Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mevsimi gelsin yerim ablacigim teyzesidde gamzeli
Rabbim en kisa zamanda gulsahada gelininizedw versin canim kimseyi aratmasin
bendeeee bakaslım yarın ne gösterecek süprizzz :)

ben cok umutluyum hedefi tutturduguma inanıyorum
Hadi bakalim güzel rakamlar alalim
Bizim kizlar bundan iki dilim yediyse eger simdiden kacmaya baslasinlar tava geliyor tava

Hadi bakalim tartilar gulumsesin
Canim bu benim gorevim bazen a bile ilgileniyorum diye düşünüyorum

ablacım bugün hastaneye gittim idrar tahlili yaptırdım ama bida idrar kültürümü ne öyle bişey varmış ondan istedi onuda yaptım sonuçlar salı günü cıkacak ilk tahlilde bu cıktı ne anlama geliyoki ben salıya kadar nasıl dayancm bilmiyorum çünkü su içmediğim için şuan cok kötüyüm

Eklentiler

• $2014-07-03 17.15.57.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 28

ye tabiii şirinemmm nasıl oldun miden bulanıyormu hala:26:

tahlil sonuçlarını doktorcum değerlendirsin hakkında hayırlısı kuzummm dur bakalım hemen sıkma canını belki emin olmak için istemişlerdir

sağol bacım ne bileyim kötü oluyorum sürekli idrarım var gibi ama bi damlacık bile cıkmıyo o yüzden kötü oluyorum neyse hayırlısı artık :26:

sağol bacım ne bileyim kötü oluyorum sürekli idrarım var gibi ama bi damlacık bile cıkmıyo o yüzden kötü oluyorum neyse hayırlısı artık :26:
ikinci tahlil bir çıksın hayırlısıyla inş bişey yoktur cnmm ama bol su içmeye çalış iftarla sahur arası

El ayam kadar yapiyor canim. Sahuru hala dengeleyenedim. Sanirim is yerinde cok acikcam diye korkuyorum baya yukleniyorum. Bu yuzden iftarla sahur arasi cok olmadigi icin iftari az tutuyorum. Zaten cok acikmiyorum. Saat 2 de iftar yapinca 5 saat var arada o yuzden iftarda doyuyorun sahura yukleniyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Harikasin kaptann :) :) a secengi benim ki :)

Ayyy cokk ozledikkk sni basilda belli oluyo yoklugun hosgeldin banucunmmm. Dogru diyosun canm cokta dogrulari yansitmiyo ama bilemedim iste artik olcturmus oldum. Ne guzl ya nasil guzel sulalesiniz biyle herkes birbirine gidip geliyo. Masallahh. Insallah gelininizede Rabbim nasip eder bebis insallah.

Hosgeldinn canim nasilda belli oluyor yoklugun. Ozledik seni canim cokkkk. Masallah ne guzel bi sulalesiniz siz. Herkes brbirine gidip geliyo. Gelininizede rabbim bir an once hayirlisiyla bebis nasip etsin insallah. Cok haklisin canim sabah tartilmamamliydim ama dusunemedim.erir dediydim ama olmamis

Selam kizlar bgn erken geldim :) bu kadar oldu tabi erkenim. Izmire donucem diye oruc tutmamistim ama donemedim yarina kaldi. Neyse en azindan skintiyi cozdum cok sukur. Su mubarek gunlerde rabbim yardimci oluyor cok sukur.

Sabah ( 8.00) karatay kahvaltisi + 1 activia

Ogle ( 12.30) 1 kase sehriye corbasi - 1 tabak tavuk yemegi

Aksam 3 kayisi 200 gr yogurt

3 km yurudum :) 3lt su ictim.

Slm cnmmmm hoşgeldinnn oh hadi gözümüz aydın halletmişsinnnn sorunuu haftasonu İzmirdesin yanii

hoşbuldum bitanemmmm aynennn giremeyince birşeyler eksiktiiii aminnn cnmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş gülşahıma iremime miniğime ferideme gelinimizeee allah daha fazla aratmasın inşş bu arada müjdeyi duydunumuz bilmiyorum perihanın ikizleri olacakmışşş aslında ramazanda en doğru tartı zamanı öğleden sonra olmalı bence
çünkü akşama kadar fazla su kaybetmiş oluyoruz bu yğzden yanıltıcı olabilir ama bilemedim ben mesela 300 gr vermiş görünüyorum ama sanmıyorum
yarın öğleden sonra tekrrar tartılacağım bakalım doğrumu evet Ayçacım çok şükür ailemiz kalabalık ve birbirine çok düşkünn bir düğün olsa kendi sülalemiz yetiyor inan annemler 9 kardeş 18 kuzeniz baba tarafı desen ayrı çok şanslıyım hakikatenn allah muhabbetimizi bozmasın inşşş Aminnn

öyle yapıyorum bacım cok içiyorum ama genede saat 4 oldumu başlıyo hayırlısıı :44:

Bitanemm böyle çok zor nasıl dayanıyosunki bir an önce sorun belli olsa da tedaviye başlasan cnm benim

*** 3. Takım 368.Etap ***

kelebekolacam: (76,2 / / /%)
Valkyrie8976,3/ / /% )
gzde19957,8/ / /% )
Sahgul: ( 69/ / /% )
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,9/ / /%)
casum2076,5/ / /%)
ebruli_hayat 72 / / /% )
hedef ve başarı75,7/ / /% )

3. takım ortalaması:%

hadi bakalım bol şans kelebeklerimmm notamızı sildirelimmm inşşş şirinem eklenecek varmı bilemedimmm yanlışlık varsa düzeltirsin cnmm
bildirim yapmak isteyen olursa diye getirdim

*** 3. Takım 368.Etap ***

kelebekolacam: (76,2 / / /%)
Valkyrie8976,3/ / /% )
gzde19957,8/ / /% )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /1,01% )
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,9/ / /%)
casum2076,5/ / /%)
ebruli_hayat 72 / / /% )
hedef ve başarı75,7/ / /% )

3. takım ortalaması:%

ilk bildirim bende olsun

valla sporsuz ve doyana kadar da yedim gayet iyi demi

aa çok sevindim
bide bebeği vardı demi üçüz gibi olucaklar

amin canım dualarınız da beni unutmuyorsunuz çok mutlu oluyorum rabbım şu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin inşallah ne istiyorsak ne diliyorsak, öncelikle hayırlısını tabiki

evet cnmmm 3 bebişi olacak şimdi üçüz gibi olacaklar biraz zorlanacak gerçi ama hepsi birdne büyüyecek

insan kızkardeşini unuturmu hiç kuzummm aminnn inş bitanemmm

oyyyysss cok sağol bacım benimm düşündüğün içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…