- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
gözde sözü aldım yok sözünü tutmazsan elimde kalırsın bak seni çimçik çimçik yolarım silkelen artık Eki Görüntüle 1177221Günaydın kızlarr nasılsınız dün tam geçmiş yaptım yazıyodum ki bişeyler oldu firmada. o yüzden çıktım geri. regl olmam gerekliydi şimdiye kadar 2 gündür şişkinim gayet güzel gidiyodum eksilerle ama +100 çıktım sabah tartıdaama size söz haftaya cuma en az -500le geliyorum bu sözüm olsun.
menülerim:
iftar : 1 pors. taze fasülye + 3 yk makarna + 1 kase yoğurt
su : 1 lt
sahur: 1 tatlı kaşığı bal azıcık tereyağı + 1 domates + 2 dilim ekmek
dünki menü:
iftar: dışarıdaydım eve yetişemedim arkadaşıma gittim iftardan sonra kahveye çağırmıştı. o da çiğköfte almış dürüm. yarısını yedim ve 4 5 yudum az tuzlu ayran.
ara: kahve içtik az şekerli
sahur: 1 haşlanmış yumurta + yarımdan biraz fazla domates + peynir + yine bal ve tereyağı + çay + ekmek
kızlar inanırmısınız bilmem ama dünden itibaren gerçekten 54e inmeme gerek olduğunu ve benim ramazan biter bitmez basenlerim için spora gitmem gerektiğine kesinlikle kanaat getirdim. sebebini sormayın şimdi anlatamamama kesinlikle size son kararım bidaha + çıkmıycam. cuma en fazla 57.200 olcam. hatta o kadar bile olmycam
bi geçmişe uçayım
o hlalde hayırlı olsun internetiniz büşracımKaptanımm ne yazıkki eşiminde bitti ve ben mesaj atamadım. Ama bugün gidip internet bağlattım eve sonunda girebildimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzel gitmiş canım emeklerini inkar etmemiş tartı
sen yap bidlirimini ben not alıyorum kilo verim durumunu bakacagız bakalım ne zaman gireceksin listeye tembel gözdenin tembell arkadaşı oda 6 haftada girmişti ancakbende bildirimimi yapayım bayramdan sonra listeye katılcam ama
gecen hafta 75.200
bu hafta 74.300
niye unutalım canım benim seni dualarımızda glşahcım bana numaranı gönderirmisin tekrar malum benim tel hafızası göçünce karıştı kim kimdi bilemiyorum vallaaa çok sevindim
bide bebeği vardı demi üçüz gibi olucaklar
amin canım dualarınız da beni unutmuyorsunuz çok mutlu oluyorum rabbım şu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin inşallah ne istiyorsak ne diliyorsak, öncelikle hayırlısını tabiki
ellerine sağlık ablacıgım*** 3. Takım 368.Etap ***
kelebekolacam: (76,2 / / /%)
Valkyrie8976,3/ / /% )
gzde19957,8/ / /% )
Sahgul: ( 69/ / /% )
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,9/ / /%)
casum2076,5/ / /%)
ebruli_hayat72 / / /% )
hedef ve başarı75,7/ / /% )
3. takım ortalaması:%
hadi bakalım bol şans kelebeklerimmm notamızı sildirelimmm inşşşşirinem eklenecek varmı bilemedimmm yanlışlık varsa düzeltirsin cnmm
bildirim yapmak isteyen olursa diye getirdim
bebişim şu activia çıksa artık menünden de yerine kefir gelse yada kayısı yesen sindirim için zaten gerek olmayacak ona emin olSelam kizlar bgn erken geldim :) bu kadar oldu tabi erkenim. Izmire donucem diye oruc tutmamistim ama donemedim yarina kaldi. Neyse en azindan skintiyi cozdum cok sukur. Su mubarek gunlerde rabbim yardimci oluyor cok sukur.
Sabah ( 8.00) karatay kahvaltisi + 1 activia
Ogle ( 12.30) 1 kase sehriye corbasi - 1 tabak tavuk yemegi
Aksam 3 kayisi 200 gr yogurt
3 km yurudum :) 3lt su ictim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bencede a seçenegi olmalı b seçeneğinden iki dilim yiyen gözüme görünmesinHarikasin kaptann :) :) a secengi benim ki :)
malesef sahur ve iftar arası çok yakın ablam ve eşimde çorba salata yedimi tıkanıyorlar ilk defa bir ramazanda eve tatlı girmiyor çünkü vücüt istemiyor istediği tek şey suEl ayam kadar yapiyor canim. Sahuru hala dengeleyenedim. Sanirim is yerinde cok acikcam diye korkuyorum baya yukleniyorum. Bu yuzden iftarla sahur arasi cok olmadigi icin iftari az tutuyorum. Zaten cok acikmiyorum. Saat 2 de iftar yapinca 5 saat var arada o yuzden iftarda doyuyorun sahura yukleniyorum.
çok kötüdür bilirim sen mümkün olduğu kadar yere çıplak basma sonuçların çıkana kadar birliktelik yaşama derim yanılmıyorsam ondan sonrada oluyor demiştin .Bol su iç canım birde ben uygukladım işe yaradı ama sende yarar mı bilmemsağol bacım ne bileyim kötü oluyorum sürekli idrarım var gibi ama bi damlacık bile cıkmıyo o yüzden kötü oluyorum neyse hayırlısı artık :26:
canım karataydan mı bilmem geçti midem dün hiç bulanmadı yani böyle bi tuhaflık oluyor ama kusmadım en azındanye tabiii şirinemmm nasıl oldun miden bulanıyormu hala:26:
tahlil sonuçlarını doktorcum değerlendirsin hakkında hayırlısı kuzummm dur bakalım hemen sıkma canını belki emin olmak için istemişlerdir
allah allah niye iki iki iş yaparlar zaman kaybederler ki aynı gül kültür numuneside alsalardı aynı numuneden bakıyor sonuçta idrarda çıkmayan kültürde belli olan bazı m.o. varablacım bugün hastaneye gittim idrar tahlili yaptırdım ama bida idrar kültürümü ne öyle bişey varmış ondan istedi onuda yaptım sonuçlar salı günü cıkacak ilk tahlilde bu cıktı ne anlama geliyoki ben salıya kadar nasıl dayancm bilmiyorum çünkü su içmediğim için şuan cok kötüyüm
Herkes cok guzel kilo vermis tebrik ederim. Ben ortalamayi asagi gecikiyorum oldu cok ozur dilerim kizlar. Sahurlarda karpuz fln yemeseydim boyle olmazdi belkide. Karatayin disina ciktim biraz meyve ile. Ama tekrar cok siki karataya devam edicem. Artik evede cikiyorum cok yemek yapmaya firsatim olmayacak ama yinede biraz daha dikkat edebilecem sanirim.
Herkes cok guzel kilo vermis tebrik ederim. Ben ortalamayi asagi gecikiyorum oldu cok ozur dilerim kizlar. Sahurlarda karpuz fln yemeseydim boyle olmazdi belkide. Karatayin disina ciktim biraz meyve ile. Ama tekrar cok siki karataya devam edicem. Artik evede cikiyorum cok yemek yapmaya firsatim olmayacak ama yinede biraz daha dikkat edebilecem sanirim.
*** 3. Takım 368.Etap ***
kelebekolacam: (76,2 / 75,6/0,6 /%0,79)
Valkyrie8976,3/75,5 /0,8 /%1,05 )
gzde19957,8/ / /% )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /%1,01 )
Nilyyyaaannn88,3/88,3 /0.0 /%0,0) kilosu sabit
_citygirl_66,9/ / /%)
casum2076,5/ / /%)
ebruli_hayat72 / / /% )
hedef ve başarı75,7/74,7 /1,0/%1,32 )
3. takım ortalaması:%
Günaydın iki hafta üst üste kilo veremedigin icin sari kart aldin
Ayrica gozdecim ixinden dindun doneli duzene giremedin farkindaysan onikiden once tartilma imkanin varsa eger midendekiler azalinca tekrar tartil yoksa imkanin sabah ki rakami gir listeye canim
günaydın canım güzel gitmiş maşallahGünaydın canlar..
sağlık olsun canım geçen hafta ben öyleydim sen en azından almadın. ben fazla çıktım ama çok kötü hissettim kendimi suçluluk hissi kötü..
maşallah veren arkadaşlarım.. ben geçen hafta 72 bu hafta 70.9.. hedefime ulaşamasamda afettirebilmişimdir umarım kendimi..
anlaştık gözde hanım ama yedin sarı kartıvalla kptanım sözü verdim çimdiklesende Gözde + çık kız bu hafta bişey olmaz desen bile ben - çıkıcam. valla olay büyük biraz zaman sonra anlatırım benim eski fit ve totosu azıkta olsa ufak halime dönmem lazımm :18: hemde bian önce.. olaylar artık benden çıktı vallahi oooyyşşama kaptanım sabah tartıldım ben ondan böyle oldu yoksa - çıkardım ya nekadar şiş olsamda :18: ve 12den öncede tartılamam çünkü iş yerimde baskül yok. bu şekilde giriyim listeye haftaya 57 düz gircem inşallah. inşallah maşallah yok giricemm uuf ramazan bian önce bitsede spora başlasam ya
valla kptanım sözü verdim çimdiklesende Gözde + çık kız bu hafta bişey olmaz desen bile ben - çıkıcam. valla olay büyük biraz zaman sonra anlatırım benim eski fit ve totosu azıkta olsa ufak halime dönmem lazımm :18: hemde bian önce.. olaylar artık benden çıktı vallahi oooyyşşama kaptanım sabah tartıldım ben ondan böyle oldu yoksa - çıkardım ya nekadar şiş olsamda :18: ve 12den öncede tartılamam çünkü iş yerimde baskül yok. bu şekilde giriyim listeye haftaya 57 düz gircem inşallah. inşallah maşallah yok giricemm uuf ramazan bian önce bitsede spora başlasam ya
günaydın canım güzel gitmiş maşallah
anlaştık gözde hanım ama yedin sarı kartı
canım benim Allah razı olsun çok güzel bi günde dua etmişsin eşim bugun teste gidicek bakalım tedavi olumlu yönde mi canımSahura kalmıyorum malum ablam ve esim kalkiyor ama ezan sesine uyandim ne güzel bir huzurdur
Gulsahima banumun yengesine dua ettim kimin duasinin kime srbep olduğu bilinmezmis rabbim isteyip umudunu yitirmmeyen herkese nasip etsin
Inanirmisiniz bilmem ben inandim bu yüzden bu ay cok umutluydum ve rabbim ol dedi
Birliktelik oncesinde rabbim beni ve brnden olacakları şeytanın şerrinden koru
Diyecekmissiniz dünya dua ile döner derler bizde zaten dus bittiğinde inanacta biter dualarimdasiniz
Perihanada cok sevvindim banucugum benimle hamile kalan arkadasta ikize hamile bu sene bebek senesi gibi sanki
canım 12 gibi imkan varsa bidaha tartılyaa ama ben dün bunu görmedim o yüzden bu sabah tartıldım benim + çıkışım bundan ozaman :18:
su fazlasıyla iyiymişmenün güzel dondurmaya da bişey diyemedim
gaptanım yaa ben bu sabah tartıldım benim + çıkışım o yüzden. napıçaz şimdii
yok ablacmm iyiyim şükür menüleri düzenledim ilk günleere göre şimdi yumurta peynir domates falan yeyince biraz daha tok tutuyo o yüzden fazla sarsılmıyorum. kazaya bırakmam ablacm içim rahat etmiyo ramzan ayında oruç tutmayınca
uuuv yürüyüş süper menü güzell tebriklerr
sağol canım atıyorum özeldençok güzel gitmiş canım emeklerini inkar etmemiş tartı
niye unutalım canım benim seni dualarımızda glşahcım bana numaranı gönderirmisin tekrar malum benim tel hafızası göçünce karıştı kim kimdi bilemiyorum valla
tmm kaptnımm bundan sonraki cumalarda görüşmek üzereegünaydın canım güzel gitmiş maşallah
anlaştık gözde hanım ama yedin sarı kartı
kız ramazandan önce ramazan gelsin diyoduk şimdi ramazan bitsin diyosunbu insanoğlu mutlu olmaz işte. Ramazanda az da yesek şunu anladık ki spor önemli. sporsuz çok zor oluyo
kaptanım dünki menümü de yazıyorum
bu hafta ful menü paylatım şu sarı kart işini tekrar konuşabiliriz sanırım
sahur
menemen
az peynir,5 zeytin
1 parça pide, tereyağ
salatalık
iftar
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 dlm pide
birazda patlıcandan tırtıkladım misafirler gözümün içine bakıyo niye yemiyosun diye
azcıkta kadayıftan 2 çatal ucu aynı baskıdan
1,5 lt su
tmm kaptnımm bundan sonraki cumalarda görüşmek üzeree
canım benim derdim ramazanla değil tövbebenim derdim sadece bian önce spora başlamak. yoksa oruçla alakası yokk yanlış anlaşılmayayım lütfen vücudumu şekle sokmam lazımm hemde bian önce :122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?