ahhh canım bitek senin derdin değil bende tatlıyı çok seviyorum bende önceden bir büyük pakete hayır demezdim bugün eşim eve tatlı kabağı almış bende pişirdim pişerkenki kokusu beni mahfetti resmen azımın suyu aktı ve mutfağa gelip gittikçe görüyordum hemen ortalıktan kaldırdım göremiyeceğim biyere koydum küçük bir dilim çıkarttım küçük kızıma yedirmek için oda yemedi kendimle gelgitler yaşadım azcık yesem bişeyolmaz dedim sonrada hayır yemicam dedim ve hızla mutfağa götürdüm ondan ayrılmanın benim için ne büyükbi azap olduğunu bi allah bilir birde ben
hadi bakalım gün bugündür.önce kim gidiyo diğer takımlara ben pis boğazın tekiyim demeye:kedi:
selam bacular
hepinize hayırlı cumalar
yüce mevlam tüm güzel dileklerinizi kabul etsin. günahlarımızı affetsin.evlerimizden sağlık,mutluluk,huzur ve bereketi eksik etmesin.şu hayatta tek kaybımız kilolarımız olsun amiiiiin.:Saruboceq:
:a015: :çok üzgünüm: mirmirmirmir :gitme: eyvahedigeldismile :1no2:
Canımcım bu hafta özellikle son iki üç gün ben çok kaçamaklar yaptım hakettim yani. Beklediğim sonuçtu. 200 gr yine iyi almışım. Son iki gündür yatmadan önce kaçamaklar yapmıştım alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
Fakat Pazartesi spora başlıcam İnşallah Hafta inşallah kesin 1 kilo vericem Kararlıyım.
Kızlar ben 6. Takıma yazdım BEN PİSBOĞAZIM diye.
Cezam neyse çekerim. Ama haftaya 1 kilo gidicek gidicek gidicek ...
evet kızlar bende 14. takıma yazdım hadi sıradakikötükedihüso
arkadaşlar birde yardımcı istiyorum kendime.
kilo hesaplaması ve kilo bildirimlerinde ben olmadığım zaman yardımcı olacak.her zaman internete girebilen gönüllü aranıyor. gönüllü olanlar lütfen özelden bana bildirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?