canım bende ilk öğrendiğimde çocukları almaya gitmiştik arkadaşla neyse parkettim.geldim bir baktım arkama biri park etmiş.debriyajı ayarlayım kaydırmadan hemen çıkayım diye düşünürken 1 e alacağıma geri vitese takmışımkafamçokkarıştıbir bastım gaza küüüt arkamdaki duran araca çarptım.neys indim hemen o kadar korkmuşumki rengim atmış. arac sahibi hemen çekti akıllı aracı plakaya çarptı benim tampon o çekince benim araç gitmezmi el firenini çekmemişim koştum çektim.acemiliğin gözü kör olsun.neyse sakinleştim felan adam demezmi benim ön kabortada ki 3 tane küçük küçük çöküğü sen yaptın diye. ALLAHIm anladı acemiyizya belliki daha önce taş çarpmış göçmüş. bende diyorumki benim tampon sizin plakaya geldi hem benim tampon sizin ön kaportaya gelmiyorki göçertsin.yok adam diyor şimdi tutanak tutarsak puanını keserler benim tanıdığım servis var ben götüreyim siz parasını verin. neyse eşimin kartını verdim. arkadaşa hadi taksiyle gidelim eve dedim. ALLAh razı olsun bin gidelim dedi.o zaman bıraksaydım bidaha zor kullanırdım.hafta sonu buluştuk adamla kazayı yaptığım yerde eşimle gitik kaza yaptığımız şekilde ayarladık arabaları.yok adam diyor bu kabortayı sen yaptın.yav ben pokemonmuyum benim tampon zıplayıptamı yaptı. eşim çok sinirlendi akıl var mantık var akıllı servise götürtecek bizi araba şirket arabası kaskodan alcak parayı bizim verdiğimizide cebe indirecek.yok hala ısrarlı. bide yemin etmezmi 2 çocuğum var ölüsünü göreyim diye. ayyyy dedim içimden ALLAh seni bildiği gibi yapsın 3 kuruş çarpcam diye ettiği yemine bak.eşimde şok oldu benim arabanın tamponu plakaya çarpmışken 30 cm yukarıda farklı yerlerdeki 3 nokta şeklindeki göçüğü yapmamın imkanı yok.neyse tutanak tut dedi. gönder trafiğe dedi. şaşırdı. beklemiyordu. servise götürüp para almaktı amacıya. bide nerdeyse babam yaşında yaşından utanmıyor .tutanak tuttuk yolladık. verirmi trafik ona salakmı o kadar benim tampon onun pkalasına çarpmışken 30 cm yukarıdaki farklı yerlerdeki taş göçüklerinin benimle ne ilgisi var.
ama iyikide arkamdaymış. ALLAHIN kötü işi olmaz derim hep. o arkamda olmasaydı o hızla geri vitesle arkadaki caddeye fırlıyacaktım. arkada komşumun ve benim çocuğumuz var.2 şeritli yol. ilk onlara çarpardı arka arkaya gittiğim için.verilmiş sadakamız varmış arkadaş hep ayetel kürsü okuyordu onlar korudu başıma gelecek belki büyük bir kazayı böyle atlattık. ama şunu itiraf edeyim herkes aynı şeyi söylüyordu inanmıyordum 1 kez kaza yapınca rahatlarsın daha rahat kullanırsın korkuların gider demişleri. bendede öyle oldu. ama kazadan sonra arayı açmamak lazım. sende açma daha fazla.yerimsenibenbikez alışınca çok zevkli .ilk günlerimi hatırlıyorumda:roflol:her yerim terliyordu sıkıntıdan.:roflol:
senin nişan ne zamandı canım?kolay gelsin inşallah herşey gönlüne göre olur.
her sabah içiyorum ayılamıyorum yoksa bazen iki oluyor gün içinde. sütlü yada karamelli.sade içemiyorum fazlası yassah
zatenmafoldumben
neeee fasülye turşusumu ayyy ağzım sulandı yine çoook severim kendilerinide.yıl olmuştur yemeyeli.belkide yıllar.mafoldumben canım senin memleket nire?ben fatsalıyım.
hadi canım bende özelden yazsana bacum adını soyadını bide arkadaş çıkıyormuşuz.kaç doğumluydun sen?fatsa mııı?
hemşeriyizkaydirigubbakcemile5 ben merkezden...
Aynı bizim kamyoncu gibi olmuş. Adam ben çarpmadım diyip duruyodu. Sanki biz sallıyoruz.
Benim nişan Mayısın 21 inde ama çok telaşım başladı. Daha kıyafetimi almadım. ıstemeye gelmediler. Söz nişan bir olucak diye. Nişandan 2 hafta önce isticekler. Kalabalık gelicekler baya. Bizim evimizde küçük. Nasıl sığıcaz bilmiyorum. Herşeyi kafama takıyorum bu aralar. Özellikle bugün sinir boşalması yaşadım. Sabahtan öğlene kadar ağladım nerdeyse. Şimdi gözlerim acıyo =)) ınşallah atlatıcam ya aksilik olmadan.
Bir türlü alıntı yapmayı beceremedim neyse aklımda kalanalara cevap veririrm bendekaydirigubbakcemile2
Sılagülcüm bebeğime sab kullanamıyorum çünkü artık üretilmiyomuş merdiven altı tabir edilen bir sürü ürün varmış piyada,nurse harveys kullanıyorum bu güne kadar iyi idare etmişti bizi ama dün yetmedi sanırım.
tgullcum gayet düzgün besleniyosun ben şimdilik en azından bir ay hiç kaçamak yapmamayı düşünüyorumki vücudum iyice bi alışsın bu duruma yoksa çok zorlanıyorum.Laf aramızda elimi attığım şeyden tadımlık alma huyum pek yoktur:)Bitirene kadar kaşır beni orda duran yemekler:)benim için en iyisi hiç dokunmamak sanırımhihoyyyt
sağol canım dediğim gibi dört dörtlük uyamıyorum ama işte elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bunları. her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır derler ya. bendede yemezsem ölürüm gibi bir durum var. ben akşamları çok tatlı yerdim. diyete başladıktan sonra eşim bir akşam birazda gıcıklık bir kutu lokumla geldi. ay yazarken bile ağzım sulanıyor öyle canım çekti saat akşam 10inanır mısın bir kaç tane ağzımda çiğneyip yutmadan attım.
benimde huyum bu dilime değecek...
ama günlük öğünleri dengelemeye çalış derim.
Prensescim konuna sonradan dahil oldum ama yazdıklarını okuyunca hemen işyerimdeki bi arkadaşım geldi aklıma senelerce bebek istedi, sanırım 6 sene,son bi senedirde yoğun bi tedavi gördü her ay onun için hüsrandı,tabi son senede mikroenjeksiyon ve tüp bebek denemeleri oldu sonuç yine hüsrantedavileri bıraktı ama kendide çok yorulmuştu pazartesi sabahı işe geldi hamile kendisi hemde hiç ekstra bişey yapmadan:)İnan prensescim herşeyin bi vakti var kendini üzme anlıyorum seni çok zor ama herşeyin hayırlısını iste eminim kafan rahatlayınca güzel haberi alıcaksın:teselli:
Aynı bizim kamyoncu gibi olmuş. Adam ben çarpmadım diyip duruyodu. Sanki biz sallıyoruz.
Benim nişan Mayısın 21 inde ama çok telaşım başladı. Daha kıyafetimi almadım. İstemeye gelmediler. Söz nişan bir olucak diye. Nişandan 2 hafta önce isticekler. Kalabalık gelicekler baya. Bizim evimizde küçük. Nasıl sığıcaz bilmiyorum. Herşeyi kafama takıyorum bu aralar. Özellikle bugün sinir boşalması yaşadım. Sabahtan öğlene kadar ağladım nerdeyse. Şimdi gözlerim acıyo =)) İnşallah atlatıcam ya aksilik olmadan.
Sen yine çiğneyip atmışsın:))ben bi atar on yerdim o esnada kimseye çaktırmadan:))
Tam gaz devam semo. Evlendikten sonrada salmıcam kendimi. Bi tek doğumda onu da artık sonra nasıl toparlarım bilmiyorum ama toparlamam lazım gelir =)) (nasıl bi cümle oldu bu ya )
Benim boyum 1.60 semo. Ama kalıplıyım şöleki kocaman memelerim var. Omuzlarım geniş. göbekte olmazsa olmaz zaten =)) İdeal kilom 53 sanırım. En son ortaokulda falan gördüm sanırım o rakamı =))
canım hiç düşünme bunları inan bizde nişanlanırken 1 hafta nasıl alyans alıcaz diye eşimle kavga etmiştik onun istediğini ben benim istediğimi o istemiyodu çünkü ama şimdi hatırlayınca çok gülüyoruz hiç değmezmiş yani bence hiç sıkmayın canınızı birbirinizide kırmayın sakın en güzel anları yaşıyosunuz şuan insanın hayatında yaşadığı en güzel heyecanlar ve telaşeler bunlar akışına bırak şekerim emin ol öyle daha yolunda gider herşey
Oooh ne guzel kiz, kocaman meme, bende pek severimde, bende yok opuyorumnanaktan
Bende omuzluyum canim, ben seviyorum ama omuzlarimi, omuzlarimla bari$ik bi insanim Şeniz
Inschallah, 53 rakamini bu senede görursun zemuszemus
selam kızlaaaarrrrr
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
valla pırlantacım benimde göğüslerim büyük ama ben vücudumda en çok göğüslerimi beğeniyorum yalnız biraz yazın badi giyince saklaması zor oluyo o kadar kaydirigubbakcemile3
kızlar dün yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği+peynir+zeytin+yarım bardak meyve suyu
ara 1 küçük puding
öğle kumpir sossuz
ara yarım portakal+yarım elma
akşam ton balıklı salata
ara puding birazda çekirdek çitledim çok azcık ama
kızlar bu arada sabah akşam mekik çekmeye başladım akşam 30 sabah 30 adet
birde akşam yatmadan önce yarım saat göbek attım kurtlarımı döktüm ama feci terledim inş. bir ay böyle devam edersem bende göbek möbek kalmıcak kaydirigubbakcemile2
arkadalkarrr hepinize günaydın sürekli takip ediyorum sizi okuyorum paylaşımlarınızı bern iyiyim ama eve çok yorgun gidiyorum akşamlarıdirek uyuyorum sonra gece bir kalkıyorum bir daha uyku yok bugünde başım çok ağrıyor arkadaşlar kontrol günüm yaklaştıkça stres basıyor normalim stres yapmıyorum diyordum ama hayır inanılmaz stres oluyorum aklıma geldikçe korkuyorum kalp atışlarını dinliycez çarşamba günü dualarınızı eksik etmeğin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?