Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

08/07/2014 menüm

sabah (11:00)
2 yumurtalı kk

Ara(16:00)
1 kase yogurt
1 nektari
1 küçük muz

akşam(20:30)
1 kase ev yapımı tarhana
bol salata (ama çok bol )

su: 3 lt

Afiyet olsun, zaten bir tek çorba varmış, olsun bol bol.

08/07/2014 menüm

sabah (11:00)
2 yumurtalı kk

Ara(16:00)
1 kase yogurt
1 nektari
1 küçük muz

akşam(20:30)
1 kase ev yapımı tarhana
bol salata (ama çok bol )

su: 3 lt

Oo kaptan bu gidişle doğumdan sonra kilosu hamilelikten önceki kilosundan az olanlardan olacaksın

Cok sukur bu hafta sanirim meyve yemeden basari ole bitirebilcem insallah. Cumayi cok merak ediyorim.insallah canm insallah olabilirsin ogretmen.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Haklısın kaptancım kendime çeki düzen verecem. bende anlamıyorum bi canım hiç bişey yemek istemiyo bir doymak bilmiyorum. kendime tekrar bir yemek listesi yapsam iyi olacak o zaman daha dzenli oluyor.

Cok sukur bu hafta sanirim meyve yemeden basari ole bitirebilcem insallah. Cumayi cok merak ediyorim.insallah canm insallah olabilirsin ogretmen.

ben hiç cuma gelsin istemiyorum içimden bi ses + çıkacam diyo sabit kalsam şükredecem

Canim bu normal caylar icin mi botki caylarida dahil mi?

Super canim darisi basimiza. Bende arada tartiliyofum ama bu hafta tartilmicam. Heycanla cumayi bekliyorum. Ayy banada bi kahkaha atsa su tarti. Masallahhh

Bu menunlere tarti kahkaha atar tabi. Masalhh masalahhh

Canim bu normal caylar icin mi botki caylarida dahil mi?

geneli idarar söktürüyor.kahvede öyle.oyüzden oructa tavsiye etmem.

Super canim darisi basimiza. Bende arada tartiliyofum ama bu hafta tartilmicam. Heycanla cumayi bekliyorum. Ayy banada bi kahkaha atsa su tarti. Masallahhh

az evvel tartıldım 1500gr eksideyim üstelik hala kabızım veee regl oldum galiba.bu oğluşum gibi oldu çiş yaptım galiba diye gelior,benim spiralden dolayı ara kanamam da oldugundan emin olamadım ama yüzde 70 regl oldum.pufff ben bugün bildirim yapsam olmazmı?

Hadi bakalim inşallah tarti sana da guler
Stres yapma hayatim şu iki günü kacamaksiz atlat iner inşallah tartida

Bebce vereceksin meyveyide kestin
Oo kaptan bu gidişle doğumdan sonra kilosu hamilelikten önceki kilosundan az olanlardan olacaksın
Ahh keske edam mumkun oldugunca dikkat ediyorum ac kalmiyorum ve abur cubura da saldirmiyirum
Midem bulanirsa arada tuzlu birseyler atistiriyorum malum 0 hareket suanda onun icin birakirsam siserim
Afiyet olsun, zaten bir tek çorba varmış, olsun bol bol.
Sagol kedicigim sicaktan galiba bide eksi manyagi oldum bol bol eksi yiyesim var immm misss
Ben bizim şirketten aldım yalvar yakar
Ama geçen gün decathlon da 20 liraya gördüm.
Bende alsam bi tane rakam 200u gecmez gunluk

Cok umutluyum kaptanim ben. Sanki veririm 1 kilo gb. Hic kacamak yapmadim dunki yatin tantuniyi saymazsak. Simdi mesaideyim kunefeyi yediler bi lokma bile agzima almadim. Lutfen vermis olayim. Dun gece ruyamda kendimi cok zayiflamis gordum. Olsun artik biran once sagli bi sekilde tabi. Az kaldi cumaya. Insallah gorucem 1 kilo.

Slm güzellerrrr dün buraya uğrayamadım içimde suçluluk oldu o yüzdne şimdi ilk önce buraya geldimmm çeşmeden misafirierimiz vardı iki gün bugün sabahta hastahanedeydik 6 ağustosta ameliyat oluyor annem şükür hayırlısıyla atlatırız inşşş sizler nasılsınız özledim hemen ben sizi

Sagol kedicigim sicaktan galiba bide eksi manyagi oldum bol bol eksi yiyesim var immm misss

Bende alsam bi tane rakam 200u gecmez gunluk

ye ekşiyi al ayşeyi derler şirinemmmm teyzesinin prensesi gelecek sanırımmm

sen sakın kıpraşma sonra yrürüsün bitanemmm

oooo 1,5 kilo süper bir rakam üstelik kabızsın ve reglesin muhteşem bence

meyvenin etkisini bu hafta göreceksin Ayçacımmm

Ben bizim şirketten aldım yalvar yakar
Ama geçen gün decathlon da 20 liraya gördüm.

ooo güle güle kullan canımmm adımsayarını

ohhh sahalara hoşgeldin blucummmm misafirlikte malesef olmuyor cnmmm

başkalarıylada görüşmüş abla baya bikaç kişi şimdi koşuyo peşimden ama bnde bitti napalım kısmettt

o kendine yapmış Büşracımmmm boşverrr snein için hayırlı değilmiş o kaybetti sen kazandın cnm benimm önce ünv bitanemm

Elbette olacak Gülşahcımmm tüm kalbimle inanıyorum bennn sadece zaman lazımmm hep dualarımdasın inan

oooo tbrkler Edacımmm çok sevindim öğretmenlik sana yakışır kuzummm Eskişehir süper yerr sakın panik yapma sen herşeyi başaracak güctesin bitanemmm

oyyy canım Ayçam çok tşkler bitanemmmm napim özgür tavuk adı bile bana yetiyor seneye çıkıp yiyeceksin hiç sıkma canını sen

ay allahımmm okurken bir tebessüm beliriyor inan Yasemincimmm reyyanı yiyesim geliyor

özgür tavuk buldunmu kaçırmayacaksın şirinemmm

elbette verirsin Ayçamm birde sürekli düşünme cnmmm sen ne kadar vermeliyim diye düşünürsen ters etki yapar

banucum gözümüz seni arıyor görmeyince.dualarımız annenle

Banucum hosgeldinnnn :) cidden ya gozumuz seni ariyor. Insallah canim annen hayirlisiyla atlaticak. Bol bol dua ediyoruz canim. Umarim gorucem. Icimde boyle bir inanc var ya kirilmaz. Sen boyle diyosan bardir bildigin dusunmucem. Ama insan sabirsizlaniyir cumayi beklerken. Haftalarin gecmesini ilk kez bu kadar istiyorum. 5 aycik bitsede hemencecik bende istedigim kiyafetlere kavussam insallah. Hepimiz istedigimiz olcude olsak insallah.

Canımsınnn tşk ederim Yasemincimm inşallah 6 ağustosta bitecekkk busen nasılsın wc eğitiminde yaşadıkların gerçekten tam kameralık reyyan tam bir cimcime
reyyan gercekten cok farklı cok bilmiş cok cilveli.bi okadarda mızmız.ama yavrum kabızlıktan makattaki yaradan cok cekti o dönemden kaldı mızlama huyu.ben evdeyim izindeym 2 gündür eşimle birbirimizi yiyoruz.
hekimler derneginin bogaz turu varmıs iftar programı ona gidelim dedim olmaz dedi ben gideyim dedim nerdede gideyim dedim.bi sıkıntı bastı adamı diyorum ya bana deki gitme bitanem gıkım cıkarsa neyim ama yok suratsız bi şelikde git dedi.iiçime sinmedi büyük kızıda götüreyim dedim orda ipler koptu.yahu 4 yıldır istanbuldayım böyle bir fırsat gecmedi elime bunuda deyince vay efendim ben seni gezdirmiyormuyum amannnnn.anlamıyorkii mesele gidip gitmemek değil.bazı şeylere anlayış göstermek.bir dokun bin ah işit gibi oldu ama.bunca emege bunca sabır göstermeye anlayış bekliyor insan.cok canım sıkılıyor cokkk.dün saat 11de yaptım iftarımı.su bile koyasım gelmedi ağzıma.

Hoşbuldum Bitanemmm inşallah kuzum stres bitse iyi olacaktı böylesi hayırlıdır belki diyoruz artık allah razı olsun hepinizden cnmcımm elbette göreceksinn haklısın bir an önce hedefe ulaşmak istiyoruz kuzum ama unutma bu kilolar kısa bir sürede gelmediki yavaş yavaş sinsice yerleştiler vücudumuza hiçbirzaman umutsuzluğa kapılmadan aynen devam edip ulaşacaksın cnmcım hedefine bazen haftada 1 kilo gider bazen daha az gitsin de az gitsin öz gitsin ve kalıcı gitsin önemli olan bu cnmmm

cimcime en küçük olmanın avantajını kullanıyor sanırımm aslında çok iyi olurdu bir değişiklik olurdu ikiniz içinde Yasemincimm enişte neden böyle yapıyor anlamıyorum sürekli evde işte çalışıyorsun arada değişiklik istemen çok normal enişte işe girer de bu sıkıntılar biraz gider inş cnmm belki o da işe giremediği için stresini senden çıkarıyordur:26: yapma böyle kuzumm iftar zaten geç oluyor kendine yazık

dün ablamla görüştüm kabeye iftara gidiyorum dedi.eşi ben cocuklara bakarım sen git demiş.sen gelirsin bende teraviye giderim demiş.ay maşallah enişteme.cok özendim.size dua ediyoruz dedi teli kapattık arkadası aradı eşime cv ni yolla iş durumu var diye ay hadi hayırlısı belki öylesi daha iyi olur.

ayyy ne mutlu ablan en güzel yerde şu ann allah mutluluklarını daim etsin böyle anlaşmaları ne güzel maşallahhhadi bakalım inşşş sonuç hayırlı olur işe girerse stresi azalır kuzum inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…