Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynı bizim kamyoncu gibi olmuş. Adam ben çarpmadım diyip duruyodu. Sanki biz sallıyoruz.

Benim nişan Mayısın 21 inde ama çok telaşım başladı. Daha kıyafetimi almadım. İstemeye gelmediler. Söz nişan bir olucak diye. Nişandan 2 hafta önce isticekler. Kalabalık gelicekler baya. Bizim evimizde küçük. Nasıl sığıcaz bilmiyorum. Herşeyi kafama takıyorum bu aralar. Özellikle bugün sinir boşalması yaşadım. Sabahtan öğlene kadar ağladım nerdeyse. Şimdi gözlerim acıyo =)) İnşallah atlatıcam ya aksilik olmadan.

fatsa mııı?
hemşeriyizkaydirigubbakcemile5 ben merkezden...

pılantacım takma kafaya
çünkü ne kadar sıkarsan sık kendini herşey olacağına varır.
beni akşam 8gibi gelip istediler görüşme gece ikiye kadar uzadı çünkü aileler ayrı kültür ayrı memleket.
sabahta 3de nişan yaptık.
senin şu an yapacağın tek şey işin zevkini çıkarmak çık gez alyans bak, giyeceğin elbiseye bak, saçını nasıl yaptıracağını düşün. tadını çıkar arkadaşım

canım sıkma kendini herşey olucana varır. olur elbet üzülme herşey hayırlısıyla.ağlama üzülme canım kıyamam:teselli:

Bir türlü alıntı yapmayı beceremedim neyse aklımda kalanalara cevap veririrm bendekaydirigubbakcemile2

Sılagülcüm bebeğime sab kullanamıyorum çünkü artık üretilmiyomuş merdiven altı tabir edilen bir sürü ürün varmış piyada,nurse harveys kullanıyorum bu güne kadar iyi idare etmişti bizi ama dün yetmedi sanırım.

tgullcum gayet düzgün besleniyosun ben şimdilik en azından bir ay hiç kaçamak yapmamayı düşünüyorumki vücudum iyice bi alışsın bu duruma yoksa çok zorlanıyorum.Laf aramızda elimi attığım şeyden tadımlık alma huyum pek yoktur:)Bitirene kadar kaşır beni orda duran yemekler:)benim için en iyisi hiç dokunmamak sanırımhihoyyyt

Öğlen yemeğim:
Hazır mantar çorbası
cacık ve 1 dilim kepek ekmeği hee bide arada yeşil elma yemiştim bu öğünüde atlattık akşama bakalım ne yiycez.Bazen oğlumun peşine öyle bi düşüyorumki hiç bişey yiyemiyorum tabi sabaha kurt gibi aç kalkıyorum,zamanla bi düzene oturucaz sanırım:1rolleyes:

sağol canım dediğim gibi dört dörtlük uyamıyorum ama işte elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bunları. her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır derler ya. bendede yemezsem ölürüm gibi bir durum var. ben akşamları çok tatlı yerdim. diyete başladıktan sonra eşim bir akşam birazda gıcıklık bir kutu lokumla geldi. ay yazarken bile ağzım sulanıyor öyle canım çekti saat akşam 10 inanır mısın bir kaç tane ağzımda çiğneyip yutmadan attım.
benimde huyum bu dilime değecek...
ama günlük öğünleri dengelemeye çalış derim.

Sen yine çiğneyip atmışsın:))ben bi atar on yerdim o esnada kimseye çaktırmadan:))

amin canım inş. kafam her geçen ay biraz daha rahatlıyo inan ilk zamanlar daha çok stres yapıyodum ama artık eşiminde sayesinde fazla takmıyorum inş. gelicek bigün meleğim müjdemi vericem bende size opuyorumnanaktan

canım hiç düşünme bunları inan bizde nişanlanırken 1 hafta nasıl alyans alıcaz diye eşimle kavga etmiştik onun istediğini ben benim istediğimi o istemiyodu çünkü ama şimdi hatırlayınca çok gülüyoruz hiç değmezmiş yani bence hiç sıkmayın canınızı birbirinizide kırmayın sakın en güzel anları yaşıyosunuz şuan insanın hayatında yaşadığı en güzel heyecanlar ve telaşeler bunlar akışına bırak şekerim emin ol öyle daha yolunda gider herşey

Sen yine çiğneyip atmışsın:))ben bi atar on yerdim o esnada kimseye çaktırmadan:))

bendeeeeeeeeeeeeeeeeee cokacimcoook

Oooh ne guzel kiz, kocaman meme, bende pek severimde, bende yok opuyorumnanaktan
Bende omuzluyum canim, ben seviyorum ama omuzlarimi, omuzlarimla bari$ik bi insanim Şeniz

Inschallah, 53 rakamini bu senede görursun zemuszemus

İnşallah yaa. şu sıralar çok kavga ediyoruz olur olmazdan

Oooh ne guzel kiz, kocaman meme, bende pek severimde, bende yok opuyorumnanaktan
Bende omuzluyum canim, ben seviyorum ama omuzlarimi, omuzlarimla bari$ik bi insanim Şeniz

Inschallah, 53 rakamini bu senede görursun zemuszemus

valla beni göğüslerim rahatsız ediyo. arkadaşlarım sen çok takıyosun diyolar abartıyosun diyolar ama rahatsız oluyorum işte. kEşke biraz daha küçük olsaydı.

selam kızlaaaarrrrr
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
valla pırlantacım benimde göğüslerim büyük ama ben vücudumda en çok göğüslerimi beğeniyorum yalnız biraz yazın badi giyince saklaması zor oluyo o kadar kaydirigubbakcemile3
kızlar dün yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği+peynir+zeytin+yarım bardak meyve suyu
ara 1 küçük puding
öğle kumpir sossuz
ara yarım portakal+yarım elma
akşam ton balıklı salata
ara puding birazda çekirdek çitledim çok azcık ama
kızlar bu arada sabah akşam mekik çekmeye başladım akşam 30 sabah 30 adet
birde akşam yatmadan önce yarım saat göbek attım kurtlarımı döktüm ama feci terledim inş. bir ay böyle devam edersem bende göbek möbek kalmıcak kaydirigubbakcemile2

Günaydın prenses =))
Günaydın arkadaşlarrrr

Dün yediklerim
Sabah 1 tost
Öğlen Haşlama tavuk butu ve göğsü karışık bir porsiyon. Domates.
Ara 3 Kepekli bisküvi, maden suyu
Akşam 1 hamburger 1 ayran
Eve gidince 3 çatal filan çubak makarnası yedim. Sporda yapmadım.
Kötü bi menü oldu.

Ne güzel hem oynuyosun, hem kilodan kurtuluyosun :dance:

arkadalkarrr hepinize günaydın sürekli takip ediyorum sizi okuyorum paylaşımlarınızı bern iyiyim ama eve çok yorgun gidiyorum akşamları direk uyuyorum sonra gece bir kalkıyorum bir daha uyku yok bugünde başım çok ağrıyor arkadaşlar kontrol günüm yaklaştıkça stres basıyor normalim stres yapmıyorum diyordum ama hayır inanılmaz stres oluyorum aklıma geldikçe korkuyorum kalp atışlarını dinliycez çarşamba günü dualarınızı eksik etmeğin ....

canım inş. güzel geçicek kontrolün merak etme kalp atışlarınıda duyucaksınız inş. bebeğinin bize bildir gelişmeleri canım dualarım seninle inş. herşey istediğin gibi olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…