Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugun rapor weremiciiimmm
malum mevlid bugun we ben niyetliyim

Ne gelen var ne giden =(( Ben yediklerimi yazim bari.

Sabah 2 dilim tam tahıllı ekmeğe kaşarlı tost
Ara 4 çubuk kraker

Öğlen 1 Kase müsli
Ara 1küçük kutu puding
1 maden suyu

Akşam 1 porsiyon brokoli ve karnıbahar haşması,
Yarım kase yoğurt, Yarım kase çorba.

selam canlarım
mübarek mevlid kandilinizi kutlarım hayırlara vesile olmasını dilerim

bu günün hürmetine yüce mevlam günahlarımızı affetsin tüm güzel dualarımızı kabul etsin.
şimdi çıkıyorum sonra gelicem beni ösleyin anacım

herkesin kandili muvarek olsun arkadaşlar
bugünkü menüm:
sabahsaat 07:00:2 dilim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz peynir,5 zeytin
arada saat11:00::1 dilim reçelli ekmek,1 yumurta
öğlensaat00 :kremalı patates 4-5 dilim,bol salata
arada:saat00:1 halley,1 çokoprensnası oldu anlamadım bianlık dalgınlıkla yedim işte sonra aklım başıma geldi ama iş işten geçti(
akşam: yok
diyetim bozuldu dimi kızlar:1no2:bilmiyorumkismile

cabikcığım iyiyim ben kendi adıma. Sen nasılsın. Evde nasıl spor yapıyosun. Kaç dakka. Cd den filanmı bakıyosun
canım saol bende iyiyim :)) ben leslie sansone ile birlikte spor yapıyorum ve sana kesinlikle tavsiye ederim eğer fikrimi sorarsan tebii..hiç sıkılmıyorum o kadına birlikte spor yaparken..netten indirdim..evde baya bi yürütmüş oluyor seni..zaten programın adı leslie sansone ile evde yürüyüş...istersen özeline msj atarım..nerden indirdiğimle ilgili :))hatta daha ayrıntılı bilgi istersen spor ve egzersizler topiğine bak orada da var leslie bacımın hakkında yorumlar..

ne yedin dersenizz...off yaa tam cuma öncesi olmaması gereken bişey oldu ve bize misafir geldi yine..veee annemmm...işte bende biraz tırtıkladım.öyle çok yemedm ama işte yinede hamur işi pasta...bugünki sporumda boşa gitti... sabah bakıcam kiloma.. bilmiyorumkismile

KANDİLİNİZ MÜBAREK , DUALARINIZ KABUL OLSUN... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yok yok canım bozulmamış..ben ne yedim bugün söyleyemiyorum bile..ben napim ölim mi ?? :gitme:

Selam kizlar, nasilsiniz bugun bakalim.

Yarin buyuk gun bilmiyorumkismile

Inschallah ilk 3e giricem :Saruboceq:

Bugunku yediklerim

sabah: yarim simit
oglen: 2 dilim ekmek'le kahvalti
ara: 3 kuru kaysi
ara: 1portakal
yesil cay
aksam: 2 elma, 2 mandalin

MEVLUD KANDILINIZ MUBAREK OLSUN DOSTLAR

İYİ GECELER KIZLAR,
KİMSELER YOK ORTALIKTAbilmiyorumkismile HERKESLER YATTIMI NEEEEEE:1rolleyes:

NEYSE BEN BU AKŞAM NE YEDİM ONU YAZİİM BARİİ,

YEMEK YOKTU BU GÜN KAHVALTI YAPTIK,
3 DİLİM FIRINDA KIZARMIŞ PEYNİRLİ EKMEK
3-4 TANE ZEYTİN

SAAT 21:00 GİBİ MÜBAREK MEVLİT KANDİLİ SEBEBİYLE ÇOK AZ İRMİK HELVASI YAPTIM,
BİZDE ADETTİR EVDE KANDİLLERDE İLLAKİ UN YADA İRMİK KOKUTULUR KIZLAR,
KOMŞUMADA VERDİM 2 YEMEK KAŞIĞIDA KENDİM YEDİM,
NEYSE HADİ İYİ GECELER KIZLAR....

HAAA YAZMAYI UNUTTUM BEN GENE AYNIYIM VALLA ÇOK ÜZGÜNÜM:çok üzgünüm:

YANİ AYNI KİLODAYIM SILACIĞIM:çok üzgünüm: BENİ SEN Mİ DÖVERSİN?
YOKSA SENİN YAPTIĞIN GİBİ BEN KENDİ KENDİMİMİ DÖVEYİM??
AL SANA NAİDE alsanaalsanasmile AL SANA alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

töbe abla ne haddime sen kendi cezanı vermişsin zaten:kedi:

**** 3.TAKIM 145 .ETAP ****

cabik ( 73.2///% )
ebruli016 (57.7///%)
kalimera (81.0///%)
memuzin (76.0///%)
semo (64.9///%)
silagul (70.0///%)
pirlanta_a (60.8///%)
niloşş (79.6///%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (563.2///%)

arkadaşlar listemiz bu yarın unutmayın kilo bildirimini

ahhh canım bitek senin derdin değil bende tatlıyı çok seviyorum bende önceden bir büyük pakete hayır demezdim bugün eşim eve tatlı kabağı almış bende pişirdim pişerkenki kokusu beni mahfetti resmen azımın suyu aktı ve mutfağa gelip gittikçe görüyordum hemen ortalıktan kaldırdım göremiyeceğim biyere koydum küçük bir dilim çıkarttım küçük kızıma yedirmek için oda yemedi kendimle gelgitler yaşadım azcık yesem bişeyolmaz dedim sonrada hayır yemicam dedim ve hızla mutfağa götürdüm ondan ayrılmanın benim için ne büyükbi azap olduğunu bi allah bilir birde ben

günaydın arkadaşlar bugünkü ilk kilo bildirimi benden olsun ama canım çok sıkkın 300 gr almışım arkadaşlar yani 58 olmuşum çok üzüldüm bi hafta verirsem diğer hafta kesin alıyorum yaaaa
dün yediklerimi yazayım bari
sabah
1 kase sütlü müsli (k-fleks meyveli)
ara yok
öğle
1 tabak pilav+yoğurt
ara çilekli süt + 5 adet form bisküvi
akşam
1 tabak pilav + ayran + irmik helvası
dün kandil olduğu için ziyaretlerimiz oldu aslında akşam yemek yemicektim ama mevlüde gittik orda yedim bende sonrada 1 kemalpaşa ve 2 çatal helva yedim dün akşam yemeseydim hiç olmazsa aynı kilomda kalırdım ama napalım yapıcak bişey yok cezama razıyım kesin ipimi mafoldumben

slm kizlar bennnnnn 64.8 oldum opuyorumnanaktan

sukur yaaaa, kac aydir veremiyodum, cooooooooook sevindim 100 gram cok degil ama

hic yoktan iyidir dimi zemuszemus

canım kutlarım 1 kilo vermişsin devamını bekliyoruza.s.

Kilam 61. Bende 200 gr almışım =((

canım yaaa ne olacak seninle halimiz böyle bi al bi ver bu hafta vericem ama hemde 57 nin altına inicemzemuszemus

sukur yaaaa, kac aydir veremiyodum, cooooooooook sevindim 100 gram cok degil ama

200 gr sanırım canım bencede iyi bizim gibi almamışsınya senide kutluyoruma.s.

100 gr 100 grdır valla. Tebrik ederim.

canım yaaa ne olacak seninle halimiz böyle bi al bi ver bu hafta vericem ama hemde 57 nin altına inicemzemuszemus

.s.

Canımcım bu hafta özellikle son iki üç gün ben çok kaçamaklar yaptım hakettim yani. Beklediğim sonuçtu. 200 gr yine iyi almışım. Son iki gündür yatmadan önce kaçamaklar yapmıştım alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
Fakat Pazartesi spora başlıcam İnşallah Hafta inşallah kesin 1 kilo vericem Kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…