- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bu ekran sanırım biz neyle ilgili nette cok gezinirsek onu reklam yapıyor bize demek elbiselere baktın sen.bendede hayret ki deterjan reklamı var haftasonu temizlik yaptıgımı nerden anladı kesin kameradan gözetliyor
yok hayatım yaa Emre'ye dedim ben şuan cicim aylarında olmamız lazım diye. bana dedi ki sen peşinde 5 ay süründürdün beni köpek ettin o cicim ayların ozaman geçti senin dediama yinede kıyamıyo. ve çok haklısın erkek severse tam seviyo ve iyi ki de vazgeçmemişler baksana aslına bakarsan Emre'de dükkanda çok yoğun oluyo ve şuan konuşmuyoruz hiç hatta bana dedi çok yoğun olucam bunu biliyosun eğer olmaz diyosan başlama diye, anca geceleri ama artık bende karşı koyamıyorum hatta gittim dükkanda gördüm bizzat yani 2 kişi kasa da dursak yine kafa karma karışık oluyo . Demek Rabbim onu bi şekilde yazmış kadere sizin içinde aynısı o şekilde canım benim sizin zaferinize de az kaldı inşallahh rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhh
haklısın ablacm kadere yazıldıysa öyle böyle oluyo. ve severek ayrılmak insanı yıpratıyo çok haklısın. siz ne için ayrılmıştınız anımsar gibiyim ama. önemli olan kavuşmanız, hatta birbirinize daha fazla kenetlenmişsinizdirr. Oyyy rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallahhh
Masallh sabh 9 dn aksam 6 ya kadr super dayanmissin idolumsun arkDasimdünkü menüm:
sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı
saat 18.00: 1 kase tarhana çorba + 1 tabak patlıcanlı etli yemek + booool salata :) + 1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
sıvı: 1 yeşil çay
1 şekersiz türk kahvesi
1 tarçınlı biberiye çayı
spor: yokya kızlar bi türlü fırsat olmuyor, zaman bulamıyorum, hava çok ısındı akşam üzeri baya sıcak oluyor sanırım leslie 2 mil bile olsa başlamam gerek artık..
bugün size söz vereyim de sporumu yapayım.. söz bugün leslie 2 mil yapacağım en azından...
keşke başka birşey isteseymişim,personel çay dagıtıyordu almadım bi baktım kahve yapıp gelmiş,ben istememiştim çay almıyorsa kesin canı kahve istiyor demiş.
aayyy inanmıyorum sana kaptanım yaaO evlenmek istedi bebde erken dedim evlilikten tirstim ayrildim
Bak yine evlendik iste rabbim kimsenin askini sondurmesin6 senedir kahrimi çekiyor
dış görünüşe önem verenle olmaz değilde yıpratıcı olabilir.tanıdıklarda var öyle dogumdan sonra hemen göbegin en zaman toparlanacak derdine düşenler vs vs.onlarda eminim eşlerini seviyorlardır,bunun için biri terkedilirmi tek başına yeterli değil tabiki ama gözdeciğe küpe olsun meselesi.
keşke başka birşey isteseymişim,personel çay dagıtıyordu almadım bi baktım kahve yapıp gelmiş,ben istememiştim çay almıyorsa kesin canı kahve istiyor demiş.
dış görünüşe önem verenle olmaz değilde yıpratıcı olabilir.tanıdıklarda var öyle dogumdan sonra hemen göbegin en zaman toparlanacak derdine düşenler vs vs.onlarda eminim eşlerini seviyorlardır,bunun için biri terkedilirmi tek başına yeterli değil tabiki ama gözdeciğe küpe olsun meselesi.
bende de sıvı deterjanlar varr yani demek istio kii Gözde eve gidince evi temizle ablan gelecek misafirler gelecek rezil olmaUff benim kahvem sekerli geldi icemedim duruyor
Ayy canim du reklam isini simdi gorfum bendede hep kıyafet var gece elbisesi hep bide bikini mayo galiba haklisin neye baktiysak onlari gosteriyir
sorma ahsencim.biz şimdi ilaç yazıyoruz ya sgk ilacın bitiş zamanına kadar vermiyor.teyzenin biri bakmıs ilaç elinde var anlaşılıyor.gelmiş bana diyorki kızım bu eczaneler bizi gözetliyormu ilacı yataklarına arasınada sakladım elinde var diye vermedilerCok hossun ya evet kayra hastasiyim da sk sk takip ediyom
sorma ahsencim.biz şimdi ilaç yazıyoruz ya sgk ilacın bitiş zamanına kadar vermiyor.teyzenin biri bakmıs ilaç elinde var anlaşılıyor.gelmiş bana diyorki kızım bu eczaneler bizi gözetliyormu ilacı yataklarına arasınada sakladım elinde var diye vermediler
aayyy inanmıyorum sana kaptanım yaakaç yaşındaydın peki ayrıldığında yaşın ufakmıydı ki :44:
aynen öyle doktorum aslında bence Emre de yanlış cümle kurdu ve ben bu şekilde anladım. açıklığa kavuşturmak gerekli bunuçünkü 5 ay peşimde koşan çok sevdiğini söyleyen insan, yarın kilo aldım diye ayrılırsa bilmyorum psikolojk ozman
sorma ahsencim.biz şimdi ilaç yazıyoruz ya sgk ilacın bitiş zamanına kadar vermiyor.teyzenin biri bakmıs ilaç elinde var anlaşılıyor.gelmiş bana diyorki kızım bu eczaneler bizi gözetliyormu ilacı yataklarına arasınada sakladım elinde var diye vermediler
anladım kaptanım çokta ufak değilmişsin hanii22 yasindaydim 26 da evlendik
kızlar teyzenin biri veet tüy dökücü yazdırmak istedi düğeride arko krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?