Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Silagul cum, migde agrilari icin, doktorlar zeytin cekirdegi yutun diyor.
Insan migdesi, sadece, hurma cekirdegi ve zeytin cekirdegini hazmedermis.

Inschallah bir i$e yarar, denemekte fayda var.

Hayirli aksamlar kirlar

sağol canım valla çok kötü oldu bu aralar doktora gitmek şart oldu. dün akşam dayanamadım malisef 3-4 kaşık makarna salatası yedim. onunda yarısı midemde durmadı zaten.mafoldumben

tamam canım sende bırak bizi kaç kişi kaldık şunun şurasındamafoldumbensenağlama

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

sağolasın canım.Şeniz

ah anne gibisi varmı.mafoldumben8 aydır görmedim annemisenağlamabu gidişle temmuza kadar göremicem.ancak ameliyat olursam gelecekmiş yanıma.1 ablam maraşta onu yazdan yaza görüyorum. diğeri izmirde annemle yaşıyor. onu hazirandan beri göremedim şanslısın canımmafoldumbenannenin ellerinden öperimŞeniz

maşallahha gayret canım.ne kaldı şurda nişana demi.:teytey:şanşlısın sanırım nişanlın yanında benimki izmir istanbul arası gidip geldi:asigim:gerçi benim nişan bir garip oldu.hafta sonu istediler uzaktan geldikleri için çarşamba nişan olsun dendi.ben salı günü öğleden sonra 1 de çıkabildim işten. modelist olduğum için sezondu işler çok yoğundu.ekim ayıydı havalar erken karardığı için eşimle koştur koştur bir hal olduk.izmirde kemeraltı diye bir yer var 1 ucundan bir ucuna 1 saatte gidiyorsun zaten.bir uçta nişanlıklar bir uçta kuyumcu ayakkabıcı derken.birde topuklu vardı ayaklarım davul oldu.önce gece elbisesi alayım dedim hani sonrada giyerim diye bilmiyorum daha önce bakmaya fırsatım olmamış orası burası derken eşim nişanlıkları gördü bunlar ne için dedi nişanlık dedim. ee bunlardan niye almıyorsun dedi bende gece elbisesi olursa daha sonrada kullanırım bunlar bir kerelik dedim. ay canım ya sende 1 kere nişanlancan zaten dedi:asigim:neyse nişanlığı aldık belini daralttırmak gerekti o zaman 52 kiloyum belim 66 cmmafoldumbeno ayarlanırken koştur koştur kuyumcuya yüzükleri aldık.ordan koştur koştur ayakkabı çanta oradan nişanlığı aldık eee hava karardı eşimin takımını alamadık derken izmirin diğer ucuna gittik .çiğliye orada carrefourda açık mağaza vardır diye.gitmeden fotoğrafcıdan randevu aldık. hani ben hatıra bikaç poz çekiniriz derken eşim ahşap albümleri gördü bunlar ne için dedi fotoğrafcı onları genelde düğünde yaptırıyorlar maliyetli diye dedi. yanında büyük çerçeveli resimde veriyordu birde cd.bende ne gerek var dedim.2002 de 300 tl iyi paraydı.olsun bi kere nişanlancan ondan olsun dedi:asigim: (iyikide yaptırmış düğündede yaptırdı şimdi evimizin duvarlarını süslüyor nişan ve düğün fotoğrafım albümlere baktıkça o günlere gidiyorum. )
neyse eşimin işlerinide hallettik eve geldiğimizde gece 11 di.tek şansımız ikimizdik tüm bunları yaparken.ailerlerde karışsa yetişmezdi sanırım.yerimseniben

ayy çenem düşmüş o günlere gittim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Çok atraksiyonlu olmuş valla. Nasıl yetiştirdiniz nasıl yaptınız bravo valla. vereliniortak

Keşke birsürü yeni arkadaş gelse grubumuza =((
valla canım sürekli çağrı yapıyorum özelden yazıyorum gelende 1-2 yazıp gidiyor ya beni beğenmiyorlar yada grubumuzun paylaşımlarını. bakıyorumda diğer gruplar 2000 li rakamlarda mesaj sayısı olarak biz daha 600 lerdeyiz.senağlama
Geçmiş olsun silagul. Hastalıklardan bi kurtulamadın ya. Acil şifalar diliyorum...

sorma canım ya alıştım artık evlenmeden önce doktor yolu bilmezdim düğün günü başladı doktor maceram kına gecesi sabahı acile kaldırıldım 4-7 tansiyonla.kolumdan serumu çıkartıp kına yaptık.o gün bu gündür ben oğlum şimdi birde eşim eklendi hep hastayız. hatta arkadaşlar bu hafta sonu hangi hastanedesiniz oraya gelelim görüşmeye diye espri yapar oldu.mafoldumben
nazarmı değdi bilmem yaradanım bizide böyle sınıyor sanırım .rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin.:Saruboceq:

bu arada sabah 1 kase sütlü nesfit yedim saat 8,30 da

yok bana bu yaramıyor ne zaman yesem deli gibi acıkıyor tatlı arıyorum deli gibi.
10 da acıktım ki hiç acıkmam normalde yarım muz yedim
12 de canavarı aldım geldim canım tatlı istiyor deli gibi malisef 1 topkekalsanaalsanasmile
1 kinder pinguialsanaalsanasmile
1 adet albeni yedim:mymeka:
inanamıyorum ya ben şimdiden yazayım ben kocaman biş şişşşşşşkoyum.bisboğazın tekiyim.

kızlar bu arada niloşş yok ortalıklarda acaba bişeymi oldu.bebişi hastaydıya ayın 9 unda girmiş en son kk ya.

olsun canım hayırlısı olsun inş. herşey sorunsuz geçer canım

ah canım yaa ne güzel anlatmışsın ama okurken yoruldum valla benimde pek farklı olmamıştı benim nişan bayramın 2. günüydü biz arefe günü çarşılardaydık tabi senin gibi zadece eşimle beraber değil yanımızda eltimle kaynım benim annem eşimin 2 halası resmen ordan oraya koşturmuştuk bide arefe çarşı tıklım tıklım tam bi kabus gibiydi allahtan ben kıyafetimi daha önceden beğenip ayırtmıştım olsun yaaa yinede tatlı telaşeler bunlar gerçi benim nikah alışverişimde telaşeli olmuştu son gece almıştık herşeyimi tabi yine kalabalık bi grup bide çeyiz asmadan bir gün önce öyleydi son alıncakları alıyoruz yine kalabalık bi grup halılarımı akşam 8 de alabilmiştik bide küçük almamışmıyız hadeeee tekrar gittik değiştirdik o yüzden herşey gönlümüze göre olmadı malesef valla evlencek kızlara tavsiyem son güne bişey bırakmasınlar hep önceden gezip belirlesinler yerlerini ben mobilyamıda hiç gezmeden 1 saatin içinde almıştım ama bizde salaklık eşimle gezip dolaşmaktan hiç böyle şeyleri akıl etmedik tabi sonrada o kalabalıkla biran önce beğenmek zorunda kaldık napalım kendimiz ettik kendimiz bulduk ama olsun yinede mutluyuzzzz:1hug:
kızlar bu arada niloşş yok ortalıklarda acaba bişeymi oldu.bebişi hastaydıya ayın 9 unda girmiş en son kk ya.

canım mutluluğunuz daim olsun inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
**** 3.TAKIM 147 .ETAP ****

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
( geri dönmek üzere ayrıldı)
ebruli016 (57.3///%)
figenk24 (63.0///)
memuzin (75.8/75.8/0.0/0.00%)
( geri dönmek üzere ayrıldı)
semo (64.8//%)
silagul (69.5//%)
pirlanta_a (60.6//%)
NİDAA(76.2///%)
niloşş (78.0//%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (///%)

selam kızlar ben geldim benim ufaklıktan dolayı giremedim çok hareketli ve hiç durmuyor kendinede zarar veriyor ilgilenmediğim taktirde anlıyacağınız kendime ayıracağım vaktim olmuyor şuan uyuyorda o şekilde girdim
silagün canım beni merak etmişsin teşekkür ederim bugün kontrole gittik geçmiş dedi ama hafif kızarıklık devam ediyor alerjik bünyesi olduğu içinmiş gözlemliyeceğiz şikayetleri artarsa tekrar dr gideceğiz inş tekrarlamaz
yarın büyük gün kilocuklar nasıl verildimi hııııııı

canıııımmm çok geçmiş olsun iyileştiğine sevindim umarım bideha tekrarlamaz ve üzmez sizleri

kızlar yediklerim
sabah sucuklu yumurta az peynir çay
öğle tavuk salata
akşam az tavuk salata yok
az öncede 3 lokma patates attım azıma canım istedi
akşam çayının yanındada 1 tane kuru kayısı
50 dk yürüğüş

hoşgeldin canım aramıza Allah bebeğini size bağışlasın. güzel kilo vermişsin sen 82 kilodan 63 kiloya inmişsin pek bişey kalmamış yani onuda bizimle hayırlısıyla en kısa zamanda verirsin inş.

kızlar kilo bildirimi cumartesi kaç gibi yapılıyor

canım kilo bildirimleri cuma günleri saat 12 ye kadar yapılıyo (öğle) eğer bu hafta bizimle düzenli paylaşımda bulunursan haftaya senide listeye ekleriz canım

kızlaaaaarrr günaydınlaaaarrr hepinize bu arada ben ebruli linkimi değiştirdim diğer linkimle beni herkes tanıyodu çevrem falan o yüzden değiştirdim haberiniz olsun canlarım
akşam ne yiyeceğime karar veremiyodum evde çiğ köfte vardı 4 adet ondan yedim marulla bide bir kase yoğurt yedim ve geceyi kapattım
veeeeeeeeee kilo bildirimimi yapıyorum 57.3 olan kilo bu sabah itibariyle 57.1 malesef 200 gramcık verebilmişim ama ben üzülmedim zaten bu haftadan ümitli değildim hatta tartıya korkarak çıktım ama 200 gr vermişim eh idare eder haftaya daha fazla veririm inş. bu arada ben 1. liği savdım galiba bakalım kim olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…