Kızlar selamlar nasılsınız
Türkiye'ye gittim dün kürkçü dükkanıma geri geldim 2 hafta çok hızlı geçti aileleri görmek güzeldi ama tatil gibi olmuor tabi.. Türkiye'yi çok öZlemişim gökyüzünün mavi olduğunu farkettim ilk.. Demek ki bizim gökyüzü mavi değilmiş dedim, resmen kahverengi burada...
Ramazan'ınız hayırlı olsun
Diyete gelince bir süre karatayı uygulamak için çabaladım ama kv m malesef karataya uygun yapmıyor hiçbirşeyi.. Durmadan ısrar ediyor yemeyince küsüyor vs, devam edemedim.. Tartılamadım da..o yüzden banucuğumdan rica ettim izine ayrılayım dedim.. Annemlerde de kardeşimin erkek arkadaşı tanışmaya geldi o heyecanı yaşadık vs.. Gezdik eğlendik, geldim tartıldım 56 kilo olmuşum malesef..
Karataya dönüş yaptım Ramazan'da karatay çok kolaylaştırıyor açlık hissi olmuor denemek isteyenlere tavsiye ederim..
Kan tahlillerimi yaptırdım tahmin ettiğim üzere D vitaminim çok düşük çıkı ben de sağlıklı yaşıyoruz grubunda tavsiye edildiği şekilde iğne yaptırdım, 4 ü bitti 2 si kaldı.. Bundan sonra bakalım nasıl gidecek kilolar..
54e düştükten sonra izinden döneceğim, artı olarak dönmek istemiyorum.. Hedefimi de güncelleyip 52 yapacağım..
Kaptancım bebiş nasıl?
Herkese selamlar
ayyy heycan sardı ben senin yamacından ayrılmayayım en iyisi
ayyy bana da bir el atda hayırlısıyla evleneyim
eminecim 2 hemşirem oldu ben göreve başlayalı ilki bekardı evlendi 2.cisi müzmin bekardı agustosta düğünü var.hemşireler gülüyor bekarları size bağlayacagız diye.
İylik tatlımm çok şükürrr sen nasılsın bakalımmgünaydın bayanlar nasılsınız bakam?
Blue gelmiş hoşgelmiş.. Blue, ben Ebru takımın yeni ve en tembel üyesiyim..bu ikinci haftam bir ileri iki geri getmekteyim Bu hafta daha iyi olacak inşallah..
hadi bakalım eminecim şimdiden hayırlı olsun diyelim
İylik tatlımm çok şükürrr sen nasılsın bakalımm
Ebruuu yok öyle iki ileri bir geri 3. takım olarak hepimizin tek bir yönü var oda hep ilerriiiiii(yanlız bu uçak böcük geriye gidiyo sen bakma ona heheh )
bakmayın siz o böcüge biz hep ileri gideceğizİylik tatlımm çok şükürrr sen nasılsın bakalımm
Ebruuu yok öyle iki ileri bir geri 3. takım olarak hepimizin tek bir yönü var oda hep ilerriiiiii(yanlız bu uçak böcük geriye gidiyo sen bakma ona heheh )
Ay sağol gülşahcımm ben ufaktan çeyiz bakayım en iyisi
yok gerigitmekgünaydın bayanlar nasılsınız bakam?
Blue gelmiş hoşgelmiş.. Blue, ben Ebru takımın yeni ve en tembel üyesiyim..bu ikinci haftam bir ileri iki geri getmekteyim Bu hafta daha iyi olacak inşallah..
yapış yamacına ya huyundan ya suyundan buşalıyor yasemininayyy heycan sardı ben senin yamacından ayrılmayayım en iyisi
eminecim 2 hemşirem oldu ben göreve başlayalı ilki bekardı evlendi 2.cisi müzmin bekardı agustosta düğünü var.hemşireler gülüyor bekarları size bağlayacagız diye.
sıra gülşahımızda bu hafta gülşahla seni eşliyorum hadi bakalm baya bi yanyana takılındemek döndün.hoşgeldin canım.mekan güzel olunca zaman ayrı bir hızlı geciyor.ramazanın ilk iş günü esnemekten bi hal oldum.diyetisyene uğradım sabah kalkıp gelememiş sanırım:))(benim diyetisyende hamile onada virüs bulastırdım ben kimle muhattab olusam illa doguruyor)yerinde yoktu yarım saate gelir dedi hostesi bende beklemedim.
kızlar cidden bende var bişey asmdede benimle birlikte 3 hemşire birde erkek doktorun hanımı dogurdu dogurmayanlar genelde bekar veya ileri yaşta.
hoşgeldin bluecum çok güzel geçmiş güzel heyecanlar yaşamışsınız malesef etraftakiler olunca kartayada sabote ediliyor ben de ablam gidince başlaycagım bu gidişle bu hafta sonu dönüyor . Şükür agrılarım azaldı öyle çok agrım yok kendime karatay hazırlayabileceğimKızlar selamlar nasılsınız
Türkiye'ye gittim dün kürkçü dükkanıma geri geldim 2 hafta çok hızlı geçti aileleri görmek güzeldi ama tatil gibi olmuor tabi.. Türkiye'yi çok öZlemişim gökyüzünün mavi olduğunu farkettim ilk.. Demek ki bizim gökyüzü mavi değilmiş dedim, resmen kahverengi burada...
Ramazan'ınız hayırlı olsun
Diyete gelince bir süre karatayı uygulamak için çabaladım ama kv m malesef karataya uygun yapmıyor hiçbirşeyi.. Durmadan ısrar ediyor yemeyince küsüyor vs, devam edemedim.. Tartılamadım da..o yüzden banucuğumdan rica ettim izine ayrılayım dedim.. Annemlerde de kardeşimin erkek arkadaşı tanışmaya geldi o heyecanı yaşadık vs.. Gezdik eğlendik, geldim tartıldım 56 kilo olmuşum malesef..
Karataya dönüş yaptım Ramazan'da karatay çok kolaylaştırıyor açlık hissi olmuor denemek isteyenlere tavsiye ederim..
Kan tahlillerimi yaptırdım tahmin ettiğim üzere D vitaminim çok düşük çıkı ben de sağlıklı yaşıyoruz grubunda tavsiye edildiği şekilde iğne yaptırdım, 4 ü bitti 2 si kaldı.. Bundan sonra bakalım nasıl gidecek kilolar..
54e düştükten sonra izinden döneceğim, artı olarak dönmek istemiyorum.. Hedefimi de güncelleyip 52 yapacağım..
Kaptancım bebiş nasıl?
Herkese selamlar
canım stres yapmak yok canım benim ve hafta sonu yada iş çıkışı git dersanelerden fikiir al onlar ögrencisi olmasan bile yardımcı olurlar puandan daha önemli birşey var ki doğru tercih canımgünaydın kızlaarr. allak bullak oldum uykusuzluk bi yandan şmdi bide tercih stresti sardııı :18: gelemedim hafta sonları gelemiyorum biliyosunuzz. menülerimi bi düşüniyim yazıcam şuan aklımda kalmadı hiç biri strestteym :44:
günaydın canımHerkeslere günaydınnnnnnn. Mutlu saglıklı az kalorili bol eksili haftalar diliyorummm
edamm menüler güzelde sen nerelerdesin kuzum :26:Cuma menüm;
1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
ara: 3 erik
öğle:
domates soslu 4 köfte
salata
1 /2 kase yoğurt
ara: 3 erik
ara:1 activia+7 fındık
akşam:
salata
su:3 litre
c.tesi menüm
sabah 7 fındık
öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata
ara: 1 activia+7 fındık
akşam:
2 köfte
1 dilim k.ekmek
su: 2,5 litre
dışarıda olduğumdan böyle oldu maalesef.
dünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim b.peynir
domates salatalık
1,5 dilim k.ekmek
1 bardak sebze suyu(kabak,havuç,ananas,elma karışımı)
ara: 2 dilim ananas
öğle:
avuç için kadar ızgara tavk göğsü
salata
akşam:
8 yk taze fasulye
salata
ara:
1 bardak sebze suyu(kabak,havuç,ananas,elma karışımı)
2,5 litre su
gayet güzel menü gülşahcım ramazan yaradı sanaMenümü yazayım unutmadan
Sahur
1 yumrta
2 yk menemen
Salatalık
Az peynir, 6 zeytin
Bir parça pide
Ezana yakın bi bardak süt
İftar
1 kase çorba
1 kaşık dünden kalan ciğer
3 yk kadar fırında sebze kızartma domates soslu( kızarma seven arkadaşlara tavsiye ederim çok hafif oluyor)
3 yk bulgur
Ufak bi parça pide ( akşam tamamen kesmek istiyorum )
Salata
Ara: yarım kase kiraz, yarım küçük şeftali
1,5 lt su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
salataaaa saalata yada yogurt olsun canım inann çok işe yarayacakSlm kızlar
Bugünkü iftar menüm
1kase çorba
Yarım dilim pide
3yk bulgur pilavı
5yk fırında yağsız patatesli tavuk
Bol salata
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ablam sen 64,1 mi oldun
wuuuuu helall sana 2 kilo iddialısın hadi bakalım inş cnmm
elbette kırılavak Ayçacımmm sen yeterki kararlı ol
süperrrrr hadi bakalım bu hafta 3, takım birinci olmalı benceee tam gaz hedeflere
bugur pilavı tercih et cnm mümkün oldukça
evet cnmmm gece buralardaydım da 80-89 un tablosu vardı onu yapayım derken kaçırdım siziannesini niye kaldırmıyoki yeğeninnn neyse gelecekteki halini görmüş oldun hayırlısı olsun cnmmm inş güzel bir araba denk gelir artık hamilesin bence çok iyi olur
cnm ben 64,1 e düştüm bu hafta 100 gr daha vermişimm sigarayı bıraktığım için alırım diye korkuyordum fakat almadım çok şürkür bitanemm
güzel yürüyüş yapmışsın canım bence erimiştir o dondurmaMenulerımıde yazaryım sonra calısmaya gecıcem 2 saat calısıp yatıcam yarın malum yolculuk var yıne
Cumartesi /detoks gunum fakat evde herseyım curuduğü için bulabıldiğim tek seyle kahvaltı yaptım.
Sabah = 3 gun kurusu
2 saat arayla saat 9 a kadar hazırlaıgım o karısımdan yedım (ayran detoksu karısımı)
Dayımlara ıftara gitmiştik terafı donusu Kapmıs dondurmaları gelmıs. Dedim ben yiyemem dayı kızdı hakkımı helal etmem dedi flm 1 kucuk vanilyalı kornet yedim. HEm detoks çöp oldu hem diyet. Anlamıyor insanlar kendime işkence yapıyomusum gb gelıyor sanırım onlara.
3 lt su 10 km yuruyus
Pazar
Sabah (10.00) = 1 dılım peynır 2 zeytın 1 dılım karpuz,3 gun kurusu
Aksam(16.30) = 7 kofte ızgara , bol salata
Spor yok maalesef, su 3 lt olcak ıns
o teyzelerin bize ancak gülüşleri benzeer bide enerjileri bak yaş kaç dans ediyorlarNekadarda benzetıım kendıme su teyzeleri
düşün canım çalışan için özellikle süperselamlar kızlar...
cuma iş yerinde kornfleks akşam domates beyaz peynir acılı salata 3 lt. su 3 maden suyu yeşil çay normal çay 1 saat yürüyüş
ctesi kahvaltı beyaz peynir domates çeyrek gözleme akşam 2 yemek kaşığı pırınc pılavı 2tavuk incik salata 2 lt su yarım saat yuruyuş
pazar domates peynir yumurta 2 dilim ekmek çay, aksam çilbir 2 dilim ekmek çay 1 saat yürüyüş az su içtim malesef
bugün inşallah sahura kalkıcam.. karatay yapmayı düşünüyorum bakalım..
çok güzel gidiyor canım afiyet olsunevet yedik içtik
sahur
5-6 tane hurma
1 kase tarhana çorba
2 haşlanmış yumurta
1 kase vişne komposto
iftar
5 zeytin
1 kase tarhana çorba
sirkeli az zeytinyağlı nar eksişi bol salata
NAMAZ
1 tabak taze fasülye
bugün biraz yürüdüm dışarda (yarım saat kadar)
şimdi yogurt mayalayacam dışarı çıkacam ordan teravihi gidecem gelince 50 squat ve yatışş
geçmiş olsun canım mideye soğuk süt gerçekten iyi geliyoryedik içtik menümüzü yazalım
2.gün
sahur:
midem cok ağrıyordu kalktıgımda 1 tk ballı şerbet içtim
yağsız peynirli omlet(eşimle 2mize 3 yumurtadan yaptım ben anca 1rini yemişimdir
salatalık domates
6-7 zeytin
2 dilim ekmek
yatarken 1 bardak süt(mideme iyi geliyor)
iftar
2 bardak su
1 kepce corba
10-15dk ara
1 tabak etli taze fasulye
1dilim ekmek
salata
1 küçük kase yogurt
şimdi kahvemi içiyorum
2 cevizimle 2 yada 3 kuru kayısılarımıda cayın yanında yerim
yenilecek canım olumlamaya devamEvett kaptanım sagolsun kıyamadı bızekeske bende daha cok yardımcı olabılsem ona
Bılıncaltını yenmek ıcın herseyı denıyorum ınsallah ınadını kırıcak ve yenılecek bana
günaydın canlar ancak geçmiş yapabildim
bakmayın siz o böcüge biz hep ileri gideceğiz
yok gerigitmekhedefimiz ileri
yapış yamacına ya huyundan ya suyundan buşalıyor yaseminin
çok güzel gidiyor canım afiyet olsun
sağol iyiyim canım bende.. iyi diyek iyi olak ağlayakta gözdenmi olaktamam tamam artık geri yok
heh şöyle hep ileri geri yok :) bua arada çok güldüm Allah da seni güldürsün emiii
edamm menüler güzelde sen nerelerdesin kuzum :26:
Buradayım kaptancım. Menülerde kaçamaklar benim moralimi bozuyor,irademi zedeliyor. İçimden hiç bir şey yazmak gelmiyor.
Hoşgeldin ayfer kaptan
malesef uyanamadım sahura
evden çıkarkende unuttum bişeyler almayı yanıma koştur koştur markete uğradım. 2 yeşil elma kaptım birde 500 gr. meyveli yoğurt
menüm
sabah form çayi, 2 maden suyu
öğlen
1 kase meyveli yoğurt (ahududu) 1 elma
acıkınca yine elma ve 1 kase yoğurt yiyeceğim
akşamda çorba salata yiyeceğim
Buradayım kaptancım. Menülerde kaçamaklar benim moralimi bozuyor,irademi zedeliyor. İçimden hiç bir şey yazmak gelmiyor.
En kortugum seydi sahura kalkamamak
Menu güzel gidiyor ama aksamda protein ve sebze al bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?