- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
reyyan gercekten cok farklı cok bilmiş cok cilveli.bi okadarda mızmız.ama yavrum kabızlıktan makattaki yaradan cok cekti o dönemden kaldı mızlama huyu.ben evdeyim izindeym 2 gündür eşimle birbirimizi yiyoruz.
hekimler derneginin bogaz turu varmıs iftar programı ona gidelim dedim olmaz dedi ben gideyim dedim nerdede gideyim dedim.bi sıkıntı bastı adamı diyorum ya bana deki gitme bitanem gıkım cıkarsa neyim ama yok suratsız bi şelikde git dedi.iiçime sinmedi büyük kızıda götüreyim dedim orda ipler koptu.yahu 4 yıldır istanbuldayım böyle bir fırsat gecmedi elime bunuda deyince vay efendim ben seni gezdirmiyormuyum amannnnn.anlamıyorkii mesele gidip gitmemek değil.bazı şeylere anlayış göstermek.bir dokun bin ah işit gibi oldu ama.bunca emege bunca sabır göstermeye anlayış bekliyor insan.cok canım sıkılıyor cokkk.dün saat 11de yaptım iftarımı.su bile koyasım gelmedi ağzıma.
09/07
Sabah : 3 gun kurusu 10 badem 1 kocaman bardak ayran ve 1 bardak sut
Oglen cacik, 1tabak et straganof , 1 kase mercimek corbasi
Aksam: 1 porsiyon doner ( pilavsiz pidesi) 1 bardak ayran
2.5 lt su 1 rezene, 1 adacyi 1 yesil cay
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
afiyetolsun Ayçacımmm yumurta neden yemedinki bebişimmm:26: hem ayran hem süt savaşmadımı midende bana ikisi aynı anda çok dokunur öğlen yediğin kremasızsa sorun yok bitanemm sosu bildiğim kadarıyla kremalı oluyor
afiyetolsun Ayçacımmm yumurta neden yemedinki bebişimmm:26: hem ayran hem süt savaşmadımı midende bana ikisi aynı anda çok dokunur öğlen yediğin kremasızsa sorun yok bitanemm sosu bildiğim kadarıyla kremalı oluyor
günaydın cnıımlaar ben dün regl oldumm oh beee. ama ağrıdan kıvranıyorum yok böyle bişey
tercihlerimi hala yapamadım ama hafta sonu yada yarın dershaneye gidip hocalarla bi görüşücem yinede bi destek alıyım diyorum aklım karışık baya :44:
banu ablacımm geçmiş olsun ameliyat günü almışsınızz bian önce iyileşir inşallah annenn.
akşam yazıcaktım ama net yok evde ve bende durmadım evde 2 gündür arkadaşımda kalıyorm
salı gününki menüm :
iftarda: 1 kase mercimek çorbası+ 2 çatal patates kızartması, 2 kaşık pilav, 3 tane köfte 1 tane tavk incik. 2 bardak ayran
sonra eyüpsultan camiisine gittik,feshaneye gittik sütlücede zaten iftar yapmıştık. bayaa bayaa yürüdük
sahurda: 1 haş. yumurta 2 çay, 1 dilim ekmek peynir zeytin salatalık
sonra hastalandım zaten oruç tutmadım,
arkadaşımdaydım akşam: 1 tabak kuru fasülye 1 kaşık pilav ve salata yedim. ondan öncede işten çıkıp eve gidince 1 karper peynir 4 dilim salam ve avuç içi kadar ekmekle 2 soda içmiştim
haklısın canm ama ekmek olmadığı için pilav, ekmek yesem pilav yemiyorum ://Oyy kuzum pilav salam.. Hafi patates kizartmasi 2 taneymis ona bisi diyemedim goz hakki ama tercih donemi biticek eylulde unv acilacak ilk arkadaslarla tanisilacak ve sen fistik gb bi kiz olacaksin. Bu yuzden az dikkat et kendine canim
haklısın canm ama ekmek olmadığı için pilav, ekmek yesem pilav yemiyorum ://
ve haklısın eylüle bişey kalmadı ve ben onu geçtim benm fit olmam lazım artıkkk 54 olmam lazım bian önceee
reyyan gercekten cok farklı cok bilmiş cok cilveli.bi okadarda mızmız.ama yavrum kabızlıktan makattaki yaradan cok cekti o dönemden kaldı mızlama huyu.ben evdeyim izindeym 2 gündür eşimle birbirimizi yiyoruz.
hekimler derneginin bogaz turu varmıs iftar programı ona gidelim dedim olmaz dedi ben gideyim dedim nerdede gideyim dedim.bi sıkıntı bastı adamı diyorum ya bana deki gitme bitanem gıkım cıkarsa neyim ama yok suratsız bi şelikde git dedi.iiçime sinmedi büyük kızıda götüreyim dedim orda ipler koptu.yahu 4 yıldır istanbuldayım böyle bir fırsat gecmedi elime bunuda deyince vay efendim ben seni gezdirmiyormuyum amannnnn.anlamıyorkii mesele gidip gitmemek değil.bazı şeylere anlayış göstermek.bir dokun bin ah işit gibi oldu ama.bunca emege bunca sabır göstermeye anlayış bekliyor insan.cok canım sıkılıyor cokkk.dün saat 11de yaptım iftarımı.su bile koyasım gelmedi ağzıma.
Buarada gunaydin fistiklar. Benim gun saat 6 agardi bakalim. Cok fazla bas agrisi ile basladim ise. Yogun bir tempo yine bayrami ipla cekiyorum. Gelsede bende arada tatil yapsam :)
Eminecim eniste dusuncesizlik etmis galiba olur böyle her iliskideMaşallah cimcimeye. bende aynen sebnin gibiyim dün bende erkek arkadaşımla kavga ettim ve anladım ki tüm erkekler böyle. kendilerine yapılmasını istemezler ama kendileri yaparlar. bende üzülünce yemekten kesiliyorum saat 11 gibi zorla 1 fincan kahve 1 kurabiye yedim. sahura da kalkmamıştım. bugünde kalkmayacaktım zorla aradı kaldırdı. nemiş kendini suçlu hissedermiş. sorunda saçma he. geçenlerde gece annnesi rahatsızlanmış bana söylemedi. gece sahurda arardı aramayınca annesi rahatsızlandı tekrar sandım ama bekledim öğlen 1 de aradım meşgule atıyo mj atıyorum işim var yazıyo dedim merak ediyorum annenemi bişey oldu yaa insan gibi söylese. baktım biriyle konuşuyo sinir oldum bana gelince mi musait olmuyorsun dedim. kafayı mı yedin sen arayacam diyolrum diyo. ya bu mj yazacagına ne yaptıgını yazsana neden beni telaflandırıyosun demi ama. annesini aradım bende meger beyefendi arkadaşıyla motor almaya gitmiş. bunu söylemek bu kadar mı zor. sonra aramadım bende. akşam annesi kızmış galiba beni aramış benim bagırmam gerekirken o bana kızıyo yaptıgının yanlış oldugunu düşünmüyo. tabi ben zaten yanlızım birde o böyle sinir edince agla agla içim dışıma çıktı iftar felan da yapmadım.sonra aramış. ben üzülüyorum niye böyle yapıyosun felan diyo. bide bi kere de beni haklı gör diyo. yaa ben mi tuhafım o mu anlayamadım. tamam dedim seni sevip merak edende değer verende kabahat. adam yerine koymayacan aramasa aramasın diyecen o vakit kıymetli olurdum..
neyse kuzum yanlız degilsin yani. erkekler sorun napalım.kusura bakma bende döktüm derdimi. bende senin gibiyim tavır yapacagına laf söyleyecegine gitme bitanem beraber evimizde olalım de çok zor degil. ama aynısını sen yapsan bunu söylemek bu kadar mı zor ne surat asıyosun diyecek.
Günaydın canım. benimde başım kazan gbi ve gözlerim yanıyo zor açıyorum.evet biran önce bayram gelsin doya doya uyuyalım
Bende aynisini diyorum. Ama bunu istiyosak hic kacamak yapmamiz lazim. Bakiyorum milete cok guzel kilolar veriyolar masalahh ama kimsede kacamak yok. Yemeyince bisi olmuyor dun gozumun onunde ttlilari goturduler eridim resmen yemicem diye ama bisi olmadi yiyen cok pisman oldu yedik kilo alicaz cok sistik diye. Bende icimden zafer benim diye gecirdim :) ama haklisin tabi pilav yerine ekmek, ekmek yerine pilavla dengeleyebilirsin. Sadace ben unve gittiginde tas gb hatun olmani cok istiyorum bunun keyfini yasamani. Ben yasadim buyuk keyif :)
Aynen aycacim kacamak yoksa tartida odulunu veriyorBuarada gunaydin fistiklar. Benim gun saat 6 agardi bakalim. Cok fazla bas agrisi ile basladim ise. Yogun bir tempo yine bayrami ipla cekiyorum. Gelsede bende arada tatil yapsam :)
Günaydın gozde su tercihlerini yapana kadar sana ses cikarmayacagim ama menulerin hala hatalarla gidiyor aycada demis bakalim bu cuma verdigin sözü tutabilecekmisingünaydın cnıımlaar ben dün regl oldumm oh beee. ama ağrıdan kıvranıyorum yok böyle bişey
tercihlerimi hala yapamadım ama hafta sonu yada yarın dershaneye gidip hocalarla bi görüşücem yinede bi destek alıyım diyorum aklım karışık baya :44:
banu ablacımm geçmiş olsun ameliyat günü almışsınızz bian önce iyileşir inşallah annenn.
akşam yazıcaktım ama net yok evde ve bende durmadım evde 2 gündür arkadaşımda kalıyorm
salı gününki menüm :
iftarda: 1 kase mercimek çorbası+ 2 çatal patates kızartması, 2 kaşık pilav, 3 tane köfte 1 tane tavk incik. 2 bardak ayran
sonra eyüpsultan camiisine gittik,feshaneye gittik sütlücede zaten iftar yapmıştık. bayaa bayaa yürüdük
arkadaşımdaydım akşam: 1 tabak kuru fasülye 1 kaşık pilav ve salata yedim. ondan öncede işten çıkıp eve gidince 1 karper peynir 4 dilim salam ve avuç içi kadar ekmekle 2 soda içmiştim
Sabah cok az olmamis mi kuxum yaa09/07
Ohh keyfini cikarskn hatice abla valladün ablamla görüştüm kabeye iftara gidiyorum dedi.eşi ben cocuklara bakarım sen git demiş.sen gelirsin bende teraviye giderim demiş.ay maşallah enişteme.cok özendim.size dua ediyoruz dedi teli kapattık arkadası aradı eşime cv ni yolla iş durumu var diye ay hadi hayırlısı belki öylesi daha iyi olur.
Canim simdi esin is bulamadi onun sikintisi var ee malum ne kadar babada olsa evde durup cocuk bakmak senin üstünde olmasi yukun belli etmesede ona agir geliyor ve boyle firsatlarda hem alinganlik hemde kiskanclik tavan yapiyor bak onuda anla. Sende diywceksin simdi hep ben anlıyorum diye ama ne yapalim kadinlar daha cefakar bu bizim dogamizda varreyyan gercekten cok farklı cok bilmiş cok cilveli.bi okadarda mızmız.ama yavrum kabızlıktan makattaki yaradan cok cekti o dönemden kaldı mızlama huyu.ben evdeyim izindeym 2 gündür eşimle birbirimizi yiyoruz.
Savulun tavuklar banu geliyirSlm güzellerrrrdün buraya uğrayamadım içimde suçluluk oldu o yüzdne şimdi ilk önce buraya geldimmm çeşmeden misafirierimiz vardı iki gün bugün sabahta hastahanedeydik 6 ağustosta ameliyat oluyor annem şükür hayırlısıyla atlatırız inşşş sizler nasılsınız özledim hemen ben sizi
ye ekşiyi al ayşeyi derlerşirinemmmm teyzesinin prensesi gelecek sanırımmm
sen sakın kıpraşma sonra yrürüsün bitanemmm
oooo 1,5 kilo süper bir rakam üstelik kabızsın ve reglesin muhteşem bence
meyvenin etkisini bu hafta göreceksin Ayçacımmm
ooo güle güle kullan canımmm adımsayarını
ohhh sahalara hoşgeldin blucummmm misafirlikte malesef olmuyor cnmmm
o kendine yapmış Büşracımmmm boşverrr snein için hayırlı değilmiş o kaybetti sen kazandın cnm benimm önce ünv bitanemm
Elbette olacak Gülşahcımmm tüm kalbimle inanıyorum bennn sadece zaman lazımmm hep dualarımdasın inan
oooo tbrkler Edacımmm çok sevindim öğretmenlik sana yakışır kuzummmEskişehir süper yerr sakın panik yapma sen herşeyi başaracak güctesin bitanemmm
oyyy canım Ayçam çok tşkler bitanemmmm napim özgür tavuk adı bile bana yetiyorseneye çıkıp yiyeceksin hiç sıkma canını sen
ay allahımmm okurken bir tebessüm beliriyor inan Yasemincimmm reyyanı yiyesim geliyor
özgür tavuk buldunmu kaçırmayacaksın şirinemmm
elbette verirsin Ayçamm birde sürekli düşünme cnmmm sen ne kadar vermeliyim diye düşünürsen ters etki yapar
Günaydın kızlar.. nasilız dicem ama herkeste bi stres sıkıntı var sanki..
Geçmiş yapmadım Banucum geçmiş olsun Allahım şifanızı versin umarım kötü birşey yoktur. Yasemin üzülme canım erkekler hep aynı.. Genlerinde sıkıntı var bunların.
Eminecim seninki gibi kaygısız bir tanede bende var ama benim senin gibi iştahtan kesilme durumum yok malesef ama yıpratmiyorum kendimi o kadar.. herşey olacağı yere varır.. gamsız bunlar gamsız..
ya kızlar ben bugün sahura kalkamadım uyanamadım. bu gece kalkacam inşallah ama ne zaman tartılayım bilemedim. sabah tartılsam mide dolu. bu akşam tartılsam bütün gün bişey yiyip içmesem :44:
sabah 2 yumurta haşladım sadece onu yedim birde üstüne bir bardak su uçtum geldim.. susuyorum su içmeye korkuyorum. yemek yemem de içeçekte içmeyim deilmi elimden geldiğince.
Gece sahura kalktiginda yemeden once tartil cunku kahvalti yapmissin canım yapmamis olsan simdi tartil derdim ayrica aksamda cok kacirma ki sahurfa cok cikma tartida
Hiç aklıma gelmedi sabah tartılmak.. tamam canım sağol dikkat edicem tabiki..afiyet olsun size bal olsun... :)
Bence iş yüzünden stres yapıyor eşin. İnş işe başlayınca düzelir.reyyan gercekten cok farklı cok bilmiş cok cilveli.bi okadarda mızmız.ama yavrum kabızlıktan makattaki yaradan cok cekti o dönemden kaldı mızlama huyu.ben evdeyim izindeym 2 gündür eşimle birbirimizi yiyoruz.
09/07
günaydın cnıımlaar ben dün regl oldumm oh beee. ama ağrıdan kıvranıyorum yok böyle bişey
salı gününki menüm :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?