Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aksam yemegine benim adami disRiya yemege goturcm.dus onume dedim aksama bendensin.
Gerci hergun evin temuzlik ve yemk nobetcusi benim

Yogun bi gun gecmis olsuna gelenler ve kv saati saatini tutmuyor bi cok iyi oluyo ama sonra nabzi yukselip fenalasiyo rabbim beterinden korusun

Yarına yetiştirmem gereken ödevler var ama bir yandan diyete uygun yemek yapmam lazım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan

Yogun bi gun gecmis olsuna gelenler ve kv saati saatini tutmuyor bi cok iyi oluyo ama sonra nabzi yukselip fenalasiyo rabbim beterinden korusun

Amin canim kalabalik yogunsa oda rahataiz eder ee gecmis olsun demeye gelenede gelme denmez acil sifalar olsun

Yarına yetiştirmem gereken ödevler var ama bir yandan diyete uygun yemek yapmam lazım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan

Canim kendin mi kaliyirsun kolay hemen varsa tavuk izgara (yagsiz tavadada olabilir) yanina salata yogurt yesillik vs ohh iste diyet yemegi

Canim kendin mi kaliyirsun kolay hemen varsa tavuk izgara (yagsiz tavadada olabilir) yanina salata yogurt yesillik vs ohh iste diyet yemegi

Yok aslında annem var ama diyet yapmama karşı olduğu için yemekleri daha bir yağlı yapmaya başladı

Bugun gun warmis haber wermeyi unutmuslar ya apartopar bide oraya gittim 2tane mercimek koftesi yedim kizlar gunde corba icip gitmistim

Bugun

Sabah
1 kupa kahve
4 yk yogurt
3 yk yulaf
6 findik

Ogle
1 kase ayranasi corbasi
3 yk bulgur pilavi

Ara
1 kase ayranasi corbasi
1 muz

Aksam birsey yememeyi planlıyorum arayi bilerek dolu gecirdim
En fazla kefirimi icerim

Bu aksam utu yapc zayen dag gibi utum var gerçekten kucuk bir tepe kadar var

ben ne yesem yahu bilmyorum :44: tavuk mu yesem bende

Benim mervimek cirbam tavuklu nohutum var evde yanina pilav yok gordun gununu o kocam yanina bol salata salatadan bende yerim belki biraz
Misur ekmegi yapacagim zaten denemelerdeyimde dun yaptim tadi filan tuttutuda dagildi meger suyunu ayarlamada sikinti yasamisim kvyi aradim bugun yeniden deneyecegim

Amin canm ins Rabbim gonlumuze gore versn aferin onlara ki iyi ki vazgecmemisler tabi kii )

Anladm canm ama dedin gibi kiyamaz merak etme yogunluk varsa tabi gunduz pek gorusemezsinz bz de oyleyz ki Zaferin isi benden daha yogun mesela o yazmadan aramadan ben bulasmiyom ona gunduzleri :) aksamlari ve haftasonlari hasret gideriyoz napalm ekmek parasi :))

Hilalcim kisilikkerin catismasi cooooook normal kardes kardese catisiyoz bazen

Oyle Ahsencim yaa haklisn anne babayla da catisiliyo kardes esle de doga kanunu sanirm :) abarti olmadikca halledilir ins

Sabah: Yağsız sütle nesquik
Öğle: Az yağla 1 yumurta kırması, 2 ince dilim ekmek, peynir, zeytin
Ara: 2-3 tane çilek
Akşam: Domates Çorbası, Haşlanmış balık, yağsız salata

2 litre su içtim, 1 saat de spor yaptım.

Masallah masallah
Kızlar kaynatmıssınız hee gözlerim yasardı okumaktan
Ewettt
Geleeli m olaya
Hilalcim senden baslıyorum
Birtanem buz zamanlar sizin n kıymetli zamanlarınız bunun farkına varın ikinizde
Herşey üstüste geliyo olabılır
Dedıgın gibi bazı şeylerin belirsizlikleri ne olcak ne olmıcak
Nasıl olcak stres insanda agresıflk yapar
Bu kadar bekleyip kavusmanıza a kalmışkn üzmeyin birbirinizi
Hem sendw üzülme walahı yazını okuyunca yanına gwlip sana sarılmk geldi içimden samimiyim
Hep bunlar aşk aşk aşk
............... Üzülme üzülürümm
Kıyamam sana

Gözdecim sen anana bakma
Sakın yeme onlarııııııı......yaglı yaglı :)))

Erigim canım haftasonu planını degiştirerik sana bunuhakettin demek istyorum
Rahatlık battı hemi
İlla bişiler yapcam dedin hemi
İyi bitmiş işlerin boswer bu haftasonu gezersin

Caglacım nasılsın canım canım sıkkındı en son neettın bakalım :)

Swetcem öle alısınca bide küçük yafri olunca insan yokşugunu hissediyo
Kardeslerim bnm kızı ewlilk yıl dönümünde almıslardı ne eşim be ben keyifmz yoktu acıkcası

Kız öpümm seniii dırr
Esmer yarim

Sevilay kız şükür bitane daha cıktı halaylı horonlu
Canımmmm nesen daimm olsun
Hobba hobba ili kıvırayım 62:

Eda noluyorrr sana hamburger falan
Su parmak sallayan kız nerdeee
Dügün mü vardı ne wardı senin
Yemekkk yokkk

Yasemincim nasılsın canım
Ailemi karsıma aldım da ewlendım demişsin de kısmet artık dicektım
Önümüzdeki hayata bakıcaz
Allah agzınn tadını boMasın inş

Ecemavi abla sende gurbettesin hiç denk gelmedim
Wayyy be

Bluemcumn blogu gerçekten güsel akıcı sankı oturmussun karsısına anlatıyo
Bn arap düğününe bayıldım kullandıgın yazım dili uslup okadar hoskı bluemcum gerçekten sanki orda bnde wardım
Yarı güldüm yarı düşündüm

Sahgulcum dıkkat et kemdıne güsel hanerlerle dönüş yap yawrucum
Eserlerini göremiyoruz daha

Menünü az geldi bana sanki büsramıydı canım
Sen calıaıyosun bide dimi acıkmassın inş gülüm
Su spor cok güsel
Basarılarının dwamını dilerim

Menünü az geldi bana sanki büsramıydı canım
Sen calıaıyosun bide dimi acıkmassın inş gülüm
Su spor cok güsel
Basarılarının dwamını dilerim

Aslında bugün hiç acıkmadım. Zaten ben çok yemekten değil abur cuburdan kilo alıyorum hep

Ders çalışırken gidip nutelladan bir kaşık ağzıma atsam diye aklımdan geçmiyor da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…