- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Masallah Masallah takımımıza ne guzel hedefler bunlarbende kendımınkını artırıyorum ya 1 kilo diyorum en az. 87.3 olcam.
Masallahboyle gıderse o kılolar gıdıcek gıbı gorunyor ıns. Ben daha tutmaya baslayamadım. Ins salı gunu baslıyorum. Yumurta susatıyor mu ben bugune lkadar hıc yumurta yemedım sahurda hep karpuz peynır ıle tutuyodum. Aclık onemlı degılde derdım su benım. Sımdı karatay yaptıgım ıcın 2 dılım kocaman karpuzu mıdeme ındırememede. Mecbur yumurtalı zeytınlı bısıler yapmam lazım.
yedik içtik menümüzü yazalım
2.gün
sahur:
midem cok ağrıyordu kalktıgımda 1 tk ballı şerbet içtim
yağsız peynirli omlet(eşimle 2mize 3 yumurtadan yaptım ben anca 1rini yemişimdir
salatalık domates
6-7 zeytin
2 dilim ekmek
yatarken 1 bardak süt(mideme iyi geliyor)
iftar
2 bardak su
1 kepce corba
10-15dk ara
1 tabak etli taze fasulye
1dilim ekmek
salata
1 küçük kase yogurt
şimdi kahvemi içiyorum
2 cevizimle 2 yada 3 kuru kayısılarımıda cayın yanında yerim
Tşk ederim Gülşahcımmmkolay kolay başlayacağımı düşünmüyorummm nefes aldığımı hissettim ressmenn
afiyetolsun menün güzel cnmm fırında kızartma süper oluyor hem de lezzetliii
Tabiki hem nefes oldın hemde pis kokusundan kurtuldun
Benim eşim geçen ablasına sarıldı sonra ne dese ıyy küllük gibi kokuyosun:))
İçmeyen insana gerçekten çok kötü kokuyor sabah hastaneye giderken otobüse bi biniyolar insanın midesi kalkıyo içimden sayıyorum valla:)
menülerden anladığım kadarıyla oruc tutamayacaksın.süper menüler canım.Cuma menüm;
1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
ara: 3 erik
öğle:
domates soslu 4 köfte
salata
1 /2 kase yoğurt
ara:1 activia+7 fındık
akşam:
salata
su:3 litre
c.tesi menüm
sabah 7 fındık
öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata
ara: 1 activia+7 fındık
akşam:
2 köfte
1 dilim k.ekmek
su: 2,5 litre
dışarıda olduğumdan böyle oldu maalesef.
dünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim b.peynir
domates salatalık
1,5 dilim k.ekmek
1 bardak sebze suyu(kabak,havuç,ananas,elma karışımı)
ara: 2 dilim ananas
öğle:
avuç için kadar ızgara tavk göğsü
salata
akşam:
8 yk taze fasulye
salata
ara:
2,5 litre su
günaydın kızlaarr. allak bullak oldum uykusuzluk bi yandan şmdi bide tercih stresti sardııı :18: gelemedim hafta sonları gelemiyorum biliyosunuzz. menülerimi bi düşüniyim yazıcam şuan aklımda kalmadı hiç biri strestteym :44:
inşallah canım benm tercihler 7sinde başlıyo ama ben şmdiden hazırlıklara başladımgünaydın tatlımm aynen bende uykusuzluktan gözlerim yanıyooo. Allah hakkına hayırlısını versin inşallah senin için hayırlı olacak seni mutlu edecek bir sonuç olur
Kızlar selamlar nasılsınız
Türkiye'ye gittim dün kürkçü dükkanıma geri geldim 2 hafta çok hızlı geçti aileleri görmek güzeldi ama tatil gibi olmuor tabi.. Türkiye'yi çok öZlemişim gökyüzünün mavi olduğunu farkettim ilk.. Demek ki bizim gökyüzü mavi değilmiş dedim, resmen kahverengi burada...
Ramazan'ınız hayırlı olsun
Diyete gelince bir süre karatayı uygulamak için çabaladım ama kv m malesef karataya uygun yapmıyor hiçbirşeyi.. Durmadan ısrar ediyor yemeyince küsüyor vs, devam edemedim.. Tartılamadım da..o yüzden banucuğumdan rica ettim izine ayrılayım dedim.. Annemlerde de kardeşimin erkek arkadaşı tanışmaya geldi o heyecanı yaşadık vs.. Gezdik eğlendik, geldim tartıldım 56 kilo olmuşum malesef..
Karataya dönüş yaptım Ramazan'da karatay çok kolaylaştırıyor açlık hissi olmuor denemek isteyenlere tavsiye ederim..
Kan tahlillerimi yaptırdım tahmin ettiğim üzere D vitaminim çok düşük çıkı ben de sağlıklı yaşıyoruz grubunda tavsiye edildiği şekilde iğne yaptırdım, 4 ü bitti 2 si kaldı.. Bundan sonra bakalım nasıl gidecek kilolar..
54e düştükten sonra izinden döneceğim, artı olarak dönmek istemiyorum.. Hedefimi de güncelleyip 52 yapacağım..
Kaptancım bebiş nasıl?
Herkese selamlar
demek döndün.hoşgeldin canım.mekan güzel olunca zaman ayrı bir hızlı geciyor.ramazanın ilk iş günü esnemekten bi hal oldum.diyetisyene uğradım sabah kalkıp gelememiş sanırım:))(benim diyetisyende hamile onada virüs bulastırdım ben kimle muhattab olusam illa doguruyorKızlar selamlar nasılsınız
Türkiye'ye gittim dün kürkçü dükkanıma geri geldim 2 hafta çok hızlı geçti aileleri görmek güzeldi ama tatil gibi olmuor tabi.. Türkiye'yi çok öZlemişim gökyüzünün mavi olduğunu farkettim ilk.. Demek ki bizim gökyüzü mavi değilmiş dedim, resmen kahverengi burada...
Ramazan'ınız hayırlı olsun
Diyete gelince bir süre karatayı uygulamak için çabaladım ama kv m malesef karataya uygun yapmıyor hiçbirşeyi.. Durmadan ısrar ediyor yemeyince küsüyor vs, devam edemedim.. Tartılamadım da..o yüzden banucuğumdan rica ettim izine ayrılayım dedim.. Annemlerde de kardeşimin erkek arkadaşı tanışmaya geldi o heyecanı yaşadık vs.. Gezdik eğlendik, geldim tartıldım 56 kilo olmuşum malesef..
Karataya dönüş yaptım Ramazan'da karatay çok kolaylaştırıyor açlık hissi olmuor denemek isteyenlere tavsiye ederim..
Kan tahlillerimi yaptırdım tahmin ettiğim üzere D vitaminim çok düşük çıkı ben de sağlıklı yaşıyoruz grubunda tavsiye edildiği şekilde iğne yaptırdım, 4 ü bitti 2 si kaldı.. Bundan sonra bakalım nasıl gidecek kilolar..
54e düştükten sonra izinden döneceğim, artı olarak dönmek istemiyorum.. Hedefimi de güncelleyip 52 yapacağım..
Kaptancım bebiş nasıl?
Herkese selamlar
hadi hayırlısı..günaydın kızlaarr. allak bullak oldum uykusuzluk bi yandan şmdi bide tercih stresti sardııı :18: gelemedim hafta sonları gelemiyorum biliyosunuzz. menülerimi bi düşüniyim yazıcam şuan aklımda kalmadı hiç biri strestteym :44:
demek döndün.hoşgeldin canım.mekan güzel olunca zaman ayrı bir hızlı geciyor.ramazanın ilk iş günü esnemekten bi hal oldum.diyetisyene uğradım sabah kalkıp gelememiş sanırım:))(benim diyetisyende hamile onada virüs bulastırdım ben kimle muhattab olusam illa doguruyor)yerinde yoktu yarım saate gelir dedi hostesi bende beklemedim.
kızlar cidden bende var bişey asmdede benimle birlikte 3 hemşire birde erkek doktorun hanımı dogurdu dogurmayanlar genelde bekar veya ileri yaşta.
ayyy bana da bir el atda hayırlısıyla evleneyim
Cuma menüm;
1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
öğle:
domates soslu 4 köfte
salata
1 /2 kase yoğurt
ara:1 activia+7 fındık
akşam:
salata
su:3 litre
c.tesi menüm
sabah 7 fındık
öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata
ara: 1 activia+7 fındık
akşam:
2 köfte
1 dilim k.ekmek
su: 2,5 litre
dışarıda olduğumdan böyle oldu maalesef.
dünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim b.peynir
domates salatalık
1,5 dilim k.ekmek
öğle:
avuç için kadar ızgara tavk göğsü
salata
akşam:
8 yk taze fasulye
salata
ara:
2,5 litre su
Herkeslere günaydınnnnnnn. Mutlu saglıklı az kalorili bol eksili haftalar diliyorummm
günaydınnn.
günaydın kızlaarr. allak bullak oldum uykusuzluk bi yandan şmdi bide tercih stresti sardııı :18: gelemedim hafta sonları gelemiyorum biliyosunuzz. menülerimi bi düşüniyim yazıcam şuan aklımda kalmadı hiç biri strestteym :44:
eminecim 2 hemşirem oldu ben göreve başlayalı ilki bekardı evlendi 2.cisi müzmin bekardı agustosta düğünü var.hemşireler gülüyor bekarları size bağlayacagız diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?