- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim kpss girecek,şöyle biraz bakayım dedi gec saate kadar çalıştı.baktık 1 e geliyor sahuru erken yaptık saat nerdeyse 2 de yattım gece büyük kızım korkuyorum diye uyandırdı.sahurda su içerim diye bir daha uyandım sonra sabah namazı için bir daha derken uykum 40 parca oldu.5den sonra uyumusum bi uyandım saat 853:
.işe gec kaldım.uff Allahtan hastalarda uyumus 2-3 kişi varmıs onada yan dr bakmıs saolsun.
su az olmus canım ya.dikkat et su cok önemli.Merhaba bayanlar
Sahur menüm
2yumurtadan omlet
1kk peynir
2 zeytin
1tk reçel
1dilim pide
1 salatalık
1bardak süt
1lt su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizi zaten sıkıldıkca agzımıza attıgımız şeyler mahvediyor onlarda yok.agızımız kapalıözellikle ramazan başladı başlayalı ben kaçamak göremiyorum herkesin menüsü gayet güzel![]()
gülşahcım şimdiye kadar yediklerimize sayalım zaten pirinç pilavıda neymiş.bugun elticime iftara davetliyiz kesin pirinç pilavı var ama ben şuanda size söz veriyorum yemiycem![]()
güzel bir karar.iftardan sonra ben kuru kayısı ceviz yiyorum eşimde hurma ceviz,pazar şerbetli tatlı alacaktım vazgectim dedi.hurma beni kesiyor hem sende yemessin üzülürüm dedi.düşünceli kocacım.:18::18::18:
ayy kesin tatlıda var
biz eşimle karar verdik davet dışında eve almıycaz
ama çok zorlıycaklar ye diye ama ben yemiycem yemiycem![]()
gözdecim salatan yogurdun olsa daha iyi olur.kalorili diye az yiyorsunuz.vucudunuza yazık.onu şöyle yükte ağır kaloride hafif şeylerlevalla kızlar şuan dünkü iftarla sahurumu hatırlıyorum başım uyuşuk dahada toparlayamıyorm uyumam lazım azıcık galba mayıştım iyice
iftar: 1 kase çorba + 1 ufak dolma + 2 ufak kare pide bol salata
bolca su 1 buçuk anca oldu galiba
sahurda: 1 kase çorba + 1 haş. yumurta + yarım domates + 3 kare pide 2 bardak çay
su: yarım litre.
yürüyüş te iftardan sonra yirmi dk yürüdük okadar
düzene sokucam bu akşamdan itibaren bidaha dolmada olmycakkk![]()
misafirim vardı o istedi yaptım![]()
kızlar bunları yiyince açlık krizine girmiyormusunuz.dünki menümü paylaşıyorumm
iftar
1 kaşık pilav
1 tabak etli sulu patates
4-5 baklava dilimi pide
yarım bardak fanta kola:18:
ara sütlaç
sahura kadar uyumadım
sahur
yarım tabak sulu patates
3 baklava dilimi pide
bolca suu
eminecim bekarlıgın en güzel yanı eve gidince uyuyabilmek.eve gidecem namazı kılıp yatacam hemen iftara kadar çok uykum varrrr
@kelebekolacam
Ablacm sana bişey sorabilirmiyim
Ben kendimi cok kotu hissediyorum su icmedigim zaman idrarimi yapamiyorum resmen kivraniyorum ve sürekli idrarim varmis gibi hissediyorum bu durum beni perisan hissettiriyor özel msj atacaktm ama beceremedm burdan yaziyorum((
Off ne yapacagimi bilmiyorum yaa ramazandan once dikkat ederdm ama simdi ck kotuyum yaa gecede o kadar su ictim ama saatler gecti gene boyle oldum bu bende evlenmeden once yoktu 5-6 aydir var 10 aylik evliyim bide bu 5-6 aydir adetlerim duzensiz 1ay geciktigi oluyo şuan cok kotuyum resmen kivraniyorum iftara kadar nasil susuz dayanabilecegim bilmiyorum((
ben sizin tarafa gelin gitmeliymişim,aman eşim duymasınInsanlara bişi anlatmak çok zor canım ya diyet yapıyorum diyince kendıme ıskence edıyorum sanıyolar. Bıde bızım tarf sevmez zayıf kızları kız kısmının soyle kalcasına 4 parmk koyup saglı sollu 4 er parmak genıs olcak basenlerı az etlı butlu olcak dergelın kızlar gelınce bızım o tarafa kocaman gobek yapıyolar. Erkekerde oyle. ilerde benziyim o teyzelere o zaman saclarıma ak dussede o kadar enerjık olayım ınsallah. O zaman sahıurda yumurta marul durum ve sut yapıcam.
Canım benım arkadasım konyada okudu çok eğlendi çokta güzel unv yasamı oldu. Ben istanbuldaydım.ben hep derim benim hiç bu kadar güzel unv hayatım olmadı dıye. Önemli olan arkadasların canım benım. Arkadasların guzel yapar yasadıgın yerı kafa dengı 3-5 kız oldun mu tamam. Bosver neresı olmus cokta onemlı degıl. Benım hıc guzel arkadaslıklarım olmadı unvde. o yuzden Rabbım guzel anlasabılecegın ınsanlarla karsılastırsın gerısı onemlı degıl. Kuzenım yalovada mesela cok mutlu. Arkadasım amasyadaydı cok mutluydu. O yuzden cevren guzel oldu mu heryer guzel.tabıykı yapabılırsın farklı bı yerde. Sen cana yakın bırısın hemen kaynasıp mutlu olucaksın ıns.
:
idrar yollarında ilerlemiş enfeksiyon olabilir.ama tahlil şart.ne olabilirki ablacm bide sanki bu ağrı böbreklerimden geliyor gibi 3-4 bardak su içiyorum yatağa kendimi zor atıyorum belimi avuyorum ısınıyorum 1 saat sürüyo sonra kendime gelebiliyorumcok sağol ablacım cevabın için gitcem en kısa zamanda hele bu ramazanda cok kötü oldum hergün
önceden su içmeyince oluyordu bide söylemesi ayıp eşimle olan özel durumdan sonra oluyordu:26:
)
gördüm gördüm pişmaniye var şaka şaka göz hakkı diyelim.Menümü iftiharla sunarım tekbir kaçamak yapmadım :)
Sahur
2 haş köy yumurtası ( komsum verdi bizim yediklerimiz gercekten yumurta değil)
Salatalık, domates
Az peynir, 4 zeytin
Akiamdan kalan fırında kızartmadan bir iki çatal aldım
Bir parça pide
İftar
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek k bulgur pilavı
1 tane baget
Salata
3 tane sarma
1 minik ısırık pişmaniye
1,5 lt su
Mutfak halımı yıkadım bugun spor yerine geçsin kan ter içinde kaldım :)
Bugun tatlılara çekirdeklere herseye hayır dedim çok mutluyum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gec bile kalmıssın.inşallah basit bişeydir.sağol bacım perşembe gitcem bakalım randevu aldım :26: kesin bi sarun var bacım ben biliyorum cünkü önceden böle bişey yoktuubakalım hayırlısı
O zaman sıkıntı yok kaptancım.
Ben sadece c.tesi pazar günü girmiyorum siteye çünkü genellikle evde olmuyorum geç saatlere kadar.
Mesaj sayılarımı dolduruyorum. Menülerimi paylaşıyorum. Sıkıntı yok diye düşünüyorum.
edacım seni en cok ben anlıyorum bu konuda.çünkü bizim ortak noktamız var kilodan cok cektik yüksek rakamlardan başladık.gruplarda arkadaslar kilolarından şikayetci olup gelselerde cogu pre obez bile değil.oyüzden 1 hafta kayıp onları cok sarsmıyor.Ablacım gideceğim demedim, Kötü etkiliyorsam ayrılabilirim dedim.
Sosyal ortamlarda irademi korumamı engellediği için sıkıntı oluyor. Sanırım ben kendimi tam ifade edemiyorum.
Ben bir sorun görmüyorum. Menülerimi paylaşıyorum,mesajlarımı dolduruyorum. Kimseyi kötü etkilmek istemiyorum, bu yazışmalar insanları daha kötü etkiler bu nedenle uzatmak istemiyorum.
eğer takım kurallarına uymadığım tespit edilirse dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim...
isabet olmus.bugün sahura kalkamamıştım şimdi de regl oldum neyse ramazanın başında olması iyi en azından Kadir gecesinde olmayacam
karatay usulu olmus ama ekmek yemedin yerine ceviz badem fındık gibi bişey yeseydin belki daha iyi olurdu.cok geçmiş olsun canım..
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. ben iyiyim şükür..
niyetliyim bugün :)
dün sabah form çayı, 2 maden suyu
öğle 1 yeşil elma 1 kase meyveli yoğurt
akşam 3 ince dilim ekmek ve menemen uyumuşum yürüyüş kaldı malesef
sahurda 3 arı rafadan yumurta,10 yeşil zeytin, 2 domates ve avuç içi kadar lordan oluşan acılı salata.2 büyük bardak çay ekmek yemedim yaşasıngönül rahatlığıylada uyudum..
evet ablacım alışçazz, mercani içinde çok sevindim inşallah hepimiz için hayırlısı olurrSlm fıstıklarrr nasılsınız bakalımmmm benim resmen şarjım bitti sabhatan beri bir orası bir burası İzmir kazan ben kepçe fink atıyorummmsonunda bitirdim tüm işleri şükür
bugünden sonra bünyemiz alışacak bitanemmm 3 gün bitti bile
aferimmmm sözünü unutma eminecim
iradenize kuvvet kızlar ne diyim iftar sofraları malummm:18:
sözünü tutacağına eminim cnmmm
Çok güzel bir paylaşım cnmmmm tşkler işte bu yüzden karatay tam benlikkk kendi mutfağıma göre şekillendirebiliyorumevet şirinemmm 64,1 im fazla kasmıyorum meyveden dolayı fazla gitmiyor sanırım ama benm çok memnunum gelen yok şükür senin normal kuzum yeğenimi besliyorsunnn
Bitanemmm haklısın ama zaten bu kaçamaklardan vazgeçirmek değilmi amacımız salla parmağını bak bakalım bir daha kaçamak yapıyorlarmı
bence de ayrılma tatlımmm ooo iyi yapmışsın alıştın
sevdim bu sözüüüü
tünaydın cnmmmmm tembellik bitti artık arı maya gibi olacaksınnn:13:
kuzum m hayrına bana da bir el atsan
sıranı bekle bebişimmmmmm
Slm bluecummm hoşgeldin cnmmmgezmede karatay yapmak zorluyor insanı cnmm 2 kilo fazla değil hemen düzene girip verirsin sen sıkma canını iğneleri yaptırman çok iyi olmuş farkı kendinde göreceksin cnmm
bitanem stres yapma sadece tercihlerini çok güzel yapman lazımmmhakkında hayırlısı olsun Mercaninin de çok güzel geçmiş sınavı bu arada istediği bölüm tutuyormuş çoks evindimm
Aminnn cnm inşşşşayyy Eminemm iyiki bu takıma geçtinnn iyi dayanmışsın yine allahım şamata olsun diye gidiyorum bişeyler yazıyorum tık yok sanki düşman kuvvetleriz ben olsam çatlarım valla
valla haklısın cnmmm neyseki kurtuldummm
her zamanki gibi çok istikrarlı menülerin cnmmm bravooo
aynen öyle Gülşahımmm ne kadar titiz olursan ol dişlerini de fırçala ama o koku hakikaten geçmiiyor malesefçok şükür kurtuldumm
Ayça nerelerde gelmemiş hiç çok yoğun sanırımm:26:
teşekkr ederm canım benmmBence menün gayet güzel canım. Dolmanın yanında birşey yememişsin zaten o yüzden zararı yok
haklısın benm tanıdığımın kızıda erzurumda okudu kız istanbulda kalmak istemyo şuan orayı istiyo. sanırım ortam kurmak önemliInsanlara bişi anlatmak çok zor canım ya diyet yapıyorum diyince kendıme ıskence edıyorum sanıyolar. Bıde bızım tarf sevmez zayıf kızları kız kısmının soyle kalcasına 4 parmk koyup saglı sollu 4 er parmak genıs olcak basenlerı az etlı butlu olcak dergelın kızlar gelınce bızım o tarafa kocaman gobek yapıyolar. Erkekerde oyle. ilerde benziyim o teyzelere o zaman saclarıma ak dussede o kadar enerjık olayım ınsallah. O zaman sahıurda yumurta marul durum ve sut yapıcam.
ayy cok guldum bıraz gec kalmısım ben ama Allahda sizleri güldürsün yahu
Canım benım arkadasım konyada okudu çok eğlendi çokta güzel unv yasamı oldu. Ben istanbuldaydım.ben hep derim benim hiç bu kadar güzel unv hayatım olmadı dıye. Önemli olan arkadasların canım benım. Arkadasların guzel yapar yasadıgın yerı kafa dengı 3-5 kız oldun mu tamam. Bosver neresı olmus cokta onemlı degıl. Benım hıc guzel arkadaslıklarım olmadı unvde. o yuzden Rabbım guzel anlasabılecegın ınsanlarla karsılastırsın gerısı onemlı degıl. Kuzenım yalovada mesela cok mutlu. Arkadasım amasyadaydı cok mutluydu. O yuzden cevren guzel oldu mu heryer guzel.tabıykı yapabılırsın farklı bı yerde. Sen cana yakın bırısın hemen kaynasıp mutlu olucaksın ıns.
Banucum ya tesekkur ederım merak ettıgın ıcın benıınsanın cevresının boyle olması cok guzel
![]()
menünü çok beğendim maşallahhAyyy hazır sporumu yapmısken (cok bısı degıl ama ) menumu yazayım mutlu mutlu
Sabah(6.30) 1 dilim kepek ekmeği evde yapılmış 2 dilim tulum peyniri 1 salatalık
Öğle (12.30) 1 kase domates corbası 4 yk ıspanak 2 kepce tavuk yemeği (200 gr civarı)
Aksam ( 19.00) 150 gr yogurt 1 kivi
20 dk lesli 3 mil , 1.5 sarkıdada zumba hopladım zıpldım gibi bişi oldu
su 2.5 lt
iftiharla seni tebrik ediyorum vallahi süperisnnMenümü iftiharla sunarım tekbir kaçamak yapmadım :)
Sahur
Salatalık, domates
Az peynir, 4 zeytin
Bir parça pide
İftar
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek k bulgur pilavı
1 tane baget
Salata
3 tane sarma
1 minik ısırık pişmaniye
1,5 lt su
sağol canım gitcem inşallah
ama ara öğünn falan hiç yok bacm
6buçuktan 12 buçuğa kadar nasıl aç durdun az tabi ekmekte bitek sabah var hani çok az kalori almışsın![]()
kankaaa nasıl oldunn ? öyle kesin bi sorun var deyipte karartma içini bi dur bakalım. kötü düşünce kötü şeyler çağırır Allah korusunnsağol bacım perşembe gitcem bakalım randevu aldım :26: kesin bi sarun var bacım ben biliyorum cünkü önceden böle bişey yoktuubakalım hayırlısı
senin bana kızışını seviyorummakşam az olmuş bence.
ara göremedim:)
Tebrikler kaçamaksız atlatmışsın iftarı![]()
Pideler olmuyorDolma doğru seçim gibi gelmedi bana
Diyete uygun bir menü değil.
Patates baş düşman
sütlaç
Kola fanta?
Toparlanman gerek.
çok güzel ablacım beğendimmmramazan 3 menüsü
sahur
3-4 kaşık menemen
2dilim ekmek
5 yeşil zeytin
salatalık
peynir
yatmadan süt yanında hatırlamıyorum sanırım meyvede yedim
iftar
2 kepce tarhana
10 dk ara
salata
yogurt
6-7 yaşık etli sebze
ekmek yok tarhanayı 2 kepçe içtiğim için
4de 1bardak şeker ilave edilmemiş ev yapımı vişne suyu sodayla tamamladım içtim
ara 2 ceviz 3 gün kurusu
su az olmus canım ya.dikkat et su cok önemli.
bizi zaten sıkıldıkca agzımıza attıgımız şeyler mahvediyor onlarda yok.agızımız kapalı
gülşahcım şimdiye kadar yediklerimize sayalım zaten pirinç pilavıda neymiş.
güzel bir karar.iftardan sonra ben kuru kayısı ceviz yiyorum eşimde hurma ceviz,pazar şerbetli tatlı alacaktım vazgectim dedi.hurma beni kesiyor hem sende yemessin üzülürüm dedi.düşünceli kocacım.
gözdecim salatan yogurdun olsa daha iyi olur.kalorili diye az yiyorsunuz.vucudunuza yazık.onu şöyle yükte ağır kaloride hafif şeylerle
kızlar bunları yiyince açlık krizine girmiyormusunuz.
eminecim bekarlıgın en güzel yanı eve gidince uyuyabilmek.
günaydın canım.günaydınnn
ramazanın 4. günü nasıl çabuk geçiyor zaman![]()
aynen öyle yaa geldi gelicek diyoken biticek bileegünaydınnn
ramazanın 4. günü nasıl çabuk geçiyor zaman![]()
ben sizin tarafa gelin gitmeliymişim,aman eşim duymasınaslında benide kayınvalidem ilk gördüğünde ay senin ne ince bileklerin var ye kızım ye diyordu
bende 3 yıl konyada okudum,ilk 2 yılı cok güzeldi son yıla ait kötü anılarım var ama severdim konyayı.ilk gittiğim zamandan bu yanadüşündümde 17 yıl olmuss ay ben yaslanmısımmmmm.
idrar yollarında ilerlemiş enfeksiyon olabilir.ama tahlil şart.
gördüm gördüm pişmaniye var şaka şaka göz hakkı diyelim.
gec bile kalmıssın.inşallah basit bişeydir.
edacım seni en cok ben anlıyorum bu konuda.çünkü bizim ortak noktamız var kilodan cok cektik yüksek rakamlardan başladık.gruplarda arkadaslar kilolarından şikayetci olup gelselerde cogu pre obez bile değil.oyüzden 1 hafta kayıp onları cok sarsmıyor.
bende yazılanlardan etkilendiğim için genelde yazmadım menülerimi bak şimdi nasıl yazıyorum.seni şu konuya dikkat etmek lazım kaçamak olur tabikide ama bazen buranın diyet grubu oldugunu unutup sürekli diyetle alakasız menüler oluyor.bak ben senden enerji aldım kaçamakları sıfırladım.birbirimizi örenek menülerimizle cok güzel etkiliyoruz.
hayattan kendimizi izole edemeyiz misafirlikler oluyor özel günler ozamanlar olabilir ufak tefek kaçamaklar ama hiç bir sebeb yokken biraz caba gösterelim vakit kaybetmeyelim.
haftasonu evde olsam net olsada bende kolay kolay giremiyorum.
isabet olmus.
karatay usulu olmus ama ekmek yemedin yerine ceviz badem fındık gibi bişey yeseydin belki daha iyi olurdu.
gözde biran önce düzene giriyorsunvalla kızlar şuan dünkü iftarla sahurumu hatırlıyorum başım uyuşuk dahada toparlayamıyorm uyumam lazım azıcık galba mayıştım iyice
iftar: 1 kase çorba + 1 ufak dolma + 2 ufak kare pide bol salata
bolca su 1 buçuk anca oldu galiba
sahurda: 1 kase çorba + 1 haş. yumurta + yarım domates + 3 kare pide 2 bardak çay
su: yarım litre.
yürüyüş te iftardan sonra yirmi dk yürüdük okadar
düzene sokucam bu akşamdan itibaren bidaha dolmada olmycakkk![]()
misafirim vardı o istedi yaptım![]()
canım insan her ile alışıyor benim kardeşim konyada okudu memnunduoruç beni fena çarptı kızlar yaa hiç bişi işi düzgn yapamyormm
amin inşallahh doktorum
inşallah Gülşah ablacmm
evet kaptanım zaten bende muh. kurs hocamla konuştum o da yardımcı olucak dershanede tanıdğı bi öğretmen var o da yardmcı olcakmış inşallah hayırlısıyla olcakk bişeyler. konya bankacılık ve sigortacılık tutuyo gibi şuan. fikirleriniz neler kii ben eskişehir muğla istiyodum. konya güzel bi yer mi hiç gitmedm gitmeden streste girdim ya yapabilirmiyim farklı bi yerde dye :18:
aferin kuzumaynen bende arkadaşıma davetliytim bende sizlere söz veriyorum zararlı şeyler yemeyecemmmmmm
zorlu bir davet seni bekliyormuş gülşahım:18::18::18:
ayy kesin tatlıda var
biz eşimle karar verdik davet dışında eve almıycaz
ama çok zorlıycaklar ye diye ama ben yemiycem yemiycem![]()
merhaba canım bu reçelide çıkaralım aartık menüdenMerhaba bayanlar
Sahur menüm
2yumurtadan omlet
1kk peynir
2 zeytin
1tk reçel
1dilim pide
1 salatalık
1bardak süt
1lt su
bunun neresi diyet menüsü hiçbir değişim gözlemiyorumdünki menümü paylaşıyorumm
iftar
1 kaşık pilav
1 tabak etli sulu patates
4-5 baklava dilimi pide
yarım bardak fanta kola:18:
ara sütlaç
sahura kadar uyumadım
sahur
yarım tabak sulu patates
3 baklava dilimi pide
bolca suu
evet haklısın burda gördükçe canımız çekiyo ama ortak amacımız o kaçamakları yok etmek o ortamı sağlamak canımÇünkü benimde canım çekiyor. Biri yanımda yediğinde hayır demekte daha çok zorlanıyorum.
Hiç aklıma gelmeyecek yiyecekler her gün menüleri okuyunca aklıma düşüyor.
Kimsenin aynı şekilde beslenmesini elbette bekleyemem. Lakin bir noktadan sonra beni kötü etkiliyor.
Kimsede sorun olduğunu söylemiyorum. Sorun benim ters mantığımda olabilir ve ben bunu bugün burada negatiflik olsun diye söylemedim.
Kötü etkilediysem kusura bakmayın lütfen.
geçmiş olsun ihmal etme sakın kesinlikle dr gimelisin ayrıca üroloji ve kadın doguma önce kadın doguma git zaten seni üroloj,yle ortak çalışarak yönlendirecektir@kelebekolacam
Ablacm sana bişey sorabilirmiyim
Ben kendimi cok kotu hissediyorum su icmedigim zaman idrarimi yapamiyorum resmen kivraniyorum ve sürekli idrarim varmis gibi hissediyorum bu durum beni perisan hissettiriyor özel msj atacaktm ama beceremedm burdan yaziyorum((
Off ne yapacagimi bilmiyorum yaa ramazandan once dikkat ederdm ama simdi ck kotuyum yaa gecede o kadar su ictim ama saatler gecti gene boyle oldum bu bende evlenmeden once yoktu 5-6 aydir var 10 aylik evliyim bide bu 5-6 aydir adetlerim duzensiz 1ay geciktigi oluyo şuan cok kotuyum resmen kivraniyorum iftara kadar nasil susuz dayanabilecegim bilmiyorum((
nerdesin kız senSelam Kızlar ben geldım sonundaa![]()
allah emi 4 parmak haaInsanlara bişi anlatmak çok zor canım ya diyet yapıyorum diyince kendıme ıskence edıyorum sanıyolar. Bıde bızım tarf sevmez zayıf kızları kız kısmının soyle kalcasına 4 parmk koyup saglı sollu 4 er parmak genıs olcak basenlerı az etlı butlu olcak dergelın kızlar gelınce bızım o tarafa kocaman gobek yapıyolar. Erkekerde oyle. ilerde benziyim o teyzelere o zaman saclarıma ak dussede o kadar enerjık olayım ınsallah. O zaman sahıurda yumurta marul durum ve sut yapıcam.
ayy cok guldum bıraz gec kalmısım ben ama Allahda sizleri güldürsün yahu
Banucum ya tesekkur ederım merak ettıgın ıcın benıınsanın cevresının boyle olması cok guzel
![]()
ayy yine kaçtı keyfineşim pcde ders çalışacak(sonra görüşürüz.ne güzelde çayımı alıp oturmustum.
ekmek mi karatayda ekmek miiiii:18:Ayyy hazır sporumu yapmısken (cok bısı degıl ama ) menumu yazayım mutlu mutlu
Sabah(6.30) 1 dilim kepek ekmeği evde yapılmış 2 dilim tulum peyniri 1 salatalık
Öğle (12.30) 1 kase domates corbası 4 yk ıspanak 2 kepce tavuk yemeği (200 gr civarı)
Aksam ( 19.00) 150 gr yogurt 1 kivi
20 dk lesli 3 mil , 1.5 sarkıdada zumba hopladım zıpldım gibi bişi oldu
su 2.5 lt
hımm tmm anlaşıldıBugun yolculuk vardı ya canım. Pratık bısıler hazırladım ıste bende. Yoksa uacaga yetısemıyorum. Cok erken kalkmam gerekıyor fln. yoksa ekmek yedım aclıktan oldum sonra oglen olana kadar.
aferin gülşah valla ramazan sana ve iradene yaradıMenümü iftiharla sunarım tekbir kaçamak yapmadım :)
Sahur
Salatalık, domates
Az peynir, 4 zeytin
Bir parça pide
İftar
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek k bulgur pilavı
1 tane baget
Salata
3 tane sarma
1 minik ısırık pişmaniye
1,5 lt su
tıkır tıkır vereceksin canım iradenle süper olacakhedef belirlemiştim Eylül 1 de 65 olacam diye. 62 gün kalmış benim vermem gereken 10 kg var nasıl verecem ki :44:
nescafe degilde bir türk kahvesi içerim bende sütlüGözlerim nasıl yanıyo anlatamam. öğlen eve gideyim koyu bir nescafe içeyim kendime geleyim
gayet güzel canım yaseminde demiş kuruyemiş alırsın buguncok geçmiş olsun canım..
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. ben iyiyim şükür..
niyetliyim bugün :)
dün sabah form çayı, 2 maden suyu
öğle 1 yeşil elma 1 kase meyveli yoğurt
akşam 3 ince dilim ekmek ve menemen uyumuşum yürüyüş kaldı malesef
sahurda 3 arı rafadan yumurta,10 yeşil zeytin, 2 domates ve avuç içi kadar lordan oluşan acılı salata.2 büyük bardak çay ekmek yemedim yaşasıngönül rahatlığıylada uyudum..
eşimde uyumadı hiç beni de uyutmadıayy kıyamam dün ben öyleydim elli kere kalktım ama ben wc ye kalktım gece çok su içince sürekli kalktım. ne uyuduğumu anladım ne uyandığımı
ayyy bölük purçuk olmuş hep uykkun canım yaeşim kpss girecek,şöyle biraz bakayım dedi gec saate kadar çalıştı.baktık 1 e geliyor sahuru erken yaptık saat nerdeyse 2 de yattım gece büyük kızım korkuyorum diye uyandırdı.sahurda su içerim diye bir daha uyandım sonra sabah namazı için bir daha derken uykum 40 parca oldu.5den sonra uyumusum bi uyandım saat 853:
.işe gec kaldım.uff Allahtan hastalarda uyumus 2-3 kişi varmıs onada yan dr bakmıs saolsun.
geçmiş olsun canımbugün sahura kalkamamıştım şimdi de regl oldum neyse ramazanın başında olması iyi en azından Kadir gecesinde olmayacam
afiyet olsun canım vala ramazan yaradı sizeramazan 3 menüsü
sahur
3-4 kaşık menemen
2dilim ekmek
5 yeşil zeytin
salatalık
peynir
yatmadan süt yanında hatırlamıyorum sanırım meyvede yedim
iftar
2 kepce tarhana
10 dk ara
salata
yogurt
6-7 yaşık etli sebze
ekmek yok tarhanayı 2 kepçe içtiğim için
4de 1bardak şeker ilave edilmemiş ev yapımı vişne suyu sodayla tamamladım içtim
ara 2 ceviz 3 gün kurusu
ayyy kalkmadan zor olur canım kendini fazla yorma inşallah rabbim sabrını verirdünkü menüm
sahur
2 ceviz
50 gr beyaz peynir
1 kupa süt
1 kase vişne komposto (şekersiz sadece vişne ve su Banu ablamın dediği gibi)
1 domates 2 salatalık
1 yumurta
10 zeytin
1 lt su
iftar (arkadşıma davetliydim )
1 kase mantar çorba
patlıcan yemegi az ( kızartmalı yapmış bende az yedim )
1 kase cacık
2 lt su
1 dilim ramazan pidesi
teravihe gidildi. dönüşte çok terlemiştim duş aldım Squatlarımı yapamadan yattım bugün telefi ederim. sahurada kalkamadım bugün biter inşallah şimdiden susadım
aslında şöyle düşünmek lazım mesela eda gitse başka takıma ben edayı sürekli taciz ederimaynen ablacım gerçi buraya geçiş yaptım diye akrep kaptan kızdı (yani belkide bana öyle geldi buraya geldim diye ordaki arkadaşlara kalbim sizinle dedim akrep kaptanda malesef bizi bırakanla kalbim kalmaz dedi neyse canı sagolsun ) ben burda çok mutluyum valla gerçekten motivasyonum yükseldi. dün iftardaydım arkadaşımda patlıcasn yemegi yapmış az yedim(oruçlu olmama ragmen ) 2 çeşit tatlı yapmış çok ısrar etti çatalım minnacık ucuyla tadına baktım düşün eski ben olsam kesim hepsinden yemiştim ama sizlere söz verdim ve bu sözün sizler için önemli olduğunu sözümü tuttum mu diye baskacağınızı düşündükçe (yani öenemsendikçe) hiç yiyesim gelmedi :))))
İyi ki bu takıma gelmişimmmmmmmm
Tatlımmm sen tam tersi bize güç oluyorsun ama böyle deme bende dahil tüm arkadaşlar kendini kötü hissetmesin kız bize yapmayalım ama ayrılmak felan yok. sen bizim idolümüzsün
Allah hepimizi güldürsün tatlımmm![]()
menün çok kötü edaGünaydın herkese
Dünkü menüm;
1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
3 tuzsuz zeytin
ara: 2 dilim ananas
öğle:
kırmızı biberli tavuk sote
salata
ara: 2 dilim ananas
ara: 1 küçük sütlü kahve
akşam
salata
su: 2,00 litre (dün iş yerinde çok yoğundum beyanname zamanı içmeye fırsatım olmadı)
spor: yarım saat yürüyüş
dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim..niyetim seni diskalifiye etmek yada başka takıma geçmeni istemek olsaydı zaten takım takım gezmezdim önceden bunu duymamış oluyumAblacım gideceğim demedim, Kötü etkiliyorsam ayrılabilirim dedim.
Sosyal ortamlarda irademi korumamı engellediği için sıkıntı oluyor. Sanırım ben kendimi tam ifade edemiyorum.
Ben bir sorun görmüyorum. Menülerimi paylaşıyorum,mesajlarımı dolduruyorum. Kimseyi kötü etkilmek istemiyorum, bu yazışmalar insanları daha kötü etkiler bu nedenle uzatmak istemiyorum.
eğer takım kurallarına uymadığım tespit edilirse dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim...
akşam az olmuş bence.
ara göremedim:)
Tebrikler kaçamaksız atlatmışsın iftarı![]()
Pideler olmuyorDolma doğru seçim gibi gelmedi bana
Diyete uygun bir menü değil.
Patates baş düşman
sütlaç
Kola fanta?
Toparlanman gerek.
hedef belirlemiştim Eylül 1 de 65 olacam diye. 62 gün kalmış benim vermem gereken 10 kg var nasıl verecem ki :44:
gözde biran önce düzene giriyorsun![]()
canım insan her ile alışıyor benim kardeşim konyada okudu memnundu
aferin kuzum
zorlu bir davet seni bekliyormuş gülşahım
merhaba canım bu reçelide çıkaralım aartık menüden
bunun neresi diyet menüsü hiçbir değişim gözlemiyorum
yada sen diyettemisin bilmiyorum canım bu gidişle takıma giremeyeceksin sanırım
evet haklısın burda gördükçe canımız çekiyo ama ortak amacımız o kaçamakları yok etmek o ortamı sağlamak canım
geçmiş olsun ihmal etme sakın kesinlikle dr gimelisin ayrıca üroloji ve kadın doguma önce kadın doguma git zaten seni üroloj,yle ortak çalışarak yönlendirecektir
nerdesin kız sen
allah emi 4 parmak haa
ayy yine kaçtı keyfin
ekmek mi karatayda ekmek miiiii:18:
hımm tmm anlaşıldı
aferin gülşah valla ramazan sana ve iradene yaradı
tıkır tıkır vereceksin canım iradenle süper olacak
nescafe degilde bir türk kahvesi içerim bende sütlü
gayet güzel canım yaseminde demiş kuruyemiş alırsın bugun
eşimde uyumadı hiç beni de uyutmadı
ayyy bölük purçuk olmuş hep uykkun canım ya
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım vala ramazan yaradı size
ayyy kalkmadan zor olur canım kendini fazla yorma inşallah rabbim sabrını verir
aslında şöyle düşünmek lazım mesela eda gitse başka takıma ben edayı sürekli taciz ederim
menün çok kötü eda
dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim..niyetim seni diskalifiye etmek yada başka takıma geçmeni istemek olsaydı zaten takım takım gezmezdim önceden bunu duymamış oluyum![]()
gözde biran önce düzene giriyorsun![]()
canım insan her ile alışıyor benim kardeşim konyada okudu memnundu
aferin kuzum
zorlu bir davet seni bekliyormuş gülşahım
merhaba canım bu reçelide çıkaralım aartık menüden
bunun neresi diyet menüsü hiçbir değişim gözlemiyorum
yada sen diyettemisin bilmiyorum canım bu gidişle takıma giremeyeceksin sanırım
evet haklısın burda gördükçe canımız çekiyo ama ortak amacımız o kaçamakları yok etmek o ortamı sağlamak canım
geçmiş olsun ihmal etme sakın kesinlikle dr gimelisin ayrıca üroloji ve kadın doguma önce kadın doguma git zaten seni üroloj,yle ortak çalışarak yönlendirecektir
nerdesin kız sen
allah emi 4 parmak haa
ayy yine kaçtı keyfin
ekmek mi karatayda ekmek miiiii:18:
hımm tmm anlaşıldı
aferin gülşah valla ramazan sana ve iradene yaradı
tıkır tıkır vereceksin canım iradenle süper olacak
nescafe degilde bir türk kahvesi içerim bende sütlü
gayet güzel canım yaseminde demiş kuruyemiş alırsın bugun
eşimde uyumadı hiç beni de uyutmadı
ayyy bölük purçuk olmuş hep uykkun canım ya
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım vala ramazan yaradı size
ayyy kalkmadan zor olur canım kendini fazla yorma inşallah rabbim sabrını verir
aslında şöyle düşünmek lazım mesela eda gitse başka takıma ben edayı sürekli taciz ederim
menün çok kötü eda
dikalifiye edilirim olur biter. Hafta sonu girmemem sorunsa başka takıma geçebilirim..niyetim seni diskalifiye etmek yada başka takıma geçmeni istemek olsaydı zaten takım takım gezmezdim önceden bunu duymamış oluyum![]()