Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Banucum hakli canim sanirim ise giremedigi icin gergin ondan biyle sanirim. Sende haklisin surat yapicagina gitme desin kibar kibar ama erkekler iste canim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

09/07

Sabah : 3 gun kurusu 10 badem 1 kocaman bardak ayran ve 1 bardak sut

Oglen cacik, 1tabak et straganof , 1 kase mercimek corbasi

Aksam: 1 porsiyon doner ( pilavsiz pidesi) 1 bardak ayran

2.5 lt su 1 rezene, 1 adacyi 1 yesil cay

afiyetolsun Ayçacımmm yumurta neden yemedinki bebişimmm:26: hem ayran hem süt savaşmadımı midende bana ikisi aynı anda çok dokunur öğlen yediğin kremasızsa sorun yok bitanemm sosu bildiğim kadarıyla kremalı oluyor

günaydın cnıımlaar ben dün regl oldumm oh beee. ama ağrıdan kıvranıyorum yok böyle bişey

tercihlerimi hala yapamadım ama hafta sonu yada yarın dershaneye gidip hocalarla bi görüşücem yinede bi destek alıyım diyorum aklım karışık baya :44:

banu ablacımm geçmiş olsun ameliyat günü almışsınızz bian önce iyileşir inşallah annenn.
akşam yazıcaktım ama net yok evde ve bende durmadım evde 2 gündür arkadaşımda kalıyorm

salı gününki menüm :

iftarda: 1 kase mercimek çorbası+ 2 çatal patates kızartması, 2 kaşık pilav, 3 tane köfte 1 tane tavk incik. 2 bardak ayran

sonra eyüpsultan camiisine gittik,feshaneye gittik sütlücede zaten iftar yapmıştık. bayaa bayaa yürüdük

sahurda: 1 haş. yumurta 2 çay, 1 dilim ekmek peynir zeytin salatalık

sonra hastalandım zaten oruç tutmadım,

arkadaşımdaydım akşam: 1 tabak kuru fasülye 1 kaşık pilav ve salata yedim. ondan öncede işten çıkıp eve gidince 1 karper peynir 4 dilim salam ve avuç içi kadar ekmekle 2 soda içmiştim

Tesekkur ederim banucum kremasizdi ama icinde salatalik tursusu vardi onlari cok yememege dikkat ettim yemegin ocinde pismis bile olsalar tuz tutar belki diye. Yumurta icin tamamen haslaya usendim canim ondan ama bgn yedim :) kendimi bu hafta cok daha iyi hisediyrum belkide meyve kacamagi yapmamanin verdigi keyif bu. cok sikan bur pantolonum bardi bgn goydim az sIkiyo yakinda bol gelicek biliyorum :)

Sut ayran dovusmedi canim midemde sutu uyanir uyanmaz yuzumu bile yikamadam ictim ayranida hazirlanmam bitti evden cikmadan once ictim. Aralarinda 50 dk vardi o yuzdendir canim belki

Oyy kuzum pilav salam.. Hafi patates kizartmasi 2 taneymis ona bisi diyemedim goz hakki ama tercih donemi biticek eylulde unv acilacak ilk arkadaslarla tanisilacak ve sen fistik gb bi kiz olacaksin. Bu yuzden az dikkat et kendine canim

Buarada gunaydin fistiklar. Benim gun saat 6 agardi bakalim. Cok fazla bas agrisi ile basladim ise. Yogun bir tempo yine bayrami ipla cekiyorum. Gelsede bende arada tatil yapsam :)

haklısın canm ama ekmek olmadığı için pilav, ekmek yesem pilav yemiyorum ://

ve haklısın eylüle bişey kalmadı ve ben onu geçtim benm fit olmam lazım artıkkk 54 olmam lazım bian önceee

haklısın canm ama ekmek olmadığı için pilav, ekmek yesem pilav yemiyorum ://

ve haklısın eylüle bişey kalmadı ve ben onu geçtim benm fit olmam lazım artıkkk 54 olmam lazım bian önceee

Bende aynisini diyorum. Ama bunu istiyosak hic kacamak yapmamiz lazim. Bakiyorum milete cok guzel kilolar veriyolar masalahh ama kimsede kacamak yok. Yemeyince bisi olmuyor dun gozumun onunde ttlilari goturduler eridim resmen yemicem diye ama bisi olmadi yiyen cok pisman oldu yedik kilo alicaz cok sistik diye. Bende icimden zafer benim diye gecirdim :) ama haklisin tabi pilav yerine ekmek, ekmek yerine pilavla dengeleyebilirsin. Sadace ben unve gittiginde tas gb hatun olmani cok istiyorum bunun keyfini yasamani. Ben yasadim buyuk keyif :)

Maşallah cimcimeye. bende aynen sebnin gibiyim dün bende erkek arkadaşımla kavga ettim ve anladım ki tüm erkekler böyle. kendilerine yapılmasını istemezler ama kendileri yaparlar. bende üzülünce yemekten kesiliyorum saat 11 gibi zorla 1 fincan kahve 1 kurabiye yedim. sahura da kalkmamıştım. bugünde kalkmayacaktım zorla aradı kaldırdı. nemiş kendini suçlu hissedermiş. sorunda saçma he. geçenlerde gece annnesi rahatsızlanmış bana söylemedi. gece sahurda arardı aramayınca annesi rahatsızlandı tekrar sandım ama bekledim öğlen 1 de aradım meşgule atıyo mj atıyorum işim var yazıyo dedim merak ediyorum annenemi bişey oldu yaa insan gibi söylese. baktım biriyle konuşuyo sinir oldum bana gelince mi musait olmuyorsun dedim. kafayı mı yedin sen arayacam diyolrum diyo. ya bu mj yazacagına ne yaptıgını yazsana neden beni telaflandırıyosun demi ama. annesini aradım bende meger beyefendi arkadaşıyla motor almaya gitmiş. bunu söylemek bu kadar mı zor. sonra aramadım bende. akşam annesi kızmış galiba beni aramış benim bagırmam gerekirken o bana kızıyo yaptıgının yanlış oldugunu düşünmüyo. tabi ben zaten yanlızım birde o böyle sinir edince agla agla içim dışıma çıktı iftar felan da yapmadım.sonra aramış. ben üzülüyorum niye böyle yapıyosun felan diyo. bide bi kere de beni haklı gör diyo. yaa ben mi tuhafım o mu anlayamadım. tamam dedim seni sevip merak edende değer verende kabahat. adam yerine koymayacan aramasa aramasın diyecen o vakit kıymetli olurdum..
neyse kuzum yanlız degilsin yani. erkekler sorun napalım.kusura bakma bende döktüm derdimi. bende senin gibiyim tavır yapacagına laf söyleyecegine gitme bitanem beraber evimizde olalım de çok zor degil. ama aynısını sen yapsan bunu söylemek bu kadar mı zor ne surat asıyosun diyecek.

Buarada gunaydin fistiklar. Benim gun saat 6 agardi bakalim. Cok fazla bas agrisi ile basladim ise. Yogun bir tempo yine bayrami ipla cekiyorum. Gelsede bende arada tatil yapsam :)

Günaydın canım. benimde başım kazan gbi ve gözlerim yanıyo zor açıyorum.evet biran önce bayram gelsin doya doya uyuyalım

Günaydın kızlar.. nasilız dicem ama herkeste bi stres sıkıntı var sanki..
Geçmiş yapmadım Banucum geçmiş olsun Allahım şifanızı versin umarım kötü birşey yoktur. Yasemin üzülme canım erkekler hep aynı.. Genlerinde sıkıntı var bunların.
Eminecim seninki gibi kaygısız bir tanede bende var ama benim senin gibi iştahtan kesilme durumum yok malesef ama yıpratmiyorum kendimi o kadar.. herşey olacağı yere varır.. gamsız bunlar gamsız..

ya kızlar ben bugün sahura kalkamadım uyanamadım. bu gece kalkacam inşallah ama ne zaman tartılayım bilemedim. sabah tartılsam mide dolu. bu akşam tartılsam bütün gün bişey yiyip içmesem :44:

sabah 2 yumurta haşladım sadece onu yedim birde üstüne bir bardak su uçtum geldim.. susuyorum su içmeye korkuyorum. yemek yemem de içeçekte içmeyim deilmi elimden geldiğince.

Son düzenleme:
09.07 menüm
sahur 2 h.yumurta,2 domates,az peynir, çay,2 kayısı
iftar 2 tabak bulgurlu sulu köfte bol sulu ama, 3 kayısı,1-1.5 lt su

off varlığı bi dert yokluğu bin reglim yaklaşıyo göğüslerim ağrıyo. erken gelmezse 15 inde bekliyorum daha var ama şişmesek iyi.

Eminecim eniste dusuncesizlik etmis galiba olur böyle her iliskide
Ahh bu erkekler yemeden icmeden kestirmisler sizi

Aynen aycacim kacamak yoksa tartida odulunu veriyor
Su yogunlugun azalmiyor senin evet bayram gelsede tatilin keyfini cikarsan ama karatayi bozmak yok bayramda herkes kilo alip doner bizim takimda oyle olmayacak
Günaydın gozde su tercihlerini yapana kadar sana ses cikarmayacagim ama menulerin hala hatalarla gidiyor aycada demis bakalim bu cuma verdigin sözü tutabilecekmisin
Sabah cok az olmamis mi kuxum yaa
Ohh keyfini cikarskn hatice abla valla
Canim simdi esin is bulamadi onun sikintisi var ee malum ne kadar babada olsa evde durup cocuk bakmak senin üstünde olmasi yukun belli etmesede ona agir geliyor ve boyle firsatlarda hem alinganlik hemde kiskanclik tavan yapiyor bak onuda anla. Sende diywceksin simdi hep ben anlıyorum diye ama ne yapalim kadinlar daha cefakar bu bizim dogamizda var
Anladilan dun kavga gunuymus bizde atistik ama hata bende esimin dogum gununu erken kutlamistik cunku gununde basbasa kalmakti amac ama ben rezervasyon olayini unuttum tam cikacaktik aklima geldi bi aradik ki yer yok ve kendi yaptigim hataya kendim trip attim esimde degistirme ustunu baska yrre gidelim dediyaede kar etmedi adamin gününü burnundan getirdim :26:
Savulun tavuklar banu geliyir
Ablacim bakalim kim kazanacak ayca yasemin merve erkek diyor sen ve ailem kiz
Bu arada mervenin slm var msj atmis buyuk ohhtimal kizcesi olacak ama kesinde degil sakliyomus kukusunu
Ayrica kanamasi olmus yine agir is yapmis akillim dr dikkat et demis

Gece sahura kalktiginda yemeden once tartil cunku kahvalti yapmissin canım yapmamis olsan simdi tartil derdim ayrica aksamda cok kacirma ki sahurfa cok cikma tartida

Gece sahura kalktiginda yemeden once tartil cunku kahvalti yapmissin canım yapmamis olsan simdi tartil derdim ayrica aksamda cok kacirma ki sahurfa cok cikma tartida

Hiç aklıma gelmedi sabah tartılmak.. tamam canım sağol dikkat edicem tabiki..afiyet olsun size bal olsun... :)

Son düzenleme:
Bence iş yüzünden stres yapıyor eşin. İnş işe başlayınca düzelir.

Güzel menü
Karatayda var bir keramet

Patates , pilav , salam(işlenmiş gıda olduğu için çok sakıncalı), karper (yağlı) tüm bunlar olmamış. Keşke daha sağlıklı yiyecekler tercih edebilsen.

canım ya üzülme klasik erkek milleti odunlukları tutuyo bazen
benim eşiminde böyle dönemleri oluyor bende menepoza girdin gene diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…