Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bak bahanede hazır :) dogru dıyosun ama benım daha 4,6 oldu. Vucut yavaslamaya baslıyor kılo vermesı bellı bı yerden sonra ama bende haftaya cok guzel spor yapamıcam :) gel korkma hadı koy 1 kılo bkalım nolcak ?

cnm temizlikten sonra evin belli noktalarına tablet böcek ilaçları var onlardan koyabilirsin belli aralıklarlada değiştirirsen artık çıkmaz herhalde:44::44:

Balkona ciktiydin apartmanin duvarinda bile gordum bi tane. Yaz geldi diye mi cikti bunlar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Günaydınkizlar drdaykm degerlerim ikiye katlamali bughn bakalim kan verdim bekliyorum

Banucugum nasılsın bittjmi hastane isleri

Gulsah odulu fazla kacirmadin dimi

Ayca evi bocek mi basmis canim oyle dedigin gibi coksa o dipten geliyidur apartmanla kinusun rlma ilaci yaptirin yoksa tabletle cozulmez her yerden pirtlarlar

günayın canım hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar çıksın
bende yürüyüşümü yaptım geldim

yok canım abartmadım 1 tane minikk magnumlar varya ondan yedim:18: dahada yokk sözz

Ayyy gidiyim alt komsularla konusayim o zaman. Evimden tiksindim. Zaten 2 ay sonra vikicam :) baska kucuk bir eve tasinicam :)

Ayy hadi bakalkm kaptanim. Bitmek bilmeyen dr isleri olcak simdi ama cok guzell buda

yok canım abartmadım 1 tane minikk magnumlar varya ondan yedim:18: dahada yokk sözz

Kiz maşallah sana sen baya sportmen oldun
Odulunjxd mjnkkten secmissin hadi bakalim

Kizlar listeler degismis
Ilk ucte degiliz ama olsun gonlumjn ilkucundesiniz haftaya daha iyisini yapariz kj biz

Kizlar listeler degismis
Ilk ucte degiliz ama olsun gonlumjn ilkucundesiniz haftaya daha iyisini yapariz kj biz

Evet kaptanım yapıcaz ınsallah haftaya daha guzel sonuclar gelıcek.

Buarada gunaydın kızlar sabah uykulu uykulu ayılmadan yazında gunaydın dememısım. Bende sımdı evımı temızlıcem. Sonra ve relını spor

Kolay gelsin cnm sen genede ilaçlama olana kadar o tabletlerden eczaneden al koy en azından ortalıkta dolaşmazlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kolay gelsin cnm sen genede ilaçlama olana kadar o tabletlerden eczaneden al koy en azından ortalıkta dolaşmazlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamm canim oyle yapcam. Bi bitse temizlik.

Tünaydın 3,, mıntıkaaanın güzelleriiiii

Tünaydın cnmmm kolay geslin sana temizliği bitirp gez ama biraz keisnlikle o sonuçlar geecek nota silinecek

Kizlar listeler degismis

yaparız tabikiiiiii

Ayyy gidiyim alt komsularla konusayim o zaman. Evimden tiksindim. Zaten 2 ay sonra vikicam :) baska kucuk bir eve tasinicam :)

tüm apartman ilaçlanmalı cnm yöneticiye söyle

afiyetolsun cnmm hakettin hemde minik yemişsin:131::131:

iyiyim kuzum şükür misafirler var annemin işler bu haftalık bitti şükür 15 gün sonra maraton başlayacak tekrar sen sakın yorulma kıpırdaşma emiii

Balkona ciktiydin apartmanin duvarinda bile gordum bi tane. Yaz geldi diye mi cikti bunlar

evet cnm izmirin havası nemli sıcaklar birden başlayınca çıkarlar ama ilçaltırsanız sorun kalmaz birde prize takılanlardan alırsan sivri bile gelemez eve
ama evde yoksun sürekli prizde kalırsa tehlike arzedermi bilemedim şimdi:26:

ok cnm 1 kilo diyorum bu haftalik hedefe

yakışır enim nurama

Bak bahanede hazır :) dogru dıyosun ama benım daha 4,6 oldu. Vucut yavaslamaya baslıyor kılo vermesı bellı bı yerden sonra ama bende haftaya cok guzel spor yapamıcam :) gel korkma hadı koy 1 kılo bkalım nolcak ?

elinizi korkak alıtırmayın tabikiiii merak etme ayçacım karatayla az az da olsa hep gidiyor ben kaplumbağa misali verdim hep

haklısın cnmmmm bizd eş bebiş derdi yokkkk yaşasın özgürlükkk

çok güzel olmuş şrinemmm ellerine sağlık cnmm

İnşallah o günlerin hepsi geride kaldı cnmm bir daha yaşatmasın rabbimm önünde çok güzel günler olacak

Geçmiş olsun miniğe fatoşcummm belki de sizi özlüyor minik de olsa bilir keratalar az gitsin gelmesinde önemli olan bu cnm dert etme kiloları öpüyorum

Merhaba canımmm hoşgeldin aramızaaa hakikaten kadın isterse olmuş tbrk ediyorum cnaım seniii dün hoşgeldin diyemedim kusurabakma biraz yoğundum bizlerle başaracağına eminim canımmmm hedefine ulaşana dek birlikteyiz inşşş ben de takımın ablası Banu

Kızlar bize bol bol dua etmenizi istiyorum çünkü bebiş uslu durmuyor
değerlerim yükselmemiş yani istenen oranda yükselmemiş

Tunaydin canim. Banucum diyanda seni yasli sanicak daha 28 degilmisin sen :) apartmanda 1 tabe abla kaliyo tek basina onun altindada benim ev sahibi var o hicbiseye karismiyor. Tam bir bas belasi. Diger komsumuzda hic ugramiyor. Ee bende malu adam gb evde durmuyorum. Kadin isyan etti en son. Cok posmanim evi aldigima diye. Apartmanin icinde bi suru kedi var nerden geliyolar bilmiyorum. Bide vahsiler insana saldiriyolar sanirim acliktan oluyor. Biran once cikmak istiyorum evden bende. Ilaclama isi yalan olur. 2 ayim kaldi zaten bide yasamiyorum evde napiyim boyle idare edicem artik.

Buarada kizlar ben detoksumu yapiyorum simdilik guzel gidiyor daha bozmadim :) bakalim kac kilo gidice pazrtesi yazarim size :)

Ederiz kaptanim. Sen stress yapma nolur. Rahatlamaya calis. Bi daha ne zaman kontrol var?

canım benim dualarımız sizinle stres yapma sakın uzan dinlen, Rabbim ne derse o olur canım sen değerlere takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…