Valla canim, azim cok önemle zayiflarken, azim olmazsa olmuyor... ve sözlun seni iyi azmettirmi$.
tebrik ediyorum seni verdigin kilolar ici, boyle devam et kaydirigubbakcemile2
PIRLANTA Cim, boyun ne kadar canim?
59 aslinda guzel bi kilo bana gore guclubacismile
ah canım üzülme rabbimin vardır bir bildiği elbet.:teselli:daha fazla bekletmez inşallah seni. ve tüm isteyenleri:Saruboceq:her ay ayrı umut zor biliyorum bende 3 ay denedim olmadı oysa oğluma 1 kere korunmadık hamile kalmıştım:CüvCüv:ama şimdi hamile kalmak gerçekten zor. herkes aynı şeyden muzdarip. yarın milliyet gazetesi al orada bir yazı olacak hamile kalmak isteyenler için.ekinde yazıyordu canım.selam kızlar herkese günaydın ben bugün itibariyle regl oldum mafoldumben yani umutlar yeni aylara kaldı tabi diyetede kaldığım yerden devam diyorum bu hafta veremedim ama çok hızlı geliyorum artık yaza gimeden halledicem artık bu kilo problemini sporada başlıyorum hemen dün yediklerimi yazmıyorum çünkü diyetle alakası olmayan şeylerdi hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
merhaba sılagül
benimde göbek ayva gibi öne doğru uzuyor beldede iğrenç bir can simidi duruyordu. yaptıklarımın hepsini yazim.
-açken yemeklerden önce 3bardak kadar su içmeye çalıştım.(kahvaltıdan önce içtiklerimde 1bardağı ılık ve limonlu)
-lahana suyunda üçüncü haftama başladım.
-hemen hemen hergün 30düz 10ar yan mekik.
-son zamanlarda lahana yağına başladım ya belim göbeğimide sarıyorum lahana yağıyla özellikle spor yaparken.
artık hangisinin etkisi oldu bilmiyorum ama tabi şu anda da çok güzel değil çalışmalara devam etmem lazım şişkin durmuyor kazaktan falan çok belli olmayıp beni mutlu etsede sarkık şuanda sıkı durmuyor. ama aşırı mekik çekmek istemiyorum çünkü yağlar tam erimeden aşırı kas oluyor. yağlar iyice erisin sonra istediğim sıklığa gelene kadar mekik çekmeye devam. bu arada hızlı hızlı değilde yavaş ağır çekimde çekilen mekikler daha etkili göbek için iki adımda kalk iki adımda yat...
üç sene kadar önce 3ayrı spor dalında takımlardaydım(tenis, basket,tekvando) ve o kadar fazla kondüsyon artı antreman yapıyordum ki neredeyse hergün iki saat ve ağır. ilk kilolarımın tavan yaptığı zamanlardı 70kilo başlamıştım spora birden kasa dönüştüm.hiç incelmedim nerdeyse resmen vücut üçgen oldu. abartmıyorum karnım akordiyon gibiydi erkek gibiydi. omuzlar ona keza...bacaklar futbolcu bacağı gibi.
okul bitti iş hayatına geçtiim vücut sporu bırakınca yağa geri dönüş yaptı sanki... ama dediğim gibi bir süre önce yine eski zamanlardaki gibi bir tavan yaptı kilom. bu sefer boğazdan kısarak önce, aşırı spor yapmadan inceleceğim sonra sporla sıkılaşacağım diye karar verdim inşallah olur.
bayanlar yediklerimide yazim sizlere
adet geçtikçe vücudumun şişdiğini hissediyorum sanki. dün gecede ondan önceki akşam olduğu gibi tatlı krizi tuttu çikolata yedim.
dün
sabah demiştim zaten maydonozlu peynirli omlet - arada 3kayısı
öğlen kuru fasülye pilav - arada kahve biraz sonrada iki dilim acıkalı ekmek
akşam bir tabak ekmeksiz ısırgan yemeği.(geç yedim ama 9gibi eşim gelince)
kızlar son günler sanki bayağı koptum diyetten dikkat etmemeye kaçamak yapmaya başladım. adetin etkiside var biliyorum ama kendime çok kızıyorum. ilk zamanlardaki şevkimi kaybetmeye başladım. iyiki bu topik var hergün yazmak motive olmamı sağlıyor yoksa çoktan bitmişti diyet falan...sonuç olarak bir an önce silkelenip toparlanmam lazım.
Günaydın kızlar,sılagülden takıma dahil olabileceğimle ilgili bi mesaj aldım neler yapmam gerekiyo yardımcı olabilirmisiniza.s.
Bu arada püsküüt ilk cuma yarışmasını başlattığında 2. takım üyesiydim 6 ay gibi bi sürede 86 kilodan 64 kiloya düştüm,yeni doğum yaptım 2,5 aylık bi bebeğim var geçen perşembe günü tekrar diyete 77 kiloyla başladım bu sabah itibariyle 75 kiloyum...
Hoşbulduk canım.sağol iyi dileklerin için allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.Maalesef bebeğim emmeyi bıraktı canım doğduktan 6 gün sonra ağır bi sarılık geçirdi bir gece fototerapide kaldı bu sürede mamayla beslendi,eve geldik memeyi almadı sağdım sürekli geçen haftaya kadar yettiği kadar verdim ama artık anne sütünü almıyo maalesef mamayla devam ediyoruz:çok üzgünüm:Napalım sağlıklı olsun da diyip kendimizi avutuyoruz.
Ben bu cuma kilo bildirimi yapabilecekmiyim canım??başlangıç kilomu ne olarak bildirmileyim malum perşembeden beri 2 kilo verdim boşa gitmesin dimi:)
gerçekten hırs yapman açısından çok iyi olmuş.keşke benim eşimde hırs yapsa. bende düğün falandı derken millet kilo verir ben stresten aldım. sonra malum zorlanarak falan gelinliğin içine girim diye verdim. sonra sevgili kocacım kendileri çok kilolu boy kilo oranı oranı yapınca obez çıkıyor. çok kızıyorum ona, her gören eşin tombulmuş diyor. yediğini kısıyorum yok kabul etmiyor, ekmeksiz masadan kalkmıyor bayağıdıda çok yiyor belki yediği yemek kadar belki daha fazla..., sadece sulu yemek ve çorba olunca doymuyor pilav soruyor nasıl sinir olmaya başladım anlatamam. bele takılan titreyen aletten aldı bi iki gün kullandı bıraktı, lw6090hap aldım düzenli kullanmadı, koşu bandı aldı onuda pek kullanmadı, 100küsür milyona 3çeşit hap almış ve düzenli kullanıldığında gerçekten verdiriyormuş. onuda ilk günler hevesle kullandı sonra bıraktı. tabi ben eşime dikkat etmiyor kilo vermiyor diye kızıp sinirlenirken bir baktım bende uçuşa geçmişim ama onun yanında farketmemişim. onun tarzı yüksek kalorili yemekler hazırlarken eşim kadar olmasada bende nasibimi almış bulundum. bende eşime hırs yaptım herşeyi aldın dünyanın parasını harcadın bunları almakla kilo verilmiyor uygulayacaksın her gören eşin tombulmuş her arayan eşin kilo verdimi diyor bıktım sende dikkat et dedim. sonra dedim içimden kilo öyle verilmez böyle verilir.alsanaalsanasmile zayıflicam, sadece onun yanında ince duracak kadar değil böyle fıstık gibi eşim boy olarak çok uzun değil ama 96kilo çok kilolu görünüyor ve ben zaten yanında zayıf bile görünüyorum aammmaaa bu yaza aynı senin dediğin gibi arkadaşım fıstık gibi olacam çatlayacak sinirden belki benim yaptığım gibi o da hırs yapar ve artık zayıflar...
motivasyonum şevkim azaldı demiştim ya aklıma geldi yine sinirlendim hırslandım yineklava: klava: klava:
Bide o ilaçlarmış falan bana hep hikaye geliyo. Vücut sistememizi bozmaktan başka bi işe yaramıyor. En iyisi boğazını kısarak yani yediklerini azaltarak ve sporla destekleyerek kilo vermek. Sizin ne güzel koşu bandınızda varmış. =))
bende aynı görüşteyim kesinlikle hapla falan olacak iş değil boğaza dur demek lazım sporuda eksik etmemek tabiki.
eşime bende kırılmasın diye önceden bişi demezdim 80 kilolardaydı sonra nişana doğru 85oldu sonracım düğüne yakın daha kiloluydu 95 gibi... hatta 99u gördü tartıda şimdi ki kilo 96 aklında hayal edebiliyor musun? ben hani kocam sonuçta sevdiğim için her hali güzel geliyor gözüme ama eşimi herkes şişman kısa ve gözlüklü diye tarif edince, senin eşin tombul biraz, eşin zayıfladı mı diye sorduklarında çok sinirleniyorum. eminim benim sinirlendiğim kadar eşim sinirlense birşeyler yapar ama naafile...
kahvaltı ya bişi demiyorum kahvaltı ama yarım ekmek gidiyor, kepek alıyorum yemiyor.
öğlen dşarıda, pide, döner,lahmacun een en iyi ihtimal pilav üstü kuru ve nadir.
akşam bazen hırslanıp kocaman kap salata yapıyorum çorba yapıyorum kızıyorum başka bişi yemesin diye. bir kase çorbayla yarım ekmek mi yenir hani bunun diyeti.
çay içilir ya yanına bisküvi çekirdek falan yok mu? hatta biraz sonra hayatım emeğe biraz peynir koyup versene çok acıktım. hey Allah ım... ve tek bir tane yediği sebze yemeği yok. salatalık ve marul tek yediği yeşiller.baklagil-et-tavuk-makarnapilav-tatlı=eşim başka bişi yemiyor. az yemeyle doymuyor ay hala sinirleniyorum.
hap olayına inanmasam kesinlikle güvenmesem de sence yeme düzeni yedikleri böle olan bir insan başka nasıl zayıflar kisenağlamasenağlama
hapa mecbur kalıyoruz ama kullansada zayıflasa.
artık onunla uğraşmaktan vazgeçtim naparsan yap diyorum. kepek ekmeğimi diyet sütümü yoğurtumu ayrı alıyorum. o tv karşısında çayla çekirdek çitletirken ben koşu bandında koşuyorum. paşa gönlü bilir yaza herkes onu abim sanarsa alışverişte ben rahat rahat fıstık gibi alırken o üzerine olan bişi bulamazsa teselli etmek yok artık
Hoşgeldin şişmancık. Allah analı babalı büyütsün bebişini. Allah olmayanlarda tez zamanda versin inşallah. Bebeğini emziriyosun sanırım. Emzirirken rejim yapman sorun olurmu acaba:uhm: çünkü bir arkadaş vardı rejim yaptığı için sütü az gelmeye başlamıştı yanlış hatırlamıyosam.
Biz cuma günleri tartılıp kaç kilo olduğumuzu öğlene kadar bildiriyoruz.
Eğer kilo veremezsek veya kilo aldıysak bütün takımlara Ben pis boğazın tekiyim kilo veremedim yazıyoruz.
Ve hergün ne yediğimizi filan yazıyoruz. Paylaşıyoruz.
Benim boyum 1.60 semo. Ama kalıplıyım şöleki kocaman memelerim var. Omuzlarım geniş. göbekte olmazsa olmaz zaten =)) İdeal kilom 53 sanırım. En son ortaokulda falan gördüm sanırım o rakamı =))
ah canım üzülme rabbimin vardır bir bildiği elbet.:teselli:daha fazla bekletmez inşallah seni. ve tüm isteyenleri:Saruboceq:her ay ayrı umut zor biliyorum bende 3 ay denedim olmadı oysa oğluma 1 kere korunmadık hamile kalmıştım:CüvCüv:ama şimdi hamile kalmak gerçekten zor. herkes aynı şeyden muzdarip. yarın milliyet gazetesi al orada bir yazı olacak hamile kalmak isteyenler için.ekinde yazıyordu canım.
slm kızlar herkese günaydın
dün çok kötü bi gün geçirdim kızlar uzun zamandır böyle acı çekmemiştim ölüyorum sandım söylemiştim dün sabah regl oldum benim regl zamanlarım çok sancılı geçer tansiyonum düşer ve istifra ederim tabi ağrı kesicimi yutmazsam oluyo bunlar malesef dün ilacım yoktu ağrı girmeye başladı ama iş yerinde tek başınayım çıkıp alamıyorum biraz bekliyim arkadaş gelince çıkar alırım dedim bekle bekle gelen giden yok benim ağrı şiddetlendimi duramıyorum tansiyonum düşmeye başladı istifra etmeye başaladım ama elim ayağım titriyo dayanamadım eşim gece vardiyesinden gelmiş evde uyuyodu aradım hemen onu gel beni al ölüyorum dedim arkadaşıda aradım ben gidiyorum dedim neyse eşim geldi aldı hemen gitti eczaneye ilaçla su getirdi neyse içtim ama kıvranıyorum eve geldik soydu beni yatırdı bide üztümü örttü neyse benim sancı yavaştan azalmaya başladı sonra başladımı bende ağlama krizi bu ayda olmadı diye hem sancı çekiyorum hem ağlıyorum eşim geldi sarıldı ben seninle çocuk için evlenmedim olmazsada bi ömür beraber yaşarız sen hiç üzülme dedi sarıldı teselli etmeye çalıştı beni kıyamam yaaa sonra ben uyumuşum gitmiş dışardan cantık falan yaptırmış geldi uyandırdı beni ağrımda dinmişti oturduk yemek yedik kendimi böyle bi eşe sahip olduğum için çok şanslı hissediyorum dün benimle o kadar ilgilendiki beni çok mutlu etti. neyse fazla uzatmayım kızlar dün yorucu ve acılı bigün olmuştu benim için ama bugün daha iyiyim. dün sabah kepek ekmeğine tost yedim birazda meyve suyu öğlende eşimin aldığı cantıkları bidahada bişey yemedim bu haftayı es geçiyorum kızlar kusura bakmayon benim için zor bi hafta oldu ama haftaya daha güzel başlıcam sporumuda yapıcam inş.
Günaydın kızlar;
Sılagülcüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım,azimliyim bu sefer zayıflıycam çünkü etrafımda kilolu olmamdan mutluluk duyan insanlar varalsanaalsanasmile
Bu sabah biraz kötü uyandım oğlum sabaha kadar gazdan ağladı oyüzden biraz enerjim düşük.
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su içtim 2 tane kayısı yedim,yarım saat sonrada 1 haftadır yaptığım klasik kahvaltımı ettim biraz beyaz peynir,3 zeytin,domates, salatalık 1 dilimde kepek ekmeği.Öğlen ne yerim bilmiyorum şuan işyerinde zor oluyo malum son anda karar veriyorum genelde.
Belirli bi liste uygulayan varmı aramızda yoksa herkes kendi mi planlıyo ne yapacağını?
ah canım üzülme rabbimin vardır bir bildiği
OLOR=Red]benim içmediğim hap kalmadı milyarlar döktüm hapa sonuç sıfır.
COLOR=Red]canım ağzına sağlık herşeyi yazmışsın yeni arkadaşa.
sana bir şey yazayım düzenli yap faydasını görürüsün spordan önce yap ama. omzum ve memelerim geniş yazmışsın. eğer onlar etten genişse tabi kemik değilse lahana yağını sür omuzlarına memelerine sonra boynundan itibaren streçle sar. kollarını sırtını göğüslerini karnını istersen yani nereyi inceltmek istersen sonra spor yap . bak zamanla nasıl eriyor hepsi. biraz zahmetli işte o var.kafamçokkarıştı
bugünde dışardaydım arkadaşla kuaföre bankaya gidecektik.
aksilik peşimi bırakmazya arabaya bir bindim çalışmıyor benzin bitmiş.neyse zar zor çalıştı benzinci 1 km. yakın ama trafikte kaldık ALLAHIM diyorum şimdi şurda bitse ne yapcam neyse okuya okuya gittik.kuaföre gittik çıkışımız 18 oldu. arabaya bir bindik bu sefer çalışmaz yine .bir keresinde başka yerden almıştım benzini pis benzin vermişler arabayı bozmuştu ama sonra benzini değiştirdik temizleyici kattık derken sorun kalmamıştı. yok uğraşıyorum uğraşıyorum araba çalışmaz. açtım kabortayı kurcaladım biraz. meraklıyımdır biraz.neyse dedim çalışmıcak eşim gelsin alsın akşam.son bir deneyim dedim şükür çalıştı.
bende macera bol yani.evin ylunu 19 da buldum şükür.
bugünkü yediklerimide yazayım kaçayım
sabah arkadaşla 2 kahve içtim 3 minik poğaça (baş parmağımdan küçük yani)
sonra eve geldim aç aç durunca nevrim dönüyorya kahveleri 10 da içmiştik 18 e kadar acıkmıyorum ama tatlı yemek istiyorum. çikolatayla kahve içtim.klava:menüm bu sabahtan beri şimdide salata yicem bu kadar
hepinize öpücüklerimi gönderiyorumŞeniz
slm kızlar herkese günaydın
dün çok kötü bi gün geçirdim kızlar uzun zamandır böyle acı çekmemiştim ölüyorum sandım söylemiştim dün sabah regl oldum benim regl zamanlarım çok sancılı geçer tansiyonum düşer ve istifra ederim tabi ağrı kesicimi yutmazsam oluyo bunlar malesef dün ilacım yoktu ağrı girmeye başladı ama iş yerinde tek başınayım çıkıp alamıyorum biraz bekliyim arkadaş gelince çıkar alırım dedim bekle bekle gelen giden yok benim ağrı şiddetlendimi duramıyorum tansiyonum düşmeye başladı istifra etmeye başaladım ama elim ayağım titriyo dayanamadım eşim gece vardiyesinden gelmiş evde uyuyodu aradım hemen onu gel beni al ölüyorum dedim arkadaşıda aradım ben gidiyorum dedim neyse eşim geldi aldı hemen gitti eczaneye ilaçla su getirdi neyse içtim ama kıvranıyorum eve geldik soydu beni yatırdı bide üztümü örttü neyse benim sancı yavaştan azalmaya başladı sonra başladımı bende ağlama krizi bu ayda olmadı diye hem sancı çekiyorum hem ağlıyorum eşim geldi sarıldı ben seninle çocuk için evlenmedim olmazsada bi ömür beraber yaşarız sen hiç üzülme dedi sarıldı teselli etmeye çalıştı beni kıyamam yaaa sonra ben uyumuşum gitmiş dışardan cantık falan yaptırmış geldi uyandırdı beni ağrımda dinmişti oturduk yemek yedik kendimi böyle bi eşe sahip olduğum için çok şanslı hissediyorum dün benimle o kadar ilgilendiki beni çok mutlu etti. neyse fazla uzatmayım kızlar dün yorucu ve acılı bigün olmuştu benim için ama bugün daha iyiyim. dün sabah kepek ekmeğine tost yedim birazda meyve suyu öğlende eşimin aldığı cantıkları bidahada bişey yemedim bu haftayı es geçiyorum kızlar kusura bakmayon benim için zor bi hafta oldu ama haftaya daha güzel başlıcam sporumuda yapıcam inş.
selam bacular nassınız bugün.
tgull aşağıda gördüm seni bir selam virmeden gittinşutarafagittikaydirigubbakcemile
pirlanta canım şimdi sen geldin bak kaçmak yok nasılsın canım?
Bu sabah biraz kötü uyandım oğlum sabaha kadar gazdan ağladı oyüzden biraz enerjim düşük.
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su içtim 2 tane kayısı yedim,yarım saat sonrada 1 haftadır yaptığım klasik kahvaltımı ettim biraz beyaz peynir,3 zeytin,domates, salatalık 1 dilimde kepek ekmeği.Öğlen ne yerim bilmiyorum şuan işyerinde zor oluyo malum son anda karar veriyorum genelde.
Belirli bi liste uygulayan varmı aramızda yoksa herkes kendi mi planlıyo ne yapacağını?
Ben sporu dışarda yapıyorum. Spor salonunda. Lahana yağını sürmem imkansız sanırım silagul. teşekkür ederim tavsiyen için. evde yapmaya başlarsam denicem.
Maceralı bi gün olmuş. Benim trafiğe çıkmaya cesaretim yok hele istanbulda. Sözlüm bazen al sen kullan diyo ama yok diyorum. sÜrücü kursunda başıma bi kaza gelmişti ufak çapta. Bi kamyon sıkıştırdı sol ön camı kırdı geçti bile bile yaptı. sonra ben yapmadım dedi falan. ozaman baya korkmuştum. adamla mahkemelik olmuştuk nerdeyse. ozaman cesaretim kırıldı işte.
Kötü sayılırım canım. nişan stresi bastı ya çok fena =(((
burdayım arkadaşlarıım,
selam vermez olurmuyum
herkese merhabalaarrr;opuyorumnanaktan
şişmancık arkadaşa kurmaya çalıştığım başladığım esnek diyetimi anlatıyordum ondan sebep sizleri gördüm de yazımı bitirim diye bekledim.
nasılsınız?
bu arada sılagül kahveyi çok seviyorsun anlaşılan dikkatimi çektiCADIARZU
yediklerimden söz etmediim
dün neler yedim hemen yazim;
sabah;
kızarmış kepek ekmek ve zeytin, marul--arada kayısı
öğlen
kıymalı yumurta makarna vardı--ara da velim getirmişti yarım tatlı ve iki kurabiye:kedi:
akşam
öğlen ve ara ağır olduğundan akşam (ne kadar doğru bilemiyorum amma)önce 5bardak su içtim 10 dakika içinde yemek hazırlarken) sonra 1tabak fasülye turşusu kavurmuştum onu yedim.
sonra saat 9gibi karnım acıkınca lahana suyu içtim. yine her fırsatta su içtim.
sabaha kadarda wc ye gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?