duyarrr
sabah: 2 dilim kepek ekmeği 1 haş yum. biraz peynir zeytin salatalık domates 2 çay
ara: 1 yeşil elma
öğlen: 1 tabak ( 2 servis kaşığı ) ıspanak+ 1 kaşık pul biber + 1 kase yoğurt ekmeksiz
ara : 1 şekersiz nescafe + 1 yeşil elma
ara : 6da 1 kase yoğurt
akşam: bol salata 2 dilim bnfile et yağsız tavada
1 yeşil çay bol limonlu + 1.5 ceviz içi + 15 beyaz leblebi
spor : 1 saat tempolu yürüyüş ( sahada tur bindirdik) + 15 dk şu spor aletlerinde bacakları ileri geri ittiren şeyden+ 17 dk bisiklet sürme
su: 3 lt
yarın inşallah güzel çıkıcam inşallah inşallahh
Aynen ya ayran wardi ymekte keske ayarni onla icseydimde yemwgi erken yeaeydim ya ben kendimi yine bisiklete werdim ya napayimm
Saka gibi ya oglumun yine sancisi war her persembe aksami sabahlicaz herhalde bu disler cikana kadar
Hayirli sabahlar ceylanlar oglani okula birakip yuruyuse gidicem hadi bakalim tarti yuZumuze golsun bugun
uuuuuuuuuuuuuuv kaptanımmmm. tartıya bukdar yakın günde yemeseydin bukdar fazla çıkıcağını sanmıyorum hallederdin bikaç günde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?