Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tebrik edimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis niloşcuğum.azminin karşılığını aldın.
semo sılagül sizlerede bravooalkisalkisalkis

kizlar buraya hergun rapor wermemiz sart mi?
Ya ben bilmiyordumm

ne o fıstık kaçmıcan demi?lmaz:
bizler elimizden gediğince hergün girip yazıyoruz
payaşım düzenli olması önemli ama sanırım senin için pek sorun olmaz sık sık kk ya uğruyosun sanırımyerimseniben

tebrik ederim .azminizin ödülünü aldınızalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ya ben bilmiyordumm

evet canım.hepimiz düzenli paylaşımda bulunmaya çalışıyoruz

Superiz yaaa zemuszemus

Bugunku yediklerim
sabah: 2 kutu kaysi
oglen: 5 tane sarma, 3 tane pohca
ara: meyve
aksam: 2 dilim ekmek, 3 tane sigara boregi

hayirli aksamlar citirlarim

semo delirdinmi sen kuzum neler yedin sen böyle alsanaalsanasmileverdiğin kiloyu fazasıyla almakmı istiyosun?verilen herbir kilonun yasını tutmaya kaç arkadaşı geliyo biliyomusunlmaz:

Memuzin cim, valla canim bu benim dikkat etmi$ halim opuyorumnanaktan
Canim ben spor yapiyorum ve hareketli bir i$im var, bunlari da yemezsem,
cok halsiz oluyorum bilmiyorumkismile

Toplam kac kilo vermi$im hesaplayalim 66.6 kiloydum eski yilda, yeni yilin 2. ayinda 64.8.
Inschallah 3. ayda 64 olurum
inschallah 4. ayda 62.5 olurum
inschallah 5. ayda 60 olurum opuyorumnanaktan

CUNKU 5. AYDA DUGUN VAR DAYIMIZIN. olumunekankayizsmile

Mükemmel ve kusursuz, gorunmem lazim
Inschallah dugun fotograf larini koyarim kaydirigubbakcemile5

Tebrikler canim.. Darisi bize :sm_cool:

Hayirrr kaçarrmiyimm.
Bende elimden geldigince paylasim yaparim.
Sorun olmaz kkyi sürekli yoklarim. kaydirigubbakcemile3

Sabah kahvaltim:
1 kepek ekmek
7 Siyah zeytin
2 yesil zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
domates,salatalik
tostta mantar
salatalik tursusu
az sekerli çay

aksama dogru sehriye salatasi 1 dilim irmikli yalanci tavuk gogsu :kedi:

aksam yogurtlu ispanak, bol salata, brokoli corbasi

21.00da belime strech film sardim we ko$uya çiktim. 25 dk ko$tum.. yesil çay içtim sonra guzel bi dus aldim.. aciktigimi farkedince zeytin peynir 1 dilim kepek ekmek we yine 2 dilim irmikli yalanci tavuk gogsu yedimmmkaydirigubbakcemile3:kedi: ne diye kostuysam sankii sempatiksalakcinni
neyse bu hafta zayifliyamadim haftaya artikk:lepi:

günaydın fıstıklar
avatarımdanda anlayabileceğiniz üzre,lahana çorbası rejimine başladım ben
bugün meyve-çorba günü ama ben bir dilim peynir 1/2 dilim kepek ekmeği yicem şimdi
sabah birkç kayısı kurusu ve 1 küçük yeşil ema yedim
az sonra ev temizliğinden sonra 45 dk. yürüyüş yapıcam.bi hafta kadar evden çıkmayı düşünmüyorum rejimimi hiçbirşeyin baltalamasına izin vermicem

kurtulucam bu kilolardan :sm_cool:

yooo öyle arkadaşlar 1 takıma yazıp kaçmak. cezamız yarışmadaki tüm takımlardılmaz:

tamam canım hemen diğer takımlarada yapayım bari buda bana ders olsunkaydirigubbakcemile

Ya ben bilmiyordumm

evet canım hergün yediklerimizi paylaşıyoruzki faydalı olsun sadece kilo bildirimi yapmakla olmaz zaten paylaşımda bulunmayanlar diskalifiye oluyolar

canım sen niye spor yapıyosunki zaten harcadığın enerjinin fazlasını alıyosun tatlılardan haftaya bizim gibi ceza almak istiyosun galibaklava:

günaydın kızlar ben dünkü bildirimimi yapayım
sabah
1 kase sütlü müsli
ara 5 adet form bisküvi
öğle
1 parça börek 3-4 adet bisküvi+çay
ara 1 muz
akşam
annemlerdeydim babam çok güzel pideli köfte yapmış
1 porsiyon ondan yedim ve 1 bardak kola içtim
sonrada portakalla kapattım
bugün sabahta 1 kase müsli yedim hala karnım acıkmadı
ama şimdi eşim beni yemeğe götürücek bakalım dikkat edebilecekmiyim
öptüm hepinizi iyi hafta sonlarıopuyorumnanaktan

evet şekerler ben cezamı çektim bütün takımlara yazdım inş. bidaha böyle bişey yapmak zorunda kalmammafoldumben

kızlar durumumuz çok kötü resmen 9. olmmuşuz lütfen kendimize gelelim biraz gayret edelim yoksa sonuncu olucaz bu gidişle kendimide döveyim ilk önce bi alsanaalsanasmile :mymeka: :tomato:

ebruli hedefimiz aynı bende bu hafta veremedim arasıra gelde sohbet edelim bende bir 60 altın düşsem senin gibikaydirigubbakcemile5
9. Takım sözcüsü

sabah kahwaltim:

2 3 dilim beyaz peynir
salatalik tursusu
soganli mantar
bogurtlen çay
2 dilim kepek ekmek

kizlar sabah tartildim 65,1 olmusum :) 1 haftada anca 400 gram vermisim olsunnn oda iyidirr hiç yoktan
sabah kahwaltimi daha yeni yaptim ben geç kalktim:kedi:

merhabalar arkadaşlar beni hatırladınız mı geri döndnm ve çok ciddi bir şekilde diyete başladım biliyorsunuz hamileydim ve bebeğimi kaybettim toparlanmam baya uzun sürdü hamileykendev çok kilo aldım malesef şimdi bu kiloları verme zamanı azimliyim kararlıyım :)

NASIL YANİ?VALLA TATLI FALAN YEMEDİM.NERDEN ÇIKARDIN.CANIN TATLI İSTEDİ GALİBA SENİNkaydirigubbakcemile3

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM.
KAYBEDİLEN GEBELİKLER DE DOĞMUŞ BEBEKLER KADAR KİLO BIRAKIYO İNSANDA.BENDE KIZIMA 2 KAYIPTAN SONRA KAVUŞTUM.BU 16 KİLO FAZLAM O 3 HAMİLELİĞİN ORTAK ÜRÜNÜDÜR.
SENİNDE BİRGÜN DÜNYALAR GÜZELİ BİR YAVRUN OLUR UMUDUNU ASLA KAYBETME.AMA Bİ SONRAKİ DENEMEDEN ÖNCE FAZLA KİLOLARINI VERMEK AKILLICA.HEM O HAMİLELİKTEN SONRA KİLO BİRİKİMİN OLMAZ.HEMDE HAMİLEYKEN YAŞAYABİLECEĞİN KİLO KAYNAKLI SORUNLAR OLMAZ.
SAĞLIKLI KEYİFLİ HIZLI KİLO VERMELER DİLİYORUM
kaydirigubbakcemile5

KIZLAR 2.TAKIMDAN EBRULUM JUJU ADLI Bı KULLANICIDAN ALINTI YAPIP PAYLAŞMIŞ ÇOK HOŞUMA GıTTı SıZLERıNDE OKUMASINI ıSTEDıM

*JUJU* kullanıcısından alıntı
, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın afişinin hemen yanında şöyle yazıyor:

"Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?"

Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonundan içeriye kafasını uzatarak reklam ile ilgili şöyle bir cevap veriyor:
ılgilenenlere duyurulur,

Balina...
Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları , meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar.
Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayal ıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler, CD'leri bile vardır.
Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.

Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı . Balık mısın? ınsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nası l olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede?
E, sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.

Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor.
Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:
"Allah'ım ne kadar da akıllıyım!"

(zaten akıllı erkeklerde akıllı kadınları sever di mi ?

Ben çok akıllıyım ozaman

HAFTASONU TEMBELLERı SıZıııklava::jeyyar: NERDESıNıZ BAKııııM AÇILIŞ KAPANIŞ YAPIYORUM OLMUYO BÖYLElmaz:
HEPıNıZE KUTLU MUTLU KAÇAMAKLARDAN UZAK BıR PAZAR DıLıYORUMa.s.

canım benim acını paylaşıyorum. çok üzüldüm biliyorsun seni bekliyordum aramıza zaten .toparlanmanı bekliyordum.canım benim kilonu yaz direk bu hafta listeye ekleyeyim seni.
rabbim elbet güldürecek yüzünü.Şeniz

selam bacular
dün tüm gün dışardaydım geç geldik sonra akşam yediğim yarım tabak mantı beni mahvetti sabaha kadar midem tuttu.bugün 16 ya kadar hep yattım. kalkıp 2 yudum süt içiyor yatıyordun yine.mideye iyi geliyor)
sonra kalktım 1 simitle bal yedim
evi biraz toparladım malum ben yatınca baba oğul harabeye çevirmişler evi
akşamda az çorba içtim korkuyorum bişey yemeyemafoldumben

HAFTASONU TEMBELLERİ SİZİİİklava::jeyyar: NERDESİNİZ BAKİİİİM AÇILIŞ KAPANIŞ YAPIYORUM OLMUYO BÖYLElmaz:
HEPİNİZE KUTLU MUTLU KAÇAMAKLARDAN UZAK BİR PAZAR DİLİYORUMa.s.

canım sorma benim durumum vahimdi. valla mide kanaması geçircem sandım. bende reflü ve ülser var.şükür şimdi iyiyim.
inşallah sizin hafta sonunuz güzel geçmiştir.

herkese merhabalar..
kızlar hiç giremedim hafta sonu çoook yoğun geçti...

sılagülcüm çok geçmiş olsun canım.şimdi iyisindir umarım.

figenk24 canım çok üzüldüm..yine hoşgeldin aramıza..kendini toplamana da sevindim ayrıca..tekrar hoşgeldin. a.s.

ne yedim içtim bilmiyorum..çook karıştı bugün yine vede fazlada kaçtı ya mafoldumben

neyse şimdilik kaçıyorum..biraz başarı öykülerine bakim..motivasyonumm artsın..hoşçakalıın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…