Merhaba bayanlar
Sahur menüm
2yumurtadan omlet
1kk peynir
2 zeytin
1tk reçel
1dilim pide
1 salatalık
1bardak süt
1lt su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özellikle ramazan başladı başlayalı ben kaçamak göremiyorum herkesin menüsü gayet güzel
bugun elticime iftara davetliyiz kesin pirinç pilavı var ama ben şuanda size söz veriyorum yemiycem
:18::18::18:
ayy kesin tatlıda var
biz eşimle karar verdik davet dışında eve almıycaz
ama çok zorlıycaklar ye diye ama ben yemiycem yemiycem
amin inşallahh doktorumhadi hayırlısı..
inşallah Gülşah ablacmmgünaydınn
gözdecim stres yapma hakkında hayırlısı olsun canım
bakmayın siz o böcüge biz hep ileri gideceğiz
yok gerigitmekhedefimiz ileri
yapış yamacına ya huyundan ya suyundan buşalıyor yaseminin
sıra gülşahımızda bu hafta gülşahla seni eşliyorum hadi bakalm baya bi yanyana takılın
hoşgeldin bluecum çok güzel geçmiş güzel heyecanlar yaşamışsınız malesef etraftakiler olunca kartayada sabote ediliyor ben de ablam gidince başlaycagım bu gidişle bu hafta sonu dönüyor . Şükür agrılarım azaldı öyle çok agrım yok kendime karatay hazırlayabileceğim
sen stokladın mu bakıyım herşeyi eşimi markete gönderdim nane kalmamış ben sana demedim mi herşeyi bitirmen bize de kalsın diye
aldığın kiloları kısa sürede verirsin canım henüz yaga dönmemiştir emin ol tahlillerinide yaptırmışsın inann kilo vermende şgnelerinde etkisi olacaktır
listeye kilo verince gir ama menü palaşımına devam izin bitti
canım stres yapmak yok canım benim ve hafta sonu yada iş çıkışı git dersanelerden fikiir al onlar ögrencisi olmasan bile yardımcı olurlar puandan daha önemli birşey var ki doğru tercih canımstres yapma
günaydın canım
edamm menüler güzelde sen nerelerdesin kuzum :26:
gayet güzel menü gülşahcım ramazan yaradı sana
salataaaa saalata yada yogurt olsun canım inann çok işe yarayacak
ablam sen 64,1 mi oldunben de 65,2 olmuşumm oysa cuma günü 64,4 düm ama garip ki birşeyde yiyemiyorum bulantım var sadece bol ekşili salata yiyebiliyorum ama kilo almaya devam ediyorum imdatttttttttttttttt
güzel yürüyüş yapmışsın canım bence erimiştir o dondurma
o teyzelerin bize ancak gülüşleri benzeer bide enerjileri bak yaş kaç dans ediyorlar
düşün canım çalışan için özellikle süper
çok güzel gidiyor canım afiyet olsun
geçmiş olsun canım mideye soğuk süt gerçekten iyi geliyor
yenilecek canım olumlamaya devam
[TABLE="width: 369"]
[TR]
[TD="align: right"]elebekolcam(Yasemin)====>76,2=====>75,2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]valkyrie89(Eda)====>76,3=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]gzde199+(Gözde)====>57,8=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Sahgull+(Gülşah)====>69,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Nilyyyaaannn(Ayça)====>88,3=====>87,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]city girl(Büşra)====>66,9=====>66.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]ebruli_hayat+(Ebru)====>72,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]hedef ve başarı(Emine)====>75,7=====>75,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]casum20Duygu)====>76,5=====>
kkumtanesi(Hilal)====>75,2 =====>74,0
Ecemavi(Hatice)====> =====>
eriğim(Ayfer)====>64,4=====>64,4
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1171478 Eki Görüntüle 1171479 Eki Görüntüle 1171480
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cuma[/TD]
[TD]c.tesi[/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]ptesi[/TD]
[TD]salı[/TD]
[TD]çarşamba[/TD]
[TD]perşembe[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:56.
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilal[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
:125:[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım cumanın menüsünü paylaştımyaa gecmişe bakmadınmı dün paylaştım hemdeebakmayın siz o böcüge biz hep ileri gideceğiz
yok gerigitmekhedefimiz ileri
yapış yamacına ya huyundan ya suyundan buşalıyor yaseminin
sıra gülşahımızda bu hafta gülşahla seni eşliyorum hadi bakalm baya bi yanyana takılın
hoşgeldin bluecum çok güzel geçmiş güzel heyecanlar yaşamışsınız malesef etraftakiler olunca kartayada sabote ediliyor ben de ablam gidince başlaycagım bu gidişle bu hafta sonu dönüyor . Şükür agrılarım azaldı öyle çok agrım yok kendime karatay hazırlayabileceğim
sen stokladın mu bakıyım herşeyi eşimi markete gönderdim nane kalmamış ben sana demedim mi herşeyi bitirmen bize de kalsın diye
aldığın kiloları kısa sürede verirsin canım henüz yaga dönmemiştir emin ol tahlillerinide yaptırmışsın inann kilo vermende şgnelerinde etkisi olacaktır
listeye kilo verince gir ama menü palaşımına devam izin bitti
canım stres yapmak yok canım benim ve hafta sonu yada iş çıkışı git dersanelerden fikiir al onlar ögrencisi olmasan bile yardımcı olurlar puandan daha önemli birşey var ki doğru tercih canımstres yapma
günaydın canım
edamm menüler güzelde sen nerelerdesin kuzum :26:
gayet güzel menü gülşahcım ramazan yaradı sana
salataaaa saalata yada yogurt olsun canım inann çok işe yarayacak
ablam sen 64,1 mi oldunben de 65,2 olmuşumm oysa cuma günü 64,4 düm ama garip ki birşeyde yiyemiyorum bulantım var sadece bol ekşili salata yiyebiliyorum ama kilo almaya devam ediyorum imdatttttttttttttttt
güzel yürüyüş yapmışsın canım bence erimiştir o dondurma
o teyzelerin bize ancak gülüşleri benzeer bide enerjileri bak yaş kaç dans ediyorlar
düşün canım çalışan için özellikle süper
çok güzel gidiyor canım afiyet olsun
geçmiş olsun canım mideye soğuk süt gerçekten iyi geliyor
yenilecek canım olumlamaya devam
[TABLE="width: 369"]
[TR]
[TD="align: right"]elebekolcam(Yasemin)====>76,2=====>75,2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]valkyrie89(Eda)====>76,3=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]gzde199+(Gözde)====>57,8=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Sahgull+(Gülşah)====>69,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Nilyyyaaannn(Ayça)====>88,3=====>87,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]city girl(Büşra)====>66,9=====>66.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]ebruli_hayat+(Ebru)====>72,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]hedef ve başarı(Emine)====>75,7=====>75,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]casum20Duygu)====>76,5=====>
kkumtanesi(Hilal)====>75,2 =====>74,0
Ecemavi(Hatice)====> =====>
eriğim(Ayfer)====>64,4=====>64,4
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1171478 Eki Görüntüle 1171479 Eki Görüntüle 1171480
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cuma[/TD]
[TD]c.tesi[/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]ptesi[/TD]
[TD]salı[/TD]
[TD]çarşamba[/TD]
[TD]perşembe[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:56.
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilal[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
:125:[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
oruç beni fena çarptı kızlar yaa hiç bişi işi düzgn yapamyormm
amin inşallahh doktorum
inşallah Gülşah ablacmm
evet kaptanım zaten bende muh. kurs hocamla konuştum o da yardımcı olucak dershanede tanıdğı bi öğretmen var o da yardmcı olcakmış inşallah hayırlısıyla olcakk bişeyler. konya bankacılık ve sigortacılık tutuyo gibi şuan. fikirleriniz neler kii ben eskişehir muğla istiyodum. konya güzel bi yer mi hiç gitmedm gitmeden streste girdim ya yapabilirmiyim farklı bi yerde dye :18:
aynen bende arkadaşıma davetliytim bende sizlere söz veriyorum zararlı şeyler yemeyecemmmmmm
:18::18::18:
ayy kesin tatlıda var
biz eşimle karar verdik davet dışında eve almıycaz
ama çok zorlıycaklar ye diye ama ben yemiycem yemiycem
bugun elticime iftara davetliyiz kesin pirinç pilavı var ama ben şuanda size söz veriyorum yemiycem
Diyetler de hoşgörülü olmalı
Hayat dediğiniz şey dümdüz bir yolda cereyan etmez. İnişleri çıkışları, zor ve kolay zamanları vardır. Sevinçleri, hüzünleri, umutları, heyecanları olmadan; kalabalıklara karışmadan, sosyal ortamlarda insanlarla birlikte olmadan kolay kolay çekilmez. Kilo verirken de arkadaş yemeklerine katılabilmeli, düğün-derneklere gidebilmelisiniz. Pazar sabahlarını keyifli kahvaltılarla, Pazar öğlenlerini peynirli, domatesli, sarmısaklı makarnalarla, hatta -çok istiyorsanız- bir-iki bardak şarapla süsleyebilmelisiniz. Hayatınızı güzelleştirmeden güzelleşmeniz, hayatın inceliklerini pas geçerek incelebilmeniz, ruhunuzu forma sokmadan tipinizi forma sokmanız asla mümkün değildir. Bir süre sonra bıkacağınızdan, sıkılacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın.
Diyetler neden başarısız
Kişisel beslenme tercihlerini, ağız tatlarını dikkate almadıkları,
Diyet yapanın ekonomik gücünü ve imkanlarını önemsemedikleri,
Beslenme kültürlerini göz önünde bulundurmadıkları,
Sosyal yaşamı ciddiye almadıkları veya yok saydıkları,
Sadece yiyecek ve içecek kısıtlaması yaptıkları,
Aktivenin ve motivasyonun önemini görmezden geldikleri,
Çoğu kez birbirinin aynı ve can sıkıcı önerilerde ısrar ettikleri,
Kişiye özel planlanmadıkları,
Eğlenceli olmadıkları,
Hayat tarzını değiştirmeyi hedeflemedikleri için diyetlerin yüzde 90a yakını başarısız kalıyor
Alıntıdır. .......
Buradayım kaptancım. Menülerde kaçamaklar benim moralimi bozuyor,irademi zedeliyor. İçimden hiç bir şey yazmak gelmiyor.
evet kaptancım hep ileriii. bundan sonra yasemine yapıştım kimse ayıramaz benibu arada dün yatmadan 15 dk kalça titretme 50 squat yaptım öyle yattım
İylik tatlımm çok şükürrr sen nasılsın bakalımm
Ebruuu yok öyle iki ileri bir geri 3. takım olarak hepimizin tek bir yönü var oda hep ilerriiiiii(yanlız bu uçak böcük geriye gidiyo sen bakma ona heheh )
Ay sağol gülşahcımm ben ufaktan çeyiz bakayım en iyisi
günaydın bayanlar nasılsınız bakam?
Blue gelmiş hoşgelmiş.. Blue, ben Ebru takımın yeni ve en tembel üyesiyim..bu ikinci haftam bir ileri iki geri getmekteyim Bu hafta daha iyi olacak inşallah..
eminecim 2 hemşirem oldu ben göreve başlayalı ilki bekardı evlendi 2.cisi müzmin bekardı agustosta düğünü var.hemşireler gülüyor bekarları size bağlayacagız diye.
ayyy bana da bir el atda hayırlısıyla evleneyim
Kızlar selamlar nasılsınız
Türkiye'ye gittim dün kürkçü dükkanıma geri geldim 2 hafta çok hızlı geçti aileleri görmek güzeldi ama tatil gibi olmuor tabi.. Türkiye'yi çok öZlemişim gökyüzünün mavi olduğunu farkettim ilk.. Demek ki bizim gökyüzü mavi değilmiş dedim, resmen kahverengi burada...
Ramazan'ınız hayırlı olsun
Diyete gelince bir süre karatayı uygulamak için çabaladım ama kv m malesef karataya uygun yapmıyor hiçbirşeyi.. Durmadan ısrar ediyor yemeyince küsüyor vs, devam edemedim.. Tartılamadım da..o yüzden banucuğumdan rica ettim izine ayrılayım dedim.. Annemlerde de kardeşimin erkek arkadaşı tanışmaya geldi o heyecanı yaşadık vs.. Gezdik eğlendik, geldim tartıldım 56 kilo olmuşum malesef..
Karataya dönüş yaptım Ramazan'da karatay çok kolaylaştırıyor açlık hissi olmuor denemek isteyenlere tavsiye ederim..
Kan tahlillerimi yaptırdım tahmin ettiğim üzere D vitaminim çok düşük çıkı ben de sağlıklı yaşıyoruz grubunda tavsiye edildiği şekilde iğne yaptırdım, 4 ü bitti 2 si kaldı.. Bundan sonra bakalım nasıl gidecek kilolar..
54e düştükten sonra izinden döneceğim, artı olarak dönmek istemiyorum.. Hedefimi de güncelleyip 52 yapacağım..
Kaptancım bebiş nasıl?
Herkese selamlar
günaydın kızlaarr. allak bullak oldum uykusuzluk bi yandan şmdi bide tercih stresti sardııı :18: gelemedim hafta sonları gelemiyorum biliyosunuzz. menülerimi bi düşüniyim yazıcam şuan aklımda kalmadı hiç biri strestteym :44:
Herkeslere günaydınnnnnnn. Mutlu saglıklı az kalorili bol eksili haftalar diliyorummm
aynen dogru diyosun içmeyen insana çok pis kokuyo. benimde en nefret ettiğim şey kalabalık ortamda yürürken sigara içenler.. bütün duman bana geliyo ve bagırmamak için kendimi zor tututyorum.
Cuma menüm;
1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
ara: 3 erik
öğle:
domates soslu 4 köfte
salata
1 /2 kase yoğurt
ara: 3 erik
ara:1 activia+7 fındık
akşam:
salata
su:3 litre
c.tesi menüm
sabah 7 fındık
öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata
ara: 1 activia+7 fındık
akşam:
2 köfte
1 dilim k.ekmek
su: 2,5 litre
dışarıda olduğumdan böyle oldu maalesef.
dünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim b.peynir
domates salatalık
1,5 dilim k.ekmek
1 bardak sebze suyu(kabak,havuç,ananas,elma karışımı)
ara: 2 dilim ananas
öğle:
avuç için kadar ızgara tavk göğsü
salata
akşam:
8 yk taze fasulye
salata
ara:
1 bardak sebze suyu(kabak,havuç,ananas,elma karışımı)
2,5 litre su
Tabiki hem nefes oldın hemde pis kokusundan kurtuldun
Benim eşim geçen ablasına sarıldı sonra ne dese ıyy küllük gibi kokuyosun:))
İçmeyen insana gerçekten çok kötü kokuyor sabah hastaneye giderken otobüse bi biniyolar insanın midesi kalkıyo içimden sayıyorum valla:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eve gidecem namazı kılıp yatacam hemen iftara kadar çok uykum varrrr
eda kaptancıgıma katılıyorum bunlar irade meselesi. bak annem diyet yaptı kadın 1 kere bile kaçamak yapmadı ama onun iradesi güçlü ben onun gibi 1 ay yapabilsem zaten kiloma ulaşacam ama irade istemek yetmiyo sadece. ayrıca başkasının kaçamagı senin neden iradeni zedeliyo ki. tam tersi ben daha çok kıilo verecem benim kaçamagım yok diye gaza gelmen gerek.
eda kaptancıgıma katılıyorum bunlar irade meselesi. bak annem diyet yaptı kadın 1 kere bile kaçamak yapmadı ama onun iradesi güçlü ben onun gibi 1 ay yapabilsem zaten kiloma ulaşacam ama irade istemek yetmiyo sadece. ayrıca başkasının kaçamagı senin neden iradeni zedeliyo ki. tam tersi ben daha çok kıilo verecem benim kaçamagım yok diye gaza gelmen gerek.
Edacim bunu üçüncü tekrar edisin canim kacamaklari hicbirimiz onaylamiyoruz ve onlara dogru beslenmeyi ogretiyoruz fikir veriyoruz ceza veriyoruz bi sekilde herkesin kilo vermesi amacimiz
Kimse senin gibi harfi harfine diyetisyen menusune uyamiyor bu biraz irade birazda kişilikle alakali canim
Burda senin disinda diyetisyene gidende var kendi taktigini uygulayanda karatayda
Kusura bakma ama kimseden ayni sabri ve iradeyi tek tipe menuler bekleyemeyiz
Scikcasi senin bu tavrinda beni kiriyor çünkü senin digerleri yüzünden sevkimi kiriyor demende burda negayiflik yayiyor
Seninde kacamaklarin oldu seninde kilo alip geldigin zamanlar oldu ama hiçbirimiz bizi ters etkiledik ddmedik aksinr motive etmek icin ugrastik
Ve hatasi olanlarida motive etmek dogruyu gostermek gerek ki takim ruhu sabit kalsin
Kirilma darilma bunlarda benim dusuncelerim
süpersin canım suyu biraz daha arttırabilirsen daha da süper olucak
valla kızlar şuan dünkü iftarla sahurumu hatırlıyorum başım uyuşuk dahada toparlayamıyorm uyumam lazım azıcık galba mayıştım iyice
iftar: 1 kase çorba + 1 ufak dolma + 2 ufak kare pide bol salata
bolca su 1 buçuk anca oldu galiba
sahurda: 1 kase çorba + 1 haş. yumurta + yarım domates + 3 kare pide 2 bardak çay
su: yarım litre.
yürüyüş te iftardan sonra yirmi dk yürüdük okadar
düzene sokucam bu akşamdan itibaren bidaha dolmada olmycakkk
misafirim vardı o istedi yaptım
Uzun uzun yazdım ama alıntım uçmuş. Şuan çok müsait değilim tekrar yazamayacağım.
bu nedenle eğer takımı negatif yönde etkilediysem özür dilerim, Lakin sen sordun diye söyledim. Amacım kimseyi kötü etkilemek değil. Fakat benim düşüncem bu şekilde. Ben kötü etkileniyorum.
Takıma zarar veriyorsam ayrılabilirim kimseyi kötü etkilemek istemem.
İyi aklamlar fıstık kelebeklerrrrr
malesef canım diyeti sabote etmek isteyen çok oluyor detoksuna mal olmuş sğalık olsun bitanemm evde yalnız olduğun zaman yaparsın kahvaltıda 3 günkurusuylamı yetindinnn
1 kilo baya yğüksek bir rakam başarılar tatlımmm
yumurta konusunda endişe etme haşlanmış yumurtayla marulla dürüm yap tüket süper tok tutuyorrr
detttt neren benziyormuş o teyzelere
İylik tatlımm çok şükürrr sen nasılsın bakalımm
Ebruuu yok öyle iki ileri bir geri 3. takım olarak hepimizin tek bir yönü var oda hep ilerriiiiii(yanlız bu uçak böcük geriye gidiyo sen bakma ona heheh )
Ay sağol gülşahcımm ben ufaktan çeyiz bakayım en iyisi
oruç beni fena çarptı kızlar yaa hiç bişi işi düzgn yapamyormm
amin inşallahh doktorum
inşallah Gülşah ablacmm
evet kaptanım zaten bende muh. kurs hocamla konuştum o da yardımcı olucak dershanede tanıdğı bi öğretmen var o da yardmcı olcakmış inşallah hayırlısıyla olcakk bişeyler. konya bankacılık ve sigortacılık tutuyo gibi şuan. fikirleriniz neler kii ben eskişehir muğla istiyodum. konya güzel bi yer mi hiç gitmedm gitmeden streste girdim ya yapabilirmiyim farklı bi yerde dye :18:
Slm fıstıklarrr nasılsınız bakalımmmm benim resmen şarjım bitti sabhatan beri bir orası bir burası İzmir kazan ben kepçe fink atıyorummmsonunda bitirdim tüm işleri şükür
bugünden sonra bünyemiz alışacak bitanemmm 3 gün bitti bile
aferimmmm sözünü unutma eminecim
iradenize kuvvet kızlar ne diyim iftar sofraları malummm:18:
sözünü tutacağına eminim cnmmm
Çok güzel bir paylaşım cnmmmm tşkler işte bu yüzden karatay tam benlikkk kendi mutfağıma göre şekillendirebiliyorumevet şirinemmm 64,1 im fazla kasmıyorum meyveden dolayı fazla gitmiyor sanırım ama benm çok memnunum gelen yok şükür senin normal kuzum yeğenimi besliyorsunnn
Bitanemmm haklısın ama zaten bu kaçamaklardan vazgeçirmek değilmi amacımız salla parmağını bak bakalım bir daha kaçamak yapıyorlarmı
bence de ayrılma tatlımmm ooo iyi yapmışsın alıştın
sevdim bu sözüüüü
tünaydın cnmmmmm tembellik bitti artık arı maya gibi olacaksınnn:13:
kuzum m hayrına bana da bir el atsan
sıranı bekle bebişimmmmmm
Slm bluecummm hoşgeldin cnmmmgezmede karatay yapmak zorluyor insanı cnmm 2 kilo fazla değil hemen düzene girip verirsin sen sıkma canını iğneleri yaptırman çok iyi olmuş farkı kendinde göreceksin cnmm
bitanem stres yapma sadece tercihlerini çok güzel yapman lazımmmhakkında hayırlısı olsun Mercaninin de çok güzel geçmiş sınavı bu arada istediği bölüm tutuyormuş çoks evindimm
Aminnn cnm inşşşşayyy Eminemm iyiki bu takıma geçtinnn iyi dayanmışsın yine allahım şamata olsun diye gidiyorum bişeyler yazıyorum tık yok sanki düşman kuvvetleriz ben olsam çatlarım valla
valla haklısın cnmmm neyseki kurtuldummm
her zamanki gibi çok istikrarlı menülerin cnmmm bravooo
aynen öyle Gülşahımmm ne kadar titiz olursan ol dişlerini de fırçala ama o koku hakikaten geçmiiyor malesefçok şükür kurtuldumm
Ayça nerelerde gelmemiş hiç çok yoğun sanırımm:26:
gecmiş olsun canım,senin idrar tahlili yaptırman şart.bence ürolojiye git.bu kadar uzun süre bu durum normal değil.ilk yazdıkların idarar yolu enfeksiyonuna benziyor ama bu kadar uzun süre olması beni düşündürüyor.@kelebekolacam
Ablacm sana bişey sorabilirmiyim
Ben kendimi cok kotu hissediyorum su icmedigim zaman idrarimi yapamiyorum resmen kivraniyorum ve sürekli idrarim varmis gibi hissediyorum bu durum beni perisan hissettiriyor özel msj atacaktm ama beceremedm burdan yaziyorum((
Off ne yapacagimi bilmiyorum yaa ramazandan once dikkat ederdm ama simdi ck kotuyum yaa gecede o kadar su ictim ama saatler gecti gene boyle oldum bu bende evlenmeden once yoktu 5-6 aydir var 10 aylik evliyim bide bu 5-6 aydir adetlerim duzensiz 1ay geciktigi oluyo şuan cok kotuyum resmen kivraniyorum iftara kadar nasil susuz dayanabilecegim bilmiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?