365.Etap Aclik Oyunları
Eki Görüntüle 1155988
Kilo verenler % Sirasina Göre
Eki Görüntüle 1156007
EDA
AYÇA
GÜLŞAH
AHSEN
Kilosu Sabit Kalanlar
Bluee
Yedik gezdik geldik diyenler
YaseminEki Görüntüle 1156023
Bu haftanin sportmenleri
Eki Görüntüle 1156024
Ayca ve Gülşah
Hamileler
Eki Görüntüle 1156027
Ayfer
çok geçmiş olsun.. sevgilerimle..
iyi geldiniz bile emin olun :) eskişehirliyim ve burda yaşıyorum.. Büro yönetimi ve yönetici asist. okuyorum. yani 13 yil sonra yapabileceğimin en iyisiydi inanın ama sevdim bölümümü :) hatta bu yıl bölüm birincisi bile oldum dha 3-4 üzerini tamamlayacağım inşallah çok hırs yaptım. yaa geçmişe baktığimda öyle sinavlardan geçtimki şu an ben bile inanamıyorum atlatabildiğime.. ama "kadın isterse" demek istiyorum :) sonradan anladım.. motivasyon önemli tbiki.belki çevrenizde sizi desteklemeyen hatta köstek olanlar bile olabilir kilo verme konusunda başta eşleriniz olmak üzere, yaşadıklarımdan biliyorum. görmeyeceğiz, duymayacağız. stres çok etkiliyo beni.. mutsuz hissettiğimde deli gibi yemek yemek istiyorum.. Birlikte aşıcaz inşallah hepsini..
Benimde kilo alma sebebim aynısıydı. Hatta stres altında kilo veremedim takımdakiler şahit. bu nedenle olumsuz her türlü düşünceden kendimizi arındırıyoruz. Bende biraz detay vereyim. Çoook stresli ve yoğun zamanımda hastalık geçirdim. Doktorlar stres+kilo dediler. Bende diyete başladım 108 kilodan şuan 78 kiloyum zayıflamaya devam :13:
Geçen sene ortaya çıktı. Beyinde ödem var. Kafa içi basınç artıs sendromu diyorlar. 1 hafta hastanede yatıp beyin anjiosu olmuştum. Sürekli takipteyim. Hastalığın sebebi bulunamadı. Sebebi bulunamayınca doktorların dediği stres + kilo dediler. İlaçlar fayda etmiyor. Genelde bu hastalığı tetikleyen başka bir hastalık oluyormuş ama bende birşey bulamadılar. Çok kötü günler geçirdim şimdi iyiyim Allah'a şükürler olsun.
Kizlar ilk ucteyiz ikjnciyiz
Ve biretseldede eda ikinci
tbrkler fıstıklar notamız silindiedacım harikasın cnmmm gece uzun bir geçmiş yaparım seviyorum sizi ayçacım takımlar sana emnaet kuzummm
Kızlar bişi sorcam Benim evi böckler basmıs ne zamandır uğramıyorum ya. Bi tane hamam böceği gördüm. Bi tanede minik bir böcek gördüm. Napıyım ne zehiri atayım bi bilgisi olan varsa bi paylaşsın nolur. Havalar ısındı ben eve ugramıyuorum malum. Dahada artmasın. Sımdı gelınce temızlıkte yapamadım sabaha guzel bır temızlık yapıcam sonrada ılaclıyım dıyorum. Su bocek yemeklerı var yuvarlak hanı yıyo sonra yuvada dıgerlerını fln bulaştırıyor onlardan mı alsam?
aa ciddi misin kizDaha iyi bir rakibe dusunemiyorum. Senin gazina verdim 1,6 kiloyu ben :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ay ellerine saglik erigim ne guzel olmus
365.Etap Aclik Oyunları
Eki Görüntüle 1155988
Kilo verenler % Sirasina Göre
Eki Görüntüle 1156007
EDA
AYÇA
GÜLŞAH
AHSEN
Kilosu Sabit Kalanlar
Bluee
Yedik gezdik geldik diyenler
YaseminEki Görüntüle 1156023
Bu haftanin sportmenleri
Eki Görüntüle 1156024
Ayca ve Gülşah
Hamileler
Eki Görüntüle 1156027
Ayfer
cnm temizlikten sonra evin belli noktalarına tablet böcek ilaçları var onlardan koyabilirsin belli aralıklarlada değiştirirsen artık çıkmaz herhalde:44::44:
aa ciddi misin kiz
bide kendime gaz yapabilsem
ay ellerine saglik erigim ne guzel olmus
vay vay vay evet benimde sporu arttirmam gerek aslindaBı denıyım bakalım. Ayy uyumak bıle ıstemyorum burda. Ins işe yarar. Yarın erkenden annemın evıne gıdıcem
tabıkıde. Spor salonlarında 1 er saat bısıkletı nasıl yaptım sanıyosun. Ama sımdı benı gecmen ıcın daha sıkı olmalısın. Cunku ben yarın detoks yapıcamm
ben bu durumlarda tlf nun net sayfasindan giriyorum gorunuyo cnmDımı bende bayıldımmmm. Telde gorunmuyodu ıconlar cok hosuma gıttıellerıne saglık kaptanımınnn
ben bu durumlarda tlf nun net sayfasindan giriyorum gorunuyo cnm
vay vay vay evet benimde sporu arttirmam gerek aslinda
hadi start verdik o zaman iyi olan kazansin
aa ben henuz hedef koymadim bu hafta 500 gr mi desem ki ne desem sonra daha cok verince cok mutlu oluyo insannetin sayfasından gırmek bana cok zor gelıyor ya
Hadı bakalım . Ben hedef 1.4 koydum ama zaten bu hafta sonu gıdıcek 2 kilobenım bu haftam bıde cok yogun bıde deli gb işlerim var ama yınede gecerım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?