selam canlarım
mübarek mevlid kandilinizi kutlarım hayırlara vesile olmasını dilerim
bu günün hürmetine yüce mevlam günahlarımızı affetsin tüm güzel dualarımızı kabul etsin.
şimdi çıkıyorum sonra gelicem beni ösleyin anacım
canım saol bende iyiyim :)) ben leslie sansone ile birlikte spor yapıyorum ve sana kesinlikle tavsiye ederim eğer fikrimi sorarsan tebii..hiç sıkılmıyorum o kadına birlikte spor yaparken..netten indirdim..evde baya bi yürütmüş oluyor seni..zaten programın adı leslie sansone ile evde yürüyüş...istersen özeline msj atarım..nerden indirdiğimle ilgili :))hatta daha ayrıntılı bilgi istersen spor ve egzersizler topiğine bak orada da var leslie bacımın hakkında yorumlar..cabikcığım iyiyim ben kendi adıma. Sen nasılsın. Evde nasıl spor yapıyosun. Kaç dakka. Cd den filanmı bakıyosun
yok yok canım bozulmamış..ben ne yedim bugün söyleyemiyorum bile..ben napim ölim mi ?? :gitme:herkesin kandili muvarek olsun arkadaşlar
bugünkü menüm:
sabahsaat 07:00:2 dilim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz peynir,5 zeytin
arada saat11:00::1 dilim reçelli ekmek,1 yumurta
öğlensaat00 :kremalı patates 4-5 dilim,bol salata
arada:saat00:1 halley,1 çokoprens nası oldu anlamadım bianlık dalgınlıkla yedim işte sonra aklım başıma geldi ama iş işten geçti (
akşam: yok
diyetim bozuldu dimikızlar:1no2: bilmiyorumkismile
İYİ GECELER KIZLAR,
KİMSELER YOK ORTALIKTAbilmiyorumkismile HERKESLER YATTIMI NEEEEEE:1rolleyes:
NEYSE BEN BU AKŞAM NE YEDİM ONU YAZİİM BARİİ,
YEMEK YOKTU BU GÜN KAHVALTI YAPTIK,
3 DİLİM FIRINDA KIZARMIŞ PEYNİRLİ EKMEK
3-4 TANE ZEYTİN
SAAT 21:00 GİBİ MÜBAREK MEVLİT KANDİLİ SEBEBİYLE ÇOK AZ İRMİK HELVASI YAPTIM,
BİZDE ADETTİR EVDE KANDİLLERDE İLLAKİ UN YADA İRMİK KOKUTULUR KIZLAR,
KOMŞUMADA VERDİM 2 YEMEK KAŞIĞIDA KENDİM YEDİM,
NEYSE HADİ İYİ GECELER KIZLAR....
HAAA YAZMAYI UNUTTUM BEN GENE AYNIYIM VALLA ÇOK ÜZGÜNÜM:çok üzgünüm:
YANİ AYNI KİLODAYIM SILACIĞIM:çok üzgünüm: BENİ SEN Mİ DÖVERSİN?
YOKSA SENİN YAPTIĞIN GİBİ BEN KENDİ KENDİMİMİ DÖVEYİM??
AL SANA NAİDE alsanaalsanasmile AL SANA alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ya canım sorma zaten benim tek derdim tatlı aslında yemek hiç aramam çikolatayla beslensem hayır demem. bu benim kendimi en çok tuttuğum zamanlar valla bir yemeye 1 büyük pakete hayır demezdim reglide yakın krizlerle ancak böyle başetmeye çalışıyorum. valla markete gidiyorum çikolata reyonuna kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum.mafoldumbenama yok zayıflamam lazım cezalandırıyorum kendimi böyle işte.sil baştanlmaz:
kilom 78.600
Kilam 61. Bende 200 gr almışım =((
slm kizlar bennnnnn 64.8 oldum opuyorumnanaktan
sukur yaaaa, kac aydir veremiyodum, cooooooooook sevindim 100 gram cok degil ama
hic yoktan iyidir dimi zemuszemus
slm kizlar bennnnnn 64.8 oldum opuyorumnanaktan
sukur yaaaa, kac aydir veremiyodum, cooooooooook sevindim 100 gram cok degil ama
hic yoktan iyidir dimi zemuszemus
canım yaaa ne olacak seninle halimiz böyle bi al bi ver bu hafta vericem ama hemde 57 nin altına inicemzemuszemus
.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?