Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün sahura kalkamamıştım şimdi de regl oldum neyse ramazanın başında olması iyi en azından Kadir gecesinde olmayacam

eşim kpss girecek,şöyle biraz bakayım dedi gec saate kadar çalıştı.baktık 1 e geliyor sahuru erken yaptık saat nerdeyse 2 de yattım gece büyük kızım korkuyorum diye uyandırdı.sahurda su içerim diye bir daha uyandım sonra sabah namazı için bir daha derken uykum 40 parca oldu.5den sonra uyumusum bi uyandım saat 8:40:53::53::53:.işe gec kaldım.uff Allahtan hastalarda uyumus 2-3 kişi varmıs onada yan dr bakmıs saolsun.

eşim kpss girecek,şöyle biraz bakayım dedi gec saate kadar çalıştı.baktık 1 e geliyor sahuru erken yaptık saat nerdeyse 2 de yattım gece büyük kızım korkuyorum diye uyandırdı.sahurda su içerim diye bir daha uyandım sonra sabah namazı için bir daha derken uykum 40 parca oldu.5den sonra uyumusum bi uyandım saat 8:40:53::53::53:.işe gec kaldım.uff Allahtan hastalarda uyumus 2-3 kişi varmıs onada yan dr bakmıs saolsun.

ayy kıyamam dün ben öyleydim elli kere kalktım ama ben wc ye kalktım gece çok su içince sürekli kalktım. ne uyuduğumu anladım ne uyandığımı

Merhaba bayanlar
Sahur menüm
2yumurtadan omlet
1kk peynir
2 zeytin
1tk reçel
1dilim pide
1 salatalık
1bardak süt
1lt su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
su az olmus canım ya.dikkat et su cok önemli.

özellikle ramazan başladı başlayalı ben kaçamak göremiyorum herkesin menüsü gayet güzel:31:
bizi zaten sıkıldıkca agzımıza attıgımız şeyler mahvediyor onlarda yok.agızımız kapalı:9:

bugun elticime iftara davetliyiz kesin pirinç pilavı var ama ben şuanda size söz veriyorum yemiycem:27:
gülşahcım şimdiye kadar yediklerimize sayalım zaten pirinç pilavıda neymiş.

:18::18::18:
ayy kesin tatlıda var
biz eşimle karar verdik davet dışında eve almıycaz
ama çok zorlıycaklar ye diye ama ben yemiycem yemiycem :36::36:
güzel bir karar.iftardan sonra ben kuru kayısı ceviz yiyorum eşimde hurma ceviz,pazar şerbetli tatlı alacaktım vazgectim dedi.hurma beni kesiyor hem sende yemessin üzülürüm dedi.düşünceli kocacım.

valla kızlar şuan dünkü iftarla sahurumu hatırlıyorum başım uyuşuk dahada toparlayamıyorm uyumam lazım azıcık galba mayıştım iyice :1:

iftar: 1 kase çorba + 1 ufak dolma + 2 ufak kare pide bol salata

bolca su 1 buçuk anca oldu galiba

sahurda: 1 kase çorba + 1 haş. yumurta + yarım domates + 3 kare pide 2 bardak çay

su: yarım litre.
yürüyüş te iftardan sonra yirmi dk yürüdük okadar

düzene sokucam bu akşamdan itibaren bidaha dolmada olmycakkk :20:
misafirim vardı o istedi yaptım :ssz:
gözdecim salatan yogurdun olsa daha iyi olur.kalorili diye az yiyorsunuz.vucudunuza yazık.onu şöyle yükte ağır kaloride hafif şeylerle

dünki menümü paylaşıyorumm

iftar
1 kaşık pilav
1 tabak etli sulu patates
4-5 baklava dilimi pide
yarım bardak fanta kola:18:

ara sütlaç
sahura kadar uyumadım

sahur
yarım tabak sulu patates
3 baklava dilimi pide

bolca suu
kızlar bunları yiyince açlık krizine girmiyormusunuz.

eve gidecem namazı kılıp yatacam hemen iftara kadar çok uykum varrrr
eminecim bekarlıgın en güzel yanı eve gidince uyuyabilmek.

@kelebekolacam
Ablacm sana bişey sorabilirmiyim
Ben kendimi cok kotu hissediyorum su icmedigim zaman idrarimi yapamiyorum resmen kivraniyorum ve sürekli idrarim varmis gibi hissediyorum bu durum beni perisan hissettiriyor özel msj atacaktm ama beceremedm burdan yaziyorum :(((
Off ne yapacagimi bilmiyorum yaa ramazandan once dikkat ederdm ama simdi ck kotuyum yaa gecede o kadar su ictim ama saatler gecti gene boyle oldum bu bende evlenmeden once yoktu 5-6 aydir var 10 aylik evliyim bide bu 5-6 aydir adetlerim duzensiz 1ay geciktigi oluyo şuan cok kotuyum resmen kivraniyorum iftara kadar nasil susuz dayanabilecegim bilmiyorum :(((

cok geçmiş olsun canım..

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. ben iyiyim şükür..

niyetliyim bugün :)

dün sabah form çayı, 2 maden suyu
öğle 1 yeşil elma 1 kase meyveli yoğurt
akşam 3 ince dilim ekmek ve menemen uyumuşum yürüyüş kaldı malesef

sahurda 3 arı rafadan yumurta,10 yeşil zeytin, 2 domates ve avuç içi kadar lordan oluşan acılı salata.2 büyük bardak çay ekmek yemedim yaşasın :52: gönül rahatlığıylada uyudum..

Insanlara bişi anlatmak çok zor canım ya diyet yapıyorum diyince kendıme ıskence edıyorum sanıyolar. Bıde bızım tarf sevmez zayıf kızları kız kısmının soyle kalcasına 4 parmk koyup saglı sollu 4 er parmak genıs olcak basenlerı az etlı butlu olcak der :1::1: gelın kızlar gelınce bızım o tarafa kocaman gobek yapıyolar. Erkekerde oyle. ilerde benziyim o teyzelere o zaman saclarıma ak dussede o kadar enerjık olayım ınsallah. O zaman sahıurda yumurta marul durum ve sut yapıcam.
Canım benım arkadasım konyada okudu çok eğlendi çokta güzel unv yasamı oldu. Ben istanbuldaydım.ben hep derim benim hiç bu kadar güzel unv hayatım olmadı dıye. Önemli olan arkadasların canım benım. Arkadasların guzel yapar yasadıgın yerı kafa dengı 3-5 kız oldun mu tamam. Bosver neresı olmus cokta onemlı degıl. Benım hıc guzel arkadaslıklarım olmadı unvde. o yuzden Rabbım guzel anlasabılecegın ınsanlarla karsılastırsın gerısı onemlı degıl. Kuzenım yalovada mesela cok mutlu. Arkadasım amasyadaydı cok mutluydu. O yuzden cevren guzel oldu mu heryer guzel.tabıykı yapabılırsın farklı bı yerde. Sen cana yakın bırısın hemen kaynasıp mutlu olucaksın ıns.
:
ben sizin tarafa gelin gitmeliymişim,aman eşim duymasın:9::9::9:aslında benide kayınvalidem ilk gördüğünde ay senin ne ince bileklerin var ye kızım ye diyordu:9::9::9:
bende 3 yıl konyada okudum,ilk 2 yılı cok güzeldi son yıla ait kötü anılarım var ama severdim konyayı.ilk gittiğim zamandan bu yanadüşündümde 17 yıl olmuss ay ben yaslanmısımmmmm.

ne olabilirki ablacm bide sanki bu ağrı böbreklerimden geliyor gibi 3-4 bardak su içiyorum yatağa kendimi zor atıyorum belimi avuyorum ısınıyorum 1 saat sürüyo sonra kendime gelebiliyorum :14: cok sağol ablacım cevabın için gitcem en kısa zamanda hele bu ramazanda cok kötü oldum hergün :14:
önceden su içmeyince oluyordu bide söylemesi ayıp eşimle olan özel durumdan sonra oluyordu:17::26::14:
)
idrar yollarında ilerlemiş enfeksiyon olabilir.ama tahlil şart.

Menümü iftiharla sunarım tekbir kaçamak yapmadım :)

Sahur
2 haş köy yumurtası ( komsum verdi bizim yediklerimiz gercekten yumurta değil)
Salatalık, domates
Az peynir, 4 zeytin
Akiamdan kalan fırında kızartmadan bir iki çatal aldım
Bir parça pide

İftar
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek k bulgur pilavı
1 tane baget
Salata
3 tane sarma
1 minik ısırık pişmaniye

1,5 lt su
Mutfak halımı yıkadım bugun spor yerine geçsin kan ter içinde kaldım :)

Bugun tatlılara çekirdeklere herseye hayır dedim çok mutluyum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gördüm gördüm pişmaniye var şaka şaka göz hakkı diyelim.

sağol bacım perşembe gitcem bakalım randevu aldım :26: kesin bi sarun var bacım ben biliyorum cünkü önceden böle bişey yoktuu :5: bakalım hayırlısı
gec bile kalmıssın.inşallah basit bişeydir.

O zaman sıkıntı yok kaptancım.
Ben sadece c.tesi pazar günü girmiyorum siteye çünkü genellikle evde olmuyorum geç saatlere kadar.
Mesaj sayılarımı dolduruyorum. Menülerimi paylaşıyorum. Sıkıntı yok diye düşünüyorum.

Ablacım gideceğim demedim, Kötü etkiliyorsam ayrılabilirim dedim.
Sosyal ortamlarda irademi korumamı engellediği için sıkıntı oluyor. Sanırım ben kendimi tam ifade edemiyorum. :37:
Ben bir sorun görmüyorum. Menülerimi paylaşıyorum,mesajlarımı dolduruyorum. Kimseyi kötü etkilmek istemiyorum, bu yazışmalar insanları daha kötü etkiler bu nedenle uzatmak istemiyorum.
eğer takım kurallarına uymadığım tespit edilirse dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim...
edacım seni en cok ben anlıyorum bu konuda.çünkü bizim ortak noktamız var kilodan cok cektik yüksek rakamlardan başladık.gruplarda arkadaslar kilolarından şikayetci olup gelselerde cogu pre obez bile değil.oyüzden 1 hafta kayıp onları cok sarsmıyor.
bende yazılanlardan etkilendiğim için genelde yazmadım menülerimi bak şimdi nasıl yazıyorum.seni şu konuya dikkat etmek lazım kaçamak olur tabikide ama bazen buranın diyet grubu oldugunu unutup sürekli diyetle alakasız menüler oluyor.bak ben senden enerji aldım kaçamakları sıfırladım.birbirimizi örenek menülerimizle cok güzel etkiliyoruz.
hayattan kendimizi izole edemeyiz misafirlikler oluyor özel günler ozamanlar olabilir ufak tefek kaçamaklar ama hiç bir sebeb yokken biraz caba gösterelim vakit kaybetmeyelim.
haftasonu evde olsam net olsada bende kolay kolay giremiyorum.
bugün sahura kalkamamıştım şimdi de regl oldum neyse ramazanın başında olması iyi en azından Kadir gecesinde olmayacam
isabet olmus.

cok geçmiş olsun canım..

sahurda 3 arı rafadan yumurta,10 yeşil zeytin, 2 domates ve avuç içi kadar lordan oluşan acılı salata.2 büyük bardak çay ekmek yemedim yaşasın :52: gönül rahatlığıylada uyudum..
karatay usulu olmus ama ekmek yemedin yerine ceviz badem fındık gibi bişey yeseydin belki daha iyi olurdu.

günaydın canımlarım nasılsınız ben aptal gibi oldum yaa :26: dün arkadaşımla buluştum iş çıkışı saat 7yi geçiyodu eve geldim azıcık uzanyım dedm bir uyumuşum ezana 4 dk kala uyandım. sözde yarım saat kala uyanıp bişeyler hazırlıycaktm :18: bide gece 3e kadar uyuyamadım sabah uyanamadım aman dağıldım valla yşam enerjim çekildi sanki noluyosa bana böyle :5: ,

menüm
iftar: canım acaip krep çekti krep yaptım kendme 1 yumurta 1 bardktan az süt ve azıcık unlaa
2krep öyle yedim yanında 2kk kadar peynir yarım domates
1 kase yoğurt
1 lt su

ara: 1 kahve içtik arkadaşımla

sahurda: sahurum karışık oldu uyumadığım için 5 10 tane kadar kiraz 1 tane elma yedim. sonra zaman geçti somon ekmeğinin yarısından azıck fazlasına 2 yaprak kıvırdık biraz peynir yarım domates koydum öyle yedim
1ltde su içtim. bugün alışverişe gidicem akşam dahil artık düzenli olcak menülerim söz veriyorum.

bu arada bitanede hurma yedim :ssz:

Slm fıstıklarrr nasılsınız bakalımmmm benim resmen şarjım bitti sabhatan beri bir orası bir burası İzmir kazan ben kepçe fink atıyorummm :9:sonunda bitirdim tüm işleri şükür

bugünden sonra bünyemiz alışacak bitanemmm 3 gün bitti bile:21::21::21:

aferimmmm sözünü unutma eminecim:21:

iradenize kuvvet kızlar ne diyim iftar sofraları malummm:18:

sözünü tutacağına eminim cnmmm:38:

Çok güzel bir paylaşım cnmmmm tşkler işte bu yüzden karatay tam benlikkk kendi mutfağıma göre şekillendirebiliyorum:21::21: evet şirinemmm 64,1 im fazla kasmıyorum meyveden dolayı fazla gitmiyor sanırım ama benm çok memnunum gelen yok şükür senin normal kuzum yeğenimi besliyorsunnn :38:

Bitanemmm haklısın ama zaten bu kaçamaklardan vazgeçirmek değilmi amacımız salla parmağını bak bakalım bir daha kaçamak yapıyorlarmı

bence de ayrılma tatlımmm ooo iyi yapmışsın alıştın:46::46:

sevdim bu sözüüüü :46::46:

tünaydın cnmmmmm tembellik bitti artık arı maya gibi olacaksınnn:13:

kuzum m hayrına bana da bir el atsan :9::9:

sıranı bekle bebişimmmmmm:38:

Slm bluecummm hoşgeldin cnmmm:48::48: gezmede karatay yapmak zorluyor insanı cnmm 2 kilo fazla değil hemen düzene girip verirsin sen sıkma canını iğneleri yaptırman çok iyi olmuş farkı kendinde göreceksin cnmm

bitanem stres yapma sadece tercihlerini çok güzel yapman lazımmm:29:hakkında hayırlısı olsun Mercaninin de çok güzel geçmiş sınavı bu arada istediği bölüm tutuyormuş çoks evindimm:46::46:

Aminnn cnm inşşşş:16::16::16: ayyy Eminemm iyiki bu takıma geçtinnn iyi dayanmışsın yine allahım şamata olsun diye gidiyorum bişeyler yazıyorum tık yok sanki düşman kuvvetleriz ben olsam çatlarım valla:51::51:

:17::17::17: valla haklısın cnmmm neyseki kurtuldummm

her zamanki gibi çok istikrarlı menülerin cnmmm bravooo:46::46::46:

aynen öyle Gülşahımmm ne kadar titiz olursan ol dişlerini de fırçala ama o koku hakikaten geçmiiyor malesef :17::17::17: çok şükür kurtuldumm:21::21:

Ayça nerelerde gelmemiş hiç çok yoğun sanırımm:26:
evet ablacım alışçazz, mercani içinde çok sevindim inşallah hepimiz için hayırlısı olurr :16:
Bence menün gayet güzel canım. Dolmanın yanında birşey yememişsin zaten o yüzden zararı yok :-)

teşekkr ederm canım benmm :16:

Insanlara bişi anlatmak çok zor canım ya diyet yapıyorum diyince kendıme ıskence edıyorum sanıyolar. Bıde bızım tarf sevmez zayıf kızları kız kısmının soyle kalcasına 4 parmk koyup saglı sollu 4 er parmak genıs olcak basenlerı az etlı butlu olcak der :1::1: gelın kızlar gelınce bızım o tarafa kocaman gobek yapıyolar. Erkekerde oyle. ilerde benziyim o teyzelere o zaman saclarıma ak dussede o kadar enerjık olayım ınsallah. O zaman sahıurda yumurta marul durum ve sut yapıcam.

:60::60:ayy cok guldum bıraz gec kalmısım ben ama Allahda sizleri güldürsün yahu :16::16:

Canım benım arkadasım konyada okudu çok eğlendi çokta güzel unv yasamı oldu. Ben istanbuldaydım.ben hep derim benim hiç bu kadar güzel unv hayatım olmadı dıye. Önemli olan arkadasların canım benım. Arkadasların guzel yapar yasadıgın yerı kafa dengı 3-5 kız oldun mu tamam. Bosver neresı olmus cokta onemlı degıl. Benım hıc guzel arkadaslıklarım olmadı unvde. o yuzden Rabbım guzel anlasabılecegın ınsanlarla karsılastırsın gerısı onemlı degıl. Kuzenım yalovada mesela cok mutlu. Arkadasım amasyadaydı cok mutluydu. O yuzden cevren guzel oldu mu heryer guzel.tabıykı yapabılırsın farklı bı yerde. Sen cana yakın bırısın hemen kaynasıp mutlu olucaksın ıns.

Banucum ya tesekkur ederım merak ettıgın ıcın benı :38::38: ınsanın cevresının boyle olması cok guzel :16::16:
haklısın benm tanıdığımın kızıda erzurumda okudu kız istanbulda kalmak istemyo şuan orayı istiyo. sanırım ortam kurmak önemli :31: güzel düşüncen içinde ayrıca teşekkür ederm canım benmm :16: mevlam hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallahh

Ayyy hazır sporumu yapmısken (cok bısı degıl ama ) menumu yazayım mutlu mutlu :8::8:

Sabah(6.30) 1 dilim kepek ekmeği evde yapılmış 2 dilim tulum peyniri 1 salatalık

Öğle (12.30) 1 kase domates corbası 4 yk ıspanak 2 kepce tavuk yemeği (200 gr civarı)

Aksam ( 19.00) 150 gr yogurt 1 kivi

20 dk lesli 3 mil , 1.5 sarkıdada zumba hopladım zıpldım gibi bişi oldu

su 2.5 lt
menünü çok beğendim maşallahh :nazar::nazar:

Sahur
Salatalık, domates
Az peynir, 4 zeytin
Bir parça pide

İftar
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek k bulgur pilavı
1 tane baget
Salata
3 tane sarma
1 minik ısırık pişmaniye

1,5 lt su

iftiharla seni tebrik ediyorum vallahi süperisnn :1::1::nazar:
sağol canım gitcem inşallah :38:

ama ara öğünn falan hiç yok bacm

6buçuktan 12 buçuğa kadar nasıl aç durdun az tabi ekmekte bitek sabah var hani çok az kalori almışsın:38:

sağol bacım perşembe gitcem bakalım randevu aldım :26: kesin bi sarun var bacım ben biliyorum cünkü önceden böle bişey yoktuu :5: bakalım hayırlısı
kankaaa nasıl oldunn ? öyle kesin bi sorun var deyipte karartma içini bi dur bakalım. kötü düşünce kötü şeyler çağırır Allah korusunn :19:

akşam az olmuş bence.
ara göremedim:)

Tebrikler kaçamaksız atlatmışsın iftarı:46:

Pideler olmuyor :20: Dolma doğru seçim gibi gelmedi bana :38:

Diyete uygun bir menü değil.
Patates baş düşman
sütlaç
Kola fanta?
Toparlanman gerek.
senin bana kızışını seviyorumm :1: tamam dolma yok pidede yokk bol salata bol yoğurtt ve sebze var artkk :16:
ramazan 3 menüsü
sahur
3-4 kaşık menemen
2dilim ekmek
5 yeşil zeytin
salatalık
peynir

yatmadan süt yanında hatırlamıyorum sanırım meyvede yedim

iftar
2 kepce tarhana
10 dk ara
salata
yogurt
6-7 yaşık etli sebze
ekmek yok tarhanayı 2 kepçe içtiğim için
4de 1bardak şeker ilave edilmemiş ev yapımı vişne suyu sodayla tamamladım içtim

ara 2 ceviz 3 gün kurusu
çok güzel ablacım beğendimmm :16::16:
su az olmus canım ya.dikkat et su cok önemli.

bizi zaten sıkıldıkca agzımıza attıgımız şeyler mahvediyor onlarda yok.agızımız kapalı:9:

gülşahcım şimdiye kadar yediklerimize sayalım zaten pirinç pilavıda neymiş.

güzel bir karar.iftardan sonra ben kuru kayısı ceviz yiyorum eşimde hurma ceviz,pazar şerbetli tatlı alacaktım vazgectim dedi.hurma beni kesiyor hem sende yemessin üzülürüm dedi.düşünceli kocacım.

gözdecim salatan yogurdun olsa daha iyi olur.kalorili diye az yiyorsunuz.vucudunuza yazık.onu şöyle yükte ağır kaloride hafif şeylerle

kızlar bunları yiyince açlık krizine girmiyormusunuz.

eminecim bekarlıgın en güzel yanı eve gidince uyuyabilmek.

tamam doktorcum bgün alışverişle eksiklerimi tamamlıycam artık daha dikkatli olcamm :8:

günaydınnn:16:

ramazanın 4. günü nasıl çabuk geçiyor zaman :31:
aynen öyle yaa geldi gelicek diyoken biticek bilee :16:

ben sizin tarafa gelin gitmeliymişim,aman eşim duymasın:9::9::9:aslında benide kayınvalidem ilk gördüğünde ay senin ne ince bileklerin var ye kızım ye diyordu:9::9::9:
bende 3 yıl konyada okudum,ilk 2 yılı cok güzeldi son yıla ait kötü anılarım var ama severdim konyayı.ilk gittiğim zamandan bu yanadüşündümde 17 yıl olmuss ay ben yaslanmısımmmmm.

idrar yollarında ilerlemiş enfeksiyon olabilir.ama tahlil şart.

gördüm gördüm pişmaniye var şaka şaka göz hakkı diyelim.

gec bile kalmıssın.inşallah basit bişeydir.

edacım seni en cok ben anlıyorum bu konuda.çünkü bizim ortak noktamız var kilodan cok cektik yüksek rakamlardan başladık.gruplarda arkadaslar kilolarından şikayetci olup gelselerde cogu pre obez bile değil.oyüzden 1 hafta kayıp onları cok sarsmıyor.
bende yazılanlardan etkilendiğim için genelde yazmadım menülerimi bak şimdi nasıl yazıyorum.seni şu konuya dikkat etmek lazım kaçamak olur tabikide ama bazen buranın diyet grubu oldugunu unutup sürekli diyetle alakasız menüler oluyor.bak ben senden enerji aldım kaçamakları sıfırladım.birbirimizi örenek menülerimizle cok güzel etkiliyoruz.
hayattan kendimizi izole edemeyiz misafirlikler oluyor özel günler ozamanlar olabilir ufak tefek kaçamaklar ama hiç bir sebeb yokken biraz caba gösterelim vakit kaybetmeyelim.
haftasonu evde olsam net olsada bende kolay kolay giremiyorum.
isabet olmus.
:1::1::1: deme öyle yahuu insan hissettiği yaştadırr

Gözlerim nasıl yanıyo anlatamam. öğlen eve gideyim koyu bir nescafe içeyim kendime geleyim

hedef belirlemiştim Eylül 1 de 65 olacam diye. 62 gün kalmış benim vermem gereken 10 kg var nasıl verecem ki :44:

valla kızlar şuan dünkü iftarla sahurumu hatırlıyorum başım uyuşuk dahada toparlayamıyorm uyumam lazım azıcık galba mayıştım iyice :1:

iftar: 1 kase çorba + 1 ufak dolma + 2 ufak kare pide bol salata

bolca su 1 buçuk anca oldu galiba

sahurda: 1 kase çorba + 1 haş. yumurta + yarım domates + 3 kare pide 2 bardak çay

su: yarım litre.
yürüyüş te iftardan sonra yirmi dk yürüdük okadar

düzene sokucam bu akşamdan itibaren bidaha dolmada olmycakkk :20:
misafirim vardı o istedi yaptım :ssz:
gözde biran önce düzene giriyorsun :20:
oruç beni fena çarptı kızlar yaa hiç bişi işi düzgn yapamyormm

amin inşallahh doktorum

inşallah Gülşah ablacmm

evet kaptanım zaten bende muh. kurs hocamla konuştum o da yardımcı olucak dershanede tanıdğı bi öğretmen var o da yardmcı olcakmış inşallah hayırlısıyla olcakk bişeyler. konya bankacılık ve sigortacılık tutuyo gibi şuan. fikirleriniz neler kii ben eskişehir muğla istiyodum. konya güzel bi yer mi hiç gitmedm gitmeden streste girdim ya yapabilirmiyim farklı bi yerde dye :18:
canım insan her ile alışıyor benim kardeşim konyada okudu memnundu
aynen bende arkadaşıma davetliytim bende sizlere söz veriyorum zararlı şeyler yemeyecemmmmmm
aferin kuzum :70:
:18::18::18:
ayy kesin tatlıda var
biz eşimle karar verdik davet dışında eve almıycaz
ama çok zorlıycaklar ye diye ama ben yemiycem yemiycem :36::36:
zorlu bir davet seni bekliyormuş gülşahım
Merhaba bayanlar
Sahur menüm
2yumurtadan omlet
1kk peynir
2 zeytin
1tk reçel
1dilim pide
1 salatalık
1bardak süt
1lt su

merhaba canım bu reçelide çıkaralım aartık menüden :34:
dünki menümü paylaşıyorumm

iftar
1 kaşık pilav
1 tabak etli sulu patates
4-5 baklava dilimi pide
yarım bardak fanta kola:18:

ara sütlaç
sahura kadar uyumadım

sahur
yarım tabak sulu patates
3 baklava dilimi pide

bolca suu
bunun neresi diyet menüsü hiçbir değişim gözlemiyorum
yada sen diyettemisin bilmiyorum canım bu gidişle takıma giremeyeceksin sanırım :19:
Çünkü benimde canım çekiyor. Biri yanımda yediğinde hayır demekte daha çok zorlanıyorum.
Hiç aklıma gelmeyecek yiyecekler her gün menüleri okuyunca aklıma düşüyor.
Kimsenin aynı şekilde beslenmesini elbette bekleyemem. Lakin bir noktadan sonra beni kötü etkiliyor.
Kimsede sorun olduğunu söylemiyorum. Sorun benim ters mantığımda olabilir ve ben bunu bugün burada negatiflik olsun diye söylemedim.
Kötü etkilediysem kusura bakmayın lütfen.
evet haklısın burda gördükçe canımız çekiyo ama ortak amacımız o kaçamakları yok etmek o ortamı sağlamak canım :16:

@kelebekolacam
Ablacm sana bişey sorabilirmiyim
Ben kendimi cok kotu hissediyorum su icmedigim zaman idrarimi yapamiyorum resmen kivraniyorum ve sürekli idrarim varmis gibi hissediyorum bu durum beni perisan hissettiriyor özel msj atacaktm ama beceremedm burdan yaziyorum :(((
Off ne yapacagimi bilmiyorum yaa ramazandan once dikkat ederdm ama simdi ck kotuyum yaa gecede o kadar su ictim ama saatler gecti gene boyle oldum bu bende evlenmeden once yoktu 5-6 aydir var 10 aylik evliyim bide bu 5-6 aydir adetlerim duzensiz 1ay geciktigi oluyo şuan cok kotuyum resmen kivraniyorum iftara kadar nasil susuz dayanabilecegim bilmiyorum :(((
geçmiş olsun ihmal etme sakın kesinlikle dr gimelisin ayrıca üroloji ve kadın doguma önce kadın doguma git zaten seni üroloj,yle ortak çalışarak yönlendirecektir
Selam Kızlar ben geldım sonundaa :38::16:
nerdesin kız sen :4:

:60::60:ayy cok guldum bıraz gec kalmısım ben ama Allahda sizleri güldürsün yahu :16::16:

Banucum ya tesekkur ederım merak ettıgın ıcın benı :38::38: ınsanın cevresının boyle olması cok guzel :16::16:
allah emi 4 parmak haa :60::60::60:
eşim pcde ders çalışacak:((sonra görüşürüz.ne güzelde çayımı alıp oturmustum.
ayy yine kaçtı keyfin
Ayyy hazır sporumu yapmısken (cok bısı degıl ama ) menumu yazayım mutlu mutlu :8::8:

Sabah(6.30) 1 dilim kepek ekmeği evde yapılmış 2 dilim tulum peyniri 1 salatalık

Öğle (12.30) 1 kase domates corbası 4 yk ıspanak 2 kepce tavuk yemeği (200 gr civarı)

Aksam ( 19.00) 150 gr yogurt 1 kivi

20 dk lesli 3 mil , 1.5 sarkıdada zumba hopladım zıpldım gibi bişi oldu

su 2.5 lt
ekmek mi karatayda ekmek miiiii:18:
Bugun yolculuk vardı ya canım. Pratık bısıler hazırladım ıste bende. Yoksa uacaga yetısemıyorum. Cok erken kalkmam gerekıyor fln. yoksa ekmek yedım aclıktan oldum sonra oglen olana kadar.
hımm tmm anlaşıldı

Sahur
Salatalık, domates
Az peynir, 4 zeytin
Bir parça pide

İftar
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek k bulgur pilavı
1 tane baget
Salata
3 tane sarma
1 minik ısırık pişmaniye

1,5 lt su

aferin gülşah valla ramazan sana ve iradene yaradı :70:
hedef belirlemiştim Eylül 1 de 65 olacam diye. 62 gün kalmış benim vermem gereken 10 kg var nasıl verecem ki :44:
tıkır tıkır vereceksin canım iradenle süper olacak :16:
Gözlerim nasıl yanıyo anlatamam. öğlen eve gideyim koyu bir nescafe içeyim kendime geleyim
nescafe degilde bir türk kahvesi içerim bende sütlü :1:
cok geçmiş olsun canım..

gayet güzel canım yaseminde demiş kuruyemiş alırsın bugun
ayy kıyamam dün ben öyleydim elli kere kalktım ama ben wc ye kalktım gece çok su içince sürekli kalktım. ne uyuduğumu anladım ne uyandığımı
eşimde uyumadı hiç beni de uyutmadı :41:
ayyy bölük purçuk olmuş hep uykkun canım ya :38:
geçmiş olsun canım
ramazan 3 menüsü
sahur
3-4 kaşık menemen
2dilim ekmek
5 yeşil zeytin
salatalık
peynir

yatmadan süt yanında hatırlamıyorum sanırım meyvede yedim

iftar
2 kepce tarhana
10 dk ara
salata
yogurt
6-7 yaşık etli sebze
ekmek yok tarhanayı 2 kepçe içtiğim için
4de 1bardak şeker ilave edilmemiş ev yapımı vişne suyu sodayla tamamladım içtim

ara 2 ceviz 3 gün kurusu
afiyet olsun canım vala ramazan yaradı size :70:
dünkü menüm

sahur
2 ceviz
50 gr beyaz peynir
1 kupa süt
1 kase vişne komposto (şekersiz sadece vişne ve su Banu ablamın dediği gibi :34: )
1 domates 2 salatalık
1 yumurta
10 zeytin
1 lt su

iftar (arkadşıma davetliydim )
1 kase mantar çorba
patlıcan yemegi az ( kızartmalı yapmış bende az yedim )
1 kase cacık
2 lt su
1 dilim ramazan pidesi

teravihe gidildi. dönüşte çok terlemiştim duş aldım Squatlarımı yapamadan yattım bugün telefi ederim. sahurada kalkamadım bugün biter inşallah şimdiden susadım
ayyy kalkmadan zor olur canım kendini fazla yorma inşallah rabbim sabrını verir
aynen ablacım gerçi buraya geçiş yaptım diye akrep kaptan kızdı (yani belkide bana öyle geldi buraya geldim diye ordaki arkadaşlara kalbim sizinle dedim akrep kaptanda malesef bizi bırakanla kalbim kalmaz dedi neyse canı sagolsun ) ben burda çok mutluyum valla gerçekten motivasyonum yükseldi. dün iftardaydım arkadaşımda patlıcasn yemegi yapmış az yedim(oruçlu olmama ragmen ) 2 çeşit tatlı yapmış çok ısrar etti çatalım minnacık ucuyla tadına baktım düşün eski ben olsam kesim hepsinden yemiştim ama sizlere söz verdim ve bu sözün sizler için önemli olduğunu sözümü tuttum mu diye baskacağınızı düşündükçe (yani öenemsendikçe) hiç yiyesim gelmedi :))))
İyi ki bu takıma gelmişimmmmmmmm :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Tatlımmm sen tam tersi bize güç oluyorsun ama böyle deme bende dahil tüm arkadaşlar kendini kötü hissetmesin kız bize yapmayalım ama ayrılmak felan yok. sen bizim idolümüzsün :16:

Allah hepimizi güldürsün tatlımmm:54:
aslında şöyle düşünmek lazım mesela eda gitse başka takıma ben edayı sürekli taciz ederim :1:
Günaydın herkese :3:
Dünkü menüm;
1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
3 tuzsuz zeytin

ara: 2 dilim ananas

öğle:
kırmızı biberli tavuk sote
salata

ara: 2 dilim ananas

ara: 1 küçük sütlü kahve

akşam
salata

su: 2,00 litre (dün iş yerinde çok yoğundum beyanname zamanı içmeye fırsatım olmadı)
spor: yarım saat yürüyüş
menün çok kötü eda :1:
Ablacım gideceğim demedim, Kötü etkiliyorsam ayrılabilirim dedim.
Sosyal ortamlarda irademi korumamı engellediği için sıkıntı oluyor. Sanırım ben kendimi tam ifade edemiyorum. :37:
Ben bir sorun görmüyorum. Menülerimi paylaşıyorum,mesajlarımı dolduruyorum. Kimseyi kötü etkilmek istemiyorum, bu yazışmalar insanları daha kötü etkiler bu nedenle uzatmak istemiyorum.
eğer takım kurallarına uymadığım tespit edilirse dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim...
dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim..niyetim seni diskalifiye etmek yada başka takıma geçmeni istemek olsaydı zaten takım takım gezmezdim önceden bunu duymamış oluyum :20:

akşam az olmuş bence.
ara göremedim:)

Tebrikler kaçamaksız atlatmışsın iftarı:46:

Pideler olmuyor :20: Dolma doğru seçim gibi gelmedi bana :38:

Diyete uygun bir menü değil.
Patates baş düşman
sütlaç
Kola fanta?
Toparlanman gerek.

Canım ben karatay yapıyorum. Ara ögünlü yiyemiyorum ben cok yogun oldugum ıcın bazen yedığıme bile sukrettiğim anlar oluyor. Hayatım boyle maalesef bende bu hayatı duzeltmeye calısıyorum. Oglen yedığım ıcın sankı karataya uygun degılmıs gb gelıyor ama genelde en gec 8 de kahvlatımı bıtıtrdıgım ıcın aralar uzun oluyor o yuzden sabah ogle aksam yapıyorum.

2 ayda 10 kılo nefısne yenılmezsın verırsın canım benım. Benımde ıddam 10 agıstosta 80 olmalıyım.anaaa 40 gun kalmıs yaaaa:53::53::53: 8.3 kılo verılecek daha.:14::14:

yada sen diyettemisin bilmiyorum canım bu gidişle takıma giremeyeceksin sanırım :19:

evet haklısın burda gördükçe canımız çekiyo ama ortak amacımız o kaçamakları yok etmek o ortamı sağlamak canım :16:

geçmiş olsun ihmal etme sakın kesinlikle dr gimelisin ayrıca üroloji ve kadın doguma önce kadın doguma git zaten seni üroloj,yle ortak çalışarak yönlendirecektir

ayy yine kaçtı keyfin

hımm tmm anlaşıldı

geçmiş olsun canım

aslında şöyle düşünmek lazım mesela eda gitse başka takıma ben edayı sürekli taciz ederim :1:

dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim..niyetim seni diskalifiye etmek yada başka takıma geçmeni istemek olsaydı zaten takım takım gezmezdim önceden bunu duymamış oluyum :20:

kapatnıcem benım calısıyorum ya yogun yogun ondan cok gıremıyorum ama en azından gunde 1 kacta olsa ugramaya calısıyorum ama:17::17: oruc tutmanın faydaları tum takım yemege gıttı bende dogru kadınlar kulubune :1::1:

ayy yine kaçtı keyfin

hımm tmm anlaşıldı

geçmiş olsun canım

tamam kaptanım bu akşam iftardan itibaren düzendeyim :42:

kaptanım ben telefondan giriyordum ama malesef dün internetim bitti :( şu anda eşimin internetini kullanıyorum. çok sık yazamayabilirim ama yine de fırsat buldukça gireceğim. (eşimden) lütfen beni takımdan atmaayın..
sahur menüm
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim pide
1 salatalık
1.5 lt su ve spor olarak zumba dansı yaptım :1:

Back
X