edacım nerden aldın acaba adım sayarı??
08/07/2014 menüm
sabah (11:00)
2 yumurtalı kk
Ara(16:00)
1 kase yogurt
1 nektari
1 küçük muz
akşam(20:30)
1 kase ev yapımı tarhana
bol salata (ama çok bol)
su: 3 lt
08/07/2014 menüm
sabah (11:00)
2 yumurtalı kk
Ara(16:00)
1 kase yogurt
1 nektari
1 küçük muz
akşam(20:30)
1 kase ev yapımı tarhana
bol salata (ama çok bol)
su: 3 lt
Sağol kaptancım bende çok sevindim. Kendim için bir şey yapmam gerekiyordu. Bu fırsatı tepersem çok pişman olacakmış gibi hissediyorum. Tek sıkıntı 2. dönem. Eskişehire gitmem gerekiyor. Dua ediyorum dersler hafta sonu olsun diye.
Teşekkürler kuzucum:) İnş sende güzel bir üni. kazanacaksın.
Sağol bluecum. Yüksek lisansa başvurmadım bu çıktı bahtımaÖğretmen olabilirsem çok güzel olacak.ay Allah o günleri görmeyi nasip etsin.
Teşekkürler canım
Güzel menü olmuş Sen kaptın bu karatayı
Sağolasın
Yok artık ara vermek bitecek bu sefer :)
Yok yok gitmiyorum bir yere
Hadi görmedik mantıları.
Aaa ama kaymakta olmaz. E hadi neyse öyle olsun
eminecim ailelerin yanınan gidince hepimiz tırtıklıyoruz ama önemli olan arbartmammak yani 1,5-2 kg almak da çok canım ben hamile halimle almadım o kadar kilo valla zopa istiyosun sen Eki Görüntüle 1182742
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehem çikolata hemde dondurma hiç olmamış 1 saat yürüyüş cezan var ve mümkünse hemen yerine getir .
sana hiç yakışmıyor kaamakların arttı canım 2. takımdan motive olamıyorum diye geldin peki burda ki sorun ne :26:
tmm birşey demiyorum canım 2-3 çatala izin vermiştim
Eki Görüntüle 1180499 Eki Görüntüle 1180500
hedeflerimiz
yasemin----->75,6-------->74,6
eda---------->75,5-------->
gözde------->57,9--------->
gülşah------>68,3--------->
ayça-------->88,3---------->87,9
büşra-------->66,7--------->66,0
ebru-------->70,9---------->
emine------->74,9--------->74,9
hilal-------->74,3----------->
blue-------->56------------->
ayfer-------->64,5------->64,5
Eki Görüntüle 1180492 Eki Görüntüle 1180493
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]04/07/14[/TD]
[TD]05/07/14[/TD]
[TD]06/07/14[/TD]
[TD]07/07/14[/TD]
[TD]08/07/14[/TD]
[TD]09/07/14[/TD]
[TD]10/07/14[/TD]
[TD]msj sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
:125::131:
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Cok sukur bu hafta sanirim meyve yemeden basari ole bitirebilcem insallah. Cumayi cok merak ediyorim.insallah canm insallah olabilirsin ogretmen.
kızlar bugün pcyi actım alıntıda yaptım ama reyyan sürekli peşimde ve ilk fırsatta resetliyor.öğleyin bir kere uyuyor ondada ben fırsat bulmusken uyuyorum.
bugün tartı bana gülümsemek ne kelime kahkaha attı desem.1200 vermişim ama gecen haftada salı günü 800 gr vermiştim perşembeye 600 anca eksik çıktım oyüzden ödem yapacak şeylerden uzak durmam ve demir ilacımı mutlaka ama mutlaka içmem lazım bir tek o beni wcye cıkarıyor
gözdecim kendine zarar veriyorsun engelle o cocugu pişman olursun.
kurtuldum cok şükür.
azmin sonu mezuniyet olacak inşallah maşallah sana eda .bu sefer mezuniyete kadar su koyverip vakit kaybetmek yok.
hala mı spor yasak.merak ettim şimdi yürüyüşüde miyapma diyor.
eminecim suyu azmı tüketiyorsun.birde kızlar çayı cok tüketmekte iyi olmuyor.çay idrar söktürüyor ve susuz bırakıyor.
ayy o davetleri bende özledim.
kızlar bugün pcyi actım alıntıda yaptım ama reyyan sürekli peşimde ve ilk fırsatta resetliyor.öğleyin bir kere uyuyor ondada ben fırsat bulmusken uyuyorum.
bugün tartı bana gülümsemek ne kelime kahkaha attı desem.1200 vermişim ama gecen haftada salı günü 800 gr vermiştim perşembeye 600 anca eksik çıktım oyüzden ödem yapacak şeylerden uzak durmam ve demir ilacımı mutlaka ama mutlaka içmem lazım bir tek o beni wcye cıkarıyor
gözdecim kendine zarar veriyorsun engelle o cocugu pişman olursun.
kurtuldum cok şükür.
azmin sonu mezuniyet olacak inşallah maşallah sana eda .bu sefer mezuniyete kadar su koyverip vakit kaybetmek yok.
hala mı spor yasak.merak ettim şimdi yürüyüşüde miyapma diyor.
eminecim suyu azmı tüketiyorsun.birde kızlar çayı cok tüketmekte iyi olmuyor.çay idrar söktürüyor ve susuz bırakıyor.
ayy o davetleri bende özledim.
Bu menunlere tarti kahkaha atar tabi. Masalhh masalahhh09.07 sahur
kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
salatalık
yeşil zeytin 5
peynir yağsız keçi
iftar
ayran
1 parca karnıyarık kızartılmadna yaptım
5-6 tane yalancı mantı yagsız.
bol salata
1 parca pide
ara:badem saymadım
1 kuru kayısı
bugün süt pişirmiştim azcık kaymagından yedim.
geneli idarar söktürüyor.kahvede öyle.oyüzden oructa tavsiye etmem.Canim bu normal caylar icin mi botki caylarida dahil mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
az evvel tartıldım 1500gr eksideyim üstelik hala kabızım veee regl oldum galiba.bu oğluşum gibi oldu çiş yaptım galiba diye gelior,Super canim darisi basimiza. Bende arada tartiliyofum ama bu hafta tartilmicam. Heycanla cumayi bekliyorum. Ayy banada bi kahkaha atsa su tarti. Masallahhh
Hadi bakalim inşallah tarti sana da gulerSuper canim darisi basimiza. Bende arada tartiliyofum ama bu hafta tartilmicam. Heycanla cumayi bekliyorum. Ayy banada bi kahkaha atsa su tarti. Masallahhh
Stres yapma hayatim şu iki günü kacamaksiz atlat iner inşallah tartidaHaklısın kaptancım kendime çeki düzen verecem. bende anlamıyorum bi canım hiç bişey yemek istemiyo bir doymak bilmiyorum. kendime tekrar bir yemek listesi yapsam iyi olacak o zaman daha dzenli oluyor.
ben hiç cuma gelsin istemiyorum içimden bi ses + çıkacam diyosabit kalsam şükredecem
Bebce vereceksin meyveyide kestinCok sukur bu hafta sanirim meyve yemeden basari ole bitirebilcem insallah. Cumayi cok merak ediyorim.insallah canm insallah olabilirsin ogretmen.
Ahh keske edam mumkun oldugunca dikkat ediyorum ac kalmiyorum ve abur cubura da saldirmiyirumOo kaptan bu gidişle doğumdan sonra kilosu hamilelikten önceki kilosundan az olanlardan olacaksın
Sagol kedicigim sicaktan galiba bide eksi manyagi oldum bol bol eksi yiyesim var immm misssAfiyet olsun, zaten bir tek çorba varmış, olsun bol bol.
Bende alsam bi tane rakam 200u gecmez gunlukBen bizim şirketten aldım yalvar yakar
Ama geçen gün decathlon da 20 liraya gördüm.
Hadi bakalim inşallah tarti sana da guler
Stres yapma hayatim şu iki günü kacamaksiz atlat iner inşallah tartida
Bebce vereceksin meyveyide kestin
Ahh keske edam mumkun oldugunca dikkat ediyorum ac kalmiyorum ve abur cubura da saldirmiyirum
Midem bulanirsa arada tuzlu birseyler atistiriyorum malum 0 hareket suanda onun icin birakirsam siserim
Sagol kedicigim sicaktan galiba bide eksi manyagi oldum bol bol eksi yiyesim var immm misss
Bende alsam bi tane rakam 200u gecmez gunluk
Sagol kedicigim sicaktan galiba bide eksi manyagi oldum bol bol eksi yiyesim var immm misss
Bende alsam bi tane rakam 200u gecmez gunluk
geneli idarar söktürüyor.kahvede öyle.oyüzden oructa tavsiye etmem.
az evvel tartıldım 1500gr eksideyim üstelik hala kabızım veee regl oldum galiba.bu oğluşum gibi oldu çiş yaptım galiba diye gelior,benim spiralden dolayı ara kanamam da oldugundan emin olamadım ama yüzde 70 regl oldum.pufff ben bugün bildirim yapsam olmazmı?
Cok sukur bu hafta sanirim meyve yemeden basari ole bitirebilcem insallah. Cumayi cok merak ediyorim.insallah canm insallah olabilirsin ogretmen.
Ben bizim şirketten aldım yalvar yakar
Ama geçen gün decathlon da 20 liraya gördüm.
hedefve basari selamlar ben blue, grubun eskilerinden:) karatay yapıyorum.. tam mezun olacaktım ki tatile gittik türkiyeye, tabi orada karataya falan devam etmek ne mümkün, misafirlikte olmuyor.. 2 kilo aldım geri geldim.. ama şimdi onları vereceğim ve gruba dönüp hedefimi aşağı çekeceğim.. yani şuanda vermem gereken 4 kilom var.. s.arabistanda yaşıyorum.. 3 yaşında bir oğlum var. sen de kendini tanıtır mısın? selamlar sevgiler..
bu sabah kahvaltımı karataya uygun yaptım ve sahalara geri döndüm..hadi bakalım hayırlı olsun :)
başkalarıylada görüşmüş abla baya bikaç kişişimdi koşuyo peşimden ama bnde bitti napalım kısmettt
Canım benim çok şükür eşimin tedavisinde ilerleme var ümidim var olcak bi gün ama şuan olmadığını biliyorum
Hayırlısı artık canım sen dualarında beni unutma yeter :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kaptancım
Benim bir maruzatım var.
Bugün pedagojik formasyon sonuçları açıklandı.
Ben kazanmışım.
Bu hafta cumaya kadar kayıt yaptırmak için eskişehire gitmem gerekiyor ayriyetten bir sürü hazırlık yapmam lazım. Çok yoğun olacağım mesaj sayısından beni muaf mı tutarsın ? Yoksa 2 haftalık iznemi ayrılayım bilemedim ben :18:
Bu arada lütfen benim için dua edin.
Şuan çok kararsız heyecanlı ve panik haldeyim. Napıcam diye başım dönüyor.
Diksin kaptanim banucim goz istedigi tavuk olsun kestirir getiriz onada :) bizde inmiyoruz kaptanim. Ben bu yasimdayim hala en buyuk keyfim agac tepesinden meyve yemek. Gecenlerde resmen bi meyveye dalindan koparip yemeye as erdim. Eskiden kucukken cikamazdim tepesine benim kuzen cikardi ben hemen agacinkendi govdesine o toplar bana verirdi :) hey gidi gunler heyyy. Eskiden cikip yiyemezdim simdi cikabiliyorum ama yiyemiyorum
yukardaki msjı yazıncaya kadar reyyan altına kaçırdı fatih wcye gidelim dedi.oğluşuma ne zaman wc ye gitse reyyan deli oluyor bende diye daha 16 aylık ama bugün denemeye karar verdim 1 saatde 3 kere üstüne yaptı.
tmm sen sözünü tuttun bende tuttuyorum
anam banu ablama bak dayının tavuklara göz dikti
başınsagolsun canım babaannemi dedemi bu illetten kaybetmiş biri olarak anlıyorum seni malesef eşimin ailesindede bizim ailedede çıkan bir illet rabbim yaşatmasın tekrar kız öyle bahçemiz olsa ben ağaç dalında yaşarım iki kilo meyve ile yırttıgınıza şükredin
ablacıgım çizgi film karakterlerinin isimlerini yazmışlar hep
afiyet olsun
ay canım çok susatmaz mı gece öyle yemekler:26:
ohh maşallah valla
yutmuşsun fırın makarnayı hadi eda affetmiş ceza vermeyim dedim ama yok yok cezaya gidiyor elim 20 squat
hoşgeldin canım banucgum söyledi yogunmuşsun canım evet artıık menülerini ğaylaş canım kilonuda revize edelim dimi yakın zamanda
hadi bakalım kaldığın yerden devam morel bozma ama acısını çıkar bu haftayı yakalamk için sporu artır canım
Cok umutluyum kaptanim ben. Sanki veririm 1 kilo gb. Hic kacamak yapmadim dunki yatin tantuniyi saymazsak. Simdi mesaideyim kunefeyi yediler bi lokma bile agzima almadim. Lutfen vermis olayim. Dun gece ruyamda kendimi cok zayiflamis gordum. Olsun artik biran once sagli bi sekilde tabi. Az kaldi cumaya. Insallah gorucem 1 kilo.
banucum gözümüz seni arıyor görmeyince.dualarımız annenle
Slm güzellerrrrdün buraya uğrayamadım içimde suçluluk oldu o yüzdne şimdi ilk önce buraya geldimmm çeşmeden misafirierimiz vardı iki gün bugün sabahta hastahanedeydik 6 ağustosta ameliyat oluyor annem şükür hayırlısıyla atlatırız inşşş sizler nasılsınız özledim hemen ben sizi
ye ekşiyi al ayşeyi derlerşirinemmmm teyzesinin prensesi gelecek sanırımmm
sen sakın kıpraşma sonra yrürüsün bitanemmm
oooo 1,5 kilo süper bir rakam üstelik kabızsın ve reglesin muhteşem bence
meyvenin etkisini bu hafta göreceksin Ayçacımmm
ooo güle güle kullan canımmm adımsayarını
ohhh sahalara hoşgeldin blucummmm misafirlikte malesef olmuyor cnmmm
o kendine yapmış Büşracımmmm boşverrr snein için hayırlı değilmiş o kaybetti sen kazandın cnm benimm önce ünv bitanemm
Elbette olacak Gülşahcımmm tüm kalbimle inanıyorum bennn sadece zaman lazımmm hep dualarımdasın inan
oooo tbrkler Edacımmm çok sevindim öğretmenlik sana yakışır kuzummmEskişehir süper yerr sakın panik yapma sen herşeyi başaracak güctesin bitanemmm
oyyy canım Ayçam çok tşkler bitanemmmm napim özgür tavuk adı bile bana yetiyorseneye çıkıp yiyeceksin hiç sıkma canını sen
ay allahımmm okurken bir tebessüm beliriyor inan Yasemincimmm reyyanı yiyesim geliyor
özgür tavuk buldunmu kaçırmayacaksın şirinemmm
elbette verirsin Ayçamm birde sürekli düşünme cnmmm sen ne kadar vermeliyim diye düşünürsen ters etki yapar
reyyan gercekten cok farklı cok bilmiş cok cilveli.bi okadarda mızmız.ama yavrum kabızlıktan makattaki yaradan cok cekti o dönemden kaldı mızlama huyu.ben evdeyim izindeym 2 gündür eşimle birbirimizi yiyoruz.Canımsınnn tşk ederim Yasemincimminşallah 6 ağustosta bitecekkk busen nasılsın wc eğitiminde yaşadıkların gerçekten tam kameralık reyyan tam bir cimcime
Banucum hosgeldinnnn :) cidden ya gozumuz seni ariyor. Insallah canim annen hayirlisiyla atlaticak. Bol bol dua ediyoruz canim. Umarim gorucem. Icimde boyle bir inanc var ya kirilmaz. Sen boyle diyosan bardir bildigin dusunmucem. Ama insan sabirsizlaniyir cumayi beklerken. Haftalarin gecmesini ilk kez bu kadar istiyorum. 5 aycik bitsede hemencecik bende istedigim kiyafetlere kavussam insallah. Hepimiz istedigimiz olcude olsak insallah.
reyyan gercekten cok farklı cok bilmiş cok cilveli.bi okadarda mızmız.ama yavrum kabızlıktan makattaki yaradan cok cekti o dönemden kaldı mızlama huyu.ben evdeyim izindeym 2 gündür eşimle birbirimizi yiyoruz.
hekimler derneginin bogaz turu varmıs iftar programı ona gidelim dedim olmaz dedi ben gideyim dedim nerdede gideyim dedim.bi sıkıntı bastı adamı diyorum ya bana deki gitme bitanem gıkım cıkarsa neyim ama yok suratsız bi şelikde git dedi.iiçime sinmedi büyük kızıda götüreyim dedim orda ipler koptu.yahu 4 yıldır istanbuldayım böyle bir fırsat gecmedi elime bunuda deyince vay efendim ben seni gezdirmiyormuyum amannnnn.anlamıyorkii mesele gidip gitmemek değil.bazı şeylere anlayış göstermek.bir dokun bin ah işit gibi oldu ama.bunca emege bunca sabır göstermeye anlayış bekliyor insan.cok canım sıkılıyor cokkk.dün saat 11de yaptım iftarımı.su bile koyasım gelmedi ağzıma.
cimcime en küçük olmanın avantajını kullanıyor sanırımmaslında çok iyi olurdu bir değişiklik olurdu ikiniz içinde Yasemincimm enişte neden böyle yapıyor anlamıyorum sürekli evde işte çalışıyorsun arada değişiklik istemen çok normal enişte işe girer de bu sıkıntılar biraz gider inş cnmm belki o da işe giremediği için stresini senden çıkarıyordur:26: yapma böyle kuzumm iftar zaten geç oluyor kendine yazık
dün ablamla görüştüm kabeye iftara gidiyorum dedi.eşi ben cocuklara bakarım sen git demiş.sen gelirsin bende teraviye giderim demiş.ay maşallah enişteme.cok özendim.size dua ediyoruz dedi teli kapattık arkadası aradı eşime cv ni yolla iş durumu var diye ay hadi hayırlısı belki öylesi daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?