Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

inşallaahhh tatlımm valla bende umutluyum gerçi sonucu cuma görecez . Ramazanın 1. gününü işaretledim kilomu yazdım ramazanın son günü de tartılacam bakalım heycanla bekliyorumm

bu arada bende bu güne kadar sahursuz tutardım sahura kalktıgımdada sadece karpuz yerdim bu sene çorba yumurta felan yiyorum inan hiç açıkmadım. ilk gün sadece çorba yedim dün gecede yumurtayla çorba yedim ve yumurta çok daha tok tutuyo bi kez daha farkettim iftarda gayet insan gibi saldırmadan yemegimi yedim

Süt banada çok iyi geldi midem hiç kazınmıyor gün boyu
Menün de güzel cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki hem nefes oldın hemde pis kokusundan kurtuldun
Benim eşim geçen ablasına sarıldı sonra ne dese ıyy küllük gibi kokuyosun:))
İçmeyen insana gerçekten çok kötü kokuyor sabah hastaneye giderken otobüse bi biniyolar insanın midesi kalkıyo içimden sayıyorum valla:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cuma menüm;

1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık

ara: 3 erik

öğle:
domates soslu 4 köfte
salata
1 /2 kase yoğurt

ara: 3 erik

ara:1 activia+7 fındık

akşam:
salata

su:3 litre

c.tesi menüm

sabah 7 fındık

öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata

ara: 1 activia+7 fındık

akşam:
2 köfte
1 dilim k.ekmek

su: 2,5 litre

dışarıda olduğumdan böyle oldu maalesef.

dünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim b.peynir
domates salatalık
1,5 dilim k.ekmek
1 bardak sebze suyu(kabak,havuç,ananas,elma karışımı)

ara: 2 dilim ananas

öğle:
avuç için kadar ızgara tavk göğsü
salata

akşam:
8 yk taze fasulye
salata

ara:
1 bardak sebze suyu(kabak,havuç,ananas,elma karışımı)

2,5 litre su

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen dogru diyosun içmeyen insana çok pis kokuyo. benimde en nefret ettiğim şey kalabalık ortamda yürürken sigara içenler.. bütün duman bana geliyo ve bagırmamak için kendimi zor tututyorum.

Herkeslere günaydınnnnnnn. Mutlu saglıklı az kalorili bol eksili haftalar diliyorummm

menülerden anladığım kadarıyla oruc tutamayacaksın.süper menüler canım.

günaydın kızlaarr. allak bullak oldum uykusuzluk bi yandan şmdi bide tercih stresti sardııı :18: gelemedim hafta sonları gelemiyorum biliyosunuzz. menülerimi bi düşüniyim yazıcam şuan aklımda kalmadı hiç biri strestteym :44:

günaydın tatlımm aynen bende uykusuzluktan gözlerim yanıyooo. Allah hakkına hayırlısını versin inşallah senin için hayırlı olacak seni mutlu edecek bir sonuç olur

Kızlar selamlar nasılsınız
Türkiye'ye gittim dün kürkçü dükkanıma geri geldim 2 hafta çok hızlı geçti aileleri görmek güzeldi ama tatil gibi olmuor tabi.. Türkiye'yi çok öZlemişim gökyüzünün mavi olduğunu farkettim ilk.. Demek ki bizim gökyüzü mavi değilmiş dedim, resmen kahverengi burada...
Ramazan'ınız hayırlı olsun
Diyete gelince bir süre karatayı uygulamak için çabaladım ama kv m malesef karataya uygun yapmıyor hiçbirşeyi.. Durmadan ısrar ediyor yemeyince küsüyor vs, devam edemedim.. Tartılamadım da..o yüzden banucuğumdan rica ettim izine ayrılayım dedim.. Annemlerde de kardeşimin erkek arkadaşı tanışmaya geldi o heyecanı yaşadık vs.. Gezdik eğlendik, geldim tartıldım 56 kilo olmuşum malesef..
Karataya dönüş yaptım Ramazan'da karatay çok kolaylaştırıyor açlık hissi olmuor denemek isteyenlere tavsiye ederim..
Kan tahlillerimi yaptırdım tahmin ettiğim üzere D vitaminim çok düşük çıkı ben de sağlıklı yaşıyoruz grubunda tavsiye edildiği şekilde iğne yaptırdım, 4 ü bitti 2 si kaldı.. Bundan sonra bakalım nasıl gidecek kilolar..
54e düştükten sonra izinden döneceğim, artı olarak dönmek istemiyorum.. Hedefimi de güncelleyip 52 yapacağım..
Kaptancım bebiş nasıl?
Herkese selamlar

günaydın tatlımm aynen bende uykusuzluktan gözlerim yanıyooo. Allah hakkına hayırlısını versin inşallah senin için hayırlı olacak seni mutlu edecek bir sonuç olur
inşallah canım benm tercihler 7sinde başlıyo ama ben şmdiden hazırlıklara başladım

Selam blue ablacım nasılsnn dikkat et kilolarına hemen gideceğinden eminim zatenn

demek döndün.hoşgeldin canım.mekan güzel olunca zaman ayrı bir hızlı geciyor.ramazanın ilk iş günü esnemekten bi hal oldum.diyetisyene uğradım sabah kalkıp gelememiş sanırım:))(benim diyetisyende hamile onada virüs bulastırdım ben kimle muhattab olusam illa doguruyor )yerinde yoktu yarım saate gelir dedi hostesi bende beklemedim.
kızlar cidden bende var bişey asmdede benimle birlikte 3 hemşire birde erkek doktorun hanımı dogurdu dogurmayanlar genelde bekar veya ileri yaşta.

hadi hayırlısı..

ayyy bana da bir el atda hayırlısıyla evleneyim

menülerin güzel cnm

Herkeslere günaydınnnnnnn. Mutlu saglıklı az kalorili bol eksili haftalar diliyorummm

günaydınn

gözdecim stres yapma hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…