Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen canım sana katılıyorum bende senin gibiyim yemekle pek aram yok ama şu tatlı ve abur cubur olayını atlatamıyorum napcez yaaa bide benim eşimde çok sever ve o alıp yiyince dayanmıyorum yaaaaa bilmiyorumkismile

ya benim kociş benden beter valla marketten bişey istemeye korkuyorum bir geliyor 1 poşet abur cubur çikolataakannehirkızıyom yok yalvarıyom yok bari sen yapmıyorsun benim diyeti baltalama diyorumlmaz: yok anam benim oğlum 5.5 yaşında şükürler olsun çok seviniyorum :teytey::dancenun tatlıyla arası hiç yok çikolata bile çok çok nadir yer ben ona hamileyken günde 3 büyük paket çikolata yerdim karnımda tiksindi zannumcakafamçokkarıştı:roflol:

anam bacum sende vur derken öldürmüşsünakannehirneyse olan olmuş ehliyetin hayırlı olsun bu arada:Saruboceq:kazasız belasız kullan.

yok ilk ben yazcam sanırım valla reglide olcam şiştikte şiştim dün sabah 72 idim.bu sabah diyetten olsa gerek 70 dim.ama altına düşermi bilmem:1no2:senağlama

canım genel olarak iyi sayılır ama hem öğlen hem akşam sebze olmasın. valla hatırlamıyorum ama bir diyetisyen demişti akşamları proteğin almak daha iyiymiş üst üste sebze yemeyin demişti. ayrıca meyva suyu kendin sıkmadıysan hızla kan şekerini yükseltip hızla düşürüz daha fazla acıkırsın. onun yerine ayran olabilir.yerimseniben

arkadaşlar sabah tavuk yedim
sonra arkadaşta kahve
sonra kan şekerim düştü açlıktan dışardaydım ya valla yaramazlık yaptım yazmim en iyisi ama sopayı hak ettimkaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka:
sonra kahve akşamada balık yicem nasipse öpüyorum sizi şimdi kaçıyorum :gitme:

Teşekkür ederim amin... evet ben bu hafta sopayı hak ettim.

Bu hafta bizde bişi var. Hadi hayırlısı bakalım bilmiyorumkismile

kızlar naber bakim...
oh ohhh sohbet koyu bu ara..Allah bozmasın :))

saol canım dikkat ederim akşamları et grubu yerim ozaman birazda.herkese sevgilerr:dance:

güzellikler nasılsınız dün msj yazamadım cok geç saatte girdim kk.ya okudum yazdıklrınızı ama yazacak halim yoktu kızmayın ama.gecenin yarısında kalktım spor yaptım tempolu yürüyüş ip atlama titreşimli alet v.s. duş falan derken yorgunluktan hamura döndüm.tabii bu tombul halimle ancak mayalı hamur olur benden.
neyse artık sporumu gece geç saatte yapmaya karar verdim.eşim geç geliyor nasılsa.o gelene kadar sıkıntıdan atştıracağıma fazladan kalori yakarım hiç olmazsa artık yer hareketlerini sabah yürüyüşü gece yapıcam çünkü spordan sonra acayip acıkıyorum.en iyisi günü sporla bitirip yatmak

gelelim yedikleime dün ne yedim hatıramıyorum öğlen yediğim iskender dışında.unutulacak.gibi değildi valla.
bugün sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytin şekersiz çay

ara 1 havuç

öğlen anacığım kuru fasülye yapmış 1 porsiyon ondan yedim yanında komposto ve bol salata ie

akşam sarımsaklı yoğurtlu patates

ara çikolata istedi canım yalnılca minik bi ısırık aldım bol çay şekersiz

meyve yemdim hiç farkındayım belki bi portakal yerim az sonra.

offf offf dün kardeşimin düğünü için abiye baktım 44 beden ancak oluyor 42 bedende pırtlıyo sanki heryerim umarım hazirana kdar 38 bedene girerim.

slm citirlar, yeni uyeler goruyorum ben burda zemuszemus
sabah, yarim simit
oglen, iki dilim ekmekle kahvalti
ara, iki portakal
aksam, kumpir

günaydın kızlar hepinize
akşam yemicemi söylemiştim ama yeni bi şey denemeye karar verdim.akşam marketten k-fleks meyveli aldım ve eve geldim sütle karıştırıp yedim bir kase kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar süper bi lezzet içinde çilek parçaları var ve şeker krizine birebir ben artık 15 gün boyunca günde 2 yada 1 öğün k-fleks yicem çok tok tutuyo yemek hazırlayamayacağım zamanlar tüketebilirim mesela sabah ta yedim bakalım böyle kaç kilo vericem bi sitede okumuştum güzel kilo verenler olmuş zaten benimde 4- 5 kilom kaldı belki verebilirim bakalım hayırlısızemuszemus

saol canım dikkat ederim akşamları et grubu yerim ozaman birazda.herkese sevgilerr:dance:

angela istersen sende kendine bi kilo çizelgesi hazırla. a.s

Hazirana kadar yediklerine dikkat edip sporlar desteklersen neden olmasın ki =)

buyrun buda benim çizelgem

Çok güzel olmuş canım çizelgen

Canım ya o dediğinden ben 4 ay önce kadar almıştım ama tadını hiç beğenmedim. Paketide bitiremedim. Ziyan oldu gitti. Sen beğendiysen ne güzel =))
Ben tropikal meyveli müsliyi tercih ediyorum.

Canım ya o dediğinden ben 4 ay önce kadar almıştım ama tadını hiç beğenmedim. Paketide bitiremedim. Ziyan oldu gitti. Sen beğendiysen ne güzel =))
Ben tropikal meyveli müsliyi tercih ediyorum.

canım yaa ben çok beğendim daha önce eti formun yulaflı mmüslisini yemiştim ama tabi iğrençti ziyan oldu bunuda korkarak aldım ama bayıldım artık hep alırım tabi damak zevkleri değişebiliyobayanssulusmile

Canımcıklarım herkesin mevlid kandili mübarek olsun. Bütün dualarınız kabul ve hayırlara vesile olsun inşallah.

canım senin ve tüm islam aleminin mevlid kandili mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:

Amin canımcım... Allah hepimizin gönlüne göre versin.

kıslar nasılsınız??

memuzincim çizelgen hayırlı uğurlu olsun..

sabah:
kahvaltımı yaptım
spor yapıcam şimdi

öğleden sonra dersaneyeee...bukadaar..şimdilik hoşçakalın

merhaba güzeller opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR

bü gün tükanı açmakta geç kaldım kusura bakmayın :1no2:

benim bilgisayar çktüydüde yeni aldım, ama şimdi canavar kimin oldu vallakaydirigubbakcemile5

GELELİM GÜNÜN RAPORUNA;

AKŞAM YEMEĞİM, 19:00

2 KEPCE ÇORBA
2 KAŞIK DOMATESLİ BULGUR PİLAVI
2 KAŞIK TAVUK SOTE

SABAH;

1 BARDAK SÜT VE MEYVELİ MÜSLİ

ÖĞLENE BAKLA :lepi: VALLA HERGÜN OLSA YERİM BAKLAYI:lepi:

AKŞAMA EVDE YEMEK YOK BÜYÜK BİR İHTİMALLE KAHALTI VAR ŞEKERLERcokacimcoook

HADİ GARİ ŞİMDİLİK BUKADARR, HEPİNİ ÖPTÜM KIZLRopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...

AYYY ÇOK ÖZÜR DİLERİM VALLA:kedi::kedi:
ÇOK AZ MAKARNA DİYCEKDİMDEEE:kedi: YANLIŞ YAZMIŞIM :lepi:
AMA SEN HEMEN ANLAMIŞSIN İŞTEolumunekankayizsmileİYİKİ VARSIN CANIIIM:asigim::1hug:a.s.

kıslar nasılsınız??

memuzincim çizelgen hayırlı uğurlu olsun..

sabah:
kahvaltımı yaptım
spor yapıcam şimdi

öğleden sonra dersaneyeee...bukadaar..şimdilik hoşçakalın

cabikcığım iyiyim ben kendi adıma. Sen nasılsın. Evde nasıl spor yapıyosun. Kaç dakka. Cd den filanmı bakıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…