Ecemavi ablacigim emzirende yapar hemde coksaglikli verirsin sahsen ben hamile kalirsam karatay yapacagim kesin
o zaman bende niyetlensem yardımcı olursunuz demi
Nobetlemi yapiyosunuzAksam yemegine benim adami disRiya yemege goturcm.dus onume dedim aksama bendensin.
Gerci hergun evin temuzlik ve yemk nobetcusi benim
Bende de suan zayiflamk icin adim atin diyo reklamda atiyom iste kosuyom daha napim
Yogun bi gun gecmis olsuna gelenler ve kv saati saatini tutmuyor bi cok iyi oluyo ama sonra nabzi yukselip fenalasiyo rabbim beterinden korusun
Yogun bi gun gecmis olsuna gelenler ve kv saati saatini tutmuyor bi cok iyi oluyo ama sonra nabzi yukselip fenalasiyo rabbim beterinden korusun
Yarına yetiştirmem gereken ödevler var ama bir yandan diyete uygun yemek yapmam lazım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan
Canim kendin mi kaliyirsun kolay hemen varsa tavuk izgara (yagsiz tavadada olabilir) yanina salata yogurt yesillik vs ohh iste diyet yemegi
Bugun gun warmis haber wermeyi unutmuslar ya apartopar bide oraya gittim 2tane mercimek koftesi yedim kizlar gunde corba icip gitmistim
ben ne yesem yahu bilmyorum :44: tavuk mu yesem bende
yok hayatım yaa Emre'ye dedim ben şuan cicim aylarında olmamız lazım diye. bana dedi ki sen peşinde 5 ay süründürdün beni köpek ettin o cicim ayların ozaman geçti senin dediama yinede kıyamıyo. ve çok haklısın erkek severse tam seviyo ve iyi ki de vazgeçmemişler baksana aslına bakarsan Emre'de dükkanda çok yoğun oluyo ve şuan konuşmuyoruz hiç hatta bana dedi çok yoğun olucam bunu biliyosun eğer olmaz diyosan başlama diye, anca geceleri ama artık bende karşı koyamıyorum hatta gittim dükkanda gördüm bizzat yani 2 kişi kasa da dursak yine kafa karma karışık oluyo . Demek Rabbim onu bi şekilde yazmış kadere sizin içinde aynısı o şekilde canım benim sizin zaferinize de az kaldı inşallahh rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhh
haklısın ablacm kadere yazıldıysa öyle böyle oluyo. ve severek ayrılmak insanı yıpratıyo çok haklısın. siz ne için ayrılmıştınız anımsar gibiyim ama. önemli olan kavuşmanız, hatta birbirinize daha fazla kenetlenmişsinizdirr. Oyyy rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallahhh
Hilalcim kisilikkerin catismasi cooooook normal kardes kardese catisiyoz bazen
Sabah: Yağsız sütle nesquik
Öğle: Az yağla 1 yumurta kırması, 2 ince dilim ekmek, peynir, zeytin
Ara: 2-3 tane çilek
Akşam: Domates Çorbası, Haşlanmış balık, yağsız salata
2 litre su içtim, 1 saat de spor yaptım.
Menünü az geldi bana sanki büsramıydı canım
Sen calıaıyosun bide dimi acıkmassın inş gülüm
Su spor cok güsel
Basarılarının dwamını dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?