Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben niye mutfaktan cikamiyom yahu

amannn benfe kacamak diyince bisey zannetim:)
Cnm allh yardimcin olsun ne zor sey hemde kapalu bayan icin.
Allah razi olsun bitanem elimden geldigi kadar dikkat etmeyr calidiyomRabbim buyuk
Rabbim herkese benim gibi gorumce nasip etsin(bu kadarda mutavaziyim)
Oglen yarimsar porsiyon tavuk izgara ve kofte ve bir dilim ekmek kadr pide yedm aksam cok hafif gecirecegimm )
Hadi bakalin
tavuk delisi oldun bacım sen hadi sen iyisin tavuk, ben et içimden buzak mööööölicek yakında

Supersin ahsrnin

Ben niye mutfaktan cikamiyom yahu

Canim Allah yardimcin olsun cok zor bende ewde hic sewmiorum ortu takmayi imtihan dunyasi iste war herkesin bi derdi Rabbim gecmeyi nasip etsin insallah bu imtihanlari bizim ewimiz war cok sukur ama borcu bizimde zorumuz iste Allah yardimcimiz olsun

Yaaa cok aciktim ben bu esimin gececi olmasindan nefret ediorum sabah 8bucukta gelio hemen kahvalti istio sonrada uyumuo butun gun aksam yemegi gecikio 2saat sonra kaldir dedi ya

Yaaa cok aciktim ben bu esimin gececi olmasindan nefret ediorum sabah 8bucukta gelio hemen kahvalti istio sonrada uyumuo butun gun aksam yemegi gecikio 2saat sonra kaldir dedi ya

Sen yesene canim ben im esimde 9,30 geliyor ben beklemiyorum birazda kilo almamizin sebebi gec yemekten bence

Canim Allah yardimcin olsun cok zor bende ewde hic sewmiorum ortu takmayi imtihan dunyasi iste war herkesin bi derdi Rabbim gecmeyi nasip etsin insallah bu imtihanlari bizim ewimiz war cok sukur ama borcu bizimde zorumuz iste Allah yardimcimiz olsun

Oyle canimya Rabbim evladlarimizla imtihan etmesin diger sikintilara goğus gerebiliyoruz Allahin izniyle

Cok yiyonuz cokkk evdekileri diyete sok

Anam bebeler bile buyuk adam gibi yemek yiyolar inanirmisin dun dolmabiber yarina kalsin zihniyetiyle yemedim oglen:)canim ne yazikki benden baska herkes bu evde yiyipte kilo almiyan cinslerinden k.v 45 kilo dusun artik oglanlarin:)

amannn benfe kacamak diyince bisey zannetim:)

Allah razi olsun bitanem elimden geldigi kadar dikkat etmeyr calidiyomRabbim buyuk

Rabbim herkese benim gibi gorumce nasip etsin(bu kadarda mutavaziyim)

Hadi bakalin

Supersin ahsrnin

Amin amin de bende görümce yok bol elti var, bol dediğim de 2 tane de

Akşam hafif sayılırrr başta 2 avuç tirmis ; çorba yoktu; 1 kase barbunya yemeği yedim bol roka yedm; annem yine havuç toretor yapmış 2-3 çatal aldım sakıncalı öğrendmm

Menümü de yazayım hepsini yazdım zaten

Sabah
1 küçük kepekli sandviç ekmeği arasına peynir-domates-biber

Ara
1 tek şeker Türk kahvesi

Öğlen
yarım pors tavuk ızgara+yarım pors köfte
1 dilim ekmek kadar pide
1 ayran

Ara
2 avuç tirmis

Akşam
1 kase barbunya yemeği
roka
3 çatal havuç taretor

Su:2,5 lt
Spor:yok

Anam bebeler bile buyuk adam gibi yemek yiyolar inanirmisin dun dolmabiber yarina kalsin zihniyetiyle yemedim oglen:)canim ne yazikki benden baska herkes bu evde yiyipte kilo almiyan cinslerinden k.v 45 kilo dusun artik oglanlarin:)

Anam oda kotu be hepsi habire yiyo gozunun onunde vuuu

Sen yesene canim ben im esimde 9,30 geliyor ben beklemiyorum birazda kilo almamizin sebebi gec yemekten bence

Bencede ya yalniz birakmak istemiorum esimi sewmiorum ama onla yiyincede yiorum da yiorum gibime gelio ya bak 3kasik bulgur yedim durduk yere bundan sonra onada tavak hazirlicam kendimede sofraya tencere getirmicem yaaa

şu tembel gelin hastalığı bende hep var geçmek bilmedi
bende böyle grce geç yatıp sabah erken kalkınca geliyor
ya bu tirmisi baya merak etmeye başladım yaa bu mısır gibi bol nişastalı bişi çağrıştırıyor bende dur bi bakım ben buna evet baktım aynen kız bu mısır gibi bişi biran önce bitse bari

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede ya yalniz birakmak istemiorum esimi sewmiorum ama onla yiyincede yiorum da yiorum gibime gelio ya bak 3kasik bulgur yedim durduk yere bundan sonra onada tavak hazirlicam kendimede sofraya tencere getirmicem yaaa

benim eşim bu yüzden iş değiştirdi saat 9,30da 10 dayemek yedik biz deli gibi bir sene ve ben 53den 68 lere çıkınca bırak işi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…