Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayferim uğramadın bi sorun yok inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunları buldum edacım.

tansiyonunu bi ölçtür gamzecim.az mı sıvı alıyorsun.gece ceviz felan ye midenin boşalmasını geciktirip tokluk hissi veriyormus.

sanırım tansiyonum oynadı şuan daha iyiyim sağol dktorcum
bu sahur bence az.kavun seni acıktırır.elle tutulur bi peynir var oda az.yumurta ye peynir domates salatalık mutlaka yogurt veya süt.
evet kavun acıktırdı yumurta yoktu evde o yüzden yiyemedim. üşeniyorum bişeyler hazırlamaya diy eböyle oluyo ama bu gece üşenmiycem

Kizlar middm cok kötü bugun toparlaniyim gelcem öpüyorum hepinizi
aman kaptanım dikkat et geçmiş olsun bebiş büyüyooo
Allah klaylık versin canım fasulye olmus senin mercimek ondandır.

ilk defa bi ramazan ayında kötü oluyorum ben yaa mideme sancı giriyo ağrıyo başım ağrı bi uyuşma şeklinde anlamadım ki bana nolyo böyle günaha giriyorum daha çok

çok geçmiş olsun tatlımm dikkat et kendine

Kizlar middm cok kötü bugun toparlaniyim gelcem öpüyorum hepinizi

artık senin minik kendini hissettiriyo kaptancık Allah kolaylık versin şifa versin

çok geçmiş olsun tatlımm dikkat et kendine

artık senin minik kendini hissettiriyo kaptancık Allah kolaylık versin şifa versin

Ah canım kıyamam Allah yardımcın olsun

Allah klaylık versin canım fasulye olmus senin mercimek ondandır.
sağolun canlarım evet benim bebiş uslu durmuyor artık
Peki bu tartılma işi nasıl olcak kızlar bence perşembe iftardan hemen önce tartılalım sabah mide dolu oluyor

aynen gülşahcım herkes perşembe iftardan önce tartılsın tutmayanlar cuma sabah tartılır yine aynı düzeninde
canım sağlığın yerinde olsunda kiloyu dikkat ederekte verirsin dimi
ilk defa bi ramazan ayında kötü oluyorum ben yaa mideme sancı giriyo ağrıyo başım ağrı bi uyuşma şeklinde anlamadım ki bana nolyo böyle günaha giriyorum daha çok
canım bi doktorla görüş istersen degerlerine baktır bu kadar zorlanıyorsan o sana önerecektir tut yada tutma diye :
blue bi göründü kayboldu.:26:
blue işleri toparlıyodru ancak

canım durumunu okudum o yüzden menüne birşey demiyorum senin azmini biliyorum çünkü telafi edersin arkadaşına da çok üzüldüm
ekmekler çok olmuş çorbanın yanına yemek yeseydin daha iyi olurdu
evet şimdi okudum senin yazdığınıda ablama çok mantıklı canım inşallah bol olur sütüm
afiyet olsun gayet güzel canım
canım belli ki ödem yapmış vucudun yağdan gitmiş ne güzel
bu iki dilim kavun karpuz gözüme batıyor ama
evet canım sahur çok olmuş ve karatayda lkilo verme aşamasında kavun karpuz yok özellikle gi si yüksek
arkadaşın iiçin hayırlısı olsun canım inşallah
banucum ramazan davetlerini öyle özledimki.iftar cok gec cocukların tam uyku vakti.yarın davetliyiz hemde acık havada eşimin arkadasları ve aileleri olacak.öğlede cocukları uyut dedim eşime bakalım ne olacak.
inşallah güzel geçer canım
ay canım bol bol dua ediyorum
elbisemi denedim pilesi açılıyordu artık acılmıyor ama hala üzerime göre değil bu iş olacak inşallah.
olacak bu iş olacak
güzel menü accık meyveyi merak ettim ama
canım alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece al ver yapacaksın şimdi diyetteyim diye az yerken sonrasında diyet bitince aynı zararlı şeyleri çok çok yeyip yine burda bulmanı istemiyoruz kendini
anladım canım ne zaman yenileniyor paketin o sürece kadar seni msjdan muaf tutabilirim ama eşinden menü ve kilo bildirimini yapman şartıyla

tmam kaptanııımmm

canım durumunu okudum o yüzden menüne birşey demiyorum senin azmini biliyorum çünkü telafi edersin arkadaşına da çok üzüldüm

arkadaşın iiçin hayırlısı olsun canım inşallah

sagol kaptancımm. evet dün yediklerim dokundu herhalde bugün oruçlu olmamama rağmen bişey yiyemedim midem bulanıyo hala

Kızlarrr nerdesinizz

Benim yarın misafirim var hemde kalabalık olcak baya

Mercimek çorbası
Etli kuru fasulye
Karnıyarık
Bulgur pilavı
Z. Sarma ve salata yapıcam

Tatlıyıda eşim alır

İyi demi menü Klasik seyler risk almak istemiyorum :))

Menümüde yazayım unutmadan
Sonra sarmamı yapıcam

Sahur
2 haş yum
Az peynir, 5 zeytin
Bir parça pide
Salatalık domates
Ezana yakın 1 bardak süt

İftar
1 kepçe tavuklu şehriye çorba
3 yk taze fasulye
3 yk pilav
2 tane mücver
İki lokma pide
Salata

1,5 lt su
Spor yapamıyorum çok halsizdim bugun

Bende çok kalamıcam bu yüzden hemen menümü paylaşayım

Sahur : 2 dilim karpuz , 2 dilim peynir , 2 tane haslanmış yumurta, 1 activia , 4 kuru kayısı 2 tane ceviz

İftar : etli salata 1 bardak yeşil cay

Klasık ama lezzetli şeyler. Alma risk canım oruçluda olup tatlarınada bakamazsan zor olur. Kolay gelsin

Klasık ama lezzetli şeyler. Alma risk canım oruçluda olup tatlarınada bakamazsan zor olur. Kolay gelsin

Evet canım hemde gün içine yayıp yapabileceğim şeyler bi anda çok yorucu oluyor

Sarmamı yaptım
Sabah patlıcanımı kızartıp içini hazırları sadece fırınlamak kalır
Aynı şekilde çorbayıda haşlarım akşama yakın blendırdan geçirir sosuula kaynatırım
Fasulyeyide 2 saat kala ocağa koydunmu tamam dır inşş

Pilav salata en kolayı :)

Canim karatayi yapamıyorum yuzum yok gelmeye

karatay yapmasan da sen bizim arkadaşımızsın canım,

arasıra uğrayıp hatrımızı sorup hamilellik nasıl gidiyor bebiş nasıl bize bilgi versen memnun oluruz,,,

hamilelik bitince nasıl olsa elimize düşeceksin o zaman karatay yaptırırız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…