Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada bugün yediklerimi yazayım. Fırsat bulup girmişken.

ılk önce sabah 1 saat spor yaptım 1 bardak süt içtim spordan önce.
Kavaltımı ve öğle yemeğini beraber yedim. 1 tost yedim. 1 dilimde çokokremli ekmek yedim.
Akşam yemeğimide 17.00 da yedim. 1 diet kola Pide döner yedim
Sözlümle nişanlık bakmak için baya gezdik. O yüzden aperatif bişiler yedik

teşekkürler sılagül;
kabızlık için sarımsak yut demişsin ya aç yada tok fark eder mi hemen yapmak istiyorum.

yediklerimi utanaraktan yazıyoruum:kedi:
dün gece toplantım geç bitti yediklerimi yazamadım hemen eklim.
öğlen çorba ve mercimek vardı yemekhanede,
toplantıdan önce 3form bisküvi yedim,
akşam eve geldiğimde saat 10 falandı sağolsun eşime patates haşlamasını söylemiştim ama kızartmasını yapmış. çook açtım açlığımı bastıracak kadar biraz yedim.(ah keşke eşimde diyet yapsa hep bozuyor benimkini, ben yemek yemeyince az yiyince nasıl üzülüyor. akşam eve gelirken getirdiği tatlılar çiğköfteler cabası yemeyincede surat yapıyor.garip aşkım benim)
bu sabah;
yumurta, yoğurtlu havuç kızartması
sonra pikniğe gittik ;
öğlen tavuk ve kola:kedi:
az önce bir iki form bisküvi yedim ve bu akşam yemek adına başka birşey yemeyi düşünmüyorum öğlen kaçırdım bayaı çünkü. şimdide az miğdemdeki şişlik geçsin koşacağım(karın tokken koşmak kas yapıyormuşya ondan sebep)
bu arada sabah kahvaltıdan önce biraz yürümeye çalışıyorum. sporun hemen üstüne yemek yenmeyecekmiş ama işe geç kalmamak için mecbur zaten kahvaltı hafif diye yiyorum. ne dersiniz sabah yürümesem yada kahvaltıyı hemen üstüne olmasına diye iş yerinde birşeylerle geçiştirsem mi?

slm kızlar,
bu gün ne yediklerimi paylaşim;
sabah;
çay ve fasülye turşusu kavurması
sonra biraz yürüdüm(lahanayağı sürdüm bacaklarıma göbeğime steçle sardım zaten hala üstümde çıkarmadım üstünede iki kat çorap ve kalın bir eşofman giydim nasıl terletiyooor)

öğlen
peynirli gözleme ve et kavurması

akşamdaa
öğleni ağır yedğim için akşam yemeğinde birşey yemeyeceğim
yoğurt, salata falan atırtırırım diye düşünüyorum.

şimdi hemen ütülerimi yapıp üzerimde streç varken koşu bandımda 200kalori yaktıran biraz ağır bir program var 32 dakkalık onu yapacağım.
birde iki seferdir banyoda keseyaparken lut gölü tuzu kullanıyorum. bakalım bu lahana yağlarının tuzların etkisi olacak mı?

ayrıca sılagülcüm
hani şu kabızlığı giderme için sarımsak yut ve tuvalete giderken parfüm al yanına demiştin ya ben parfüm işini valla şaka sanmıştım sen çok haklıymışsın sabahtan beri her wc ye gidişim bir facia...

sağol canım rabbim seninde yüzünü güldürecek inşallah. hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına dularım seninle:Saruboceq:

canım ablanada üzüldüm rabbim isteyince nasıl oluyor değilmi.rabbim bu kuzusuna sağlıklı uzun ömürler versin canım.:Saruboceq:

canım yararlı olabiliyorsam ne mutlu bana.sağolasın canım rabbim tüm evlatlara sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyümeyi nasip etsin.:Saruboceq:canım hele bir dur bi evlen şöyle başbaşa kalmanın tadını çıkar sonra rabbim istediğinde verir inşallah .sonra başbaşa kalmayı çok özlüyorsun ona göre.

canım ben yatmaya yakın içip yatıyordum sarımsakları.çok güzel sporunu bırakma hiçalkisalkisalkis

oh fasülye turşusumu çoook severim afiyet olsun ödem yapmıyorsa ne mutlu sana.ohhh lahana yağlarıda sarılmış maşallahalkisalkisalkis

bir bildiğimiz var heralde demi parfümle gir dedik sana :roflol::roflol::roflol:neyse işe yaradıysa ne mutlu sana:sm_cool:

selam bacular
nassınız bakem
beni sorman bugün gidiyorum sandım öbür tarafa.kalbime bir ağrı saplandı rengim oldu bembeyaz
eşimde korktu sonra kendimi banyoya suyun altına attım biraz rahatladım birazda uyudum.benim babm kalp hastası korkuyorum kalp çıkar bendede diye. neyse şimdi iyi sayılırım.
dün akşam sadece mercimek çorbası içtim koca bir kase bol limonlu
sabah ise 1 çay peynirli maydanozlu omlet
yerım maraş çöreği
2 kaşık reçel
reglim gecikti tatlı krizlerindeyim resmen
sabah 10 yapmıştım kahvaltımı sonra yattığım için 3 de kalktım nevrim dönmüştü resmen valla, aklıma uzun zamandır yapmadığım dolaptaki künefe geldi küçük zaten ama yarısını ben yedim:kedi:klava: şunu biliyoum ki ben 2 saatte bir bişey yemeliyim.yoksa sonu fena oluyor acıkmıyorum herşeyi tatlı olarak görüyorum sanırım hipoglisemi hastasıyım ama dengesiz doktor bişey demedi.kötükedihüso
sonra oğlumun yarım elmasını yedim bide kahve içtim şimdilik bunlar daha ne olsun demiklava:
hepinize iyi pazarlar

herkese iyi pazarlar sılacım okudum yazdıklarını canım çok zor günler geçirmişsin ama Allah sana bağışlamış oğlunu canım figencim Rabbim sanada sorunsuz bi hamilelik nasip etsin ve sağ sağlim al bebeğini kucağına inş. arkadaşlarben2 gündür yediklerimi yazmıyorum çünkü diyete şimdilik ara verdim bunu nedenide hala regl olmamam ve eşim diyete ragl olana kadar karşı çıkıyo bebek olma ihtimalini düşünerek ben kendimi fazla kaptırmak stemiyorum ama işte bi umut şimdi sılacım sana danışmak istiyorum regl olana kadar diyet yapmıcam ama regl olursam hemen terar başlıcam isersen beni bu haftalık geri dönmek üzere ayrıldı diye yaz canım eğer regl olrsam hemen dönücem canım aranıza kusura bakmayın kızlar belirsizlik yüzünden böyle oldu ama sadece 1 hafta sürücek eğer cumaya kadar regl olmazsam kan test yaptırıcam o zaman aranza dönüp dönmücem belli olucak hepinize şimdiden teşekkür ederim ben yine buralarda olucam gelişelerden haberdar edicem sizi kızlar

canım inşallah hayırlı haberler veririsin bize:ecrin_bebek::CüvCüv:.canım 1 hafta zaten sen yine burda paylaşıma devam et. cuma kilo bildirimi yap ama cezadan muaf olursun mazeretinden dolayı oldumu canım.a.sne kadar geçtiki günün merak ettim.?idrarda çıkar belki ama sabah ilk idrarınla yapman lazım su içmeden o zaman daha yüksek oluyormuş hormon seviyesi.ay bende merak ettim şimdi.:uhm:eyvahedigeldismile

tamam canım ben yine paylaşımda bulunayım o zaman bugün itibariyle regl 7 gün gecikti cuma test yapmıştım ama malesef negatif çıktı ama hala regl gelmediği için tereddütte kaldık cumaya kadar bekleyip kan testi yaptırıcam inş. o zaman ben hafta sonu yediklerimi paylaşayım
cumartesi sabah
1 simit + ayran +peynir
öğle 3 kurabiye + çay+puding
ara 1 küçük şeker yedim
akşam çorba+kapuska+sarma+salata+ayran
ara meyve ve biraz çerez
pazar sabah
kahvaltı 1 dilim ekmekle
öğle ızgara köfte ve tavuk biraz pilav ve ayran
akşam sadece 1 portakal
işte yediklerim bu kadar yinede tamamen diyetten uzaklaşmış değilim çünkü regl olursam toparlanmam zor olur yinede dikkat ediyorum yani kızlar sizden tek ricam dualarınızı eksik etmeyin benden umarım sonuç beklediğimiz gibi çıkar :Saruboceq:

Günaydın canım. İnşallah hayırlı haberler alırız. Dualarım seninle.

Dün neler yedim =)

Sabah öğle bir oldu yine. Kavaltı ettim. peynir zeytin 1 yumurta. beyaz ekmek yedim bir iki dilim
Akşam 1 tabak çubuk makarna yiyip Nişanlım ve evli arkadaşlarıyla maç izledik.
Bir çatalda fıstıklı baklava yedim. geri kalan çatalı Sözlüme yedirdim =)))

slm kızlar,
prenses inşallah sonuç istediğin gibi çıkar... son adet tarihinin ilk günü ne? son adet tarihinin ilk gününden itibaren 35günü tamamladıysan yada tamamlarsan doktora git bence. ben bi defa gitmiştim kanda belli oluyor da 35den sonrası kesin cevap veriyor.

bu arada sılagül maydonozlu peynirli omlet yedim yazmıştın ya daha önce hiç yemememe rağmen canım çekti kahvaltıda yapıp yedim çok beğendim tok da tuttu.

bu arada bacılar bacaklarım sanki daha büyük görünüyor gözüme, acaba göbek falan biraz inceldi ondan mı öyle geliyor yoksa kafama mı taktımda gözüme büyük görünüyor yoksa çok mu sert çalıştırıyorum kas mı yaptılar... nasıl anlarım ne yaparım bilemiyorum ama çok sinirimi bozuyorlar bide biçimsizler yanlara doğru sarkıyorlar ortası yukarda birleşik bıngıl bıngıl ıyyyy.... lahana yağı ve lut gölü tuzu innşallah işe yarar.

Son düzenleme:
Slm kizlar,

Dün yediklerim:
sabah: kahvalti
ara: nectarin
oglen: biber domates, borek
aksam: corba

Bugun yiceklerim:
sabah: avuc kadar ekmek, 5 zeytin, kibrit kutu peynir
oglen: yarim simit
ara: 2 kiwi
aksam: corba

Kaynanam beni cileden cikariyor kizlar, bir insan bu kadar saygisiz olamaz.
Canim cok SIKKIN, ALLAH'tan tatile gidiyor 10 gunluk.
Bende kafa dinlicem, inschallah, ALLAH onu bildigi gibi yapsin...

Hayirli gunler

canım bugün 37. gündeyim cumaya kadar bekleyip olmazsam kantesti yaptırıcam canım artık hayırlısı sağol canım dualrın için

canım yaaa sıkma canını düşünmemeye çalış onu büyükler bazen bizleri anlayamayabiliyo sen diyetine yoğunlaş bak gidiyomuşta oooohhh keyfini çıkar bunun

Bu 10 gunun keyfini gercekten cikaricam canim, az sonra gidyor klava:

kiloma bile laf ediyo ya, halbuki kendi gorsen :CüvCüv:

Tam sinir bi insan... ALLAH'a havale ediyorum onu!

selam kızlar benim diyet devam dün kendime güzel kıyafet aldım çok mutlu oldum ama katetmem gereken çok yol var sizler nasılsınız

afiyet olsun canım .sen şu göbekten nasıl kurtuldun anlat hele benim tüm kilo sadece hamile gibi göbeğimde.bacaklara lahana yağına devam.faydasını göreceksin inan.a.s

selam kızlar benim diyet devam dün kendime güzel kıyafet aldım çok mutlu oldum ama katetmem gereken çok yol var sizler nasılsınız

Selam niloşş. Benimde alışverişe çıkmam lazım aslında. Evdeki pantolonlarım gözle görülür derecede bol gelmeye başladı. Üstüme hafif bol olanlar yürüdükçe üstümden düşüyor. Sürekli çekmek düzeltmek durumunda kalıyorum. Daha fazla kalça ve basenden kilo vermek istemiyorum. Göbek ve göğüslerim erisin istiyiorum. Acaba eriyo da ben mi farketmiyorum. Ölçü almayı da unuttum ilk spora başladığımda :uhm:

Dün yediklerim.
Sabah 1 kase nesfit gevrek
Öğlen 1 kase nesfit gevrek
Ara 2 dilim baklava (misafir özel olarak gaziantepten getirdi, şerbetli tatlı sevmeyen ben bayıldım)
Akşam (17:20) 5 tane inegöl ızgara köfte, Salata
Eve gidince acıktım 1 Küçük kase mercimek çorbası içtim.
Spora bugün gidicem.

selam kızlar herkese günaydın ben bugün itibariyle regl oldum mafoldumben yani umutlar yeni aylara kaldı tabi diyetede kaldığım yerden devam diyorum bu hafta veremedim ama çok hızlı geliyorum artık yaza gimeden halledicem artık bu kilo problemini sporada başlıyorum hemen dün yediklerimi yazmıyorum çünkü diyetle alakası olmayan şeylerdi hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…