- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Bacim sikinyi hakkimiz degil hepsi onun oolsun ev satilmiyinca kirada oturmam diyor biz cikalim diyoruz anneme sende gel diyor yanliz yapamazsin bu saatten sonra diyoruz oda burda koskoca ev varken baska yere gitmem diyor
Allah razi olsin canim ya oyle olmiyo bacim beni taniyip kaynimla kayinvaldemle oturdugumu duyan sasiriyor disli biriyimdim amma iste merahammet ve esime olan sevgim durduruyor biz cok sevdik zamaninda gozum hic birsey gormedi ama kesinlikle pisman degilim esim onun icin fedakarlik etmeye deyecek bi insan
Canim evlendigimden beri ayni evde oturuyoruz kayinpeder yillar once vefat etmis ben evlenindece eltim ayri cikti kucuk kaynim ozamanlar bile 26 yasindaydi hani diyodum iki uc seneye evlenir evdeki hesap carsiya uymadi:)
Estagfirullahh kiz ne midesismis simdiki nisanlisi biliyomu eskileri Rabbim sabtirmasin
Bu yazin hepimize guzel olacak hilalim
bebişiim sen avukatlık yapmıyomuydunn kafam karıştı :26: he vallah kafam rahat ooyyşşşş
vallahi banada öyle geliyorr üniversitede aşık olup evlendim evlendim evlenemedim kalacam babamın başına
öyle kaptnımm 2 saniyelik çiğnemeyle bitiyo tüm hafta
vallahi inanırım, benm ablamda çok dişlidir dediğim dediktir, fenadır çirkeftr çok kötüdürama kayınvalidesine görümcesine ağzını açamaz. onlara sinirlenir gelir bana patlar. kayınvalidesiyle 3 yıl aynı evde oturamadı kaçtı en sonunda bize. 3 ay sonra eniştem geldi başka eve çıktılar 3 ay geçti kızı babasını unuttu ufaktı zaten. çok zor yani Allah yaşatmasın kimseye, ne yardan geçiliyo ne serden
Ay kizlar benim bu gelin cok uyanik ya:)misafiri gelecekmis ablacigim kizsan haklisin ama dizdrn baska kimim var bana kekle burbunya pilaki yaparmissin dedi hadi yapiyim dedim tatli diliyle her isi yaptiriyor uyanik
yok canım bende farketmedim zaten, sevinceğinde aklımın ucundan geçmez zaten, hepiniz çok iyisiniz birimiz üzülürken birimizin sevinceğini hiç sanmamGozdem kusura bakma onceki msjda yanlis simge kullanmisim ya yeni fark ettim kafa gidik bugun seviniyo gibi olmusum tövbe
hı anladım şmdi oldu canımcımAgzin bal yesin Dilekkk ins aminn
Avukatim buroda calisiyorm gozdecim de staji da burda yaptm ya stajyerlukten cikamadm prk bol durusma oldugu haftalarr anliyorm avukat oldugumu onun disinda hrm stajyer hrm sekreterim :)) tamam temizlik cay falan tabi yaptiramazlar da yeri geliyo bekliyorm buroyu telefonlara bakiyorm bi aydir sekreterimz rahatsiz cunkuuu :/
Ayyy bulms sen gibi gorumce daha ne istenir ayolll))
Oglen yarimsar porsiyon tavuk izgara ve kofte ve bir dilim ekmek kadr pide yedm aksam cok hafif gecirecegimm)
yok canım bende farketmedim zaten, sevinceğinde aklımın ucundan geçmez zaten, hepiniz çok iyisiniz birimiz üzülürken birimizin sevinceğini hiç sanmam
hı anladım şmdi oldu canımcımkötü bi durum
tavuk delisi oldun bacım senhadi sen iyisin tavuk, ben et içimden buzak mööööölicek yakında
Oglen yarimsar porsiyon tavuk izgara ve kofte ve bir dilim ekmek kadr pide yedm aksam cok hafif gecirecegimm)
Slm kızlar ben geldim
Yine hamile degilim kan yaptirdim
Sonuc 0, 05 hastaneyi aradigimda kalbim agzimda atiyordu resmen
Geciktikce umutlaniyorhm
Umutlandikca hayal kirikligim buyuk oluyor
sonra oturdum yedim yedim yedim
Affetmeyin beni ben kebdjmi etmeyecegim cunku
2 Nisan Menüm:
Sabah:
1 küçük kepekli sandviç ekmeğine peynir domates roka hazırlamıştım onu yedim
2 bardak çay
Öğlen:
1 kase tavuk çorbası
1 bardak ayran
Salata
1 tek şeker Türk kahvesi
Ara:
1 kivi
Akşam:
1 kase yarmalı yoğurt çorbası
2 avuç tirmis(bakla grubunda sanırım)
1 mısır kapsüllü yeşil çay
Biraz da çilek yedimm
Su:2 lt
Spor:40 dk tempolu yürüdüm az önce
Bol salata ve 1 kase corbsyla bu is tamamdir
Kiz hemen hemen her menude tavuk hatirliyom yakinda gidaklicksin
Dunku menum
Ac karnina 2 gunkurusu ilik su
1 turk kahvesi. 1 kupa form cy
Kahvlti 1 yumrtli omlet domates biraz peynir 6 yesil zeytin seketsz cy
Ara 1 dilim ananas
Ogle 1 tabk salata yogurylu
Ara 2 ince dilim ananas. 2 form cy 1 yesil cy
Aksam 1 kase corba 4-5 ks yogurylu salata
5 ksk tavuk doner
Ara 1 dilum ananas 2 cy brd sut
3 lt den fazla su spor yok
Kurban oldugm biliyorum sabretmesi zor ama sen yine de duanda israrci ol.rabbim hayirlu zamanda nasip etsin
kızlar menüyü yazayım kaçamaklarımı da yazayım sonra gideyim, bir saat yürüyeyim şimdi..
sabah: klasik karatay kahvaltısı
6 saat sonra: 1 kase domates çorbası + yarım işli köfte + 1 porsion et (fırındı sanırım çok güzeldi) + haşlanmış brokoli ve karnıbahar (karatayda havuç haşlanmış yenmediği için yemedim:) )
yeni sıkılmış nar suyu vardı içmedim, gözleme yemedim, tatlıdan da sadece 1 çatal aldım aşırı şekerli geldi zaten yetti, 1 yemek kaşığı dondurma yedim hakiki maraştı kermes için maraştan gelmişti..
2 tanede sarma yedim, yani kaçamaklarım 1 yemek kaşığı dondurma 1 çatal tatlı 2 tane sarma..
şimdi yürüyüşe gidiyorum öpüldünüz:)
Sikintisiz hayat olmuyor cunku sinav dunyasi diyoruz herkes birileryle yahut saglikla yoklukta imtihan ediyir yaradan rabbim beterinden korusun kaldiracagimiz yuk vermesin
Aslinda benimde dertlesmeye ihtiyacim yok degil kizlar
Biz evi satip kaynimin evini ayiracaktik ama ev satilmiyi simdi ne olacak diyorum yakinlardan kardesime ev kiralariz diyor yada biz cikariz diyor haziranda ben duzenimi kuracam İnsallah ama iki ay kaldi ne kaynim hazirligi var ne esimin simdi merakla bekliyorum kaynim iyidir hostur ama fenadirda bu evde hakkim var diyecek cikmayacak anasi zaten bekar oglani birakmam diyor diyorda esimde anasini birakmiyirki hakli kayinvaldem 76 yasinda bu saatten sonra yanliz yasayamaz bu zihniyetle 11 senedir sabrediyorum evlenir bigun diye ama adamin umrunda degil gonlumw gore bulamazsam evlenmem diyor kendisi 38 yasinda 30 uzerindekileri beyenenmiyor hasbam ben diyorum esime anandir Allah rizasi icin basiminustunde yeri vardir ama kaynimla yasamak agir geliyor tesetturumu tam yasamak istiyirum ayni evince cok Zor oluyor gecen ogle vaktu cikmis gelmus anahtarla kapiyi acti gerizakali
Evde bi kadin var musaitmi degilmi bassana zile ki musait degildim basim acikti sinir oldum kisaca tahammul kalmadi kizlar esimede diyorum umrumda degil nasil care bulursan bul haziran birde ben giderim cok sukur babam bi daire verdi gider dayar duser yasarim artik bencilliklerinde baktim herkezin
Merve nerde kizlar bu arada :26:
Hadi yuru decgel bakalım senin kacamagina kurbankızlar menüyü yazayım kaçamaklarımı da yazayım sonra gideyim, bir saat yürüyeyim şimdi..
sabah: klasik karatay kahvaltısı
6 saat sonra: 1 kase domates çorbası + yarım işli köfte + 1 porsion et (fırındı sanırım çok güzeldi) + haşlanmış brokoli ve karnıbahar (karatayda havuç haşlanmış yenmediği için yemedim:) )
yeni sıkılmış nar suyu vardı içmedim, gözleme yemedim, tatlıdan da sadece 1 çatal aldım aşırı şekerli geldi zaten yetti, 1 yemek kaşığı dondurma yedim hakiki maraştı kermes için maraştan gelmişti..
2 tanede sarma yedim, yani kaçamaklarım 1 yemek kaşığı dondurma 1 çatal tatlı 2 tane sarma..
şimdi yürüyüşe gidiyorum öpüldünüz:)
Simdi mesaj atti kaptan giremiomus nette problem warmis yarin bana atcakmis kilosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?