arkadaslar ben araniza yeni katildim, belki ben de boyle bir gruba dahil olursam daha etkili olur die dusundum ama foruma da konuya da yeniyim kural ya da belirli seyler var mi bilmiorum tek bildigim kilo vermek istiorum:) bana genel hatlariyla biraz konu hakkinda bilgi verir misiniz?
tesekkurler.
boyum 1.60 kilomda şu aralar değişkenlik göstersede 53 falan. verebildiğim kadar vermek istiyorum.....nasılsa kolay veremiyorum.....(((((... eskeiden çok çabuk zayıflardım şimdi nerde.......aralıktan beri uğraşıyorum......
ayol ben geldim tabi hareketlerinir :))))))))))))
oooo harika buası cıvıl cıvıl yha hepiniz çok şekerisninz bayıldım size
Bişey sorabilirmiyim ben bol bol su içmeye karar verdim ama böyle midem bi tuaf oluyo sanki suyu kabul etmicekmiş gibi oluyo bu normalmi yksa ben anormalmiyiyim
oooo harika buası cıvıl cıvıl yha hepiniz çok şekerisninz bayıldım size
Bişey sorabilirmiyim ben bol bol su içmeye karar verdim ama böyle midem bi tuaf oluyo sanki suyu kabul etmicekmiş gibi oluyo bu normalmi yksa ben anormalmiyiyim
kesinlikle benimde miğdem bulanıyordu şimdi günde 3 litrenden fazla ve hemen hemen o civarda içiyorum
oooooooooo maşşallah sen baya içiyosun ben 2 litre falan içiyorum günde ama su çok faydalı yaaa ben su içmeye başladığımdan beri cildim çok güzelleşti görenler sen bişeymi kullanıyosun cildine diyolar bende hayır bol bol su içiyorum diyorum
Kızlar bu arada benim kilom durma noktasında sanırım. tartılıyorum kilom aynı. Yediklerime dikkat ediyorum. Öğlen yarım saat Akşam 1 saat yürüyorum ama kilom aynı hiç bi değişiklik yok. Spor salonuna spora gitmiyorum artık. 1 ay doldu üyeliğim bitti. Yenilemem gerekiyor ama nişana bir buçuk ay kaldı. Haftada üç gün spor salonuna gitmeye vakit ayıramam diye kayıt olmuyorum. Sadece yürüyorum Belkide bugün tekrar kayıt olurum.
canım ya kalori hesabı yaaprak ömür geçermi ya........
stres altındayken vücut kendini korumaya alırmış....... kilo verilmezmiş sanrım sende bu durumdasın her tartıya çıkınca kiloda istediğin sonucu göremeyince dahada stresin artıyordur.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?