Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba arkadaşlar dün giremedim işler yoğundu bugünkü menümü yazıyorum sabah bir kase nefsit öplen iki kaşık pilav iki kaşık barbunya tanelrinden akdeniz salata akşam kabak yemeği yoğurtlu aralarda bol su ara öğünüm pek olmuyor iş yoğunluğundan unutuyorum açlık bile hissetmiyorum öyle işte hepinize iyi günlerrr

kutluyorum seni o zaman
ama tabi bakalım beni geçebilecekmisin :jeyyar: şaka şaka ben bu hafta fazla umutlu değilim ama tabi bellide olmaz

Hem sabah hemde öğlen nesfit müsli yemek işe yarıyormuş =))

bencede yaa hem tok tutuyo hemde kilo verdiriyo ben iki haftadır yapamadım ama haftaya pazartesi yine başlıcam k-flekse günde iki öğün yicem artık şu kiloları verip nisana kadar sonlandırmak istiyorum diyetimi hiç olmazsa nisanını ortasına kadar bitsin yani:lepi:

ayy canım benim inş. tez zamanda giderbu kilolar ,en azından bir kısmı
yarın k flexe başlayacağım
bakalım bende işe yarayacakmı
arkadaşına gelince var böyle insanlarya ,hiç abartmıyorum ev arkadaşım kocaman ekmeği tekşına yiyo kız çıta
ben olduda ekmek yedim bir iki dilim anında farkediyo

selammm..nassınız bakim :))
iyi gördüm hepinizi..bende dönücem araniza yakında...gidişim sessiz oldu emme dönüşüm muhteşem olcek :))

hadi inşallah fazla bekletme ama haa yaza ne kaldı şunun şurasındaŞeniz
Slm canim, valla bende 1-2 hafta once ke$fettim :icecream:
MQ yaziyor, alinti yap, hizli yanit yaziyor mesaj larin altinda.
Sen MQ basiyorsun cevap lamak istedigin 3 mesaja mesela sonra alinti yap basiyorsun.

Iste bu kadarrrr a.s.

ay canım sağol ya ne kolaymış teşekkürler tekrarŞeniza.s.

selam bacular
uğrayamıyorum uğrasam yazamıyorum pc böcüklü hala format atamadı koçiş bilgisayar mühendisi kendileri fakat terzi kendi söküğünü dikemezmişya ,işten bize fırsat kalmıyor.

bacularım 2 gündür çok kötüyüm midem ağzımda dolaşıyorum reflüm ülserim gastrit hepsi şahlandı sanırım.
buz gibi bir hava var istanbulda kar yağdığında böyle olmamıştı kemikleri donuyor insanın.şans 2 gündür araba bozuldu sanırım aküsü bitti.diğer arabaya cesaret edemedim hava soğuk durakta taksi olmuyor yolda bekliyorum yok taksi bulmak ölüm. donduk bizim canavarla.
böyle olunca benim sinüzitte şahlandı 2 gündür gözümü açamaz oldum başım ağrıyor felaket.hep yatıyorum.
ne yedim ne içtim bol bol süt içtim azcık tavuk tırtıkladım.minik poğaçalardan yapmıştım 3 tane ondan yedim(baş parmağımdan küçük) yemez olaydım margarinde tetikliyormuş reflüyü
akşama yiyebilirsem sadece yoğurt yiyeceğm
k-fleks yiyorum bazen bende sabahları ama oda tahıllıya ödem yapar diye korkuyorum.bide daha çok acıkıyorum öğlene tatlı istiyor canım deli gibi. bende bir gariplik olduğu kesineyvahedigeldismileeyvahedigeldismilemafoldumben
hepicinizi öpüyorum erkenden yatacağım görüşmek üzereŞenizŞeniz

Silagul cum, migde agrilari icin, doktorlar zeytin cekirdegi yutun diyor.
Insan migdesi, sadece, hurma cekirdegi ve zeytin cekirdegini hazmedermis.

Inschallah bir i$e yarar, denemekte fayda var.

Hayirli aksamlar kirlar

selam bacular bu aralar çok yoğunum paylaşımda bulunamıyorum kusura bakmyın..böylede bi anlamı yok
sılagül canım beni geri dönmek üzere ayrıldı yazarsan sevinirim en kısa zamanda yanınızdayım öpüyorum

günaydınlarrr

Dün yediklerim :
Sabah 1 kase müsli
Ara 3 minik çikolata
Öğlen 1 kase nesfit
Ara Yarım paket Bisküvi, maden suyu
Akşam 4-5 Kaşık barbunya, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek

(1,30 saat spor)

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

günaydınlarrr

Dün yediklerim :
Sabah 1 kase müsli
Ara 3 minik çikolata
Öğlen 1 kase nesfit
Ara Yarım paket Bisküvi, maden suyu
Akşam 4-5 Kaşık barbunya, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek

(1,30 saat spor)

pırlantacım sen kesin bu hafta 1 olucaksın bu hafta çok az yedin sen takip ettim ben seni ben 1. likten umudu kestim zaten bakalım nolucakmafoldumben

günaydın bu yazın çıtırları kaydirigubbakcemile2
akşam ne yicemi bilmiyodum kociş tavuk almış biraz tavukla pilav yedim ekmeksiz
sabah işe geç kaldım o yüzden evde kahvaltı edemedim
1 tane simit aldım onu yedim şimdi biraz peynirle
yanımdada 1 kase yoğurt ve eti form bisküvim var onu yerim artık akşama kadar akşamada yine Allah kerim eyvahedigeldismile

merhabaar arkadaşlarr eşim yalovada bende annemlerde kalıyorum sabah bir kalktım canım annem benim bana o kadar güsel kahvaltı hazırlamışki herşey vardı :) diyet yapıyorum diğe mantar yapmış az yağlı sade çok iyi gitti kahvaltıda yeşillik yedim birde bir dilim kızarmış ekmek öğlen döner var ekmeksiz onu yerim birde salata akşam zeytin yağlı pırasa :) bugünlük böyleeeee

ooohhh afiyet olsun canım valla insanın annesi gibisi yok :1hug:

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

pırlantacım sen kesin bu hafta 1 olucaksın bu hafta çok az yedin sen takip ettim ben seni ben 1. likten umudu kestim zaten bakalım nolucakmafoldumben

İnşallah canım. İki haftaya yakındır spor yapıyorum ya o da işe yaradı. İnceldiğimi pantolonlarımın hafiften bollaştığını hissediyorum. Aynaya baktıkça kendimi 50 kilolarda hayal ediyorum daha bi mutlu oluyorum.

çıtırlar nerelerdesiniz yaaaklava:

ebruli canım benim 21 Mayısta nişanım olucak Allah kısmet ederse. Genelde nişan hazırlıkları topiklerindeyim =)) Kendimi kaptırmaya başladım tarih yakınlaştıkça. VE tarih yakınlaştıkça daha çok dikkat etmem gerektiğini bilyorum yemek konusunda. Allahım inşallah çok güzel nişanlı bi kız olurum çıtır çıtır.

ah canım yaa hayırlı uğurlu olsun ne tatlı telaşelerdir onlar inş. sen bu azimle çok çıtır bi gelin olucaksın canım a.s. kısmetse düğün ne zaman canım?

Teşekkür ederim. ınşallah olurum ya çıtır gelin =)) Düğün tarihi belli değil şimdilik. Ama nişan Mayısta.
Düğünde Ya Ekim gibi olucak, Yada diğer bahara Marta filan kalıcak. Maddi durumumuza göre işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…