Amaaan bitmio dertler merwiss bosweeerMasallah masallah
Kızlar kaynatmıssınız hee gözlerim yasardı okumaktan
Ewettt
Geleeli m olaya
Hilalcim senden baslıyorum
Birtanem buz zamanlar sizin n kıymetli zamanlarınız bunun farkına varın ikinizde
Herşey üstüste geliyo olabılır
Dedıgın gibi bazı şeylerin belirsizlikleri ne olcak ne olmıcak
Nasıl olcak stres insanda agresıflk yapar
Bu kadar bekleyip kavusmanıza a kalmışkn üzmeyin birbirinizi
Hem sendw üzülme walahı yazını okuyunca yanına gwlip sana sarılmk geldi içimden samimiyim
Hep bunlar aşk aşk aşk
............... Üzülme üzülürümm
Kıyamam sana
Gözdecim sen anana bakma
Sakın yeme onlarııııııı......yaglı yaglı :)))
Erigim canım haftasonu planını degiştirerik sana bunuhakettin demek istyorum
Rahatlık battı hemi
İlla bişiler yapcam dedin hemi
İyi bitmiş işlerin boswer bu haftasonu gezersin
Caglacım nasılsın canım canım sıkkındı en son neettın bakalım :)
Swetcem öle alısınca bide küçük yafri olunca insan yokşugunu hissediyo
Kardeslerim bnm kızı ewlilk yıl dönümünde almıslardı ne eşim be ben keyifmz yoktu acıkcası
Kız öpümm seniii dırr
Esmer yarim
Sevilay kız şükür bitane daha cıktı halaylı horonlu
Canımmmm nesen daimm olsun
Hobba hobba ili kıvırayım62:
Eda noluyorrr sana hamburger falan
Su parmak sallayan kız nerdeee
Dügün mü vardı ne wardı senin
Yemekkk yokkk
Yasemincim nasılsın canım
Ailemi karsıma aldım da ewlendım demişsin de kısmet artık dicektım
Önümüzdeki hayata bakıcaz
Allah agzınn tadını boMasın inş
Ecemavi abla sende gurbettesin hiç denk gelmedim
Wayyy be
Bluemcumn blogu gerçekten güsel akıcı sankı oturmussun karsısına anlatıyo
Bn arap düğününe bayıldım kullandıgın yazım dili uslup okadar hoskı bluemcum gerçekten sanki orda bnde wardım
Yarı güldüm yarı düşündüm
Sahgulcum dıkkat et kemdıne güsel hanerlerle dönüş yap yawrucum
Eserlerini göremiyoruz daha
Masallah masallah
Ewettt
Geleeli m olaya
Birtanem buz zamanlar sizin n kıymetli zamanlarınız bunun farkına varın ikinizde
Hem sendw üzülme walahı yazını okuyunca yanına gwlip sana sarılmk geldi içimden samimiyim
Hep bunlar aşk aşk aşk
Kıyamam sana
Gözdecim sen anana bakma
Rahatlık battı hemi
Kardeslerim bnm kızı ewlilk yıl dönümünde almıslardı ne eşim be ben keyifmz yoktu acıkcası
Kız öpümm seniii dırr
Esmer yarim
Yemekkk yokkk
Wayyy be
Bn arap düğününe bayıldım kullandıgın yazım dili uslup okadar hoskı bluemcum gerçekten sanki orda bnde wardım
Isler degisti Samsubdan cok sevvdigimiz bir abimiz gekdi batikentte yemekteyiz ben salata yedim izgara etle toplasan 100 gr ancadir etBugun
Sabah
1 kupa kahve
4 yk yogurt
3 yk yulaf
6 findik
Ogle
1 kase ayranasi corbasi
3 yk bulgur pilavi
Ara
1 kase ayranasi corbasi
1 muz
Aksam birsey yememeyi planlıyorum arayi bilerek dolu gecirdim
En fazla kefirimi icerim
Bu aksam utu yapc zayen dag gibi utum var gerçekten kucuk bir tepe kadar var
Isler degisti Samsubdan cok sevvdigimiz bir abimiz gekdi batikentte yemekteyiz ben salata yedim izgara etle toplasan 100 gr ancadir etcheese cake de yemedim sohbete devam duyetede
Merveee canm benm ya ne samimi yazmissim cok sagol orasi oyle guzel zamanlar belki ama zehir ediyorz yazik oluyo bazen.. Su an hala cok uzgunum sanirm bensizlik iyi gelmis olacakki aramadi bugn zaten umutsuzlugum artiyo ben biraz tez canliym ne kadr susma taktigi kullansam da bu sefer de sogukluk kapliyo icimi :/ bilmem ne olacak halimiz su an yatagimdaym ve cikip hayata karisasim yok kac saattir oylece yatiyorm ve o hayatina devam ediyo...... Oyle icim aciyo ki...
Amaaan bitmio dertler merwiss bosweeer
Aslında bugün hiç acıkmadım. Zaten ben çok yemekten değil abur cuburdan kilo alıyorum hep
Ders çalışırken gidip nutelladan bir kaşık ağzıma atsam diye aklımdan geçmiyor da değil
Masallah masallah
Ewettt
Geleeli m olaya
Hep bunlar aşk aşk aşk
Kıyamam sana
Gözdecim sen anana bakma
Rahatlık battı hemi
Kız öpümm seniii dırr
Esmer yarim
Yemekkk yokkk
Wayyy be
Sabah: Yağsız sütle nesquik
Öğle: Az yağla 1 yumurta kırması, 2 ince dilim ekmek, peynir, zeytin
Ara: 2-3 tane çilek
Akşam: Domates Çorbası, Haşlanmış balık, yağsız salata
2 litre su içtim, 1 saat de spor yaptım.
Bugun
Sabah
1 kupa kahve
4 yk yogurt
3 yk yulaf
6 findik
Ogle
1 kase ayranasi corbasi
3 yk bulgur pilavi
Ara
1 kase ayranasi corbasi
1 muz
Aksam birsey yememeyi planlıyorum arayi bilerek dolu gecirdim
En fazla kefirimi icerim
Bu aksam utu yapc zayen dag gibi utum var gerçekten kucuk bir tepe kadar var
Bugun gun warmis haber wermeyi unutmuslar ya apartopar bide oraya gittim 2tane mercimek koftesi yedim kizlar gunde corba icip gitmistim
Yogun bi gun gecmis olsuna gelenler ve kv saati saatini tutmuyor bi cok iyi oluyo ama sonra nabzi yukselip fenalasiyo rabbim beterinden korusun
Canim tabi ki banu ve blue bunu uyguluyor hele banu 88 den 69 a dustu bunhnla
o zaman bende niyetlensem yardımcı olursunuz demi
Aksam yemegine benim adami disRiya yemege goturcm.dus onume dedim aksama bendensin.
Gerci hergun evin temuzlik ve yemk nobetcusi benim
Bende de suan zayiflamk icin adim atin diyo reklamda atiyom iste kosuyom daha napim
Basaracagim basamagindayim cuma gunu de basardimmmmmm dicem. İnsallh
sorma ahsencim.biz şimdi ilaç yazıyoruz ya sgk ilacın bitiş zamanına kadar vermiyor.teyzenin biri bakmıs ilaç elinde var anlaşılıyor.gelmiş bana diyorki kızım bu eczaneler bizi gözetliyormu ilacı yataklarına arasınada sakladım elinde var diye vermediler
Ecemavi ablacigim emzirende yapar hemde coksaglikli verirsin sahsen ben hamile kalirsam karatay yapacagim kesin
kızlar teyzenin biri veet tüy dökücü yazdırmak istedi düğeride arko krem
aynen öyle çok haklısın kaptanım ama işte ben böyle üzülmemek için hep kestirip atmaya çalışyorum hani sanki böyle olursa daha az acı çekermişim gibi. Hoş Emre'den aylarca kaçmama rağmen beceremedim dmekki yaşanacak şeyler var. öyle yada böyle :44:
Kaptancım ayfercim eriğimm affet beni geçen hafta zıvanadan çıktım
Utancımdan menümü yazamıyorum.
Ama bu hafta düzgünce başladım ve devam edeceğim inşallah
Sıkıntı denetime tabii tut nolur beni.
Özel ilgi istiyorum
basamakları hızla çıkmanı dilerim bitanemmmŞuan deneyeceğim basamağındayım sanırım :)
Hop demekle hoplanmiyor ama esim acayip fitili atesledi
Bugn nasil basaracagimdayimdir sanirimm :/
Hayirlisi canm bakalmmm
Hehehe ay tavuksuz olur muu :))
bana müsade kizlar...biraz disari cikayim..öptüm hepinizi,görüsürüz tekrar
bir hafta oldu başlayalı olumlamaya hepimiz başlayalım hedefe ulaşmakta her yoldan faydalanmak lazımmm dimiben kahvemi öğleden sonra içiyorum hem iştahımı kesiyor hem dinçleşiyorum
olsun canım en azından duraksama yaşamıyorsun maşallah..
paylaştığın olumlama çok güzel, kesinlikle çok etkisi oluyor bu tür olumlamaların.. ben yapacağım bundan sonra.. yarın başlıyorum hemen... EFT yöntemiyle deneyeceğim EFT olumlu duyguları pekiştiriyor çünkü..
ya canım aklının karışmasına neden olduysam ben kendi adıma özür dilerim..sadece sen daha evli değilsin dikkat et manasında al bizim yorumları, çok etkilemesin seni yani neticede ona bir söz hakkı vermen gerek, bi sorman gerek, ben kilo alırsam ilerde çok sorun olur mu, dünyanın kırk türlü hali var dersin, olumsuz cevap alırsan soğursun daha dur bakalım :))
hem henüz daha yolun çok başındasınız, sevginiz pekişmedi ki, gerçekten sevince fiziki görüntüyü umursamaz kimse bence, ama yine erkekler bize göre bir derece daha önde tutuyor güzelliği, bunu da unutmamak gerek, sen zaten kendine bakarsın sen de istemezsin kilolu olmayı.. yani karşındakiyle ancak iyi biriyse evleneceksin ve iyi biriyse de zaten hastalıkta sağlıkta senin yanında olacaktır..önce onunla konuş sonra aşk kokularını dağıthemen pes etme karamsar olma canım
kaptancım erkeklerde daha zor oluyormuş ben de arkadaşlarım başardı diye tam 2 yaşındayken denemiştim 10 gün hayattan soğudum resmendemekki her çocuk aynı değilmiş, bizimki geç öğrendi, ama keşke 10 gün direnmeseymişim dedim, şimdi daha kolay oldu ne o ne de ben yıprandık.. zor bi aşama gerçekten..Allah kolaylık versin.
ne kadarlıktı senin oğlan?
Kefirli cacik oluyomu iyi oldu bunu ogrendigim ara ogunlerimin vazgelmezi kefir sayenizde ablam
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 35gün )
yaklaşık 1 bardak soğan suyu ( adet düzensizliği için )
Kahvaltı
1 yumurta+1 muz
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
2 dilim peynir
1 fincan hibisküs
yarım tabak salata
1/2 demet dereotu
ÖĞLE
2 kayısı 3 ceviz gezmedeydik ben bunları tırtıkladım
AKŞAM
1 por fırında kabak lazanyası
1 kase kefirli cacık
SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany-10 twist 45 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı tarçınlı su
1 fincan hibisküs
1 bardak lavanta ( saç dökülmesine için)
1 fincan türk kahvesi
2 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
Helal yakisir kaptaninaIsler degisti Samsubdan cok sevvdigimiz bir abimiz gekdi batikentte yemekteyiz ben salata yedim izgara etle toplasan 100 gr ancadir etcheese cake de yemedim sohbete devam duyetede
Hilalim guzel yuzlu guzel yurekli arkadasim inan cogu nisanlinin gectigi yollar ilerdw kendine kizacan nekadar ufak seyler dert etmisim diye gulup gececen evet suan ani yasarken zor ama hersey yolluna girecek sen yeterki Rabbime havale et hayirlisini iste hersey coookkkk guzel olacak bitanemMerveee canm benm ya ne samimi yazmissim cok sagol orasi oyle guzel zamanlar belki ama zehir ediyorz yazik oluyo bazen.. Su an hala cok uzgunum sanirm bensizlik iyi gelmis olacakki aramadi bugn zaten umutsuzlugum artiyo ben biraz tez canliym ne kadr susma taktigi kullansam da bu sefer de sogukluk kapliyo icimi :/ bilmem ne olacak halimiz su an yatagimdaym ve cikip hayata karisasim yok kac saattir oylece yatiyorm ve o hayatina devam ediyo...... Oyle icim aciyo ki...
Aslında bugün hiç acıkmadım. Zaten ben çok yemekten değil abur cuburdan kilo alıyorum hepayni ben
Ders çalışırken gidip nutelladan bir kaşık ağzıma atsam diye aklımdan geçmiyor da değil
Bwn bu hafta hic oturmadim desem yalan.olmazBende de suan zayiflamk icin adim atin diyo reklamda atiyom iste kosuyom daha napim
Kiz ablama nazar degdirecen:)Canim tabi ki banu ve blue bunu uyguluyor hele banu 88 den 69 a dustu bunhnla
Sagol bitanemCoooook gecmis olsun cnm
Kiz kaytarma diyet yemek yapmakta nevarkisebzeyi yogurda kat ahanda yemekYarına yetiştirmem gereken ödevler var ama bir yandan diyete uygun yemek yapmam lazım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan
Aynen oyle canim Allah razi olsunAmin canim kalabalik yogunsa oda rahataiz eder ee gecmis olsun demeye gelenede gelme denmez acil sifalar olsun
Yatagimi ozledimmm ay bu benim kaynanadan cektigim nedir 10 yas yaslandim bi geceneyseki iyi simdi dunku sancisinin sebebide gazmis ve burda yatan cogu hasta ayni havalardan herhalde siz siz olun kizlar geleni bekletmeyin sonu cok aci oliyi tecrubeyle sabittir
Dilegim ahh rabbim büyük canim gecenin bi vakti yazmissin inşallah hersey yolundadir
Banucugumun enistenin bugun kurtulusu yok ama
Cok uykusuzum eve cok gec donduk ve dedigin gibi utulerde kaldi
Enisten bugun izinli tabi gerci bi yere gidip iki uc figur ogretecekmis
Karisi beceriksiz adamin bu kadar becerikli olmasi
Hilalim canim erkekler farkli
Sen diyorsun ki benim canim yanarken o keyfinde
Hayir erkekler kadinlar kadar duygu yüklü degil
Haklilarda nasil olsa duzelecek diyorlar
Biz kafamizda kuruyoruz yok ben seni rahat birakiyim sen oyle daha mutlusun
Yok sen zaten beni benim seni sevdigim gibi sevemezsin
Bende yaptim biliyorum canim ben nisnliyken ev temizliğinde cektim gitttim
Ama sadece kkalbini acitiyorsun
Dusun bi keree belki son bir saatin var ve bunu onuda kendinide uzmekle gsxiriyorsun
Ki iki gun sonra cozum bulacak bir konuya yapna gozunu seviyim uzmeyin birbirinizi
Iyi yapmissin canim hastane sartlarinda napcan mecburSimit yemek zorunda kaldim amma pogaca ile dusununce yagdan daha masumdur diye simiti tercih ettim
Sen beceriksiz bu kadar mutavazi olma bacisi ben eminim ne maharetler varrdir
mısır ekmeğimiii ilk defa duydumBenim mervimek cirbam tavuklu nohutum var evde yanina pilav yok gordun gununu o kocam yanina bol salatasalatadan bende yerim belki biraz
Misur ekmegi yapacagim zaten denemelerdeyimde dun yaptim tadi filan tuttutuda dagildi meger suyunu ayarlamada sikinti yasamisim kvyi aradim bugun yeniden deneyecegim
hahahah aynen canım benm ekmek parası deyip susuyoruz napçazAmin canm ins Rabbim gonlumuze gore versn aferin onlara ki iyi ki vazgecmemisler tabi kii)
Anladm canm ama dedin gibi kiyamaz merak etmeyogunluk varsa tabi gunduz pek gorusemezsinz bz de oyleyz ki Zaferin isi benden daha yogun mesela o yazmadan aramadan ben bulasmiyom ona gunduzleri :) aksamlari ve haftasonlari hasret gideriyoz napalm ekmek parasi :))
Oyle Ahsencim yaa haklisn anne babayla da catisiliyo kardes esle de doga kanunu sanirm :) abarti olmadikca halledilir ins
menünü sevdimmmSabah: Yağsız sütle nesquik
Öğle: Az yağla 1 yumurta kırması, 2 ince dilim ekmek, peynir, zeytin
Ara: 2-3 tane çilek
Akşam: Domates Çorbası, Haşlanmış balık, yağsız salata
2 litre su içtim, 1 saat de spor yaptım.
bitaneciimm yağlı yağlı yemek yapan Mercaninin annesiMasallah masallah
Ewettt
Geleeli m olaya
Hep bunlar aşk aşk aşk
Kıyamam sana
Gözdecim sen anana bakma
Rahatlık battı hemi
Kız öpümm seniii dırr
Esmer yarim
Yemekkk yokkk
Wayyy be
kurma kafanda hayatım kurmaaaaaaa. bak bende emreye sataştım dün gündüz aradı 2 dk da şakasına kıskandırdı beni bende kıskandım iyi ozaman iyi günler dedi sanada dedim kapattık telefonları. gece 1 defa aradı açmadım 2.ye arasın diye. aramadı ya laaMerveee canm benm ya ne samimi yazmissim cok sagol orasi oyle guzel zamanlar belki ama zehir ediyorz yazik oluyo bazen.. Su an hala cok uzgunum sanirm bensizlik iyi gelmis olacakki aramadi bugn zaten umutsuzlugum artiyo ben biraz tez canliym ne kadr susma taktigi kullansam da bu sefer de sogukluk kapliyo icimi :/ bilmem ne olacak halimiz su an yatagimdaym ve cikip hayata karisasim yok kac saattir oylece yatiyorm ve o hayatina devam ediyo...... Oyle icim aciyo ki...
amin ablacımm inşallah. ben sana da yaparım kahve istediğin o olsunİyi akşamlar güzeller gezmeye gittik geldikk yemeğimi koydum sonra hoppp koşu bandıma sporumuda yaptımmm şimdi karadayı eşliğinde yazayım dedim:126::126: maşallah ne çok kaynatmışsınız
afferim sana iyi sohbetler bitanemmm seçimler süperr ütüler kaldı desene ama eniştede bugünlük kurtulduuu elinden
Hilalim canım benim inş şu an ben bu satırları yazarken konuşup barışmış ve olayı tatlıya bağlamışsınızdır mutlaka geçerli bir nedeni vardır bilerek aramamzlık yapmazki damadımız seni çok seviyo
böyle dersek dertler hiç bitmez Çağlacımmm pozitfi düşünmeye çalışalım
böyle anlarda ablan olarak sana tavsiyem havuc beya salatalık doğra ince ince yarısı limonlu su dolu bir bardağa koy ve tavşan gibi canın abur cubur istedikçe bunları tükett
kklı Merve samimi sıcak yazılarına bayılıyorum canım benimmm öp tabiii
akşamki cısları yazalım hemen Büşracım salatamız yağsız olunca hiçbir işe yaramıyor bitanemm salataya yağ eklemekten korkma haşlanmış balık hiç yemedim buharda filanmı pişirdiniz:44: ayrıca balık yedikten sonra minik bir parça helva yiyebilirsin tatlım
senin planlar tutmadı şirinemmm
2 mercimekli köfteyle iyi kurtarmışsın Çağlacım
Gelmiş geçmiş olsun cnm aranıp sorulmak güzelde ev sahibi bu durumlarda daha çok yoruluyor ziyaretin kısası makbul inş bir an önce iyileşir teyzemiz
utandımmm şimdi
ne demek seve seve yardımcı oluruz Ececimm
https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://cloudpage.co/oneriler
kitapları alana dek bu linklerden faydalanabilirsin canım takıldığın yerlerde seve seve yardımcı oluruz
ohhh enişte şanslı Ahsenimmm güzel bir akşam dilerim
çok güldürdrün beni parendemi atsak napsak bunumu istiyolarki
kesinlikle bitanemmmm
ayyy canım teyzem ya kıyamammm
kesinlikle Okan çağlar ve Nurçin çiftinin gelinleri hamileliği sürecinde ve doğum sonrasındada karatay sağlıklı beslenmesini uygulamış ve bebeğini de yanı şekilde besliyor düşünsenize ne şanslı çocuk şekerle hiç tanışmamış henüzz
inşallah Şirinem sen Gülşah ve Tubişimizde hamile kalırsınız ve karatay tarzı beslenirsiniz sağlıklı yeğenlerimiz olurrrr aminnn
bugün şirin teyzeler senin sabrını ölçüyor anlaşılan canımcımmm
tüh ellerinden kahveyi kaçırmışım Gözdecim ellerine sağlık cnm
hepimiz kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz bitanemm herşeyin hayırlısı olsun hakkında
utanma bitanem yaz sen yazki bir daha aynı hatayı yapma senin istediğin ilgi olsun hepimiz ilgileniriz seninle zaten bu haftaya güzel bir başlangıç yapmışsın bile gerisini de getireceğinden hiç şüphem yok
basamakları hızla çıkmanı dilerim bitanemmm
eniştenin fitiliyle zıplaman lazım artık ayrıca iddiayıda unutma enişteyi sevindirmeyelim dimii
yok bugün moralin bozuk olduğu için kendini o basamakta görüyorsun ben senin daha üstlerde olduğunu biliyorum bitanemmm
özletme kendinii
bir hafta oldu başlayalı olumlamaya hepimiz başlayalım hedefe ulaşmakta her yoldan faydalanmak lazımmm dimi
menülerine bayılıyorumm ya maşallahh
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 35gün )
yaklaşık 1 bardak soğan suyu ( adet düzensizliği için )
Kahvaltı
1 yumurta+1 muz
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
2 dilim peynir
1 fincan hibisküs
yarım tabak salata
1/2 demet dereotu
ÖĞLE
2 kayısı 3 ceviz gezmedeydik ben bunları tırtıkladım
AKŞAM
1 por fırında kabak lazanyası
1 kase kefirli cacık
SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany-10 twist 45 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı tarçınlı su
1 fincan hibisküs
1 bardak lavanta ( saç dökülmesine için)
1 fincan türk kahvesi
2 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
ay ablacım geçmiş olsun yaa :26:Bugun dukkani ben aciyorum ilk defakoyyum diyecem ama hepiniz uyuyonuz bende gidip kendime kahve aliyim ozaman.kizlar ben hastanediyim gaz sıkısmasi oldu kv tedavi yabiliyor geldimi gelir dediklwri bu olsa gerek
gülmeyeyim dedm ama vallahi güldüm ablam yaYatagimi ozledimmm ay bu benim kaynanadan cektigim nedir 10 yas yaslandim bi geceneyseki iyi simdi dunku sancisinin sebebide gazmis ve burda yatan cogu hasta ayni havalardan herhalde siz siz olun kizlar geleni bekletmeyin sonu cok aci oliyi tecrubeyle sabittir
çok haklısın kaptanım belki son bi şansımız var birbirimize seni seviyorum demek için, ama onuda böyle şeyleri büyüterek mahvediyoruz..Dilegim ahh rabbim büyük canim gecenin bi vakti yazmissin inşallah hersey yolundadir
Banucugumun enistenin bugun kurtulusu yok ama
Cok uykusuzum eve cok gec donduk ve dedigin gibi utulerde kaldi
Enisten bugun izinli tabi gerci bi yere gidip iki uc figur ogretecekmis
Karisi beceriksiz adamin bu kadar becerikli olmasi
Hilalim canim erkekler farkli
Sen diyorsun ki benim canim yanarken o keyfinde
Hayir erkekler kadinlar kadar duygu yüklü degil
Haklilarda nasil olsa duzelecek diyorlar
Biz kafamizda kuruyoruz yok ben seni rahat birakiyim sen oyle daha mutlusun
Yok sen zaten beni benim seni sevdigim gibi sevemezsin
Bende yaptim biliyorum canim ben nisnliyken ev temizliğinde cektim gitttim
Ama sadece kkalbini acitiyorsun
Dusun bi keree belki son bir saatin var ve bunu onuda kendinide uzmekle gsxiriyorsun
Ki iki gun sonra cozum bulacak bir konuya yapna gozunu seviyim uzmeyin birbirinizi
hahaha bi ülkede yakın zamanda şöyle bi olay olmuştu ama neresi hatırlamıyorumDilekksabah sabah formundasin sen yaslanmazsin canim geleni bekletmeyelim haa
Ayy bi yazı vardi inekler en cok gaz cikaran canliymis
Iyi yapmissin canim hastane sartlarinda napcan mecbur
Kiz cidden yada benim ki cok marifetli ben beceriksiz kaliyorum
Gerci pazar gunu esyalari tek basima cektigimde gozu korktu atom karinca gibisin bu vucut bu dolaplarimi cekti diye sasirdi bide firca atti birsey olsaydi diye yaranilmaz canim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?