Cagla mi ahsen mi ?
Kizlar aranizda anlasin kim uygunsa liste onun yarin
amannn benfe kacamak diyince bisey zannetim:)kızlar menüyü yazayım kaçamaklarımı da yazayım sonra gideyim, bir saat yürüyeyim şimdi..
sabah: klasik karatay kahvaltısı
6 saat sonra: 1 kase domates çorbası + yarım işli köfte + 1 porsion et (fırındı sanırım çok güzeldi) + haşlanmış brokoli ve karnıbahar (karatayda havuç haşlanmış yenmediği için yemedim:) )
yeni sıkılmış nar suyu vardı içmedim, gözleme yemedim, tatlıdan da sadece 1 çatal aldım aşırı şekerli geldi zaten yetti, 1 yemek kaşığı dondurma yedim hakiki maraştı kermes için maraştan gelmişti..
2 tanede sarma yedim, yani kaçamaklarım 1 yemek kaşığı dondurma 1 çatal tatlı 2 tane sarma..
şimdi yürüyüşe gidiyorum öpüldünüz:)
Allah razi olsun bitanem elimden geldigi kadar dikkat etmeyr calidiyomRabbim buyukCnm allh yardimcin olsun ne zor sey hemde kapalu bayan icin.
Rabbim herkese benim gibi gorumce nasip etsin(bu kadarda mutavaziyimAgzin bal yesin Dilekkk ins aminn
Avukatim buroda calisiyorm gozdecim de staji da burda yaptm ya stajyerlukten cikamadm prk bol durusma oldugu haftalarr anliyorm avukat oldugumu onun disinda hrm stajyer hrm sekreterim :)) tamam temizlik cay falan tabi yaptiramazlar da yeri geliyo bekliyorm buroyu telefonlara bakiyorm bi aydir sekreterimz rahatsiz cunkuuu :/
Ayyy bulms sen gibi gorumce daha ne istenir ayolll))
Hadi bakalinOglen yarimsar porsiyon tavuk izgara ve kofte ve bir dilim ekmek kadr pide yedm aksam cok hafif gecirecegimm)
tavuk delisi oldun bacım senhadi sen iyisin tavuk, ben et içimden buzak mööööölicek yakında
Dunku menum
Ac karnina 2 gunkurusu ilik su
1 turk kahvesi. 1 kupa form cy
Kahvlti 1 yumrtli omlet domates biraz peynir 6 yesil zeytin seketsz cy
Ara 1 dilim ananas
Ogle 1 tabk salata yogurylu
Ara 2 ince dilim ananas. 2 form cy 1 yesil cy
Aksam 1 kase corba 4-5 ks yogurylu salata
5 ksk tavuk doner
Ara 1 dilum ananas 2 cy brd sut
3 lt den fazla su spor yok
Naapcaz kaptan ben hic yapmadim musaitim insallah ben
Ben niye mutfaktan cikamiyom yahu
Yaaa cok aciktim ben bu esimin gececi olmasindan nefret ediorum sabah 8bucukta gelio hemen kahvalti istio sonrada uyumuo butun gun aksam yemegi gecikio 2saat sonra kaldir dedi ya
Canim Allah yardimcin olsun cok zor bende ewde hic sewmiorum ortu takmayi imtihan dunyasi iste war herkesin bi derdi Rabbim gecmeyi nasip etsin insallah bu imtihanlari bizim ewimiz war cok sukur ama borcu bizimde zorumuz iste Allah yardimcimiz olsun
Cok yiyonuz cokkkevdekileri diyete sok
amannn benfe kacamak diyince bisey zannetim:)
Allah razi olsun bitanem elimden geldigi kadar dikkat etmeyr calidiyomRabbim buyuk
Rabbim herkese benim gibi gorumce nasip etsin(bu kadarda mutavaziyim)
Hadi bakalin
Supersin ahsrnin
Anam bebeler bile buyuk adam gibi yemek yiyolar inanirmisin dun dolmabiber yarina kalsin zihniyetiyle yemedim oglen:)canim ne yazikki benden baska herkes bu evde yiyipte kilo almiyan cinslerinden k.v 45 kilo dusun artik oglanlarin:)
Sen yesene canim ben im esimde 9,30 geliyor ben beklemiyorum birazda kilo almamizin sebebi gec yemekten bence
şu tembel gelin hastalığı bende hep var geçmek bilmedi
bende böyle grce geç yatıp sabah erken kalkınca geliyorşu tembel gelin hastalığı bende hep var geçmek bilmedi
ya bu tirmisi baya merak etmeye başladım yaa bu mısır gibi bol nişastalı bişi çağrıştırıyor bende dur bi bakım ben bunaMenümü de yazayım hepsini yazdım zaten
Sabah
1 küçük kepekli sandviç ekmeği arasına peynir-domates-biber
Ara
1 tek şeker Türk kahvesi
Öğlen
yarım pors tavuk ızgara+yarım pors köfte
1 dilim ekmek kadar pide
1 ayran
Ara
2 avuç tirmis
Akşam
1 kase barbunya yemeği
roka
3 çatal havuç taretor
Su:2,5 lt
Spor:yok
Bencede ya yalniz birakmak istemiorum esimi sewmiorum ama onla yiyincede yiorum da yiorum gibime gelio ya bak 3kasik bulgur yedim durduk yere bundan sonra onada tavak hazirlicam kendimede sofraya tencere getirmicem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?