Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

boyum 1.60 kilomda şu aralar değişkenlik göstersede 53 falan. verebildiğim kadar vermek istiyorum.....nasılsa kolay veremiyorum..... (((((... eskeiden çok çabuk zayıflardım şimdi nerde.......aralıktan beri uğraşıyorum......

canım hoşgeldin aramıza kurallar 2-3 sayfa arkada sılagül arkadaşımız tarafından yazıldı okuyabilirsin canım iyi kilo vermeler

anladım canım sende benim gibisin benim boy 1,65 53 kilo olsam tam olucak bende çocukluğumda hep zayıftım evlenene kadarda hep zayıf biriydim hiç kilo problemim olmadı diyet nedir bilmezdim hiçte yapmamıştım ne olduysa evlendikten sonra oldu ilk 1 sene gayet doğaldı herşey 1 senenin sonunda beni görenler ne kadar kilo almışsın dediler o zaman dank etti herşey kafama tartıya bi çıktım ne göreyim 58 hayatımda ilk defa 58 rakamını görmüştüm hemen diyete başladım tabi 1,5 senedirde hep sorsan diyetteyim ama malesef daha başarılı olamadım sonra geçen yaz çocuk mevzusuna gömüldük tabi yine diyeti bıraktım ocak ayında bi tartıldım 62 kiloyum ve o günden beri yine diyetteyim 3 ay oldu sadece 5 kilo verebildim malesef ama bu ay çözücem bu işi ben ve mayıs ayına inş. istediğim kiloyla giricem ayyyy amma uzattım yaaaa hayat hikayemi anlattım resmen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayol ben geldim tabi hareketlerinir :))))))))))))

Kızlar bu arada benim kilom durma noktasında sanırım. tartılıyorum kilom aynı. Yediklerime dikkat ediyorum. Öğlen yarım saat Akşam 1 saat yürüyorum ama kilom aynı hiç bi değişiklik yok. Spor salonuna spora gitmiyorum artık. 1 ay doldu üyeliğim bitti. Yenilemem gerekiyor ama nişana bir buçuk ay kaldı. Haftada üç gün spor salonuna gitmeye vakit ayıramam diye kayıt olmuyorum. Sadece yürüyorum Belkide bugün tekrar kayıt olurum.

şekerim evde fırsatın varsa evde yap sporunu ben evde daha çok seviyorum ayrıca vakit ayırmaya gerek olmuyor.... günün her saati yapabiliyorsun.....

oooo harika buası cıvıl cıvıl yha hepiniz çok şekerisninz bayıldım size

Bişey sorabilirmiyim ben bol bol su içmeye karar verdim ama böyle midem bi tuaf oluyo sanki suyu kabul etmicekmiş gibi oluyo bu normalmi yksa ben anormalmiyiyim

azar azar yudum yudum iç suyu.........500 ml lil suyu 3 satte içmek gerekiyormuş

canım bide yeni başladınya bol bol su içmeye o yüzdende olur benimde ilk zamanlar öyleydi sanki midem yanıyodu su içtikçe ama şimdi alıştı içmesem rahat olamıyorum
yani alışır midende senin

kesinlikle benimde miğdem bulanıyordu şimdi günde 3 litrenden fazla ve hemen hemen o civarda içiyorum

kesinlikle benimde miğdem bulanıyordu şimdi günde 3 litrenden fazla ve hemen hemen o civarda içiyorum

oooooooooo maşşallah sen baya içiyosun ben 2 litre falan içiyorum günde ama su çok faydalı yaaa ben su içmeye başladığımdan beri cildim çok güzelleşti görenler sen bişeymi kullanıyosun cildine diyolar bende hayır bol bol su içiyorum diyorum

ben işyerimde önüme diziyorum şişeleri öğlene kadar 1 litre akşama kadar 1,5 akşamda evde 1-1,5 arası baya içiyorum evet cildin çok hoş oluyor bende farkındayım tv karşısında eksik etmediğim iki şey suyum ve yeşil çayım

sabah kuru meyveli nesfitle güne başladım

ara: bir elma

ara bir bardak yeşil çay 3-4 eti burçak mısır gevrekli bisküvi

öğle 4-5 kaşık barbunya ayran

sanırım bende öyle oldum.geçen cuma 67,0çıktı. sonra ağır yemiştim moralim bozuldu derken dengeleme için bişiler daha yaptım. aslında sürekli tartılmamaya çalışıyorum ama dün dayanamayıp tartıldım 66.8 mü66,6mı neydi çok sevindim.
papatyaymış,keten tohumuymuş yok kirsazın sapı aç karnıma böyle şeyler içmeye de başladım. hem miğdemi şişiriyor çok yemek yiyemiyorum tokluk hisside veriyor diye. ama sabah acaba dedim az daha verdim mi bir çıktım 67den de yukarıda moralim çok bozuldu hala da bozuk sabahtan beri neler yapabilirim diye her fırsatta netten araştırıyorum. çok üzüldüm dahada vermek isterken verdiğimide aldığıma.

:) inat etiim içicem
aama ben bugün azıtıım galiba yha öyle yemeyini

ÖĞLE YEMEĞı

--------------------------------------------------------------------------------

ezogelin çorbası 1 por. 190 cal.
bamya - zeytinyağlı 1 por. 139 cal.
zeytinyağlı semizotu 1 por. 225 cal

canım ya kalori hesabı yaaprak ömür geçermi ya........

stres altındayken vücut kendini korumaya alırmış....... kilo verilmezmiş sanrım sende bu durumdasın her tartıya çıkınca kiloda istediğin sonucu göremeyince dahada stresin artıyordur.......

Aynen Aynen o ibre aynı yerde durdukça tartıyı parçalayasın gelio
:gitme:

Kalori hesabı yapıyıourum çinki gündelik 625 geçmemeye çalışıyorum

peki fayadası oluyor mu bunun kilo vermende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…