Bu hafta belki birinci olurum =))))))))))))))))
hayırdır neden tartıldınmı yoksa
Tartıldım ama çok kilo verememişim ebruli. Yani hafta sonundan aldığım yarım kiloyu vermişim üstüne 300 gr daha vermişim. =)) 60.3 geldim sabah. Hafta sonuna reglimde biterse tam 60 olurum diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
Hem sabah hemde öğlen nesfit müsli yemek işe yarıyormuş =))
canım endokrine gideceğim tekrar bakalım ne diyecek.onca ot kök kaynattım içtim. bu sabah 71.3 çıktı. 1 kilo gitmiş.senağlamainanın ben bunu her hafta yaşıyorum.hafta sonu yediklerimden aldığım ödemi önce vermeye çalışıp sonrada üzerine kilo vermeye çalışıyorum.sıkıldım çok yoruldum yaaamafoldumben
canım önceki sayfalardaki yazımı okuduysan bu kaçamağı toparlarsın üzülme.
sana bir arkadaşımı anlatayım.
benimde çalışırken işyerinde bir arkadaşım vardı valla benim diyen erkek yiyemezdi yediğini.
bir günlük yediğini yazayım aklımda kalan
sabah yarım ekmek arası bişeyler
öğlene kadar acıkır yine poğaça simit yerdi
öğlen normal yemek ne çıkarsa işyerinde fazladan fazladan alır yerdi. pilav makarna yemiyen arkadaşlarınkini alıp yerdi yemeğin yanında yarım ekmekle birlikte
o yemeğin üstüne öğleden sonra çayla birlikte yarım ekmek arası bişeyler yaptırır yerdi
akşam eve gidene kadar zor dayanır yolda bişeyler alıp yerdi. akşam yemeğinden sonrada acıkıyorum diyordu gecenin bir yarısı makarna haşlayıp yiyormuş.
ya kızım sen yedek midemi taşıyorsun diyordum.4 yıl beraber çalıştık ve hep aynı kilodaydı. 39 kilo ne sinir bişeydi onca şeyi yiyip 39 kiloda kalması.günde yediği yemek harici ekmek bütün boy 2-3 adeti buluyordu.bu ekmeklerin içinde sucuk salam sosis ketçap mayonez aklına gelecek kilo yapacak herşey oluyordu .ha hakkını yememek lazım bazen 40 en fazla 42 olduğuda oluyordukafamçokkarıştıama 4 senede 42 yi geçtiğini hiç görmedimmafoldumbenaynı boydaydık üstelik ya ben azcık kaçırsam kilo alırdım.laelaelaelaelae
selammm..nassınız bakim :))
iyi gördüm hepinizi..bende dönücem araniza yakında...gidişim sessiz oldu emme dönüşüm muhteşem olcek :))
Slm canim, valla bende 1-2 hafta once ke$fettim :icecream:
MQ yaziyor, alinti yap, hizli yanit yaziyor mesaj larin altinda.
Sen MQ basiyorsun cevap lamak istedigin 3 mesaja mesela sonra alinti yap basiyorsun.
Iste bu kadarrrr a.s.
selam bacular
uğrayamıyorum uğrasam yazamıyorum pc böcüklü hala format atamadı koçiş bilgisayar mühendisi kendileri fakat terzi kendi söküğünü dikemezmişya ,işten bize fırsat kalmıyor.
bacularım 2 gündür çok kötüyüm midem ağzımda dolaşıyorum reflüm ülserim gastrit hepsi şahlandı sanırım.
buz gibi bir hava var istanbulda kar yağdığında böyle olmamıştı kemikleri donuyor insanın.şans 2 gündür araba bozuldu sanırım aküsü bitti.diğer arabaya cesaret edemedim hava soğuk durakta taksi olmuyor yolda bekliyorum yok taksi bulmak ölüm. donduk bizim canavarla.
böyle olunca benim sinüzitte şahlandı 2 gündür gözümü açamaz oldum başım ağrıyor felaket.hep yatıyorum.
ne yedim ne içtim bol bol süt içtim azcık tavuk tırtıkladım.minik poğaçalardan yapmıştım 3 tane ondan yedim(baş parmağımdan küçük) yemez olaydım margarinde tetikliyormuş reflüyü
akşama yiyebilirsem sadece yoğurt yiyeceğm
k-fleks yiyorum bazen bende sabahları ama oda tahıllıya ödem yapar diye korkuyorum.bide daha çok acıkıyorum öğlene tatlı istiyor canım deli gibi. bende bir gariplik olduğu kesineyvahedigeldismileeyvahedigeldismilemafoldumben
hepicinizi öpüyorum erkenden yatacağım görüşmek üzereŞenizŞeniz
selam bacular
uğrayamıyorum uğrasam yazamıyorum pc böcüklü hala format atamadı koçiş bilgisayar mühendisi kendileri fakat terzi kendi söküğünü dikemezmişya ,işten bize fırsat kalmıyor.
bacularım 2 gündür çok kötüyüm midem ağzımda dolaşıyorum reflüm ülserim gastrit hepsi şahlandı sanırım.
buz gibi bir hava var istanbulda kar yağdığında böyle olmamıştı kemikleri donuyor insanın.şans 2 gündür araba bozuldu sanırım aküsü bitti.diğer arabaya cesaret edemedim hava soğuk durakta taksi olmuyor yolda bekliyorum yok taksi bulmak ölüm. donduk bizim canavarla.
böyle olunca benim sinüzitte şahlandı 2 gündür gözümü açamaz oldum başım ağrıyor felaket.hep yatıyorum.
ne yedim ne içtim bol bol süt içtim azcık tavuk tırtıkladım.minik poğaçalardan yapmıştım 3 tane ondan yedim(baş parmağımdan küçük) yemez olaydım margarinde tetikliyormuş reflüyü
akşama yiyebilirsem sadece yoğurt yiyeceğm
k-fleks yiyorum bazen bende sabahları ama oda tahıllıya ödem yapar diye korkuyorum.bide daha çok acıkıyorum öğlene tatlı istiyor canım deli gibi. bende bir gariplik olduğu kesineyvahedigeldismileeyvahedigeldismilemafoldumben
hepicinizi öpüyorum erkenden yatacağım görüşmek üzereŞenizŞeniz
günaydınlarrr
Dün yediklerim :
Sabah 1 kase müsli
Ara 3 minik çikolata
Öğlen 1 kase nesfit
Ara Yarım paket Bisküvi, maden suyu
Akşam 4-5 Kaşık barbunya, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
(1,30 saat spor)
merhabaar arkadaşlarr eşim yalovada bende annemlerde kalıyorum sabah bir kalktım canım annem benim bana o kadar güsel kahvaltı hazırlamışki herşey vardı :) diyet yapıyorum diğe mantar yapmış az yağlı sade çok iyi gitti kahvaltıda yeşillik yedim birde bir dilim kızarmış ekmek öğlen döner var ekmeksiz onu yerim birde salata akşam zeytin yağlı pırasa :) bugünlük böyleeeee
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
pırlantacım sen kesin bu hafta 1 olucaksın bu hafta çok az yedin sen takip ettim ben seni ben 1. likten umudu kestim zaten bakalım nolucakmafoldumben
çıtırlar nerelerdesiniz yaaaklava:
İnşallah canım. İki haftaya yakındır spor yapıyorum ya o da işe yaradı. İnceldiğimi pantolonlarımın hafiften bollaştığını hissediyorum. Aynaya baktıkça kendimi 50 kilolarda hayal ediyorum daha bi mutlu oluyorum.
ebruli canım benim 21 Mayısta nişanım olucak Allah kısmet ederse. Genelde nişan hazırlıkları topiklerindeyim =)) Kendimi kaptırmaya başladım tarih yakınlaştıkça. VE tarih yakınlaştıkça daha çok dikkat etmem gerektiğini bilyorum yemek konusunda. Allahım inşallah çok güzel nişanlı bi kız olurum çıtır çıtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?