canım ya bende senin gibiyim şuan gram gram veriyorum iki gündür termal şort giyiyorum yeni aldım denicem bir süre bakalım etkisi nasıl olcak varsa sende dene istersen bide sporu ne zaman yapıyorsun tok karnına kas aç karnına yağ eritiyormuş ya bunada dikkat et verirsin gör bak boshayallersmile
pırlantacım sanada geçmiş olsun bahar herkesi çarpıyor dikkat etmek lazım inşallah çabuk atlatırsın
canım tebrik ederim seni çok güzel vermişsin bu şekilde devam et canım yakında mezun bile olursun
valla canım o kadar alıştımki kaç aydır negatifi görmeye cesartimi topladım yaptım bu sabah ve yine negatif artık test yapmayada tövbe edicem işte bu yüzden korkuyorum canım test yapmaya çünkü o testler hiç pozitif olmuyo :sinifsinif:
Slm canim, oyle olsun bakalim silagul cum, yeni uyeleri bulunca, eskiler denensin bakalim.
Kararliyim canim, listeye ekle sen beni, 65 kilo dan, deneme surecinde diye zemuszemus
Gör bakalim, bu defa kararlimiyim degilmiyim opuyorumnanaktan
Bugun biraz huzunluyum, kocacim turkiye ye gidiyor sabah, maca, buyuk derbi ye kaydirigubbakcemile2
Bende yanliz uyicam 4 günklava:
Hayirli gecelerrrrrrr
tamam canım sen beni döndüğümde eklersin çok teşekkürler canım ben yine girebilirsem bakarım sizlere öpüyorum hepenizi görüşürüz
selam sılagülcüm geçmiş olsun canım inan üzülüyorum canım senin için yaaa bi ev bi doktor hastane arasında mekik dokuyosun işin zor canım temennim bian önce iyileşmeniz canım canım kan testi yaptırmak istemiyorum hemen maliyetli olduğu için ancak pozitifi görürsem yaptırırım ama onada gerek kalmadı çünkü bu sabah test yaptım malesef negatif şimdi rahatladımya gelir 1-2 güne benim kırmızılar napalım hayırlısı böyleymiş canım
Günaydınlar fıstıklar. Ben bugün çok kötüyüm =(( Sabah başımın ağrısıyla uyandım. Sanki kafamın üstüne 20 kilo koymuşlar gibiyim. Eğilip kalkarken acayip başım ağrıyo. Sabah kalkınca hapşurdum beynim çıkıcak gibi oldu =(( Benim başım ağrımazdı İlk defa başım böyle ağrıyor inşallah geçer ya =((
Yeni kilom 59.5 Artık hep böle 300- 400 gr vericem galiba. 1 kilo verdiğim zamanlarda vardı şimdi yavaşladı baya spor yapmama rağmen =((
Silagul geçmiş olsun. Şu hastalıklardan bi an önce kurtulursun inşallah. Allah sanada yavrunada şifalar versin
slm kızlar ben hemen kilo bildirimimi yapayım malesef ben gram gram vermeye devam ediyorum 200 gr verebilmişim belkide regl şişliğide vardır haftaya olursam hepsi birden iner şuanki kilom 56,8 yani dünkü yediklerimi yazayım
sabah 3 dilim kepek ekmeği zeytin peynir birazda ekmeğe çikolata sürdüm
ara 1 muz + 1 elma
öğle bisküvi ve yoğurt
ara 2 portakal
akşam çorba + yoğurtlu ıspanak + 2 dilim kepek ekmeği + salata
ara 1 muz ve birazcık kazandibi eşiminkinden
ayrıca 10 bardak su içtim
sağolun arkadaşlar paylaşımlarınız için sılagül cüm işim hiç ağır değil bilgisayar başında akşama kadar oturuyom bir sabah toz alıyom battıysa süpürüyom o kadar çok rahat maaş da çok iyi biras daha büyüsün öyle paylaşacağım patronla iyice belli olsun ama iş arkadaşımla paylaştım bana iş konunda yardımcı olması için öyle işte :)
sılagülcüm paylaşımları çok okuyamadığım için anlıyamadım hastamısın geçmiş olsun
slm prenses,
teşekkür ederim.Allah a şükür bu hafta iyi vermişim ama bir dahaki haftadan korkuyorum inşallah yeni haftada böyle olur diyecem ama pzt gibi adetim başlayacak ve canım deli gibi çikolata isteyecek.acaba çikolata yiyince kendimi cezalandırıp yemek yemesem mi:uhm::uhm::uhm:
bir de 68 den altını vermek benim için asıl zor olan demiştim ya çünkü vücudumda ööle rahatsız edici çok bir taşkınlık kalmayıp kıyafetlerim rahat olmaya başladığı için 67-68li kilolarda, bu kilolara inince bir rehavet çöküyor. bundan sonra çook zor zamanlar beni bekliyor.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ama bu zayıflama grubu gerçekten çok yararlı, kahvaltı yapacakken yada akşam yemeği hazırlarken bazen şunu mu yapsam bunumu kızartsam diye aklıma gelince. yok yok diyetli diyetli bunları yediğimi nasıl söylerim valla dalga geçerler diye vazgeçiyorum. yada ekstradan sporda yapim yazim, limonda içim yazim...çok güzel motive ediyor.
bu arada işyerimin internetini de yapmışlaralkisalkisalkis
prensescim bebek konusunda kendini sakın yıpratma üzülmemeye çalış. çünkü bu bir can herşey yolunda olsada eşler çok sağlıklı olsada ancak Allah verirse olacak. demekki zamanı gelmemiş diye düşün.(bu arada bende yeni evliyim ama çok bebek sahibi olmak istiyorum eşimin hiiç istememesine rağmen... adetim biraz geçince havalara uçuyor, test çubuğundada tek çizgiyi görünce yere çakılıyorum. beklenen istenen kendi canından kanından bir bebek olunca beklemekte çok zor. eşim en az 2yıl istemediği için doğum kontrol hapı aldı içip içmediğimide bizzat kontrol ediyor. ilk zamanlar çok üzüldüm ama şimdi kendimi bu forma kilo vermeye kendime dikkat etmeye verdim, işte zaman geçirmeye çalışıyorum. sende bırak oluruna hem kilo verelim bir güzel zayıflayalım öyle hamile kalalım da çook şişman olup vücudumuz çatlamasın diye kendimizi teselli edelim)
sılagül tekrar geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin vardır elbet bir çaresi ve bulursun inşallah en kısa zamanda. benim ablacım uzun boylu ve 50kiloydu düğünden önce kilo alıp az güzelleşmek için nasıl çok yemek tatlı yerdi ama nafile hep 45e düştü. afrikalılar gibiydi. sonra meğer şeker hastasıymış. doktor 45kiloluk ablama bir diyet listesi yaptııı... sabah 9:00 da bir dilim ekmek 1kk peynir,10:00da bir dilim ekmek yarım yeşil elma.. öğlen yağsız sebze yemeğinden 6kaşık,4kaşık az yağlı bulgur yada makarna; 16:00da tam olgunlaşmamış meyve ; akşam 6kaşık yemek,1kase çorba. yatmadan önce bir meyve. ekmek kepek olup en fazla bir defada iki dilim. liste dışında hiçbirşey yemek yok. hergün yarım saat yürüyecek. kız çok yemeyede alışıktı ve resmen çocuk gibi ağlardı yemekten kalkınca ben doymadım diye saati gözlerdi yemek zamanım gelsin diye. bunları yiyerek sadece 50kiloya çıktı. ömür boyu onunla olacak bir hastalığı ve hergün vurunacağı insülin iğneleri var. Allah seni beni hepimizi daha beterlerinden korusun...
slm prenses,
teşekkür ederim.Allah a şükür bu hafta iyi vermişim ama bir dahaki haftadan korkuyorum inşallah yeni haftada böyle olur diyecem ama pzt gibi adetim başlayacak ve canım deli gibi çikolata isteyecek.acaba çikolata yiyince kendimi cezalandırıp yemek yemesem mi:uhm::uhm::uhm:
bir de 68 den altını vermek benim için asıl zor olan demiştim ya çünkü vücudumda ööle rahatsız edici çok bir taşkınlık kalmayıp kıyafetlerim rahat olmaya başladığı için 67-68li kilolarda, bu kilolara inince bir rehavet çöküyor. bundan sonra çook zor zamanlar beni bekliyor.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ama bu zayıflama grubu gerçekten çok yararlı, kahvaltı yapacakken yada akşam yemeği hazırlarken bazen şunu mu yapsam bunumu kızartsam diye aklıma gelince. yok yok diyetli diyetli bunları yediğimi nasıl söylerim valla dalga geçerler diye vazgeçiyorum. yada ekstradan sporda yapim yazim, limonda içim yazim...çok güzel motive ediyor.
bu arada işyerimin internetini de yapmışlaralkisalkisalkis
prensescim bebek konusunda kendini sakın yıpratma üzülmemeye çalış. çünkü bu bir can herşey yolunda olsada eşler çok sağlıklı olsada ancak Allah verirse olacak. demekki zamanı gelmemiş diye düşün.(bu arada bende yeni evliyim ama çok bebek sahibi olmak istiyorum eşimin hiiç istememesine rağmen... adetim biraz geçince havalara uçuyor, test çubuğundada tek çizgiyi görünce yere çakılıyorum. beklenen istenen kendi canından kanından bir bebek olunca beklemekte çok zor. eşim en az 2yıl istemediği için doğum kontrol hapı aldı içip içmediğimide bizzat kontrol ediyor. ilk zamanlar çok üzüldüm ama şimdi kendimi bu forma kilo vermeye kendime dikkat etmeye verdim, işte zaman geçirmeye çalışıyorum. sende bırak oluruna hem kilo verelim bir güzel zayıflayalım öyle hamile kalalım da çook şişman olup vücudumuz çatlamasın diye kendimizi teselli edelim)
sılagül tekrar geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin vardır elbet bir çaresi ve bulursun inşallah en kısa zamanda. benim ablacım uzun boylu ve 50kiloydu düğünden önce kilo alıp az güzelleşmek için nasıl çok yemek tatlı yerdi ama nafile hep 45e düştü. afrikalılar gibiydi. sonra meğer şeker hastasıymış. doktor 45kiloluk ablama bir diyet listesi yaptııı... sabah 9:00 da bir dilim ekmek 1kk peynir,10:00da bir dilim ekmek yarım yeşil elma.. öğlen yağsız sebze yemeğinden 6kaşık,4kaşık az yağlı bulgur yada makarna; 16:00da tam olgunlaşmamış meyve ; akşam 6kaşık yemek,1kase çorba. yatmadan önce bir meyve. ekmek kepek olup en fazla bir defada iki dilim. liste dışında hiçbirşey yemek yok. hergün yarım saat yürüyecek. kız çok yemeyede alışıktı ve resmen çocuk gibi ağlardı yemekten kalkınca ben doymadım diye saati gözlerdi yemek zamanım gelsin diye. bunları yiyerek sadece 50kiloya çıktı. ömür boyu onunla olacak bir hastalığı ve hergün vurunacağı insülin iğneleri var. Allah seni beni hepimizi daha beterlerinden korusun...
selam bacular hepinize hayırlı cumalar.
rabbim gönlünüzden geçen tüm güzel duaları kabul eylesin. evlerimizden sağlık,mutluluk,huzur ve bereketi eksik etmesin.bebek özlemi çeken tüm kullarının tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah. figenk arkadaşımıza ve diğer hamilelere hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.prenses ve ceylinnaz arkadaşlarımıza ve tüm isteyenlere sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin. analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:
canım benim küsme hemen yaa valla senin iyiliğin için dedimŞeniz,zaten kaç kişiyizki şurda .mafoldumben hep aynı kalırsan çok ceza alcan da ondan. tamam sen haftaya listedesin bu hafta eklersem kilo almış gözükürsün haftaya ayrıldığın kiloya inersin belkide fazladan verirsin tamam mı canım. ALLAH kavuştursun eşinle hayırlısıyla inşallah.
tamam bacum,güle güle git güzel vakitler geçir ve benim için öp kuzunu, kilo almadan gel emiyerimseniben
canım çok sağol iyi dileklerin için valla biz alıştık artık zaten evlendiğim günden beri doktorlar hastaneler bitmedi. bunada şükür ALLAH beterinden korusun.dermansız dert vermesin.tüm hastalara ve bizede şifa versin tez zamanda inşallah.eşim bu sabah işyerinden arkadaşının babasına kan vermeye gitti durumu kötü ve sürekli kan lazım .bunları duyunca daha bir şükür ediyor insan.
diğer doktor 6 ilaç vermişti hergün içmem için buda ekledi 4 tane diyorumya karnım ilaçlarla doyuyor zaten. bebiş içinde üzülme vardır vakti zamanı inşallah o vakit çok yakındır canım dualarım seninle inşallah.:Saruboceq:
ah canımya kıyamam geçmiş olsun :teselli:.eğer geçmezse ihmal etme oldumu canım. kilo içinde üzülme bak bana gramda olsa razıyım veremiyorum bide üstüne ödemlerden dolayı almış gözüküyorum.ah bende bir görsem 50 li rakamları.
sağolasın canım inşallah. sende şifa bulursun tez zamanda:Saruboceq:
ah canım keşke bende senin kilonda olabilseydimde gram gram da olsa verebilseydim.bende regli olamadım bide o eklenince fazla çıkıyorum yine bu haftamafoldumbensenağlama
canım iyi dileklerin için sağolasın ablanada geçmiş olsun .ALLAh yardımcısı olsun şifa versin canım.
bebiş konusunda da insan ilk evlenince öyle oluyor. bende 1 sene istemiyorum kesinlikle dedim eşime. ama niyeyse 2 .ayda bebek istedim .yalnızdım yalnızlığıma arkadaş aradım belki.3 aylık evliydim hamile kaldığımda.keşke biraz sabretseydim eşimle evliliğimizin o güzel günlerini yaşayamadık. çünkü bebişim anne karnında hastaydı yaşayıp yaşamayacağı 19 haftada belli oldu.çok zor günlerdi. yaşadığım yerden ayrıldım ,çok yoğun bir işim vardı evde kaldım,evliliğe alışamadan bide bebişimin hastalığı psikolojim çöktü resmen.azcık sabret tatlım evliliğini oturt bu günlerin tadını çıkar. rabbim nasip ettiyse elbet olur bebişiniz.
Elma Sirkesinin Faydalari
--------------------------------------------------------------------------------
Binlerce yıl önce, mahzende unutulan bir şaraptan tesadüf eseri keşfedilen sirkenin, ciltteki lekelerden fazla kilolara, sağlıksız saçlardan varisli damarlara kadar birçok derde deva olduğunu biliyor musunuz?.
Özellikle elma sirkesinin pırıl pırıl saçlar, lekesiz bir cilt ve incecik bir vücuda kavuşmanızda çok önemli katkıları var. Fersan, size evde kolayca uygulayıp, baharın yorgun cildinizde bir çiçek gibi açmasını sağlayacak önerilerde bulunuyor. Bugüne kadar sadece sofrada kullanılan elma sirkesini güzelliğiniz için denemediyseniz, şimdi tam zamanı...
* Kepeksiz saçlar Saçınızı yıkadıktan sonra, son durulama suyuna elma sirkesi ekleyin. Saçlarınızın kepekten arındığını ve parlaklaştığını göreceksiniz.
* Akne tedavisi Su ile seyreltilmiş elma sirkesi ile yüzünüzü temizleyin ve su ile durulayın. Elma sirkesi cildinizi yumuşattığı gibi, antiseptik özelliği ile akneye neden olan mikropları öldürecektir.
* Ciltteki lekelere Dörtte bir litre suya, üç çorba kaşığı elma sirkesi ekleyip, kaynayıncaya kadar ısıtın, ateşi kısın. Başınıza bir örtü örtüp, yüzünüzü buhara tutun. Yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silin. Haftada iki kez tekrarlayabilirsiniz.
* Varisli damarlara Bir bezi elma sirkesine batırıp, sıkın. Bezi varisli bölgeye sarın ve 30 dakika bekletin. Bu süre içinde bacaklarınızı yukarı kaldırarak dinlendirin. Sabah-akşam tekrarlayın.
* Zayıflamak için... Bir bardak suya bir-iki kahve kaşığı elma sirkesi ve bir kahve kaşığı bal ekleyip, karıştırın. Uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında, düzenli kilo vermenize katkı sağlar.
kizlar yan denemek lazim bence, ne dersiniz???
canım grubumuza uğramadığın için haberin yok sanırım. paylaşımda bulunmadığın için geçen hafta kilo bildirimindede bulunmadın,yazdığım mesajlara da dönmediğin için diskalifiye oldun. artık grubumuz listesinde yer almıyorsun. ama senin adına sevindim 500 gr. vermişsin. istersen burada paylaşımına devam edebilirsin ama listede yoksun canım.
Hayirli cumarlar herkeze, ALLAH'im herkezin gonlune gore versin, herkezin dualarini kabul eylesin.
ALLAH butun hasta arkadaslarimi za SIFA versin, hemen igle$in canlar.
Optummmm herkeziiiiiiii
senin iyi dileklerin için bende teşekkür ederim. sanırım bende çok yanlızım ve bunun için bebek istediğim bu kadar fazla... hayırlısı inşallah zamanı gelince olur.neysem
dün hani yazmıştım ya akşama kadar bisküvi yedim diye. en nefret ettiğim şey kanızlık yaptı... biraz önce bu dertten kurtulmam lazım çünkü ne zaman kabızlık problemi yaşasam kilo alıyorum. 67küsüre düşmenin rahatlığı başlamış olacak ki sabah sucuklu yumurta yedim. eşimde bi güzel dalga geçti ne güzel diyet kepek ekmekle sucuklu yumurta yiyorsun diye:kedi: :kedi:
Hayirli cumarlar herkeze, ALLAH'im herkezin gonlune gore versin, herkezin dualarini kabul eylesin.
ALLAH butun hasta arkadaslarimi za SIFA versin, hemen igle$in canlar.
Optummmm herkeziiiiiiii
ama hayııııırrr nolamaaaaaaaaaaaz tamda kilo vermeye başlamışken bu bana yapılamaaaaaaaaaaz küstüm gidiyorum
geçmiş olsun silıgülcüm dualarım seninle benim için dua eden herkezden allah razı olsun allah isteğen herkeze versin allah ol değince oluyor yeni arkadaşlar benim yaşadıklarımı bilmiyor olabilirler benim bu 3 cü gebeliğim ikincisini 3 aylıkem kaybettim isyan etmedik allah böyle istedi dedik çok üzüldüm kahroldum ama elinden bişi gelmedi allah isteğince olucak umarım bu sefer bebeğimi alırım kucağıma isteğen herkez inşallah alır kucağına bebek isteğen arkadaşlarda üzülmesinler vakti gelince olucak dualarım sizinle
geçmiş olsun silıgülcüm dualarım seninle benim için dua eden herkezden allah razı olsun allah isteğen herkeze versin allah ol değince oluyor yeni arkadaşlar benim yaşadıklarımı bilmiyor olabilirler benim bu 3 cü gebeliğim ikincisini 3 aylıkem kaybettim isyan etmedik allah böyle istedi dedik çok üzüldüm kahroldum ama elinden bişi gelmedi allah isteğince olucak umarım bu sefer bebeğimi alırım kucağıma isteğen herkez inşallah alır kucağına bebek isteğen arkadaşlarda üzülmesinler vakti gelince olucak dualarım sizinle
bebk için hayırlısı rabbim bilir en güzel zamanı hayırlısıyla canım.
ah canım bilmemmi o kabızlık derdini ben ömrüm boyunca o dertle uğraşıyorum.senağlamao yüzden kilo veremiyorum ya. sana şuanki durumuna çara söyleyeyim.akşam 4-5 sarımsağı yukabileceğin boyutlarda kes hap gibi hepini suyla yut.sonra sabah meselen çözülür. yalnız tuvalete parfüm şişesiyle gir senden sonra gireceklarin sağlığı açısından:roflol:bunu daha önce birkaç arkadaşa söylemiştim işe yaradı parfüm meselesinede çok gülmüşlerdi:roflol:sakın benim düştüğüm hataya düşme dedimya sürekli aynı sorunu yaşadığım için hep form çayları içiyordum rahatlamak için. ama içindeki sinameki sürekli kullanıldığında bağırsak florasını bozuyordu bunu biliyordum ama çarem yoktu. sürekli sarımsakta yapamıyordum çay kolayıma geliyordu. velasılın doktorum en son yapılan kolonoskopide sinamekinin etkisini söyledi mahvetmişim kendimi doktora daha önce gitseydim keşke. neyse zararın neresinden dönersen kardır. şimdi düzeltmek için birsürü ilaç içiyorum.senağlama
sağol canım. seninde duaların kabul olsun.sık sık uğra buralara.
canım üzgünüm küsecek bişey yok asıl biz sana küsmeliyiz. gruba katılmak istediğinde herkese söylüyorum. kural bu düzenli paylaşımda bulunacaksan gel diye. tamam diyip kabul edip sonra uğramıyorsun.hiç bir mecburiyetim olmamasına rağmen özelden de yazdım. ama cevap alamadım.canım yarışma kuralına göre mazeretsiz 3 gün bildirimde bulunmayan diskalifiye olur. diskalifiye olan yarışmacı başka bir gruptada olsa yarışmaya katılamaz. kendini motive etmek için yinede burada paylaşımda bulunabilirsin diyorum yinede.
sağol canım benimde dualarım seninle.yüce mevlam inşallah bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:
canım ben oğluma hamileliğimde kaybetme tehlikesi yaşadım. 19. haftaya kadar yaşayıp yaşamayacağı belli değildi. idrar torbası büyüktü düzelmezse ciğerler böbrek gelişmez zaten yaşamaz dediler. ilk hamileliğimdi herkes gülerek kontrole giderken gülerek kontrolden çıkarken biz inan ağlayarak girip ağlayarak çıkıyorduk. eşimle burda yalnızız kimsemiz yok.destek olacak. hiç unutmam o zaman 14 haftalıktı bir kontrol çıkışı nişantaşında doktordan çıktıktan sonra sokak ortasında birbirimize sarılarak ağladık.çok ağladık ,çok üzüldük ama isyan etmedik dediğin gibi. bana hep dediler ne kadar sabırlısın. bende kime isyan edeyim verende ALLAH alacak olanda ALLAH diyordum hep.duam yarabbi hayırlı evlat hayırlı insan olacaksa nasip et bu bebeği bana diye dua ettim. hayırlı evlat olur başkalarına hayırsız olur,başkalarına hayrı dokunur hayırlı evlat olmaz. diye hayırlı evlat hayırlı insan olacaksa bağışla dedim.19 haftaya kadar hiç birşey alamadım ne kendime ne bebeğime. doğum yaptırıp aldıkları rüyalarını görüyordum. amniyosentez yapıldı 16 haftada.genetikmi bu hastalık diye.şükür değilmiş.içinde yüzdüğü amniyo sıvısını eşimin eline verdiler. eşim o an dediki onun labaratuara götürürken sıcacıktı ben oğlumun sesini duydum sanki dedi. baba üzülme ben yaşayacağım dedi bana diye anlattı.hissettiklerini.neyse çok uzattım sonra 19 haftada son karar kontrolüne gittik.cerrahpaşanın profu takip ediyordu.o kontrolde yaşayacakmı yoksa normal doğum yaptırıp alacaklarmı yani kaybedekmiyim belli olacaktı.benim gözümden yaşlar süzülüyordu. doktorum bu bir mucize demesiyle kendime geldim.inanamıyorum açıkçası bu bebekten ümidim yoktu ama mucizevi bir şekilde herşey normal boyutuna inmiş şu an için bir problem kalmamış dediğindeki duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez.hatta doğduğunda getirin bu mucize bebeği görmek istiyorum demişti.
hamileliğim çok zor geçiyordu ben 9 ay boyunca doğum sancısı gibi ağrılar çektim hatta doğum sancım başlamış anlamadım .her zamanki ağrı diye.neyse eşim o haberden sonra bana adağını anlattı.o kontrolden önceki cuma namazında peygamber efendimizin torunları hasan ve hüseyin anlatılmış cuma hutbesinde.eşimde yarabbim bu bebeği eğer hayırlısı ise bize bağışlarsan adını ya hasan koyacağım ya hüseyin demiş.sonra yaşayacağını öğrendiğimizde bunu anlattı bana.ben böyle bir dua ettim ama istersen koymayabilirsin sana sormadım çünkü dedi. bende olurmu yaradana and içmişsin o zaman hasan olsun adı dedim. hem eşimin babasının adı onlarında gönlü olur hemde eşimin babasının babasının adı.ailede kimse koymamış bize nasip oldu. yani oğlumun adı kendinden önce geldi.yani yaşayacak ömrü varsa rabbim ne mucizeler yaratıyor. ama ömrü yoksa elden bişey gelmiyor.
rabbim herkesin yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:
amma içinizi kararttım yine arkadaşlar.kusura bakmayın.
neyse yediklerime geleyim
sabah 11 gibi uyandım gece çok geç yattım 2.5 a kadar hesaplamalarla uğraştım kk ya girmedim 11 de girebildim.sonra benim canavar öksürmeye başladı derken en son 5.30 saat yatarken.
sabah 1 bardak çay tatlandırıcılı
eşim yine ne bulursa almış gelmiş kuru pasta simit poğaça su böreği ama sadece oğlum kalp şeklinde bir kuru pasta verdi onu yedim bide küçük bir dilim su böreği ve domates
sonra saat 13 de bir türk kahvesi
sütlü kayısımı yapamadım bu sabah
şimdi acıktım yemeği üzerinden 3 saat geçmiş 2 saati geçirmemem lazım
ne yesem acaba gideyim 1 elma yiyeyim
bu arada altıncı olmuşuz.
cezamıda yazayım diğer takımlarada yazacağım her ne kadar yemekten olmasada
ben pis boğaz olmasamda şişkonun tekiyim.
**** 3.TAKIM 149 .ETAP **** ALTINCISI
figenk24 (61.0///%) (kilo almaya karar verdi çünkü hamileee :CüvCüv::dance::teytey:)
silagul (70.8 / 72.0 / -1.2 / -1.69%)
pirlanta_a (59.8 / 59.5 / 0.3 / 0.50%)
prensesss016 (57.0 / 56.8 / 0.2 / 0.35%)
niloşş (77.5 / 77.3 / 0.2 / 0.26%)
tgull (68.6 / 67.5 / 1.1 / 1.60%) yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KİLO (333.7 / 333.1 / 0.6 / 0.18%)
3.TAKIM 149 .ETAP SONUÇLARI
GRUP BİRİNCİSİ tgull (68.6 / 67.5 / 1.1 / 1.60%) yeni üye:hooray:alkisalkisalkisa.s.
GRUP İKİNCİSİ pirlanta_a (59.8 / 59.5 / 0.3 / 0.50%):hooray:alkisalkisalkisa.s.
GRUP ÜÇÜNCÜSÜ prensesss016 (57.0 / 56.8 / 0.2 / 0.35%):hooray:alkisalkisalkisa.s.
DERECEYE GİREN VE KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.KENDİME DE YUH DİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?