Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla canim, azim cok önemle zayiflarken, azim olmazsa olmuyor... ve sözlun seni iyi azmettirmi$.
tebrik ediyorum seni verdigin kilolar ici, boyle devam et
kaydirigubbakcemile2

Tam gaz devam semo. Evlendikten sonrada salmıcam kendimi. Bi tek doğumda onu da artık sonra nasıl toparlarım bilmiyorum ama toparlamam lazım gelir =)) (nasıl bi cümle oldu bu ya )

PIRLANTA Cim, boyun ne kadar canim?
59 aslinda guzel bi kilo bana gore
guclubacismile

Benim boyum 1.60 semo. Ama kalıplıyım şöleki kocaman memelerim var. Omuzlarım geniş. göbekte olmazsa olmaz zaten =)) İdeal kilom 53 sanırım. En son ortaokulda falan gördüm sanırım o rakamı =))

ah canım üzülme rabbimin vardır bir bildiği elbet.:teselli:daha fazla bekletmez inşallah seni. ve tüm isteyenleri:Saruboceq:her ay ayrı umut zor biliyorum bende 3 ay denedim olmadı oysa oğluma 1 kere korunmadık hamile kalmıştım:CüvCüv:ama şimdi hamile kalmak gerçekten zor. herkes aynı şeyden muzdarip. yarın milliyet gazetesi al orada bir yazı olacak hamile kalmak isteyenler için.ekinde yazıyordu canım.

inşallah canım istediğin fiziğe sahip olursun evet lahana yağı düzenli yapıldığında gerçekten işe yarıyor. ben de geçen yaz yapmıştım çok faydasını gördüm selülit diye bişey kalmamıştı. incelmiştim. 60 kilo olmuştum ama üstüne 15 kilo alınca geri döndü hepsisenağlama

canım regli girince işin içine oluyor malisef. tatlı yenmeliymiş zaten yenmese kötü olurmuş bir yazıda okumuştum ama abartmadan.ödem içinde http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-receteleri/232510-kiraz-sapi-odeme-toksine-son-ver.html bunu dene faydasını göreceksin.
a.s

canım hoşgeldin aramıza.Şeniz teşekkür ederim çağrımı karşılıksız bırakmadığın için .çünkü grubumuz baya azaldı. çağırdıklarım gelmiyor gelen 2-3 gün yazıp gidiyor umarım sen zayıflayıp gidersin.

canım ALLAH bağışlasın bebeğini analı babalı sağlıklı uzun ömür versin. hayırlı evlat hayırlı insan olsun.keşke daha çok emzirebilseydin.benimde oğlum sarılık olmuştu 3 gün hastaneye yatmıştı ama ben göğsümü sağıp sütümü biberonla verdim böylelikle mamaya alışmadı.neyse sağlıklı olsunda.
canım aramıza pazartesi katıldın. diğer arkadaşlara yaptığım uygulamayı sanada yapmak zorundayım haksızlık olmasın değilmi.yerimsenibenbu cuma kilo bildirimi yapıyorsun ve o kilonu başlangıç kilon sayıyorum. ama haftaya listede gözükeceksin paylaşımın devam ediyormu azimlimisin buna bakılıyor. haftaya cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapıyorsun.
kilo alırsan ve o hafta aynı kalırsan diğer takımlara gidip kendini tanıtıyorsun ben 3. gruptanım bu hafta kilo veremedim veya aldım gibi ben şişko pisboğazın tekiyim yazıyorsun. bu grupca aldığımız bir karar böylelikle motivasyonun bozulmasını engellemeye çalışıyorum malum ucunda rezil olmak var.

ah canım aynı benim koçiş gibi yemek deyince gözü dönüyor resmen benim koçişin boyuda 1.72 felan 103 kilo oldu.nişanlıyken 90 küsürdü. nişanlıyken izmir istanbul arası gitgel 85 kiloya inmişti ama evlendik tavan yaptı resmen.tüm kilosu göbeğinde.bende bu yaz biber hapı içirdim zorla ki hasta olunca bile hap içmez neyse 90 kilo oldu tatile bir gittik 1 hafta eee 5 yıldız açık büfe yemeğide seviyor hiç bitmiyorki yemek servisi hepsine yetişcem diye zafiyet geçiriyordu resmen .dünyanın kilosunu aldı .tabi bende.şimdi hep başlıcak koşmaya ama hep bahane hazır .havalar ısınsın ondan sonra felan filan.ev kombili evde koşu bandı ama hep bahane var.

benim içmediğim hap kalmadı milyarlar döktüm hapa sonuç sıfır.

yok bacum bendede var bir tane yok bunlar iflah olamaz.diyorum sen bizi sevmiyorsun bak şimdi gençsin anlamıyorsun en tehlikeli göbek yağlanması kırka merdiven dayadın çıkacak yavaş yavaş bu yediklerin diyorum sana bişey olursa biz ne yaparız felan yani duygu sömürüsü tapıyorum tamam diyor bir bakmışın 3 gün sonra elinde 1 poşet abur cubur ee diyorum diyet canım çekti demezmi.klava:

canım ağzına sağlık herşeyi yazmışsın yeni arkadaşa.
sana bir şey yazayım düzenli yap faydasını görürüsün spordan önce yap ama. omzum ve memelerim geniş yazmışsın. eğer onlar etten genişse tabi kemik değilse lahana yağını sür omuzlarına memelerine sonra boynundan itibaren streçle sar. kollarını sırtını göğüslerini karnını istersen yani nereyi inceltmek istersen sonra spor yap . bak zamanla nasıl eriyor hepsi. biraz zahmetli işte o var.kafamçokkarıştı

selam bacular nasılsınız bakalım.
dün internetim yoktu sabahtan
sonra 2.5 ta canavarı doktora götürdüm kontrole.arabayla yolu bulamam diye cesaret edemedim.2 vesayit gidip inip yürüyorum hastaneye gidebilmek ,için.anam birde yağmur vardı şemsiyemide eşime vermiştim sabah, gidene kadar sudan çıkmış sıçana döndük resmen.

neyse sonra kontrol film derken saat 17 oldu. canavarda çok büyük bir geniz eti varmış yavrum ondan nefessiz kalıyormuş cumartesi alınacak nasipse.
bir baktım felaket yağmur eşimi beklesem 2.5 saat orada beklemek zorunda kalıcam dedim tabana kuvvet düştük yola sardım sarmaladım bizinkini. neyse dolmuşa bindik son durakta indik eczaneye uğradım 2 .ci kutuları aldım antibiyotiklerin kuzucuma ve bana bu sene hapkolik olduk resmen.orada filmi unutmuşmuyum.bindim dolmuşa eve geliyorum baktım film yok eczanede kalmış. indim yarı yolda geçtim karşı yola geri gittim filmi aldım.ordaki markete gideyim hem biraz bişiler alayım hem servisle eve kadar geliriz dedim.
neyse aldım tam kapıya geldim servis gitmezmi. benim canavarı yakalamaya çalışırken servisi kaçırdık. diğer servis yarım saat sonra. ALLAHım delircem neyse ellerimde poşetler bindim dolmuşa indim az yürüdüm eve geldim ama köpürüyorum.ben oğlum çabuk ol dedikçe markette o gidiyor oyuncaklara.
eve geldim ona oda cezası verdim birde televizyon cezası ben üstümü çıkardım birde baktım eşim geldi. saat olmuş 19
neyse balık almıştım temizledim fırına verdim salata yaptım derken saat 20yi geçti yemek olayı.
eee balık olunca temizle ilaçla heryeri falan gece yatağı zor buldum.
dünkü menüm bu arada sabah dediğimde 12 de
1 haşlanmış yumurta
1 kahve
1 lokma kaşar ve domates
hastanede 1 sandviç yedim çayla
akşamda balık ve salata
yatmadan önce limon sıkılmış soda

bugünde dışardaydım arkadaşla kuaföre bankaya gidecektik.
aksilik peşimi bırakmazya arabaya bir bindim çalışmıyor benzin bitmiş.neyse zar zor çalıştı benzinci 1 km. yakın ama trafikte kaldık ALLAHIM diyorum şimdi şurda bitse ne yapcam neyse okuya okuya gittik.kuaföre gittik çıkışımız 18 oldu. arabaya bir bindik bu sefer çalışmaz yine .bir keresinde başka yerden almıştım benzini pis benzin vermişler arabayı bozmuştu ama sonra benzini değiştirdik temizleyici kattık derken sorun kalmamıştı. yok uğraşıyorum uğraşıyorum araba çalışmaz. açtım kabortayı kurcaladım biraz. meraklıyımdır biraz.neyse dedim çalışmıcak eşim gelsin alsın akşam.son bir deneyim dedim şükür çalıştı.
bende macera bol yani.evin ylunu 19 da buldum şükür.
bugünkü yediklerimide yazayım kaçayım
sabah arkadaşla 2 kahve içtim 3 minik poğaça (baş parmağımdan küçük yani)
sonra eve geldim aç aç durunca nevrim dönüyorya kahveleri 10 da içmiştik 18 e kadar acıkmıyorum ama tatlı yemek istiyorum. çikolatayla kahve içtim.klava:menüm bu sabahtan beri şimdide salata yicem bu kadar
hepinize öpücüklerimi gönderiyorumŞeniz

inş. canım evet Rabbim böyle hayırlı görmüş herhalde beklemekten başka çaremiz yok ama artık eskisi kadar stres yapmıyorum her aya yeni bi umutla başlıyorum ümidimi yitirmiyorum ve çok dua ediyorum beklemek çok zor Allah kimseyi evlatsız bırakmasın :Saruboceq:

slm kızlar herkese günaydın
dün çok kötü bi gün geçirdim kızlar uzun zamandır böyle acı çekmemiştim ölüyorum sandım söylemiştim dün sabah regl oldum benim regl zamanlarım çok sancılı geçer tansiyonum düşer ve istifra ederim tabi ağrı kesicimi yutmazsam oluyo bunlar malesef dün ilacım yoktu ağrı girmeye başladı ama iş yerinde tek başınayım çıkıp alamıyorum biraz bekliyim arkadaş gelince çıkar alırım dedim bekle bekle gelen giden yok benim ağrı şiddetlendimi duramıyorum tansiyonum düşmeye başladı istifra etmeye başaladım ama elim ayağım titriyo dayanamadım eşim gece vardiyesinden gelmiş evde uyuyodu aradım hemen onu gel beni al ölüyorum dedim arkadaşıda aradım ben gidiyorum dedim neyse eşim geldi aldı hemen gitti eczaneye ilaçla su getirdi neyse içtim ama kıvranıyorum eve geldik soydu beni yatırdı bide üztümü örttü neyse benim sancı yavaştan azalmaya başladı sonra başladımı bende ağlama krizi bu ayda olmadı diye hem sancı çekiyorum hem ağlıyorum eşim geldi sarıldı ben seninle çocuk için evlenmedim olmazsada bi ömür beraber yaşarız sen hiç üzülme dedi sarıldı teselli etmeye çalıştı beni kıyamam yaaa sonra ben uyumuşum gitmiş dışardan cantık falan yaptırmış geldi uyandırdı beni ağrımda dinmişti oturduk yemek yedik kendimi böyle bi eşe sahip olduğum için çok şanslı hissediyorum dün benimle o kadar ilgilendiki beni çok mutlu etti. neyse fazla uzatmayım kızlar dün yorucu ve acılı bigün olmuştu benim için ama bugün daha iyiyim. dün sabah kepek ekmeğine tost yedim birazda meyve suyu öğlende eşimin aldığı cantıkları bidahada bişey yemedim bu haftayı es geçiyorum kızlar kusura bakmayon benim için zor bi hafta oldu ama haftaya daha güzel başlıcam sporumuda yapıcam inş.

Günaydın kızlar;

Sılagülcüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım,azimliyim bu sefer zayıflıycam çünkü etrafımda kilolu olmamdan mutluluk duyan insanlar varalsanaalsanasmile

Prensescim konuna sonradan dahil oldum ama yazdıklarını okuyunca hemen işyerimdeki bi arkadaşım geldi aklıma senelerce bebek istedi, sanırım 6 sene,son bi senedirde yoğun bi tedavi gördü her ay onun için hüsrandı,tabi son senede mikroenjeksiyon ve tüp bebek denemeleri oldu sonuç yine hüsrantedavileri bıraktı ama kendide çok yorulmuştu pazartesi sabahı işe geldi hamile kendisi hemde hiç ekstra bişey yapmadan:)İnan prensescim herşeyin bi vakti var kendini üzme anlıyorum seni çok zor ama herşeyin hayırlısını iste eminim kafan rahatlayınca güzel haberi alıcaksın:teselli:

Bu sabah biraz kötü uyandım oğlum sabaha kadar gazdan ağladı oyüzden biraz enerjim düşük.
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su içtim 2 tane kayısı yedim,yarım saat sonrada 1 haftadır yaptığım klasik kahvaltımı ettim biraz beyaz peynir,3 zeytin,domates, salatalık 1 dilimde kepek ekmeği.Öğlen ne yerim bilmiyorum şuan işyerinde zor oluyo malum son anda karar veriyorum genelde.
Belirli bi liste uygulayan varmı aramızda yoksa herkes kendi mi planlıyo ne yapacağını?

Son düzenleme:
canım üzgünüm küsecek bişey yok asıl biz sana küsmeliyiz. gruba katılmak istediğinde herkese söylüyorum. kural bu düzenli paylaşımda bulunacaksan gel diye. tamam diyip kabul edip sonra uğramıyorsun.hiç bir mecburiyetim olmamasına rağmen özelden de yazdım. ama cevap alamadım.canım yarışma kuralına göre mazeretsiz 3 gün bildirimde bulunmayan diskalifiye olur. diskalifiye olan yarışmacı başka bir gruptada olsa yarışmaya katılamaz. kendini motive etmek için yinede burada paylaşımda bulunabilirsin diyorum yinede.

ayyy tamam küüsmedim ikna oldum.artık eğimde bitti paylaşımda bulunacağım .bakalım beni tekrar alacakmısın listeye:))
buarada özelden attığın mesaja cevap yazdım ben yaa dedim yeni ş eğitim süreci falan filann((((((( :gitme:

canım geçmiş olsun bende senin gibiydim .550 lik apranaxdan başkası kesmezdi.şimdi evllendim evleneli şükür iyiyim. inşallah seninde bir bebişin olursa rahatlarsın.ALLAH mutluluğunuzu bozmasın canım.Şeniz

Günaydın kızlar;

Sılagülcüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım,azimliyim bu sefer zayıflıycam çünkü etrafımda kilolu olmamdan mutluluk duyan insanlar varalsanaalsanasmile

inşallah canım hep beraber çıtır olarak ayrılacağız bu gruptanbayanssulusmile

canım oğluşuna geçmiş olsun. sap diye bir ilaç var ithal o çok işe yarıyor bir dene istersen.şu ana herkes kafasına göre takılıyor sanırım belirli bir liste uygulayan yok.bende pazartesi ya 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacağım yada et diyetine .et diyetinden fayda görüyorum açıkcası.kan grubuma göra et benim için diyette uygun. a.sonca hap diyet denemediğim şey kalmadı bu işe yarıyor gerekten.kan grubum 0 rh(+) pozitif bu arada.

selam bacular nassınız bugün.
tgull aşağıda gördüm seni bir selam virmeden gittinşutarafagittikaydirigubbakcemile
pirlanta canım şimdi sen geldin bak kaçmak yok nasılsın canım?

dün akşam salatamı yedim sonra yarım portakal ve yarım elmayla günğ kapattım
bu sabah erken kalktım şöyle kahvaltı hazırlayayım oğlumla beraber yiyelim diye. hani genelde kahvaltı yapmam.yok bacular bu velet beni üzmek için elinden geleni yapıyor.yok ben yemem yok bu fazla ağla ağla delirtti beni. bende nereme yedim bilmiyorum. peynirli maydanozlu omlet yedim birde kahve içtim o kadar.senağlama
neyse iki gündür kiraz sapı tarifimi yapıyorum. işe yarıyor ödem konusunda ilgilenmedi kimse galiba geçtiğimiz sayfalarda linkinide verdim ama.:umursamaz:

Ben sporu dışarda yapıyorum. Spor salonunda. Lahana yağını sürmem imkansız sanırım silagul. teşekkür ederim tavsiyen için. evde yapmaya başlarsam denicem.

Maceralı bi gün olmuş. Benim trafiğe çıkmaya cesaretim yok hele istanbulda. Sözlüm bazen al sen kullan diyo ama yok diyorum. sÜrücü kursunda başıma bi kaza gelmişti ufak çapta. Bi kamyon sıkıştırdı sol ön camı kırdı geçti bile bile yaptı. sonra ben yapmadım dedi falan. ozaman baya korkmuştum. adamla mahkemelik olmuştuk nerdeyse. ozaman cesaretim kırıldı işte.

Geçmiş olsun canım. Allah herkese anlayışlı bi eş nasip etsin. Doğru hayat arkadaşını bulmak çok önemli bişey. Allah bozmasın inşallah.

selam bacular nassınız bugün.
tgull aşağıda gördüm seni bir selam virmeden gittinşutarafagittikaydirigubbakcemile
pirlanta canım şimdi sen geldin bak kaçmak yok nasılsın canım?

Kötü sayılırım canım. nişan stresi bastı ya çok fena =(((

merhaba şişmancık
ben de çalışıyorum ve çalışan insan için önceden bir liste belirleyip bağlı kalmak çok zor ve ben yapamıyorum açıkcası. sadece bir gün önceden kahvaltımı planlıyorumşutarafagitti
öğlen yemeği yemekhanede çıkıyor bende öğlen yemeğine göre akşamı planlıyorum. mesela öğlen ağır yemekler varsa makarna pialv gibi şeyler akşamı çok hafif yemeye çalışıyorum. ama öğlen çorba sebze yemeği falan olursa yani çok ağır yemek yoksa akşam ona göre porsiyonumu arttırabiliyorum yada ne bilim bir parça tavuk falan ekliyorum menüme.
çok sıkı sıkı bir plan bir süreden sonra sıkıyor zaten, en iyisi esnek yeme planı... çikolata yediysem daha fazla spor yapıyor koşuyorum yada yemeği azaltıyorum. bazen iki hatayıda yapıyorum hem tatlı hem çok yemek bu sefer akşam hem sporu fazla yapıyorum hem acıktıkça bol bol su içiyorum limon içiyorum...
bu arada unutmamak lazım bir çikolata en iyi ihtimal 150kalori ve 150kalori vermek için yarım saat hızlı hızlı yürümek gerekmafoldumben
ben düzenimi böyle kurdum, her zaman istediğim gibi yapamasamda dört dörtlük bu kurallarıma uyamasamda çoğu zaman becermeye çalışıyorum.

burdayım arkadaşlarıım,
selam vermez olurmuyum
herkese merhabalaarrr;opuyorumnanaktan
şişmancık arkadaşa kurmaya çalıştığım başladığım esnek diyetimi anlatıyordum ondan sebep sizleri gördüm de yazımı bitirim diye bekledim.
nasılsınız?
bu arada sılagül kahveyi çok seviyorsun anlaşılan dikkatimi çektiCADIARZU

yediklerimden söz etmediim
dün neler yedim hemen yazim;
sabah;
kızarmış kepek ekmek ve zeytin, marul--arada kayısı

öğlen
kıymalı yumurta makarna vardı--ara da velim getirmişti yarım tatlı ve iki kurabiye:kedi:

akşam
öğlen ve ara ağır olduğundan akşam (ne kadar doğru bilemiyorum amma)önce 5bardak su içtim 10 dakika içinde yemek hazırlarken) sonra 1tabak fasülye turşusu kavurmuştum onu yedim.

sonra saat 9gibi karnım acıkınca lahana suyu içtim. yine her fırsatta su içtim.
sabaha kadarda wc ye gittim.

canım bende ilk öğrendiğimde çocukları almaya gitmiştik arkadaşla neyse parkettim.geldim bir baktım arkama biri park etmiş.debriyajı ayarlayım kaydırmadan hemen çıkayım diye düşünürken 1 e alacağıma geri vitese takmışımkafamçokkarıştıbir bastım gaza küüüt arkamdaki duran araca çarptım.neys indim hemen o kadar korkmuşumki rengim atmış. arac sahibi hemen çekti akıllı aracı plakaya çarptı benim tampon o çekince benim araç gitmezmi el firenini çekmemişim koştum çektim.acemiliğin gözü kör olsun.neyse sakinleştim felan adam demezmi benim ön kabortada ki 3 tane küçük küçük çöküğü sen yaptın diye. ALLAHIm anladı acemiyizya belliki daha önce taş çarpmış göçmüş. bende diyorumki benim tampon sizin plakaya geldi hem benim tampon sizin ön kaportaya gelmiyorki göçertsin.yok adam diyor şimdi tutanak tutarsak puanını keserler benim tanıdığım servis var ben götüreyim siz parasını verin. neyse eşimin kartını verdim. arkadaşa hadi taksiyle gidelim eve dedim. ALLAh razı olsun bin gidelim dedi.o zaman bıraksaydım bidaha zor kullanırdım.hafta sonu buluştuk adamla kazayı yaptığım yerde eşimle gitik kaza yaptığımız şekilde ayarladık arabaları.yok adam diyor bu kabortayı sen yaptın.yav ben pokemonmuyum benim tampon zıplayıptamı yaptı. eşim çok sinirlendi akıl var mantık var akıllı servise götürtecek bizi araba şirket arabası kaskodan alcak parayı bizim verdiğimizide cebe indirecek.yok hala ısrarlı. bide yemin etmezmi 2 çocuğum var ölüsünü göreyim diye. ayyyy dedim içimden ALLAh seni bildiği gibi yapsın 3 kuruş çarpcam diye ettiği yemine bak.eşimde şok oldu benim arabanın tamponu plakaya çarpmışken 30 cm yukarıda farklı yerlerdeki 3 nokta şeklindeki göçüğü yapmamın imkanı yok.neyse tutanak tut dedi. gönder trafiğe dedi. şaşırdı. beklemiyordu. servise götürüp para almaktı amacıya. bide nerdeyse babam yaşında yaşından utanmıyor .tutanak tuttuk yolladık. verirmi trafik ona salakmı o kadar benim tampon onun pkalasına çarpmışken 30 cm yukarıdaki farklı yerlerdeki taş göçüklerinin benimle ne ilgisi var.
ama iyikide arkamdaymış. ALLAHIN kötü işi olmaz derim hep. o arkamda olmasaydı o hızla geri vitesle arkadaki caddeye fırlıyacaktım. arkada komşumun ve benim çocuğumuz var.2 şeritli yol. ilk onlara çarpardı arka arkaya gittiğim için.verilmiş sadakamız varmış arkadaş hep ayetel kürsü okuyordu onlar korudu başıma gelecek belki büyük bir kazayı böyle atlattık. ama şunu itiraf edeyim herkes aynı şeyi söylüyordu inanmıyordum 1 kez kaza yapınca rahatlarsın daha rahat kullanırsın korkuların gider demişleri. bendede öyle oldu. ama kazadan sonra arayı açmamak lazım. sende açma daha fazla.yerimsenibenbikez alışınca çok zevkli .ilk günlerimi hatırlıyorumda:roflol:her yerim terliyordu sıkıntıdan.:roflol:

senin nişan ne zamandı canım?kolay gelsin inşallah herşey gönlüne göre olur.

her sabah içiyorum ayılamıyorum yoksa bazen iki oluyor gün içinde. sütlü yada karamelli.sade içemiyorum fazlası yassah
zatenmafoldumben

neeee fasülye turşusumu ayyy ağzım sulandı yine çoook severim kendilerinide.yıl olmuştur yemeyeli.belkide yıllar.mafoldumben canım senin memleket nire?ben fatsalıyım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…