Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

keşke başka birşey isteseymişim,personel çay dagıtıyordu almadım bi baktım kahve yapıp gelmiş,ben istememiştim çay almıyorsa kesin canı kahve istiyor demiş.

bu ekran sanırım biz neyle ilgili nette cok gezinirsek onu reklam yapıyor bize demek elbiselere baktın sen.bendede hayret ki deterjan reklamı var haftasonu temizlik yaptıgımı nerden anladı kesin kameradan gözetliyor

Cok hossun ya evet kayra hastasiyim da sk sk takip ediyom

O evlenmek istedi bebde erken dedim evlilikten tirstim ayrildim
Bak yine evlendik iste rabbim kimsenin askini sondurmesin 6 senedir kahrimi çekiyor

dış görünüşe önem verenle olmaz değilde yıpratıcı olabilir.tanıdıklarda var öyle dogumdan sonra hemen göbegin en zaman toparlanacak derdine düşenler vs vs.onlarda eminim eşlerini seviyorlardır,bunun için biri terkedilirmi tek başına yeterli değil tabiki ama gözdeciğe küpe olsun meselesi.

Masallh sabh 9 dn aksam 6 ya kadr super dayanmissin idolumsun arkDasim

keşke başka birşey isteseymişim,personel çay dagıtıyordu almadım bi baktım kahve yapıp gelmiş,ben istememiştim çay almıyorsa kesin canı kahve istiyor demiş.

Uff benim kahvem sekerli geldi icemedim duruyor
Ayy canim du reklam isini simdi gorfum bendede hep kıyafet var gece elbisesi hep bide bikini mayo galiba haklisin neye baktiysak onlari gosteriyir

O evlenmek istedi bebde erken dedim evlilikten tirstim ayrildim
Bak yine evlendik iste rabbim kimsenin askini sondurmesin 6 senedir kahrimi çekiyor
aayyy inanmıyorum sana kaptanım yaa kaç yaşındaydın peki ayrıldığında yaşın ufakmıydı ki :44:

aynen öyle doktorum aslında bence Emre de yanlış cümle kurdu ve ben bu şekilde anladım. açıklığa kavuşturmak gerekli bunu çünkü 5 ay peşimde koşan çok sevdiğini söyleyen insan, yarın kilo aldım diye ayrılırsa bilmyorum psikolojk ozman

Benim kaynim oyle ayy bazen iyi kide oyle diyirum eltim zayifladi almiyi bidaha bak bana aldim verdim esimin gazi ise yarar insallah bak yine sinir oldum

Uff benim kahvem sekerli geldi icemedim duruyor
Ayy canim du reklam isini simdi gorfum bendede hep kıyafet var gece elbisesi hep bide bikini mayo galiba haklisin neye baktiysak onlari gosteriyir
bende de sıvı deterjanlar varr yani demek istio kii Gözde eve gidince evi temizle ablan gelecek misafirler gelecek rezil olma

Cok hossun ya evet kayra hastasiyim da sk sk takip ediyom
sorma ahsencim.biz şimdi ilaç yazıyoruz ya sgk ilacın bitiş zamanına kadar vermiyor.teyzenin biri bakmıs ilaç elinde var anlaşılıyor.gelmiş bana diyorki kızım bu eczaneler bizi gözetliyormu ilacı yataklarına arasınada sakladım elinde var diye vermediler

Cnm sende de ne malzemeler var kitap yazmalisin

22 yasindaydim 26 da evlendik

Yasemin oldurdun beni
Telefon girusmesi yapiyidum gereksiz yere guldum adama demistir deli mi ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…