Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gÜnaydın Çıtırlar,
sabah Şerıflerınız hayırlı olsun, ÖpÜyorum hepınızı.....

ah canım yaaa onlar bugün yiceklerim dün börekleri makarnaları götürdümde o yüzden bugün az yiyip dengelicem kendimi bende hafta sonuda tatlıları kaçırdım galiba pes edicem ben bu hafta birinci falan olamam 3 günde neyi toparlıcam ama yinede toparlamaya çalışıcam hiç olmazsa aynı geliyim:hulya:

gÜnaydın Çıtırlar,
sabah Şerİflerİnİz hayırlı olsun, ÖpÜyorum hepİnİzİ.....

Günaydın ablam.

Ebruli toparlarız pes etmek yok. 1. lik uzak değil. Sen bizi kandırıp kandırıp 1 olucan dimi. Yok öle yağma. Sen bugün eve gidince bi oryantel aç oyna =) 15 dk oynarsan 100 kalori harcarsın en az. (Sporda koşu bandında 15 dk tempolu yürüyünce 100 kalori harcıyorum sen oynarak daha fazlasını harcarsın)

yok canım yaa ne kandırması yani biraz kaçırdım bu aralar o yüzden 1. lik zor ama çalışıcam bu gece yatmadan önce ve sabah kalkınce atıcam göbecikleri vericem kiloları yada gramları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

slm kizlar

Sabah spora gittim 400 calorie yaktim
Sabah: 3 kuru kaysi, 3 kuru eric
Oglen: avuc kadar tost, cay
aksam: inschallah corba

hayirli gunler

selam kızlar

dün çok kötü birşey yaptım .akşama kadar tuttum kendimi akşam bir küçük pizza yedim 1 bardak kola da yanında vee kötüü son 76,500

ayy sinir oluyorum ya ev arkadaşım iki katını yiyo kız çıta

off off

bugün şimdilik iyi giyorum akşam inş. kaçırmam

bi küçük pizzadan bişey olmaz be canım toplarsın hemen bugün hem yedikten sonra tartıldıysan o geçerli sayılmaz yarın sabah yine tartılırsın üzülmeolumunekankayizsmile

bi küçük pizzadan bişey olmaz be canım toplarsın hemen bugün hem yedikten sonra tartıldıysan o geçerli sayılmaz yarın sabah yine tartılırsın üzülmeolumunekankayizsmile

ama ya bugün sabah tartıldım
dediğin gibi yarın sabah 76,200 dönerim inş vereliniortak

ah canım yaa kıyamam sana ama yasaklar daha bi tatlı gelir dimi şimdi peki bunu bi tedavisi yokmu doktora gitsen ilacı falan vardır belki

canım endokrine gideceğim tekrar bakalım ne diyecek.onca ot kök kaynattım içtim. bu sabah 71.3 çıktı. 1 kilo gitmiş.senağlamainanın ben bunu her hafta yaşıyorum.hafta sonu yediklerimden aldığım ödemi önce vermeye çalışıp sonrada üzerine kilo vermeye çalışıyorum.sıkıldım çok yoruldum yaaamafoldumben

selam bacular
fazla giremiyorum ama siz maşallah boş bırakmamışsınız.
dün akşam onca ot kök çayı içtikten sonra akşam yemeğim 1 but ızgara oldu
sonrasında 3 çay tatlandırıcılı tabiki
yanında film izledik ailece çocuk filmi benim canavar istedi mısır patlattım az yağ az tuz ile ondan tırtıkladım azcık
yatmadan 1 adet limon sıkılmış soda

gelelim bu güne
sabah 8 de önce mide ilacım
sonra 9 da 1 kase sütlü nesfit
öğlen komşuma gittim 2 sütlü kahve toplam 10 adet kuju fıstık toplam 10 adet fındık ama üzeri çikolata kaplıydıklava:
sonrasında 17 de 1 adet but yine ızgara
şimdi çay içiyorun
çok acıkırsam haşlanmış tavuk göğsü yerim belki
ha unutmadan yarım muz ve 2 ısırık ayvayıda yazayım.
şimdilik bu kada bacular

canım önceki sayfalardaki yazımı okuduysan bu kaçamağı toparlarsın üzülme.
sana bir arkadaşımı anlatayım.
benimde çalışırken işyerinde bir arkadaşım vardı valla benim diyen erkek yiyemezdi yediğini.
bir günlük yediğini yazayım aklımda kalan
sabah yarım ekmek arası bişeyler
öğlene kadar acıkır yine poğaça simit yerdi
öğlen normal yemek ne çıkarsa işyerinde fazladan fazladan alır yerdi. pilav makarna yemiyen arkadaşlarınkini alıp yerdi yemeğin yanında yarım ekmekle birlikte
o yemeğin üstüne öğleden sonra çayla birlikte yarım ekmek arası bişeyler yaptırır yerdi
akşam eve gidene kadar zor dayanır yolda bişeyler alıp yerdi. akşam yemeğinden sonrada acıkıyorum diyordu gecenin bir yarısı makarna haşlayıp yiyormuş.
ya kızım sen yedek midemi taşıyorsun diyordum.4 yıl beraber çalıştık ve hep aynı kilodaydı. 39 kilo ne sinir bişeydi onca şeyi yiyip 39 kiloda kalması.günde yediği yemek harici ekmek bütün boy 2-3 adeti buluyordu.bu ekmeklerin içinde sucuk salam sosis ketçap mayonez aklına gelecek kilo yapacak herşey oluyordu .ha hakkını yememek lazım bazen 40 en fazla 42 olduğuda oluyordukafamçokkarıştıama 4 senede 42 yi geçtiğini hiç görmedimmafoldumbenaynı boydaydık üstelik ya ben azcık kaçırsam kilo alırdım.laelaelaelaelae

ya arkadaşlar şu birkaç mesajı birden nasıl alıntı yapıyorsunuz. biriniz anlatırmısınız lütfen

selammm..nassınız bakim :))
iyi gördüm hepinizi..bende dönücem araniza yakında...gidişim sessiz oldu emme dönüşüm muhteşem olcek :))

ya arkadaşlar şu birkaç mesajı birden nasıl alıntı yapıyorsunuz. biriniz anlatırmısınız lütfen

Slm canim, valla bende 1-2 hafta once ke$fettim :icecream:
MQ yaziyor, alinti yap, hizli yanit yaziyor mesaj larin altinda.
Sen MQ basiyorsun cevap lamak istedigin 3 mesaja mesela sonra alinti yap basiyorsun.

Iste bu kadarrrr a.s.

Günaydınlarr.

Dün yediklerimi yazayım
Sabah 1 Kase nesfit
Ara 1 activia yoğurt
Öğlen Domates salatalık az peyaz peynir. Sivri biber. 2 dilim ekmek
Ara 2 çikolatalı diet bisküvi, 2 grisini
Akşam Şefin salatası
Yatmadan önce avcumun içi kadar kurumuş dut.

Metebolizmam keşke öle süper ötesi çalışsaydı. Benimde öyle bi arkadaşım var. Benim yediklerimin hep iki katını yerdi ama çubuk gibiydi. Hiç kilo almıyodu.

günaydın arkadaşlar
valla sılagülcüm o arkadaşın ne kadar şanslıymış o saydıklarını ben yesem varya kapılardan geçemem herhalde ama bazılarını metabolizması çok hızlı çalışıyo ne yese yakıyo benim halamın kızıda öyle ben onu bildim bileli 48 kilo evlendi çocuk doğurdu yine 48 kilo hemde o kadar çok yerki hiç sakınmaz kendini ben onları biraz şanslı görüyorum yemek zevkini doyasıya yaşıyolar benki yemeyi çok seviyorum ve zevkle yemek yerim ama malesef artık o zevkim yok sadece doyumluk yiyorum hatta bazen doymadan kalkıyorum sofradan

dün sadece menemenle kapatamadım akşamı malesef eltimlere gittik 3 dilim kabak tatlısı yedim ilk defa denemiş bende tattım. bugün sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle + peynirli tost +2 bardak çay
ara 1 portakalım var
öğle yine 1 kase yoğurdum var nedense yoğurt benim açlık hissimi kapatıyo kızlar dünde çğlen sadece yoğurt yedim ve akşama kadar hiç acıkmadım
ara yine 1 portakalım var
akşama daha belli değil ne yapıcamıda bilmiyorum bi eve gideyim karar vericem bakalımbayanssulusmile

Gunaydin kizlar,

Bugun corek otu na basladim, sabah yarim saat yemeklerden once,
bakalim hayirlisi :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…