- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Hoşgördüm.. :) inşallah canım inşallah.. :13:
Merhaba arkadaşlarım..
Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.. kendimi kısaca tanıtayım. 31 yaşındayım, 1.65 boy ve 73 kiloyum.. uzun yollardan geldim sayılır çünkü yıllardır 75 in altına inmemiştim.. Yaklaşık 3 aydır 73 de takılı kaldım.. şu aralar yine iştahım açıldı sanırım bu yüzden yoluma sizlerle devam etmek istedim.. güzel olucaz ben inanıyorum şimdiden
Merhaba ben ayca. Ailemize hosgeldin :) kaptanimla daha onceden tanisiyosunuz ve konusmadan anladihim kadriyla yeni baslamadin sanirim ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hosgeldin fatosum evet sanonunda kavuatum rabbimin izniyle sag saglim kucagimd
Ada alirim inşallah
Gunlugune ugtariz canim ugramazmiyiz
Ne kadar azimli oldugunu biliyorum yoksa burdanda ayrilmazdin ama sartlar seni cok yordu
Merhaba ben ayca. Ailemize hosgeldin :) kaptanimla daha onceden tanisiyosunuz ve konusmadan anladihim kadriyla yeni baslamadin sanirim ?
Merhaba,
Ben Eda Hoşgeldin aramıza.
Memnun oldum Ayça.. Benim hikayem biraz uzun ve eskiye dayanıyor. :) O zaman kısaca tanıtayım kendimi size ve grup arkadaşlarıma..Daha önce birkaç kez yarışmaya katılmıştım fakat farklı özel sebeplerden ötürü bırakmak durumunda kalmıştım. En son 2009 yılında katılmıştım sanırım. 85 kiloya kadar çıktım.. Hala kiloluyum fakat önceki kadar değil şükür.. 31 yaşındayım, 1,65 boy ve 77 kiloyum..18 yaşında gurbet gelinliğinden , 25 yaşında yalnız ayakta kalma mücadalesine ve 30 unda artık hayatımı değiştirmeliyim dediğimde 13 yıl sonra üni. sınavlarına girdim ve şuan 2. sınıf öğrencisiyim. aşçıydım öncesinde.. :) hayatımı değiştirdim büyük ölçüde ve artık kendimi de değiştirmeliyim.. ve artık kalıcı kurtulmak istiyorum bu kilolardan.. önceden yaşadıklarımdan olsa gerek özgüven eksikliği, kırıklığı vardı.. Neler başarabildiğimi gördükten sonra kendime güveniyorum artık.. ve artık sizlerleyim
Canım inşallah sağlıcakla gelsin yiğenimiz
Beni anlamanıza sevindim canım seni mahcub ettim ama şartlar hiç tahmin ettiğim gibi gitmedi
Muhammedi doktora götürdüm dün çok ağlıyor ve geceleri uyumuyor diye
Tahliller yaptılar mamasını değiştirdik azda olsa mama içiyor sütüm yetmiyor malum
Olmadı film çekçekler bi kaç gün sonra gecelerimiz çok zor geçiyor Tüm gece ayaktayız
Dua edin de yavrum düzene girsin...Acele etmicem artık yavaş yavaş gidecek kilolar Malum spor yapamıyorum
Ama kilo almasam bile kardır Ayda bir kilo bile versem kardır mantığıyla gidicem
Hepinizi öpüyorum
Cok gexmis olsun canim benim inşallah önemli burseyi yojtur
Arkadasimin ydgenlerinin ikisi de oyle gecelerce agladi dr huy dedi kininde 7 kiminde uc ay surer ikiside yedi ayda anca sustu
Kimi cocuk oyle tepji veriyormus birsey cikmasinda yeter ki huyu öyle olsun
Memnun oldum Ayça.. Benim hikayem biraz uzun ve eskiye dayanıyor. :) O zaman kısaca tanıtayım kendimi size ve grup arkadaşlarıma..Daha önce birkaç kez yarışmaya katılmıştım fakat farklı özel sebeplerden ötürü bırakmak durumunda kalmıştım. En son 2009 yılında katılmıştım sanırım. 85 kiloya kadar çıktım.. Hala kiloluyum fakat önceki kadar değil şükür.. 31 yaşındayım, 1,65 boy ve 77 kiloyum..18 yaşında gurbet gelinliğinden , 25 yaşında yalnız ayakta kalma mücadalesine ve 30 unda artık hayatımı değiştirmeliyim dediğimde 13 yıl sonra üni. sınavlarına girdim ve şuan 2. sınıf öğrencisiyim. aşçıydım öncesinde.. :) hayatımı değiştirdim büyük ölçüde ve artık kendimi de değiştirmeliyim.. ve artık kalıcı kurtulmak istiyorum bu kilolardan.. önceden yaşadıklarımdan olsa gerek özgüven eksikliği, kırıklığı vardı.. Neler başarabildiğimi gördükten sonra kendime güveniyorum artık.. ve artık sizlerleyim
*** 3. Takım 365.Etap ***
Erigim63, 4 /63,3/0. 1/0,16)kilosu sabit.hamilelik nedeniyle izinli
kelebekolacam: (76,2/ 77.0 / - 0.8/% - 1,05 )
bluebottle: (53, 9/ 53,9 / 0 / % 0,0 )kilosu sabit
Sevilay80: (65, 9 /65.4 / 0.5 /% 0.76 )kendi isteğiyle ayrıldı
Valkyrie8979,8 / 78,1 /1,7 /% 2,13 )
Ecemavi: ( 75, 4 / / / % )bildirimsiz izne ayrıldı
Sahgull( 69, 7 / 68,7 / 1,0 /% 1,43 )
Nilyyyaaannn : ( 91/ 89.4 / 1.6 /% 1.76)
Nurseza_ : ( 88, 0/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
3. Takim Ortaması: % 0, 58
Kizlar listeyi paylasjrmiduniz paylasamadim
Canım inşallah sağlıcakla gelsin yiğenimiz
Beni anlamanıza sevindim canım seni mahcub ettim ama şartlar hiç tahmin ettiğim gibi gitmedi
Muhammedi doktora götürdüm dün çok ağlıyor ve geceleri uyumuyor diye
Tahliller yaptılar mamasını değiştirdik azda olsa mama içiyor sütüm yetmiyor malum
Olmadı film çekçekler bi kaç gün sonra gecelerimiz çok zor geçiyor Tüm gece ayaktayız
Dua edin de yavrum düzene girsin...Acele etmicem artık yavaş yavaş gidecek kilolar Malum spor yapamıyorum
Ama kilo almasam bile kardır Ayda bir kilo bile versem kardır mantığıyla gidicem
Hepinizi öpüyorum
Olurken bile bir umut doldum. Bence bize cok iyi geliceksin. Bu kadar idealist bii ile ayni takimda olmak cok mutluluk verici. Insallah bizde sana cok iyi geliriz. ben cok mutlu oldum. Unvde be okuyosun. Nerdesin?
Merhaba arkadaşlarım..
Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.. kendimi kısaca tanıtayım. 31 yaşındayım, 1.65 boy ve 73 kiloyum.. uzun yollardan geldim sayılır çünkü yıllardır 75 in altına inmemiştim.. Yaklaşık 3 aydır 73 de takılı kaldım.. şu aralar yine iştahım açıldı sanırım bu yüzden yoluma sizlerle devam etmek istedim.. güzel olucaz ben inanıyorum şimdiden
fatoşcum çok geçmiş olsun oğluşun iyi olsunda kilo önemli değil verirsin
edacım sanada geçmiş olsun anlamadım neyin var ama dikkat et cnm
çok geçmiş olsun.. sevgilerimle..
iyi geldiniz bile emin olun :) eskişehirliyim ve burda yaşıyorum.. Büro yönetimi ve yönetici asist. okuyorum. yani 13 yil sonra yapabileceğimin en iyisiydi inanın ama sevdim bölümümü :) hatta bu yıl bölüm birincisi bile oldum dha 3-4 üzerini tamamlayacağım inşallah çok hırs yaptım. yaa geçmişe baktığimda öyle sinavlardan geçtimki şu an ben bile inanamıyorum atlatabildiğime.. ama "kadın isterse" demek istiyorum :) sonradan anladım.. motivasyon önemli tbiki.belki çevrenizde sizi desteklemeyen hatta köstek olanlar bile olabilir kilo verme konusunda başta eşleriniz olmak üzere, yaşadıklarımdan biliyorum. görmeyeceğiz, duymayacağız. stres çok etkiliyo beni.. mutsuz hissettiğimde deli gibi yemek yemek istiyorum.. Birlikte aşıcaz inşallah hepsini..
hoşgeldinnnn
Geçen sene ortaya çıktı. Beyinde ödem var. Kafa içi basınç artıs sendromu diyorlar. 1 hafta hastanede yatıp beyin anjiosu olmuştum. Sürekli takipteyim. Hastalığın sebebi bulunamadı. Sebebi bulunamayınca doktorların dediği stres + kilo dediler. İlaçlar fayda etmiyor. Genelde bu hastalığı tetikleyen başka bir hastalık oluyormuş ama bende birşey bulamadılar. Çok kötü günler geçirdim şimdi iyiyim Allah'a şükürler olsun.
Benimde kilo alma sebebim aynısıydı. Hatta stres altında kilo veremedim takımdakiler şahit. bu nedenle olumsuz her türlü düşünceden kendimizi arındırıyoruz. Bende biraz detay vereyim. Çoook stresli ve yoğun zamanımda hastalık geçirdim. Doktorlar stres+kilo dediler. Bende diyete başladım 108 kilodan şuan 78 kiloyum zayıflamaya devam :13:
Geçen sene ortaya çıktı. Beyinde ödem var. Kafa içi basınç artıs sendromu diyorlar. 1 hafta hastanede yatıp beyin anjiosu olmuştum. Sürekli takipteyim. Hastalığın sebebi bulunamadı. Sebebi bulunamayınca doktorların dediği stres + kilo dediler. İlaçlar fayda etmiyor. Genelde bu hastalığı tetikleyen başka bir hastalık oluyormuş ama bende birşey bulamadılar. Çok kötü günler geçirdim şimdi iyiyim Allah'a şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?