Silagul cum, migde agrilari icin, doktorlar zeytin cekirdegi yutun diyor.
Insan migdesi, sadece, hurma cekirdegi ve zeytin cekirdegini hazmedermis.
Inschallah bir i$e yarar, denemekte fayda var.
Hayirli aksamlar kirlar
selam bacular bu aralar çok yoğunum paylaşımda bulunamıyorum kusura bakmyın..böylede bi anlamı yok
sılagül canım beni geri dönmek üzere ayrıldı yazarsan sevinirim en kısa zamanda yanınızdayım öpüyorum
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
merhabaar arkadaşlarr eşim yalovada bende annemlerde kalıyorum sabah bir kalktım canım annem benim bana o kadar güsel kahvaltı hazırlamışki herşey vardı :) diyet yapıyorum diğe mantar yapmış az yağlı sade çok iyi gitti kahvaltıda yeşillik yedim birde bir dilim kızarmış ekmek öğlen döner var ekmeksiz onu yerim birde salata akşam zeytin yağlı pırasa :) bugünlük böyleeeee
İnşallah canım. İki haftaya yakındır spor yapıyorum ya o da işe yaradı. İnceldiğimi pantolonlarımın hafiften bollaştığını hissediyorum. Aynaya baktıkça kendimi 50 kilolarda hayal ediyorum daha bi mutlu oluyorum.
ebruli canım benim 21 Mayısta nişanım olucak Allah kısmet ederse. Genelde nişan hazırlıkları topiklerindeyim =)) Kendimi kaptırmaya başladım tarih yakınlaştıkça. VE tarih yakınlaştıkça daha çok dikkat etmem gerektiğini bilyorum yemek konusunda. Allahım inşallah çok güzel nişanlı bi kız olurum çıtır çıtır.
sağolasın canım.Şeniz
ah anne gibisi varmı.mafoldumben8 aydır görmedim annemisenağlamabu gidişle temmuza kadar göremicem.ancak ameliyat olursam gelecekmiş yanıma.1 ablam maraşta onu yazdan yaza görüyorum. diğeri izmirde annemle yaşıyor. onu hazirandan beri göremedim şanslısın canımmafoldumbenannenin ellerinden öperimŞeniz
maşallahha gayret canım.ne kaldı şurda nişana demi.:teytey:şanşlısın sanırım nişanlın yanında benimki izmir istanbul arası gidip geldi:asigim:gerçi benim nişan bir garip oldu.hafta sonu istediler uzaktan geldikleri için çarşamba nişan olsun dendi.ben salı günü öğleden sonra 1 de çıkabildim işten. modelist olduğum için sezondu işler çok yoğundu.ekim ayıydı havalar erken karardığı için eşimle koştur koştur bir hal olduk.izmirde kemeraltı diye bir yer var 1 ucundan bir ucuna 1 saatte gidiyorsun zaten.bir uçta nişanlıklar bir uçta kuyumcu ayakkabıcı derken.birde topuklu vardı ayaklarım davul oldu.önce gece elbisesi alayım dedim hani sonrada giyerim diye bilmiyorum daha önce bakmaya fırsatım olmamış orası burası derken eşim nişanlıkları gördü bunlar ne için dedi nişanlık dedim. ee bunlardan niye almıyorsun dedi bende gece elbisesi olursa daha sonrada kullanırım bunlar bir kerelik dedim. ay canım ya sende 1 kere nişanlancan zaten dedi:asigim:neyse nişanlığı aldık belini daralttırmak gerekti o zaman 52 kiloyum belim 66 cmmafoldumbeno ayarlanırken koştur koştur kuyumcuya yüzükleri aldık.ordan koştur koştur ayakkabı çanta oradan nişanlığı aldık eee hava karardı eşimin takımını alamadık derken izmirin diğer ucuna gittik .çiğliye orada carrefourda açık mağaza vardır diye.gitmeden fotoğrafcıdan randevu aldık. hani ben hatıra bikaç poz çekiniriz derken eşim ahşap albümleri gördü bunlar ne için dedi fotoğrafcı onları genelde düğünde yaptırıyorlar maliyetli diye dedi. yanında büyük çerçeveli resimde veriyordu birde cd.bende ne gerek var dedim.2002 de 300 tl iyi paraydı.olsun bi kere nişanlancan ondan olsun dedi:asigim: (iyikide yaptırmış düğündede yaptırdı şimdi evimizin duvarlarını süslüyor nişan ve düğün fotoğrafım albümlere baktıkça o günlere gidiyorum. )
neyse eşimin işlerinide hallettik eve geldiğimizde gece 11 di.tek şansımız ikimizdik tüm bunları yaparken.ailerlerde karışsa yetişmezdi sanırım.yerimseniben
ayy çenem düşmüş o günlere gittim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
valla canım sürekli çağrı yapıyorum özelden yazıyorum gelende 1-2 yazıp gidiyor ya beni beğenmiyorlar yada grubumuzun paylaşımlarını. bakıyorumda diğer gruplar 2000 li rakamlarda mesaj sayısı olarak biz daha 600 lerdeyiz.senağlamaKeşke birsürü yeni arkadaş gelse grubumuza =((
Geçmiş olsun silagul. Hastalıklardan bi kurtulamadın ya. Acil şifalar diliyorum...
Çok atraksiyonlu olmuş valla. Nasıl yetiştirdiniz nasıl yaptınız bravo valla. vereliniortak
Teşekkür ederim. İnşallah olurum ya çıtır gelin =)) Düğün tarihi belli değil şimdilik. Ama nişan Mayısta.
Düğünde Ya Ekim gibi olucak, Yada diğer bahara Marta filan kalıcak. Maddi durumumuza göre işte.
sağolasın canım.Şeniz
ah anne gibisi varmı.mafoldumben8 aydır görmedim annemisenağlamabu gidişle temmuza kadar göremicem.ancak ameliyat olursam gelecekmiş yanıma.1 ablam maraşta onu yazdan yaza görüyorum. diğeri izmirde annemle yaşıyor. onu hazirandan beri göremedim şanslısın canımmafoldumbenannenin ellerinden öperimŞeniz
maşallahha gayret canım.ne kaldı şurda nişana demi.:teytey:şanşlısın sanırım nişanlın yanında benimki izmir istanbul arası gidip geldi:asigim:gerçi benim nişan bir garip oldu.hafta sonu istediler uzaktan geldikleri için çarşamba nişan olsun dendi.ben salı günü öğleden sonra 1 de çıkabildim işten. modelist olduğum için sezondu işler çok yoğundu.ekim ayıydı havalar erken karardığı için eşimle koştur koştur bir hal olduk.izmirde kemeraltı diye bir yer var 1 ucundan bir ucuna 1 saatte gidiyorsun zaten.bir uçta nişanlıklar bir uçta kuyumcu ayakkabıcı derken.birde topuklu vardı ayaklarım davul oldu.önce gece elbisesi alayım dedim hani sonrada giyerim diye bilmiyorum daha önce bakmaya fırsatım olmamış orası burası derken eşim nişanlıkları gördü bunlar ne için dedi nişanlık dedim. ee bunlardan niye almıyorsun dedi bende gece elbisesi olursa daha sonrada kullanırım bunlar bir kerelik dedim. ay canım ya sende 1 kere nişanlancan zaten dedi:asigim:neyse nişanlığı aldık belini daralttırmak gerekti o zaman 52 kiloyum belim 66 cmmafoldumbeno ayarlanırken koştur koştur kuyumcuya yüzükleri aldık.ordan koştur koştur ayakkabı çanta oradan nişanlığı aldık eee hava karardı eşimin takımını alamadık derken izmirin diğer ucuna gittik .çiğliye orada carrefourda açık mağaza vardır diye.gitmeden fotoğrafcıdan randevu aldık. hani ben hatıra bikaç poz çekiniriz derken eşim ahşap albümleri gördü bunlar ne için dedi fotoğrafcı onları genelde düğünde yaptırıyorlar maliyetli diye dedi. yanında büyük çerçeveli resimde veriyordu birde cd.bende ne gerek var dedim.2002 de 300 tl iyi paraydı.olsun bi kere nişanlancan ondan olsun dedi:asigim: (iyikide yaptırmış düğündede yaptırdı şimdi evimizin duvarlarını süslüyor nişan ve düğün fotoğrafım albümlere baktıkça o günlere gidiyorum. )
neyse eşimin işlerinide hallettik eve geldiğimizde gece 11 di.tek şansımız ikimizdik tüm bunları yaparken.ailerlerde karışsa yetişmezdi sanırım.yerimseniben
ayy çenem düşmüş o günlere gittim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada niloşş yok ortalıklarda acaba bişeymi oldu.bebişi hastaydıya ayın 9 unda girmiş en son kk ya.
canım mutluluğunuz daim olsun inşallah:Saruboceq:olsun canım hayırlısı olsun inş. herşey sorunsuz geçer canım
ah canım yaa ne güzel anlatmışsın ama okurken yoruldum valla benimde pek farklı olmamıştı benim nişan bayramın 2. günüydü biz arefe günü çarşılardaydık tabi senin gibi zadece eşimle beraber değil yanımızda eltimle kaynım benim annem eşimin 2 halası resmen ordan oraya koşturmuştuk bide arefe çarşı tıklım tıklım tam bi kabus gibiydi allahtan ben kıyafetimi daha önceden beğenip ayırtmıştım olsun yaaa yinede tatlı telaşeler bunlar gerçi benim nikah alışverişimde telaşeli olmuştu son gece almıştık herşeyimi tabi yine kalabalık bi grup bide çeyiz asmadan bir gün önce öyleydi son alıncakları alıyoruz yine kalabalık bi grup halılarımı akşam 8 de alabilmiştik bide küçük almamışmıyız hadeeee tekrar gittik değiştirdik o yüzden herşey gönlümüze göre olmadı malesef valla evlencek kızlara tavsiyem son güne bişey bırakmasınlar hep önceden gezip belirlesinler yerlerini ben mobilyamıda hiç gezmeden 1 saatin içinde almıştım ama bizde salaklık eşimle gezip dolaşmaktan hiç böyle şeyleri akıl etmedik tabi sonrada o kalabalıkla biran önce beğenmek zorunda kaldık napalım kendimiz ettik kendimiz bulduk ama olsun yinede mutluyuzzzz:1hug:
selam kızlar ben geldim benim ufaklıktan dolayı giremedim çok hareketli ve hiç durmuyor kendinede zarar veriyor ilgilenmediğim taktirde anlıyacağınız kendime ayıracağım vaktim olmuyor şuan uyuyorda o şekilde girdim
silagün canım beni merak etmişsin teşekkür ederim bugün kontrole gittik geçmiş dedi ama hafif kızarıklık devam ediyor alerjik bünyesi olduğu içinmiş gözlemliyeceğiz şikayetleri artarsa tekrar dr gideceğiz inş tekrarlamaz
yarın büyük gün kilocuklar nasıl verildimi hııııııı
canıııımmm çok geçmiş olsun iyileştiğine sevindim umarım bideha tekrarlamaz ve üzmez sizleri
kızlar merhaba sılagülcüm bizi takıma davet etmişsin teşekkürler sonunda biri sesimizi duydu vallahi yetişmesen biz takım oluyorduk yani kendimi tanıtayım bir kuzum var adı bengüsu bir yaşında kilolarımı onun için aldım zaten annesine hediyesi minik kuzumun hamilelikte 25 kilo aldım 57 kiloydum 82 kiloya kadar çıktım boyum 1.65, doğumdan sonra yavaş yavaş kendiliğinden gitti kilolar emzirme o kadar önemliki kilo vermede gerçekten yararı oldu bana, son bir 7 kilom kaldı inşallah sizinle beraber onlarıda vericem bugünkü yaptıklarımı anlatayım
sabah iki dilim kepek ekmeği beyaz peynir ve domates
ara öğün tabiki çay( çok seviyorum ama bugün şekeri azalttım),su
öğlen bir dilim kepek ekmeği çorba ve yoğurt
ara öğün bir havuç bir elma ve çay,su
akşam üç kaşık makarna bol salata
bugün akşam bir saat yürüyüş artı bisiklet,60 yarım mekik, 60 makas hareketi
şimdilik iyi gidiyor bakalım sonuç ne olacak herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
kızlar kilo bildirimi cumartesi kaç gibi yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?