Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

eşim pcde ders çalışacak(sonra görüşürüz.ne güzelde çayımı alıp oturmustum.

Ayyy hazır sporumu yapmısken (cok bısı degıl ama ) menumu yazayım mutlu mutlu

Sabah(6.30) 1 dilim kepek ekmeği evde yapılmış 2 dilim tulum peyniri 1 salatalık

Öğle (12.30) 1 kase domates corbası 4 yk ıspanak 2 kepce tavuk yemeği (200 gr civarı)

Aksam ( 19.00) 150 gr yogurt 1 kivi

20 dk lesli 3 mil , 1.5 sarkıdada zumba hopladım zıpldım gibi bişi oldu

su 2.5 lt

ne olabilirki ablacm bide sanki bu ağrı böbreklerimden geliyor gibi 3-4 bardak su içiyorum yatağa kendimi zor atıyorum belimi avuyorum ısınıyorum 1 saat sürüyo sonra kendime gelebiliyorum cok sağol ablacım cevabın için gitcem en kısa zamanda hele bu ramazanda cok kötü oldum hergün
önceden su içmeyince oluyordu bide söylemesi ayıp eşimle olan özel durumdan sonra oluyordu:26:

canımm bu neeee nasıl yaşıyosun seennn cok az yiyosunnn (aslında bende 75ten 58e bu şekilde az yiyerek düşmüştm ama sen sankim daha az yiyosunn )

İyi akşamlar kelebeklerrr

afiyetolsun cnmmm öğle yüklenip akşam dengelemişsinnn kahvaltı neden bu kadar az kuzummm:26: yumurta gitmiş ekmek gelmişş

Selam Kızlar ben geldım sonundaa

Hoşgeldin cnmmmmmm evet eskiden ne güzel etli butlu hatunlar revaçtaymış eski tablolarda filan hep öyledir edicem tabii kuzummm biz bir aile oldukkk bak şuleyi çağlayı dileği helini de merak ediyorumm ama unuttular bizi tek iyi olsunlarda bir gün elbet gelirler inşş

geçmiş olsun cnmmmm bence ihmal etme doktora görünnn

nazar değdi yine anlaşılannnn :26:

Sağol canım suyu çok fazla içemiyorum alışamadım daha devamlı lavaboya gidiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlımmm suyu çok içeceksinki suyla birlikte yağlar erisin dimiii üşenmek yok biz wc ye kamp kuracağız nerdeyse

hemen gitmek yok öyle Edacımmm hedefe ulaşmadan çıkış yasak

Bitanemmm burada amacımız elbette zayıflamak fakat aynı zamanda irademizi de güçlendirmeliyiz şimdi sen burada yazılandan etkilenirsen sosyal ortamlarda iradeni nasıl koruyacaksınn kuzumm diyet yapıyoruz diye asosyal olacak değiliz mutlaka karşımıza cıslar çıkıyor markette gezmede
her yerde önemli olan bunlara karşı koyup sağlıklı yiyecekleri seçebilmemizzz

Yok canım kasıtlı az yemıyorum. Bazı gunler mecbur kalıyorum hala duzene oturtamadım.pazartesi istanbula ucuyorum cuma ızmıre donuyorumda o yuzden menulerım bıraz bozuluyor bu gunlerde. Ama o kadarda az değil yaa üzüldüm şimdi kocaman ıspanak tavuk fln var ya.

Canım sen doktora gıt mutlaka ya doktor değilim ama hersey olabılır ıltıhap olabilir kum dokuyoda olabılırsın ( ıdrarla kum atılıyodu sanırım oyle bılıyorum ama yanlıs olabılır tabı)

Bugun yolculuk vardı ya canım. Pratık bısıler hazırladım ıste bende. Yoksa uacaga yetısemıyorum. Cok erken kalkmam gerekıyor fln. yoksa ekmek yedım aclıktan oldum sonra oglen olana kadar.

Bugun yolculuk vardı ya canım. Pratık bısıler hazırladım ıste bende. Yoksa uacaga yetısemıyorum. Cok erken kalkmam gerekıyor fln. yoksa ekmek yedım aclıktan oldum sonra oglen olana kadar.

Tahmin ettim cnmmm öğle menün çok güzelll o yüzden bence az değil cnmmm afiyetolsunnn

Menümü iftiharla sunarım tekbir kaçamak yapmadım :)

Sahur
2 haş köy yumurtası ( komsum verdi bizim yediklerimiz gercekten yumurta değil)
Salatalık, domates
Az peynir, 4 zeytin
Akiamdan kalan fırında kızartmadan bir iki çatal aldım
Bir parça pide

İftar
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek k bulgur pilavı
1 tane baget
Salata
3 tane sarma
1 minik ısırık pişmaniye

1,5 lt su
Mutfak halımı yıkadım bugun spor yerine geçsin kan ter içinde kaldım :)

Bugun tatlılara çekirdeklere herseye hayır dedim çok mutluyum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun cnmmmm bence ihmal etme doktora görünnn

sağol canım gitcem inşallah

ama ara öğünn falan hiç yok bacm

6buçuktan 12 buçuğa kadar nasıl aç durdun az tabi ekmekte bitek sabah var hani çok az kalori almışsın

bravooo gülşahımmmm sözünü tuttun gerçek köy yumurtasının tadına varınca hakikaten diğerleri garip geliyor afiyetolsun cnmmm

halıda yıkanmış maşallahın var ellerine sağlık cnmm

sağol canım gitcem inşallah

ama ara öğünn falan hiç yok bacm

6buçuktan 12 buçuğa kadar nasıl aç durdun az tabi ekmekte bitek sabah var hani çok az kalori almışsın

mutlaka git cnmm ihmale gelmiyor inş bir sorun yoktur içimiz rahatlar

sağol bacım perşembe gitcem bakalım randevu aldım :26: kesin bi sarun var bacım ben biliyorum cünkü önceden böle bişey yoktuu bakalım hayırlısı

sağol bacım perşembe gitcem bakalım randevu aldım :26: kesin bi sarun var bacım ben biliyorum cünkü önceden böle bişey yoktuu bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun cnmmm allah korusun herhangi birşey çıksa bile hemen tedavisine başlarsın sıkma canını iyi sahurlar bitanemm iyi gecelerr

O zaman sıkıntı yok kaptancım.
Ben sadece c.tesi pazar günü girmiyorum siteye çünkü genellikle evde olmuyorum geç saatlere kadar.
Mesaj sayılarımı dolduruyorum. Menülerimi paylaşıyorum. Sıkıntı yok diye düşünüyorum.

Ablacım gideceğim demedim, Kötü etkiliyorsam ayrılabilirim dedim.
Sosyal ortamlarda irademi korumamı engellediği için sıkıntı oluyor. Sanırım ben kendimi tam ifade edemiyorum.
Ben bir sorun görmüyorum. Menülerimi paylaşıyorum,mesajlarımı dolduruyorum. Kimseyi kötü etkilmek istemiyorum, bu yazışmalar insanları daha kötü etkiler bu nedenle uzatmak istemiyorum.
eğer takım kurallarına uymadığım tespit edilirse dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim...

Günaydın herkese
Dünkü menüm;
1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
3 tuzsuz zeytin

ara: 2 dilim ananas

öğle:
kırmızı biberli tavuk sote
salata

ara: 2 dilim ananas

ara: 1 küçük sütlü kahve

akşam
salata

su: 2,00 litre (dün iş yerinde çok yoğundum beyanname zamanı içmeye fırsatım olmadı)
spor: yarım saat yürüyüş

akşam az olmuş bence.
ara göremedim:)

Tebrikler kaçamaksız atlatmışsın iftarı

Pideler olmuyor Dolma doğru seçim gibi gelmedi bana

Diyete uygun bir menü değil.
Patates baş düşman
sütlaç
Kola fanta?
Toparlanman gerek.

allah kabul etsin cnmmmm uzan dinlen biraz

aynen ablacım gerçi buraya geçiş yaptım diye akrep kaptan kızdı (yani belkide bana öyle geldi buraya geldim diye ordaki arkadaşlara kalbim sizinle dedim akrep kaptanda malesef bizi bırakanla kalbim kalmaz dedi neyse canı sagolsun ) ben burda çok mutluyum valla gerçekten motivasyonum yükseldi. dün iftardaydım arkadaşımda patlıcasn yemegi yapmış az yedim(oruçlu olmama ragmen ) 2 çeşit tatlı yapmış çok ısrar etti çatalım minnacık ucuyla tadına baktım düşün eski ben olsam kesim hepsinden yemiştim ama sizlere söz verdim ve bu sözün sizler için önemli olduğunu sözümü tuttum mu diye baskacağınızı düşündükçe (yani öenemsendikçe) hiç yiyesim gelmedi :))))
İyi ki bu takıma gelmişimmmmmmmm

Tatlımmm sen tam tersi bize güç oluyorsun ama böyle deme bende dahil tüm arkadaşlar kendini kötü hissetmesin kız bize yapmayalım ama ayrılmak felan yok. sen bizim idolümüzsün

ayy cok guldum bıraz gec kalmısım ben ama Allahda sizleri güldürsün yahu

Allah hepimizi güldürsün tatlımmm

dünkü menüm

sahur
2 ceviz
50 gr beyaz peynir
1 kupa süt
1 kase vişne komposto (şekersiz sadece vişne ve su Banu ablamın dediği gibi )
1 domates 2 salatalık
1 yumurta
10 zeytin
1 lt su

iftar (arkadşıma davetliydim )
1 kase mantar çorba
patlıcan yemegi az ( kızartmalı yapmış bende az yedim )
1 kase cacık
2 lt su
1 dilim ramazan pidesi

teravihe gidildi. dönüşte çok terlemiştim duş aldım Squatlarımı yapamadan yattım bugün telefi ederim. sahurada kalkamadım bugün biter inşallah şimdiden susadım

Son düzenleme:
ramazan 3 menüsü
sahur
3-4 kaşık menemen
2dilim ekmek
5 yeşil zeytin
salatalık
peynir

yatmadan süt yanında hatırlamıyorum sanırım meyvede yedim

iftar
2 kepce tarhana
10 dk ara
salata
yogurt
6-7 yaşık etli sebze
ekmek yok tarhanayı 2 kepçe içtiğim için
4de 1bardak şeker ilave edilmemiş ev yapımı vişne suyu sodayla tamamladım içtim

ara 2 ceviz 3 gün kurusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…