afiyet olsun canım .sen şu göbekten nasıl kurtuldun anlat hele benim tüm kilo sadece hamile gibi göbeğimde.bacaklara lahana yağına devam.faydasını göreceksin inan.a.s
selam kızlar herkese günaydın ben bugün itibariyle regl oldum mafoldumben yani umutlar yeni aylara kaldı tabi diyetede kaldığım yerden devam diyorum bu hafta veremedim ama çok hızlı geliyorum artık yaza gimeden halledicem artık bu kilo problemini sporada başlıyorum hemen dün yediklerimi yazmıyorum çünkü diyetle alakası olmayan şeylerdi hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
bayanlar yediklerimide yazim sizlere
adet geçtikçe vücudumun şişdiğini hissediyorum sanki. dün gecede ondan önceki akşam olduğu gibi tatlı krizi tuttu çikolata yedim.
dün
sabah demiştim zaten maydonozlu peynirli omlet - arada 3kayısı
öğlen kuru fasülye pilav - arada kahve biraz sonrada iki dilim acıkalı ekmek
akşam bir tabak ekmeksiz ısırgan yemeği.(geç yedim ama 9gibi eşim gelince)
kızlar son günler sanki bayağı koptum diyetten dikkat etmemeye kaçamak yapmaya başladım. adetin etkiside var biliyorum ama kendime çok kızıyorum. ilk zamanlardaki şevkimi kaybetmeye başladım. iyiki bu topik var hergün yazmak motive olmamı sağlıyor yoksa çoktan bitmişti diyet falan...sonuç olarak bir an önce silkelenip toparlanmam lazım.
Günaydın kızlar,sılagülden takıma dahil olabileceğimle ilgili bi mesaj aldım neler yapmam gerekiyo yardımcı olabilirmisiniza.s.
Bu arada püsküüt ilk cuma yarışmasını başlattığında 2. takım üyesiydim 6 ay gibi bi sürede 86 kilodan 64 kiloya düştüm,yeni doğum yaptım 2,5 aylık bi bebeğim var geçen perşembe günü tekrar diyete 77 kiloyla başladım bu sabah itibariyle 75 kiloyum...
Hoşgeldin şişmancık. Allah analı babalı büyütsün bebişini. Allah olmayanlarda tez zamanda versin inşallah. Bebeğini emziriyosun sanırım. Emzirirken rejim yapman sorun olurmu acaba:uhm: çünkü bir arkadaş vardı rejim yaptığı için sütü az gelmeye başlamıştı yanlış hatırlamıyosam.
Biz cuma günleri tartılıp kaç kilo olduğumuzu öğlene kadar bildiriyoruz.
Eğer kilo veremezsek veya kilo aldıysak bütün takımlara Ben pis boğazın tekiyim kilo veremedim yazıyoruz.
Ve hergün ne yediğimizi filan yazıyoruz. Paylaşıyoruz.
Hoşbulduk canım.sağol iyi dileklerin için allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.Maalesef bebeğim emmeyi bıraktı canım doğduktan 6 gün sonra ağır bi sarılık geçirdi bir gece fototerapide kaldı bu sürede mamayla beslendi,eve geldik memeyi almadı sağdım sürekli geçen haftaya kadar yettiği kadar verdim ama artık anne sütünü almıyo maalesef mamayla devam ediyoruz:çok üzgünüm:Napalım sağlıklı olsun da diyip kendimizi avutuyoruz.
Ben bu cuma kilo bildirimi yapabilecekmiyim canım??başlangıç kilomu ne olarak bildirmileyim malum perşembeden beri 2 kilo verdim boşa gitmesin dimi:)
Bu arada gruptaki en tombik benim galiba:)
Hayırlısı olsun canım. Üzülme hiç. Allah bebeği yollucağı zamanı biliyodur. Hayırlı sağlıklı bi bebek gelicek inşallah. :1hug:
sağol canım inş. en kısa zamanda gelicek benimde bebeğim umudumu yitirmiyorum herşeyin zamanı var biliyorum
Tamam canım teşekkür ederim.
Sizinle bişey paylaşmak istiyorum arkadaşlar.
Sözlümle daha yeni hani tanışmamızın 5-6 ayları falandı.
Bana çok kilo aldığımı kendime dikkat etmemi falan söyledi.
Bunu hatta bi kaç kere dile getirdi. Birinde de baya kırıcı olmuştu.
Gerçi ben onu tanıdığımda 64 kiloydum 66 kiloya çıkmıştım o aralar.
Onun konuşmasıyla kendime geldim. Çok üzüldüm. Kafama çok taktım.
Ozaman karar verdim işte. Kızım sen zayıflıcaksın dedim.
Ve bu arada bana kendine dikkat et diyen sözlümde toplu.
Hatta şu an şişko sınıfına giriyor göbeğinden dolayı =)))
İşte ben diyete Aslında 66 kilo ile başladım. 64 kilo ile bu topiğe girdim.
Çok hırs yaptım. Akşam abur cuburunu hayatımdan çıkardım. Eve almıyorum Anneme aldırmıyorum.
Şu an 59.5 kilolardayım. Ozamanlar çok kızmıştım sözlüme içten içe ama şimdi kızmıyorum.
Beni azmettirdi. Şimdi kilo verdiğimi farkediyor. Çok güzel oldun, çok zayıfladın falan filan diyor.
Daha fazla kilo verme yeter bukadar filan diyor çünkü git gide yanında daha çıtı pıtı duruyorum yada o benim yanımda daha şişko duruyor =))) ama ben 53 kiloya inicem. 36-38 bedene tekabül edicek sanırım. Ozaman görücek çıtırı =)) İnşallah bu verdiğim kiloları da koruyacam.
gerçekten hırs yapman açısından çok iyi olmuş.keşke benim eşimde hırs yapsa. bende düğün falandı derken millet kilo verir ben stresten aldım. sonra malum zorlanarak falan gelinliğin içine girim diye verdim. sonra sevgili kocacım kendileri çok kilolu boy kilo oranı oranı yapınca obez çıkıyor. çok kızıyorum ona, her gören eşin tombulmuş diyor. yediğini kısıyorum yok kabul etmiyor, ekmeksiz masadan kalkmıyor bayağıdıda çok yiyor belki yediği yemek kadar belki daha fazla..., sadece sulu yemek ve çorba olunca doymuyor pilav soruyor nasıl sinir olmaya başladım anlatamam. bele takılan titreyen aletten aldı bi iki gün kullandı bıraktı, lw6090hap aldım düzenli kullanmadı, koşu bandı aldı onuda pek kullanmadı, 100küsür milyona 3çeşit hap almış ve düzenli kullanıldığında gerçekten verdiriyormuş. onuda ilk günler hevesle kullandı sonra bıraktı. tabi ben eşime dikkat etmiyor kilo vermiyor diye kızıp sinirlenirken bir baktım bende uçuşa geçmişim ama onun yanında farketmemişim. onun tarzı yüksek kalorili yemekler hazırlarken eşim kadar olmasada bende nasibimi almış bulundum. bende eşime hırs yaptım herşeyi aldın dünyanın parasını harcadın bunları almakla kilo verilmiyor uygulayacaksın her gören eşin tombulmuş her arayan eşin kilo verdimi diyor bıktım sende dikkat et dedim. sonra dedim içimden kilo öyle verilmez böyle verilir.alsanaalsanasmile zayıflicam, sadece onun yanında ince duracak kadar değil böyle fıstık gibi eşim boy olarak çok uzun değil ama 96kilo çok kilolu görünüyor ve ben zaten yanında zayıf bile görünüyorum aammmaaa bu yaza aynı senin dediğin gibi arkadaşım fıstık gibi olacam çatlayacak sinirden belki benim yaptığım gibi o da hırs yapar ve artık zayıflar...
motivasyonum şevkim azaldı demiştim ya aklıma geldi yine sinirlendim hırslandım yineklava: klava: klava:
Bide o ilaçlarmış falan bana hep hikaye geliyo. Vücut sistememizi bozmaktan başka bi işe yaramıyor. En iyisi boğazını kısarak yani yediklerini azaltarak ve sporla destekleyerek kilo vermek. Sizin ne güzel koşu bandınızda varmış. =))
bende aynı görüşteyim kesinlikle hapla falan olacak iş değil boğaza dur demek lazım sporuda eksik etmemek tabiki.
eşime bende kırılmasın diye önceden bişi demezdim 80 kilolardaydı sonra nişana doğru 85oldu sonracım düğüne yakın daha kiloluydu 95 gibi... hatta 99u gördü tartıda şimdi ki kilo 96 aklında hayal edebiliyor musun? ben hani kocam sonuçta sevdiğim için her hali güzel geliyor gözüme ama eşimi herkes şişman kısa ve gözlüklü diye tarif edince, senin eşin tombul biraz, eşin zayıfladı mı diye sorduklarında çok sinirleniyorum. eminim benim sinirlendiğim kadar eşim sinirlense birşeyler yapar ama naafile...
kahvaltı ya bişi demiyorum kahvaltı ama yarım ekmek gidiyor, kepek alıyorum yemiyor.
öğlen dşarıda, pide, döner,lahmacun een en iyi ihtimal pilav üstü kuru ve nadir.
akşam bazen hırslanıp kocaman kap salata yapıyorum çorba yapıyorum kızıyorum başka bişi yemesin diye. bir kase çorbayla yarım ekmek mi yenir hani bunun diyeti.
çay içilir ya yanına bisküvi çekirdek falan yok mu? hatta biraz sonra hayatım emeğe biraz peynir koyup versene çok acıktım. hey Allah ım... ve tek bir tane yediği sebze yemeği yok. salatalık ve marul tek yediği yeşiller.baklagil-et-tavuk-makarnapilav-tatlı=eşim başka bişi yemiyor. az yemeyle doymuyor ay hala sinirleniyorum.
hap olayına inanmasam kesinlikle güvenmesem de sence yeme düzeni yedikleri böle olan bir insan başka nasıl zayıflar kisenağlamasenağlama
hapa mecbur kalıyoruz ama kullansada zayıflasa.
artık onunla uğraşmaktan vazgeçtim naparsan yap diyorum. kepek ekmeğimi diyet sütümü yoğurtumu ayrı alıyorum. o tv karşısında çayla çekirdek çitletirken ben koşu bandında koşuyorum. paşa gönlü bilir yaza herkes onu abim sanarsa alışverişte ben rahat rahat fıstık gibi alırken o üzerine olan bişi bulamazsa teselli etmek yok artık
Sizinle bişey paylaşmak istiyorum arkadaşlar.
Sözlümle daha yeni hani tanışmamızın 5-6 ayları falandı.
Bana çok kilo aldığımı kendime dikkat etmemi falan söyledi.
Bunu hatta bi kaç kere dile getirdi. Birinde de baya kırıcı olmuştu.
Gerçi ben onu tanıdığımda 64 kiloydum 66 kiloya çıkmıştım o aralar.
Onun konuşmasıyla kendime geldim. Çok üzüldüm. Kafama çok taktım.
Ozaman karar verdim işte. Kızım sen zayıflıcaksın dedim.
Ve bu arada bana kendine dikkat et diyen sözlümde toplu.
Hatta şu an şişko sınıfına giriyor göbeğinden dolayı =)))
İşte ben diyete Aslında 66 kilo ile başladım. 64 kilo ile bu topiğe girdim.
Çok hırs yaptım. Akşam abur cuburunu hayatımdan çıkardım. Eve almıyorum Anneme aldırmıyorum.
Şu an 59.5 kilolardayım. Ozamanlar çok kızmıştım sözlüme içten içe ama şimdi kızmıyorum.
Beni azmettirdi. Şimdi kilo verdiğimi farkediyor. Çok güzel oldun, çok zayıfladın falan filan diyor.
Daha fazla kilo verme yeter bukadar filan diyor çünkü git gide yanında daha çıtı pıtı duruyorum yada o benim yanımda daha şişko duruyor =))) ama ben 53 kiloya inicem. 36-38 bedene tekabül edicek sanırım. Ozaman görücek çıtırı =)) İnşallah bu verdiğim kiloları da koruyacam.
Bu arada gruptaki en tombik benim galiba:)
hoşgeldin canım aramıza iyi kilo vermeler diyorum opuyorumnanaktan
Ne fark eder canim, sonucta hepimizin istegi kilo vermek degilmi,
kim bilir cok azimliysen, hepimizi gecersin kilo vermekte opuyorumnanaktan
azimliyim azimliyim vericemhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?