Aynen Aynen o ibre aynı yerde durdukça tartıyı parçalayasın gelio
:gitme:
Kalori hesabı yapıyıourum çinki gündelik 625 geçmemeye çalışıyorum
peki fayadası oluyor mu bunun kilo vermende
bende baktım siteye çok güzelmiş.........günlük yediklerimi yazdım 900 kalori etti yaklaşık,,, daha akşam yok içinde...
aksam yemegim:
Haslama balik
havuclu lahana salatasi bol eksili
birazdan yürügüse gidicem 1 saat tempolukaydirigubbakcemile5
Su yüzünden 2 dkda 1 wc
aynen canim yaa delikafadulden
yürüdügüm yerde tuvalette yokki gidimlaelaelaelaelae
bir şey sorcam burda birbirimizin yedikleri hakkında yorumda bulunuyormuyuz? bunda birisi görevlimi ?
kızlar spor olarak ne yapıyorsunuz özel uygulamalarınız var mı tavsiye edebilceiğiniz......
bölgesel sorunu olmayan varmı aramızda her yanım eşit oranda...... kilo verince sorunsuz veriyorum fazlalığım kalmıyor diyen.........
arkadaslar ben araniza yeni katildim, belki ben de boyle bir gruba dahil olursam daha etkili olur die dusundum ama foruma da konuya da yeniyim kural ya da belirli seyler var mi bilmiorum tek bildigim kilo vermek istiorum:) bana genel hatlariyla biraz konu hakkinda bilgi verir misiniz?
tesekkurler.
oooo harika buası cıvıl cıvıl yha hepiniz çok şekerisninz bayıldım size
Bişey sorabilirmiyim ben bol bol su içmeye karar verdim ama böyle midem bi tuaf oluyo sanki suyu kabul etmicekmiş gibi oluyo bu normalmi yksa ben anormalmiyiyim
Su yüzünden 2 dkda 1 wc
Neler yedin canım:)
Bu arada mükembelsin canımm 56tıdan 53 e nası düşüttn neler yiyosun ricaetsem paylaşırmısın
süper keşke bende yürüyebilcek alan bulanilsem:) yüşürüş yapmak sağlık açısında mükembel bir yöntem
tebrikler
Neler yedin canım:)
Bu arada mükembelsin canımm 56tıdan 53 e nası düşüttn neler yiyosun ricaetsem paylaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?