Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Agzin bal yesin Dilekkk ins aminn

Avukatim buroda calisiyorm gozdecim de staji da burda yaptm ya stajyerlukten cikamadm prk bol durusma oldugu haftalarr anliyorm avukat oldugumu onun disinda hrm stajyer hrm sekreterim :)) tamam temizlik cay falan tabi yaptiramazlar da yeri geliyo bekliyorm buroyu telefonlara bakiyorm bi aydir sekreterimz rahatsiz cunkuuu :/

Ay kizlar benim bu gelin cok uyanik ya:)misafiri gelecekmis ablacigim kizsan haklisin ama dizdrn baska kimim var bana kekle burbunya pilaki yaparmissin dedi hadi yapiyim dedim tatli diliyle her isi yaptiriyor uyanik

Ayyy bulms sen gibi gorumce daha ne istenir ayolll ))

Oglen yarimsar porsiyon tavuk izgara ve kofte ve bir dilim ekmek kadr pide yedm aksam cok hafif gecirecegimm )

Bu arada yediklerm de eridi iki saattir ordan oraya gidip duruyom beynim dondu valla su an oturdm azcik kafam yerine gelsinn :)

Gozdem kusura bakma onceki msjda yanlis simge kullanmisim ya yeni fark ettim kafa gidik bugun seviniyo gibi olmusum tövbe
yok canım bende farketmedim zaten, sevinceğinde aklımın ucundan geçmez zaten, hepiniz çok iyisiniz birimiz üzülürken birimizin sevinceğini hiç sanmam
hı anladım şmdi oldu canımcım kötü bi durum

He canm yaa ama kalici olmasigm icn fazla takmamaya calisiyorm bn de cok sorumluluk almiyorm faln..

tavuk delisi oldun bacım sen hadi sen iyisin tavuk, ben et içimden buzak mööööölicek yakında

Hahahahahaaa aynen ya bn baya severm tavuk zati :))

Dunku menum
Ac karnina 2 gunkurusu ilik su
1 turk kahvesi. 1 kupa form cy
Kahvlti 1 yumrtli omlet domates biraz peynir 6 yesil zeytin seketsz cy
Ara 1 dilim ananas
Ogle 1 tabk salata yogurylu

Ara 2 ince dilim ananas. 2 form cy 1 yesil cy
Aksam 1 kase corba 4-5 ks yogurylu salata
5 ksk tavuk doner
Ara 1 dilum ananas 2 cy brd sut
3 lt den fazla su spor yok

Kurban oldugm biliyorum sabretmesi zor ama sen yine de duanda israrci ol.rabbim hayirlu zamanda nasip etsin

Kiz hemen hemen her menude tavuk hatirliyom yakinda gidaklicksin

Tavuk gordum sankiii :))

Menun guzelms Ahsencimm

kızlar menüyü yazayım kaçamaklarımı da yazayım sonra gideyim, bir saat yürüyeyim şimdi..

sabah: klasik karatay kahvaltısı

6 saat sonra: 1 kase domates çorbası + yarım işli köfte + 1 porsion et (fırındı sanırım çok güzeldi) + haşlanmış brokoli ve karnıbahar (karatayda havuç haşlanmış yenmediği için yemedim:) )

yeni sıkılmış nar suyu vardı içmedim, gözleme yemedim, tatlıdan da sadece 1 çatal aldım aşırı şekerli geldi zaten yetti, 1 yemek kaşığı dondurma yedim hakiki maraştı kermes için maraştan gelmişti..

2 tanede sarma yedim, yani kaçamaklarım 1 yemek kaşığı dondurma 1 çatal tatlı 2 tane sarma..
şimdi yürüyüşe gidiyorum öpüldünüz:)

Suyuuyunu 3 lt ye tamamlayip bolca da yurursen bakariz

Cnm allh yardimcin olsun ne zor sey hemde kapalu bayan icin.

Hadi yuru decgel bakalım senin kacamagina kurban
Simdi mesaj atti kaptan giremiomus nette problem warmis yarin bana atcakmis kilosunu

Amanin tmm canim Sağol haber verdigin için

Cagla mi ahsen mi ?
Kizlar aranizda anlasin kim uygunsa liste onun yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…