aynen canım sana katılıyorum bende senin gibiyim yemekle pek aram yok ama şu tatlı ve abur cubur olayını atlatamıyorum napcez yaaa bide benim eşimde çok sever ve o alıp yiyince dayanmıyorum yaaaaa bilmiyorumkismile
anam bacum sende vur derken öldürmüşsünakannehirneyse olan olmuş ehliyetin hayırlı olsun bu arada:Saruboceq:bilmiyorumkismile Kızlar ben öle bi kaçamak yaptım ki. (ebruli ve silagul sizi rahatlatmak isterken bilinç altımda kendimimi rahatlatmaya çalışıyorum acaba)
Ehliyet için emniyete gittim bugün sözlümle belgelerimi verdik. Kavaltı yaptık o arada da. Neler yediğimi utanarak yazıyorum.
1 Sosisli amerikan salatalı sandwiç.
1 Hamburger
1 bardak limonata.
Yani günlük yiyeceğimden fazla kaloriyi sabah aldım. Artı yediğime pişmanlıktan öte duyduğum sancı var. Karnım o akadar şişki çatlıcak gibiyim. Bi soda içtim hala inmedi şişim.
BEN PİS BOĞAZIN TEKİYİM... (cuma günüde kilom aynıysa diğer gruplarada yazıcam)
evet arkadaşlar bugünkü menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,1 dilim lor,yarım domates,3 zeytin
öğlen:1 kase makarna,1 brdk meyvesuyu
arada:3 kaşık ıspanak yoğurtlu,1 dilim ekmek
akşamda salata yicem sadece yatarken 1 meyve
nasıl menülerim 1-2 gündür iyi gidiyormuyum biraz akıl verin allasen:)
anam bacum sende vur derken öldürmüşsünakannehirneyse olan olmuş ehliyetin hayırlı olsun bu arada:Saruboceq:kazasız belasız kullan.
yok ilk ben yazcam sanırım valla reglide olcam şiştikte şiştim dün sabah 72 idim.bu sabah diyetten olsa gerek 70 dim.ama altına düşermi bilmem:1no2:senağlama
arkadaşlar sabah tavuk yedim
sonra arkadaşta kahve
sonra kan şekerim düştü açlıktan dışardaydım ya valla yaramazlık yaptım yazmim en iyisi ama sopayı hak ettimkaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka:
sonra kahve akşamada balık yicem nasipse öpüyorum sizi şimdi kaçıyorum :gitme:
canım genel olarak iyi sayılır ama hem öğlen hem akşam sebze olmasın. valla hatırlamıyorum ama bir diyetisyen demişti akşamları proteğin almak daha iyiymiş üst üste sebze yemeyin demişti. ayrıca meyva suyu kendin sıkmadıysan hızla kan şekerini yükseltip hızla düşürüz daha fazla acıkırsın. onun yerine ayran olabilir.yerimseniben
Aminnn. Ama karar verdim spora yazılıyorum Pazartesi günü. Haftada 3 gün gidicem. Cumartesi pazarda koşmaya çalışıcam. Annemde benimle birlikte spora gelicek. Beraber vericez kiloları =))
hadi bakalım kolay gelsincanım spora yazılmakla iyi yapmışsın bekar olsam bende giderdim evli olup bide çalışıyosan zor akşama evle kocaylamı ilgilencen sporamı gitcen ben anca kendim yürüyüş yapıyorum oda iyi geliyo amakaydirigubbakcemile2
evet arkadaşlar bugünkü menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,1 dilim lor,yarım domates,3 zeytin
öğlen:1 kase makarna,1 brdk meyvesuyu
arada:3 kaşık ıspanak yoğurtlu,1 dilim ekmek
akşamda salata yicem sadece yatarken 1 meyve
nasıl menülerim 1-2 gündür iyi gidiyormuyum biraz akıl verin allasen:)
canım hem öğlen yemek yemişsin hemde arada yemek yemişsin hemde birinde makarna diğerinde ekmek var bence araları meyveiyoğurt,süt,çay gibi besinlerle geçir bide hazır meyve suyu tüketme şeker oranı çok yüksek çünkü
ya benim kociş benden beter valla marketten bişey istemeye korkuyorum bir geliyor 1 poşet abur cubur çikolataakannehirkızıyom yok yalvarıyom yok bari sen yapmıyorsun benim diyeti baltalama diyorumlmaz: yok anam benim oğlum 5.5 yaşında şükürler olsun çok seviniyorum :teytey::dance nun tatlıyla arası hiç yok çikolata bile çok çok nadir yer ben ona hamileyken günde 3 büyük paket çikolata yerdim karnımda tiksindi zannumcakafamçokkarıştı:roflol:
evet yaaa benim kocişte öyle canım yemekle işi yok ama tam bi abur cubur canavarı ama neyseki bazen firenleyebiliyorum onu tabi bazen yada aldıklarını gözümün önünden kaldırıyorum saklıyorum görmeyince unutuyorum bende onada ben yokken ye diyorum
güzellikler nasılsınız dün msj yazamadım cok geç saatte girdim kk.ya okudum yazdıklrınızı ama yazacak halim yoktu kızmayın ama.gecenin yarısında kalktım spor yaptım tempolu yürüyüş ip atlama titreşimli alet v.s. duş falan derken yorgunluktan hamura döndüm.tabii bu tombul halimle ancak mayalı hamur olur benden.
neyse artık sporumu gece geç saatte yapmaya karar verdim.eşim geç geliyor nasılsa.o gelene kadar sıkıntıdan atştıracağıma fazladan kalori yakarım hiç olmazsa artık yer hareketlerini sabah yürüyüşü gece yapıcam çünkü spordan sonra acayip acıkıyorum.en iyisi günü sporla bitirip yatmak
gelelim yedikleime dün ne yedim hatıramıyorum öğlen yediğim iskender dışında.unutulacak.gibi değildi valla.
bugün sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytin şekersiz çay
ara 1 havuç
öğlen anacığım kuru fasülye yapmış 1 porsiyon ondan yedim yanında komposto ve bol salata ie
akşam sarımsaklı yoğurtlu patates
ara çikolata istedi canım yalnılca minik bi ısırık aldım bol çay şekersiz
meyve yemdim hiç farkındayım belki bi portakal yerim az sonra.
offf offf dün kardeşimin düğünü için abiye baktım 44 beden ancak oluyor 42 bedende pırtlıyo sanki heryerim umarım hazirana kdar 38 bedene girerim.
valla canım azimli davranırsan hazirana daha çok var verirsin ayda 4-5 kilo versen bu iş tamamdır biliyorum çok zor ama hep kilolarımızla yada diyetlerle uğraşarak yaşayamayızki biran önce verelimde normal yaşantımıza dönelim valla benim tek derdim bu aklımdan diyeti zayıflamayı çıkarmak istiyorum artık
saol canım dikkat ederim akşamları et grubu yerim ozaman birazda.herkese sevgilerr:dance:
güzellikler nasılsınız dün msj yazamadım cok geç saatte girdim kk.ya okudum yazdıklrınızı ama yazacak halim yoktu kızmayın ama.gecenin yarısında kalktım spor yaptım tempolu yürüyüş ip atlama titreşimli alet v.s. duş falan derken yorgunluktan hamura döndüm.tabii bu tombul halimle ancak mayalı hamur olur benden.
neyse artık sporumu gece geç saatte yapmaya karar verdim.eşim geç geliyor nasılsa.o gelene kadar sıkıntıdan atştıracağıma fazladan kalori yakarım hiç olmazsa artık yer hareketlerini sabah yürüyüşü gece yapıcam çünkü spordan sonra acayip acıkıyorum.en iyisi günü sporla bitirip yatmak
gelelim yedikleime dün ne yedim hatıramıyorum öğlen yediğim iskender dışında.unutulacak.gibi değildi valla.
bugün sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytin şekersiz çay
ara 1 havuç
öğlen anacığım kuru fasülye yapmış 1 porsiyon ondan yedim yanında komposto ve bol salata ie
akşam sarımsaklı yoğurtlu patates
ara çikolata istedi canım yalnılca minik bi ısırık aldım bol çay şekersiz
meyve yemdim hiç farkındayım belki bi portakal yerim az sonra.
offf offf dün kardeşimin düğünü için abiye baktım 44 beden ancak oluyor 42 bedende pırtlıyo sanki heryerim umarım hazirana kdar 38 bedene girerim.
buyrun buda benim çizelgem
günaydın kızlar hepinize
akşam yemicemi söylemiştim ama yeni bi şey denemeye karar verdim.akşam marketten k-fleks meyveli aldım ve eve geldim sütle karıştırıp yedim bir kase kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar süper bi lezzet içinde çilek parçaları var ve şeker krizine birebir ben artık 15 gün boyunca günde 2 yada 1 öğün k-fleks yicem çok tok tutuyo yemek hazırlayamayacağım zamanlar tüketebilirim mesela sabah ta yedim bakalım böyle kaç kilo vericem bi sitede okumuştum güzel kilo verenler olmuş zaten benimde 4- 5 kilom kaldı belki verebilirim bakalım hayırlısızemuszemus
Canım ya o dediğinden ben 4 ay önce kadar almıştım ama tadını hiç beğenmedim. Paketide bitiremedim. Ziyan oldu gitti. Sen beğendiysen ne güzel =))
Ben tropikal meyveli müsliyi tercih ediyorum.
Canımcıklarım herkesin mevlid kandili mübarek olsun. Bütün dualarınız kabul ve hayırlara vesile olsun inşallah.
canım yaa ben çok beğendim daha önce eti formun yulaflı mmüslisini yemiştim ama tabi iğrençti ziyan oldu bunuda korkarak aldım ama bayıldım artık hep alırım tabi damak zevkleri değişebiliyobayanssulusmile
canım senin ve tüm islam aleminin mevlid kandili mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:
selam mıktarım bugün dağınıkmıydı yine ortalık dün gece toplayıp gittiydim tükkanıbilmiyorumkismile
ablam alıntında kırmızıyla işaretlediğim yer yanlış yazım hatası umarım çok az makarna olcak tı demiakannehir
kıslar nasılsınız??
memuzincim çizelgen hayırlı uğurlu olsun..
sabah:
kahvaltımı yaptım
spor yapıcam şimdi
öğleden sonra dersaneyeee...bukadaar..şimdilik hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?