- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
gecmiş olsun canım,senin idrar tahlili yaptırman şart.bence ürolojiye git.bu kadar uzun süre bu durum normal değil.ilk yazdıkların idarar yolu enfeksiyonuna benziyor ama bu kadar uzun süre olması beni düşündürüyor.
Ayyy hazır sporumu yapmısken (cok bısı degıl ama ) menumu yazayım mutlu mutlu
Sabah(6.30) 1 dilim kepek ekmeği evde yapılmış 2 dilim tulum peyniri 1 salatalık
Öğle (12.30) 1 kase domates corbası 4 yk ıspanak 2 kepce tavuk yemeği (200 gr civarı)
Aksam ( 19.00) 150 gr yogurt 1 kivi
20 dk lesli 3 mil , 1.5 sarkıdada zumba hopladım zıpldım gibi bişi oldu
su 2.5 lt
Ayyy hazır sporumu yapmısken (cok bısı degıl ama ) menumu yazayım mutlu mutlu
Sabah(6.30) 1 dilim kepek ekmeği evde yapılmış 2 dilim tulum peyniri 1 salatalık
Öğle (12.30) 1 kase domates corbası 4 yk ıspanak 2 kepce tavuk yemeği (200 gr civarı)
su 2.5 lt
Insanlara bişi anlatmak çok zor canım ya diyet yapıyorum diyince kendıme ıskence edıyorum sanıyolar. Bıde bızım tarf sevmez zayıf kızları kız kısmının soyle kalcasına 4 parmk koyup saglı sollu 4 er parmak genıs olcak basenlerı az etlı butlu olcak dergelın kızlar gelınce bızım o tarafa kocaman gobek yapıyolar. Erkekerde oyle. ilerde benziyim o teyzelere o zaman saclarıma ak dussede o kadar enerjık olayım ınsallah. O zaman sahıurda yumurta marul durum ve sut yapıcam.
ayy cok guldum bıraz gec kalmısım ben ama Allahda sizleri güldürsün yahu
Canım benım arkadasım konyada okudu çok eğlendi çokta güzel unv yasamı oldu. Ben istanbuldaydım.ben hep derim benim hiç bu kadar güzel unv hayatım olmadı dıye. Önemli olan arkadasların canım benım. Arkadasların guzel yapar yasadıgın yerı kafa dengı 3-5 kız oldun mu tamam. Bosver neresı olmus cokta onemlı degıl. Benım hıc guzel arkadaslıklarım olmadı unvde. o yuzden Rabbım guzel anlasabılecegın ınsanlarla karsılastırsın gerısı onemlı degıl. Kuzenım yalovada mesela cok mutlu. Arkadasım amasyadaydı cok mutluydu. O yuzden cevren guzel oldu mu heryer guzel.tabıykı yapabılırsın farklı bı yerde. Sen cana yakın bırısın hemen kaynasıp mutlu olucaksın ıns.
Banucum ya tesekkur ederım merak ettıgın ıcın benıınsanın cevresının boyle olması cok guzel
Selam Kızlar ben geldım sonundaa
@kelebekolacam
Ablacm sana bişey sorabilirmiyim
Ben kendimi cok kotu hissediyorum su icmedigim zaman idrarimi yapamiyorum resmen kivraniyorum ve sürekli idrarim varmis gibi hissediyorum bu durum beni perisan hissettiriyor özel msj atacaktm ama beceremedm burdan yaziyorum((
Off ne yapacagimi bilmiyorum yaa ramazandan once dikkat ederdm ama simdi ck kotuyum yaa gecede o kadar su ictim ama saatler gecti gene boyle oldum bu bende evlenmeden once yoktu 5-6 aydir var 10 aylik evliyim bide bu 5-6 aydir adetlerim duzensiz 1ay geciktigi oluyo şuan cok kotuyum resmen kivraniyorum iftara kadar nasil susuz dayanabilecegim bilmiyorum((
Ya ben bunu anlamıyorum neden birine birsey yazinca giderim oluyor eda ben kimseye kal demem diye demistim daha onceden
Ben sana gelmiyorsun dedim cunku gunluk 5 msj paylasimi sart zaten ben gulsaha kiziyorsam sana da derim nerdesin diye kimsede ayrim yok
Sadece biraz ilimli olmani istiyorum dedigim gibi burasi takim gerek uyararak gerek bazen ceza bazen saka karisik bi sekilde gidecek kilolar
Kotu etkilenmenede yapabilecegim birsey yok elimden geleni yaptigimi düşünüyorum aksi dusunen varsa fikir beyan edebilir
Sağol canımsuyu çok fazla içemiyorum alışamadım daha devamlı lavaboya gidiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzun uzun yazdım ama alıntım uçmuş. Şuan çok müsait değilim tekrar yazamayacağım.
bu nedenle eğer takımı negatif yönde etkilediysem özür dilerim, Lakin sen sordun diye söyledim. Amacım kimseyi kötü etkilemek değil. Fakat benim düşüncem bu şekilde. Ben kötü etkileniyorum.
Takıma zarar veriyorsam ayrılabilirim kimseyi kötü etkilemek istemem.
Çünkü benimde canım çekiyor. Biri yanımda yediğinde hayır demekte daha çok zorlanıyorum.
Hiç aklıma gelmeyecek yiyecekler her gün menüleri okuyunca aklıma düşüyor.
Kimsenin aynı şekilde beslenmesini elbette bekleyemem. Lakin bir noktadan sonra beni kötü etkiliyor.
Kimsede sorun olduğunu söylemiyorum. Sorun benim ters mantığımda olabilir ve ben bunu bugün burada negatiflik olsun diye söylemedim.
Kötü etkilediysem kusura bakmayın lütfen.
ne olabilirki ablacm bide sanki bu ağrı böbreklerimden geliyor gibi 3-4 bardak su içiyorum yatağa kendimi zor atıyorum belimi avuyorum ısınıyorum 1 saat sürüyo sonra kendime gelebiliyorumcok sağol ablacım cevabın için gitcem en kısa zamanda hele bu ramazanda cok kötü oldum hergün
önceden su içmeyince oluyordu bide söylemesi ayıp eşimle olan özel durumdan sonra oluyordu:26:
canımm bu neeee nasıl yaşıyosun seennn cok az yiyosunnn (aslında bende 75ten 58e bu şekilde az yiyerek düşmüştm ama sen sankim daha az yiyosunn)
İyi akşamlar kelebeklerrr
afiyetolsun cnmmm öğle yüklenip akşam dengelemişsinnn kahvaltı neden bu kadar az kuzummm:26: yumurta gitmiş ekmek gelmişş
Hoşgeldin cnmmmmmm evet eskiden ne güzel etli butlu hatunlar revaçtaymış eski tablolarda filan hep öylediredicem tabii kuzummm biz bir aile oldukkk bak şuleyi çağlayı dileği helini de merak ediyorumm ama unuttular bizi tek iyi olsunlarda bir gün elbet gelirler inşş
geçmiş olsun cnmmmm bence ihmal etme doktora görünnn
nazar değdi yine anlaşılannnn :26:
tatlımmm suyu çok içeceksinki suyla birlikte yağlar erisin dimiii üşenmek yokbiz wc ye kamp kuracağız nerdeyse
hemen gitmek yok öyle Edacımmm hedefe ulaşmadan çıkış yasak
Bitanemmm burada amacımız elbette zayıflamak fakat aynı zamanda irademizi de güçlendirmeliyiz şimdi sen burada yazılandan etkilenirsen sosyal ortamlarda iradeni nasıl koruyacaksınn kuzumm diyet yapıyoruz diye asosyal olacak değiliz mutlaka karşımıza cıslar çıkıyor markette gezmede
her yerde önemli olan bunlara karşı koyup sağlıklı yiyecekleri seçebilmemizzz
Bugun yolculuk vardı ya canım. Pratık bısıler hazırladım ıste bende. Yoksa uacaga yetısemıyorum. Cok erken kalkmam gerekıyor fln. yoksa ekmek yedım aclıktan oldum sonra oglen olana kadar.
Yok canım kasıtlı az yemıyorum. Bazı gunler mecbur kalıyorum hala duzene oturtamadım.pazartesi istanbula ucuyorum cuma ızmıre donuyorumda o yuzden menulerım bıraz bozuluyor bu gunlerde. Ama o kadarda az değil yaa üzüldüm şimdi kocaman ıspanak tavuk fln var ya.
Canım sen doktora gıt mutlaka ya doktor değilim ama hersey olabılır ıltıhap olabilir kum dokuyoda olabılırsın ( ıdrarla kum atılıyodu sanırım oyle bılıyorum ama yanlıs olabılır tabı)
geçmiş olsun cnmmmm bence ihmal etme doktora görünnn
Yok canım kasıtlı az yemıyorum. Bazı gunler mecbur kalıyorum hala duzene oturtamadım.pazartesi istanbula ucuyorum cuma ızmıre donuyorumda o yuzden menulerım bıraz bozuluyor bu gunlerde. Ama o kadarda az değil yaa üzüldüm şimdi kocaman ıspanak tavuk fln var ya.
Canım sen doktora gıt mutlaka ya doktor değilim ama hersey olabılır ıltıhap olabilir kum dokuyoda olabılırsın ( ıdrarla kum atılıyodu sanırım oyle bılıyorum ama yanlıs olabılır tabı)
Menümü iftiharla sunarım tekbir kaçamak yapmadım :)
Sahur
2 haş köy yumurtası ( komsum verdi bizim yediklerimiz gercekten yumurta değil)
Salatalık, domates
Az peynir, 4 zeytin
Akiamdan kalan fırında kızartmadan bir iki çatal aldım
Bir parça pide
İftar
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek k bulgur pilavı
1 tane baget
Salata
3 tane sarma
1 minik ısırık pişmaniye
1,5 lt su
Mutfak halımı yıkadım bugun spor yerine geçsin kan ter içinde kaldım :)
Bugun tatlılara çekirdeklere herseye hayır dedim çok mutluyum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım gitcem inşallah
ama ara öğünn falan hiç yok bacm
6buçuktan 12 buçuğa kadar nasıl aç durdun az tabi ekmekte bitek sabah var hani çok az kalori almışsın
sağol bacım perşembe gitcem bakalım randevu aldım :26: kesin bi sarun var bacım ben biliyorum cünkü önceden böle bişey yoktuubravooo gülşahımmmmsözünü tuttun gerçek köy yumurtasının tadına varınca hakikaten diğerleri garip geliyor afiyetolsun cnmmm
halıda yıkanmış maşallahın varellerine sağlık cnmm
mutlaka git cnmm ihmale gelmiyor inş bir sorun yoktur içimiz rahatlar
sağol bacım perşembe gitcem bakalım randevu aldım :26: kesin bi sarun var bacım ben biliyorum cünkü önceden böle bişey yoktuubakalım hayırlısı
hayırlısı olsun cnmmm allah korusun herhangi birşey çıksa bile hemen tedavisine başlarsın sıkma canını iyi sahurlar bitanemm iyi gecelerr
Ya ben bunu anlamıyorum neden birine birsey yazinca giderim oluyor eda ben kimseye kal demem diye demistim daha onceden
Ben sana gelmiyorsun dedim cunku gunluk 5 msj paylasimi sart zaten ben gulsaha kiziyorsam sana da derim nerdesin diye kimsede ayrim yok
Sadece biraz ilimli olmani istiyorum dedigim gibi burasi takim gerek uyararak gerek bazen ceza bazen saka karisik bi sekilde gidecek kilolar
Kotu etkilenmenede yapabilecegim birsey yok elimden geleni yaptigimi düşünüyorum aksi dusunen varsa fikir beyan edebilir
hemen gitmek yok öyle Edacımmm hedefe ulaşmadan çıkış yasak
Bitanemmm burada amacımız elbette zayıflamak fakat aynı zamanda irademizi de güçlendirmeliyiz şimdi sen burada yazılandan etkilenirsen sosyal ortamlarda iradeni nasıl koruyacaksınn kuzumm diyet yapıyoruz diye asosyal olacak değiliz mutlaka karşımıza cıslar çıkıyor markette gezmede
her yerde önemli olan bunlara karşı koyup sağlıklı yiyecekleri seçebilmemizzz
akşam az olmuş bence.Ayyy hazır sporumu yapmısken (cok bısı degıl ama ) menumu yazayım mutlu mutlu
su 2.5 lt
Menümü iftiharla sunarım tekbir kaçamak yapmadım :)
Sahur
2 haş köy yumurtası ( komsum verdi bizim yediklerimiz gercekten yumurta değil)
Salatalık, domates
Az peynir, 4 zeytin
Akiamdan kalan fırında kızartmadan bir iki çatal aldım
Bir parça pide
İftar
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek k bulgur pilavı
1 tane baget
Salata
3 tane sarma
1 minik ısırık pişmaniye
1,5 lt su
Mutfak halımı yıkadım bugun spor yerine geçsin kan ter içinde kaldım :)
Bugun tatlılara çekirdeklere herseye hayır dedim çok mutluyum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla kızlar şuan dünkü iftarla sahurumu hatırlıyorum başım uyuşuk dahada toparlayamıyorm uyumam lazım azıcık galba mayıştım iyice
iftar: 1 kase çorba + 1 ufak dolma + 2 ufak kare pide bol salata
bolca su 1 buçuk anca oldu galiba
sahurda: 1 kase çorba + 1 haş. yumurta + yarım domates + 3 kare pide 2 bardak çay
su: yarım litre.
yürüyüş te iftardan sonra yirmi dk yürüdük okadar
düzene sokucam bu akşamdan itibaren bidaha dolmada olmycakkk
misafirim vardı o istedi yaptım
dünki menümü paylaşıyorumm
iftar
1 kaşık pilav
1 tabak etli sulu patates
4-5 baklava dilimi pide
yarım bardak fanta kola:18:
ara sütlaç
sahura kadar uyumadım
sahur
yarım tabak sulu patates
3 baklava dilimi pide
bolca suu
Slm fıstıklarrr nasılsınız bakalımmmm benim resmen şarjım bitti sabhatan beri bir orası bir burası İzmir kazan ben kepçe fink atıyorummmsonunda bitirdim tüm işleri şükür
aferimmmm sözünü unutma eminecim
sözünü tutacağına eminim cnmmm
sevdim bu sözüüüü
sıranı bekle bebişimmmmmm
Aminnn cnm inşşşşayyy Eminemm iyiki bu takıma geçtinnn iyi dayanmışsın yine allahım şamata olsun diye gidiyorum bişeyler yazıyorum tık yok sanki düşman kuvvetleriz ben olsam çatlarım valla
valla haklısın cnmmm neyseki kurtuldummm
allah kabul etsin cnmmmm uzan dinlen biraz
Uzun uzun yazdım ama alıntım uçmuş. Şuan çok müsait değilim tekrar yazamayacağım.
bu nedenle eğer takımı negatif yönde etkilediysem özür dilerim, Lakin sen sordun diye söyledim. Amacım kimseyi kötü etkilemek değil. Fakat benim düşüncem bu şekilde. Ben kötü etkileniyorum.
Takıma zarar veriyorsam ayrılabilirim kimseyi kötü etkilemek istemem.
ayy cok guldum bıraz gec kalmısım ben ama Allahda sizleri güldürsün yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?