- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
aferin kuzum
evet haklısın burda gördükçe canımız çekiyo ama ortak amacımız o kaçamakları yok etmek o ortamı sağlamak canım
tıkır tıkır vereceksin canım iradenle süper olacak
nescafe degilde bir türk kahvesi içerim bende sütlü
eşimde uyumadı hiç beni de uyutmadı
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım vala ramazan yaradı size
ayyy kalkmadan zor olur canım kendini fazla yorma inşallah rabbim sabrını verir
aslında şöyle düşünmek lazım mesela eda gitse başka takıma ben edayı sürekli taciz ederim![]()
Dün söz verdim sözümde durdum kaçamak yapmadım ve yemek yaglı diye az yedim. teravihe gittim yanımda bi teryza vardı çok kiloluydu (belkide gençtir kilolu diye büyük duruyor olabilir) garibim namaz kılarken nasıl zorlanıyordu nefes nefese kaldı kan ter içindeydi dedim Emine bak kilo ibadeti bile zorlaştırıyo insana zevk verdirmiyo.Allah o kadıncağacada bizlerede tüm kilolulara da hayırlı zayıflamalar versin...neyse bi koku geliyo burnuma ter kokusu kimden bilemem eve geldim dedim Emine hemen duşa. zorla girdim duşa çıktım yattım eee vucut rahatlayınca sagur hak getire. uykumda diyorum çok hoş bir melodi var bu ne meğer ezanmış okunmuş bitmiş

öyle işte neyse şimdi de eve gittim yemeğimi yedim sade nescafe içtim gözlerim açıldı ya. Türk kahvesi benim uykumu açmıyo kaptancım yoksa türk kahvesini çok severim

2 ayda 10 kılo nefısne yenılmezsın verırsın canım benım. Benımde ıddam 10 agıstosta 80 olmalıyım.anaaa 40 gun kalmıs yaaaa8.3 kılo verılecek daha.
![]()
62 gün 10 kg aslında olmayacak şey degil helede bu takımda :103:10 Agustosta ne var kuzum özel bir gün mü