Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet kesinlikle :) benide canim sorma. Bide is stresim tavan. Bazi gunler yemek yemegi unuturdu ama yinede kilo aldim. Simdi duzene koyuca baya bi verdim. Insallah hep birlikte daha fazlasini yapicaz. Sen tam anlamiyla "kadin isterse" kismini basarmissin. O kadar zor seyi yasadiktan sonra kilolarindan ustesinden rahatlikla gelirsin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Vayyy sen 108 den 78 e mi indim. Cok masallah.

Cok sukur grcmis canim. Rabbim korusun dahada ayni seyler yasanmaz ins.

tbrkler fıstıklar notamız silindi edacım harikasın cnmmm gece uzun bir geçmiş yaparım seviyorum sizi ayçacım takımlar sana emnaet kuzummm

tbrkler fıstıklar notamız silindi edacım harikasın cnmmm gece uzun bir geçmiş yaparım seviyorum sizi ayçacım takımlar sana emnaet kuzummm

Canım benım bende yolculuktaydım. Ucaktı fln derlken anca ındım ızmıre. Bu rotarlar benı öldürücek bi gün. Bende up uzun bir geçmişle karşılacağımı dusunuyodum ama malum bızım hatunlar evli. Cuma gunu es aıle cocuk keyfı vakti kımsecıkler malum yok

Kızlar bişi sorcam Benim evi böckler basmıs ne zamandır uğramıyorum ya. Bi tane hamam böceği gördüm. Bi tanede minik bir böcek gördüm. Napıyım ne zehiri atayım bi bilgisi olan varsa bi paylaşsın nolur. Havalar ısındı ben eve ugramıyuorum malum. Dahada artmasın. Sımdı gelınce temızlıkte yapamadım sabaha guzel bır temızlık yapıcam sonrada ılaclıyım dıyorum. Su bocek yemeklerı var yuvarlak hanı yıyo sonra yuvada dıgerlerını fln bulaştırıyor onlardan mı alsam?

cnm temizlikten sonra evin belli noktalarına tablet böcek ilaçları var onlardan koyabilirsin belli aralıklarlada değiştirirsen artık çıkmaz herhalde:44::44:

cnm temizlikten sonra evin belli noktalarına tablet böcek ilaçları var onlardan koyabilirsin belli aralıklarlada değiştirirsen artık çıkmaz herhalde:44::44:

Bı denıyım bakalım. Ayy uyumak bıle ıstemyorum burda. Ins işe yarar. Yarın erkenden annemın evıne gıdıcem

aa ciddi misin kiz
bide kendime gaz yapabilsem

tabıkıde. Spor salonlarında 1 er saat bısıkletı nasıl yaptım sanıyosun. Ama sımdı benı gecmen ıcın daha sıkı olmalısın. Cunku ben yarın detoks yapıcamm

vay vay vay evet benimde sporu arttirmam gerek aslinda
hadi start verdik o zaman iyi olan kazansin

Yeni Hedeflerimiz:

Ayça :89.4------->88.0
Yasemin:77 --->
bluebottle:53,9 --------->
Ayfer:63,3 -------->Kaptanıma hedef yok onda bebiş varr
Eda :78,1------>
Hatice:75,4 --------->
Gülşah:68,7------>
ebruli_hayat:77----------->

Eki Görüntüle 1137244

Bu haftaki hedeflerimizi belirlemedik. Kaptanım, izninle paylaşıyorum.

ben bu durumlarda tlf nun net sayfasindan giriyorum gorunuyo cnm

netin sayfasından gırmek bana cok zor gelıyor ya

vay vay vay evet benimde sporu arttirmam gerek aslinda
hadi start verdik o zaman iyi olan kazansin

Hadı bakalım . Ben hedef 1.4 koydum ama zaten bu hafta sonu gıdıcek 2 kilo benım bu haftam bıde cok yogun bıde deli gb işlerim var ama yınede gecerım seni

aa ben henuz hedef koymadim bu hafta 500 gr mi desem ki ne desem sonra daha cok verince cok mutlu oluyo insan
birde stress oluyorum sonra sen henuz yeni verdigin icin kilolar ilk basta hizli gidiyo ben 8 kilo 400 gr verdim yavasliyo bi sure sonra
(bak bahanem hazir)
hadi bende 1 kilo hedef koyayim bosver nasilsa her turlu stress olcam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…