- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
aa ben henuz hedef koymadim bu hafta 500 gr mi desem ki ne desem sonra daha cok verince cok mutlu oluyo insan
birde stress oluyorum sonra sen henuz yeni verdigin icin kilolar ilk basta hizli gidiyo ben 8 kilo 400 gr verdim yavasliyo bi sure sonra
(bak bahanem hazir)
hadi bende 1 kilo hedef koyayim bosver nasilsa her turlu stress olcam yine
ok cnm 1 kilo diyorum bu haftalik hedefeBak bahanede hazır :) dogru dıyosun ama benım daha 4,6 oldu. Vucut yavaslamaya baslıyor kılo vermesı bellı bı yerden sonra ama bende haftaya cok guzel spor yapamıcam :) gel korkma hadı koy 1 kılo bkalım nolcak ?
cnm temizlikten sonra evin belli noktalarına tablet böcek ilaçları var onlardan koyabilirsin belli aralıklarlada değiştirirsen artık çıkmaz herhalde:44::44:
ok cnm 1 kilo diyorum bu haftalik hedefe
Balkona ciktiydin apartmanin duvarinda bile gordum bi tane. Yaz geldi diye mi cikti bunlar
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydınkizlar drdaykm degerlerim ikiye katlamali bughn bakalim kan verdim bekliyorum
Banucugum nasılsın bittjmi hastane isleri
Gulsah odulu fazla kacirmadin dimi
Ayca evi bocek mi basmis canim oyle dedigin gibi coksa o dipten geliyidur apartmanla kinusun rlma ilaci yaptirin yoksa tabletle cozulmez her yerden pirtlarlar
Günaydınkizlar drdaykm degerlerim ikiye katlamali bughn bakalim kan verdim bekliyorum
Ayca evi bocek mi basmis canim oyle dedigin gibi coksa o dipten geliyidur apartmanla kinusun rlma ilaci yaptirin yoksa tabletle cozulmez her yerden pirtlarlar
günayın canım hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar çıksın
bende yürüyüşümü yaptım geldim
yok canım abartmadım 1 tane minikk magnumlar varya ondan yedim:18: dahada yokk sözz
Kiz maşallah sana sen baya sportmen oldun
Odulunjxd mjnkkten secmissin hadi bakalim
Kizlar listeler degismis
Ilk ucte degiliz ama olsun gonlumjn ilkucundesiniz haftaya daha iyisini yapariz kj biz
Evet kaptanım yapıcaz ınsallah haftaya daha guzel sonuclar gelıcek.
Buarada gunaydın kızlar sabah uykulu uykulu ayılmadan yazında gunaydın dememısım. Bende sımdı evımı temızlıcem. Sonra ve relını spor
Kolay gelsin cnm sen genede ilaçlama olana kadar o tabletlerden eczaneden al koy en azından ortalıkta dolaşmazlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kaptanım yapıcaz ınsallah haftaya daha guzel sonuclar gelıcek.
Buarada gunaydın kızlar sabah uykulu uykulu ayılmadan yazında gunaydın dememısım. Bende sımdı evımı temızlıcem. Sonra ve relını spor
Kiz maşallah sana sen baya sportmen oldun
Odulunjxd mjnkkten secmissin hadi bakalim
Kizlar listeler degismis
Ilk ucte degiliz ama olsun gonlumjn ilkucundesiniz haftaya daha iyisini yapariz kj biz
Ayyy gidiyim alt komsularla konusayim o zaman. Evimden tiksindim. Zaten 2 ay sonra vikicam :) baska kucuk bir eve tasinicam :)
günayın canım hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar çıksın
bende yürüyüşümü yaptım geldim
yok canım abartmadım 1 tane minikk magnumlar varya ondan yedim:18: dahada yokk sözz
Balkona ciktiydin apartmanin duvarinda bile gordum bi tane. Yaz geldi diye mi cikti bunlar
ok cnm 1 kilo diyorum bu haftalik hedefe
Bak bahanede hazır :) dogru dıyosun ama benım daha 4,6 oldu. Vucut yavaslamaya baslıyor kılo vermesı bellı bı yerden sonra ama bende haftaya cok guzel spor yapamıcam :) gel korkma hadı koy 1 kılo bkalım nolcak ?
netin sayfasından gırmek bana cok zor gelıyor ya
Hadı bakalım . Ben hedef 1.4 koydum ama zaten bu hafta sonu gıdıcek 2 kilobenım bu haftam bıde cok yogun bıde deli gb işlerim var ama yınede gecerım seni
Canım benım bende yolculuktaydım. Ucaktı fln derlken anca ındım ızmıre. Bu rotarlar benı öldürücek bi gün. Bende up uzun bir geçmişle karşılacağımı dusunuyodum ama malum bızım hatunlar evli. Cuma gunu es aıle cocuk keyfı vaktikımsecıkler malum yok
365.Etap Aclik Oyunları
Eki Görüntüle 1155988
Kilo verenler % Sirasina Göre
Eki Görüntüle 1156007
EDA
AYÇA
GÜLŞAH
AHSEN
Kilosu Sabit Kalanlar
Bluee
Yedik gezdik geldik diyenler
YaseminEki Görüntüle 1156023
Bu haftanin sportmenleri
Eki Görüntüle 1156024
Ayca ve Gülşah
Hamileler
Eki Görüntüle 1156027
Ayfer
Geçen sene ortaya çıktı. Beyinde ödem var. Kafa içi basınç artıs sendromu diyorlar. 1 hafta hastanede yatıp beyin anjiosu olmuştum. Sürekli takipteyim. Hastalığın sebebi bulunamadı. Sebebi bulunamayınca doktorların dediği stres + kilo dediler. İlaçlar fayda etmiyor. Genelde bu hastalığı tetikleyen başka bir hastalık oluyormuş ama bende birşey bulamadılar. Çok kötü günler geçirdim şimdi iyiyim Allah'a şükürler olsun.
Canım inşallah sağlıcakla gelsin yiğenimiz
Beni anlamanıza sevindim canım seni mahcub ettim ama şartlar hiç tahmin ettiğim gibi gitmedi
Muhammedi doktora götürdüm dün çok ağlıyor ve geceleri uyumuyor diye
Tahliller yaptılar mamasını değiştirdik azda olsa mama içiyor sütüm yetmiyor malum
Olmadı film çekçekler bi kaç gün sonra gecelerimiz çok zor geçiyor Tüm gece ayaktayız
Dua edin de yavrum düzene girsin...Acele etmicem artık yavaş yavaş gidecek kilolar Malum spor yapamıyorum
Ama kilo almasam bile kardır Ayda bir kilo bile versem kardır mantığıyla gidicem
Hepinizi öpüyorum
Memnun oldum Ayça.. Benim hikayem biraz uzun ve eskiye dayanıyor. :) O zaman kısaca tanıtayım kendimi size ve grup arkadaşlarıma..Daha önce birkaç kez yarışmaya katılmıştım fakat farklı özel sebeplerden ötürü bırakmak durumunda kalmıştım. En son 2009 yılında katılmıştım sanırım. 85 kiloya kadar çıktım.. Hala kiloluyum fakat önceki kadar değil şükür.. 31 yaşındayım, 1,65 boy ve 77 kiloyum..18 yaşında gurbet gelinliğinden , 25 yaşında yalnız ayakta kalma mücadalesine ve 30 unda artık hayatımı değiştirmeliyim dediğimde 13 yıl sonra üni. sınavlarına girdim ve şuan 2. sınıf öğrencisiyim. aşçıydım öncesinde.. :) hayatımı değiştirdim büyük ölçüde ve artık kendimi de değiştirmeliyim.. ve artık kalıcı kurtulmak istiyorum bu kilolardan.. önceden yaşadıklarımdan olsa gerek özgüven eksikliği, kırıklığı vardı.. Neler başarabildiğimi gördükten sonra kendime güveniyorum artık.. ve artık sizlerleyim
Merhaba arkadaşlarım..
Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.. kendimi kısaca tanıtayım. 31 yaşındayım, 1.65 boy ve 73 kiloyum.. uzun yollardan geldim sayılır çünkü yıllardır 75 in altına inmemiştim.. Yaklaşık 3 aydır 73 de takılı kaldım.. şu aralar yine iştahım açıldı sanırım bu yüzden yoluma sizlerle devam etmek istedim.. güzel olucaz ben inanıyorum şimdiden
netin sayfasından gırmek bana cok zor gelıyor ya
Hadı bakalım . Ben hedef 1.4 koydum ama zaten bu hafta sonu gıdıcek 2 kilobenım bu haftam bıde cok yogun bıde deli gb işlerim var ama yınede gecerım seni
Kızlar bize bol bol dua etmenizi istiyorum çünkü bebiş uslu durmuyor
değerlerim yükselmemiş yani istenen oranda yükselmemiş
Ederiz kaptanim. Sen stress yapma nolur. Rahatlamaya calis. Bi daha ne zaman kontrol var?
Kızlar bize bol bol dua etmenizi istiyorum çünkü bebiş uslu durmuyor
değerlerim yükselmemiş yani istenen oranda yükselmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?