- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yok ablacıgım aç bırakmıyorum valla ne isterse yediriyorum bugun canı iskender istiyormuş öyle aç gibiyim ki sanki 1,5 iskenderi yerim ama sofraya oturunca öyle olmuyor işte iştahım kaçıyorSlm fıstıklarrrr
hayırlısıyla güzelce tercihlerini yap kuzummm sonra diyet işini kökten bitir ünv ye çıpçıtır git inş
yeğen,mi beslemiyomusun bakimmmm şirinemmm
tbrkler Edacımmm istikrarlı birşekilde devammm
bitanem sen belgeni al hazır bulunsunn ilerde çok işine yarayacak sen herşeyi tek başına başardın yine başaracaksın kuzumm inşallah allah denk getirir haftasonu olur dersler de zorlanmazsın cnm benim
hani tavuk nerdeeebiz zaten kazandık şirinemmm sağ salim kucağına al da kız erkek farketmez ama ben yine de prenses istiyorum bakalım kim tutturacak
aleyküm slmm hayırsız merviş unuttu yine bizii allah korumuş akıllanmadı iş miş duruversin biraz
amanın prenes iki olacak o zaman hayırlısı bakalım
tşkler bitanemmm geçecek inşallah
elbette zafer senin bak pantolonlar fark etmeye başlamış bilebirde o pantolonların üzerinden düştüğünü düşün cnmm inan bu mutluluk ömre bedel
ne güzel bak turşua bile dikkat ediyorsun artıkkküşengeçlik yokkk o yumurta senin saldırmanı engelleyecek kuzum
bol gelmeyi bırak düşecek bileee
herkes tatildeherkese selam kızlar. 2 gündür iftara misafir alıyorum o kadar zormuş ki. tüm gün temizlik ve yemekle geçiyor sonrada hizmet ama herşeye değiyor gerçekten.
dünki menüm
sabah
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta (oruca alıştığım için çok yiyemedim)
öğle yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 yk pilav ve 1 yk patlıcan kebabı
bol salata ve su 1.5 lt
iç iç bol bol su iç gitsin ödem fıstığımdünki menümü yazmamışım
kahvaltı
1 dlm pide
1 yumurta
az peynir
öğle
3,4 tane sarma
akşam
patlıcan yemeği
3 yk bulgur
4 dlm karpuz
su hiç sayamadım ya
bırakmıyorum menümü yazacağım şşimdisüpersin canımm
ama bebişide vitaminsiz bırakma
boşvr canım birde şöyle düşün canım belki destek olsa bu kadar caba ve emek göstermeyecektin diyelim sendeki azim başkasında yok düşün ki ulaştığın yerlere sadece kendi cabanla geleceksin o baban ahkam kesemeyecek ben okuttum diye ..dişinle tırnağınla geldin senözenle köstek olduğu kadar destek olsa nerelerde olurdum şimdi:)
güzel gitmiş canım ama yüzden 0,93 canımKilo bildirimi
Valkyrie8975,5/74,8 /0,7 /%0,92 )
Eminecim eniste dusuncesizlik etmis galiba olur böyle her iliskide
Ahh bu erkekler yemeden icmeden kestirmisler sizi
Aynen aycacim kacamak yoksa tartida odulunu veriyor
Su yogunlugun azalmiyor senin evet bayram gelsede tatilin keyfini cikarsan ama karatayi bozmak yok bayramda herkes kilo alip doner bizim takimda oyle olmayacak
Günaydın gozde su tercihlerini yapana kadar sana ses cikarmayacagim ama menulerin hala hatalarla gidiyor aycada demis bakalim bu cuma verdigin sözü tutabilecekmisin
Sabah cok az olmamis mi kuxum yaa
Ohh keyfini cikarskn hatice abla valla
Canim simdi esin is bulamadi onun sikintisi var ee malum ne kadar babada olsa evde durup cocuk bakmak senin üstünde olmasi yukun belli etmesede ona agir geliyor ve boyle firsatlarda hem alinganlik hemde kiskanclik tavan yapiyor bak onuda anla. Sende diywceksin simdi hep ben anlıyorum diye ama ne yapalim kadinlar daha cefakar bu bizim dogamizda var
Anladilan dun kavga gunuymus bizde atistik ama hata bende esimin dogum gununu erken kutlamistik cunku gununde basbasa kalmakti amac ama ben rezervasyon olayini unuttum tam cikacaktik aklima geldi bi aradik ki yer yok ve kendi yaptigim hataya kendim trip attim esimde degistirme ustunu baska yrre gidelim dediyaede kar etmedi adamin gününü burnundan getirdim :26:
Savulun tavuklar banu geliyir
Ablacim bakalim kim kazanacak ayca yasemin merve erkek diyor sen ve ailem kiz
Bu arada mervenin slm var msj atmis buyuk ohhtimal kizcesi olacak ama kesinde degil sakliyomus kukusunu
Ayrica kanamasi olmus yine agir is yapmis akillim dr dikkat et demis
Ablacım çok istiyorum ama hemen olamaz zaten. Öncelik öğretmenlik mezunlarının ben ileriye dönük düşündüğümden bunu yapıyorum.
Panik yapmıyorumda düşünmekten kafayı sıyıracağım.
Babam destek olmadığı gibi hep köstek oluyor. Ben biletimi almak için otogara gitçektim ben götürürüm dedi. Şimdi yan çiziyor çok yorulurum yola gidemem o kadar uzun diyor.(zaten beni götürmesini istememiştim) Şimdi ben tekrar otogara gideceğim. Hep dert hep köstek. İşin kötü yanı 2. dönem olacak. dersler hafta içi olursa gidemem işi bırakamam. Kayıt dondurmak zorunda kalacağım ama onunda çok ince noktaları var, boşa kürek çekmiş olabilme ihtimalim oluyor. işten çıkarsam 5 kuruş parasız kalırım. Eskişehirde naparım ? Normal öğrencilik hakkıda olmadığından yurt vs faydalanamıyorum. Öyle garip olaylar işte. Dua ediyorum 2 dönem dersler hafta sonu olsun diye. Öyle olursa cuma gece yola çıkıp c.tesi eskişehirde derse gideceğim.Kısaca herşey pamuk ipliğine bağlı gibi.:)
Slm fıstıklarrrr
hayırlısıyla güzelce tercihlerini yap kuzummm sonra diyet işini kökten bitir ünv ye çıpçıtır git inş
yeğen,mi beslemiyomusun bakimmmm şirinemmm
tbrkler Edacımmm istikrarlı birşekilde devammm
bitanem sen belgeni al hazır bulunsunn ilerde çok işine yarayacak sen herşeyi tek başına başardın yine başaracaksın kuzumm inşallah allah denk getirir haftasonu olur dersler de zorlanmazsın cnm benim
hani tavuk nerdeeebiz zaten kazandık şirinemmm sağ salim kucağına al da kız erkek farketmez ama ben yine de prenses istiyorum bakalım kim tutturacak
aleyküm slmm hayırsız merviş unuttu yine bizii allah korumuş akıllanmadı iş miş duruversin biraz
amanın prenes iki olacak o zaman hayırlısı bakalım
tşkler bitanemmm geçecek inşallah
elbette zafer senin bak pantolonlar fark etmeye başlamış bilebirde o pantolonların üzerinden düştüğünü düşün cnmm inan bu mutluluk ömre bedel
ne güzel bak turşua bile dikkat ediyorsun artıkkküşengeçlik yokkk o yumurta senin saldırmanı engelleyecek kuzum
bol gelmeyi bırak düşecek bileee
*** 3. Takım 369.Etap ***
kelebekolacam: (75,6 /74,1 / 1,5/%1,98 )
Valkyrie8975,5/74,8 /0,7 /% 0,93)
gzde19957,9/ / /% )
Sahgul: ( 68,3/ / /%)
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,7/ / /%)
casum2076,5/ / /%)Geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
ebruli_hayat70,9 / / /%)
hedef ve başarı74,7/ / /% )
3. takım ortalaması:%
yasemin bombayı patlattın kız dile benden ne dilersen
banucugum listeyi getirmişsin eline sağlık akşam paylaşırım menülerimi 9-10 unu kızlar şimdi yemege gidiyoruz anca Ankara'da rezerven bile olsa yarım saat önce gitmen lazım yoksa hiç acımıyolar valla
Menumude paulasayim dahada bisi yiyip icmem artik.
Sabah (6.00) 4 gun kurusu 8 badem 1 bardak sut
(8.00)( sabah az olmus yumurta eksik sozlerinin uzerinde bgnde aynisini yapmiyim diye) 1 haslanmis yumurta . 1 dilim peynir, maydanoz
Oglen (12.30) 1 kase brokoli corbasi , 200 gr tavuktan yemek , 1 kase yogurt
Aksam ( 19.00) 2 bardak ayran, 2 salatalik , 1 yumurta, 5 findik 1 soda
Sivar ; 2 bardak yesil cay , 1 bardak ada cayi, 3 lt su
Spor : 3 km yuruyus
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
gzde19957,9/ / /% )
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,7/ / /%)
ebruli_hayat70,9 / / /%)
banucugum listeyi getirmişsin eline sağlık akşam paylaşırım menülerimi 9-10 unu kızlar şimdi yemege gidiyoruz anca Ankara'da rezerven bile olsa yarım saat önce gitmen lazım yoksa hiç acımıyolar valla
gzde19957,9/ / /% )
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,7/ / /%)
ebruli_hayat70,9 / / /%)
sen ödülünü dün vermişsin kendine o halde ödül yok sanatesekkürler kızlar..
dünkü menüm:
sahur
haşlanmış yumurtalı klasik sahur
iftar:1,5 lahmacun
bol salata
ayran
ara:1 dilim güllaç
en masum olduguna karar verdiğim kaçamakları yaptım.kafam cok bozuktu.bahenesi olmaz ama
çok çalışmana yoralım bu jetonu canımHiiii anladimmm ay ne jetin varmis bende . Tebrikler canimm masallahhh
sarmalrı hüpletmişsin öğlen ımm10/07/2014 menüm
kahvaltı
1 haş yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 küçük salatalık, 4 çeri domates
1 ufak parça pide
öğle
5,6 tane sarma
akşam
1 kase çorba
2 parça tavuk
2 yk pilav
salata
1,5 litre su
biberiye yağ yakıcı değilmiydi canım ödemede mi işe yarıyor ne varsa bitkiler var valla mişşşş gibi (yegenimden kalma miş gibi tavuk yapta yiyelim teyzee derdi özledim bak )ben biraz biberiye çayı içeyim sabaha kadar ödem atmam lazım hala çok şişim:82:
haaaaahhh söyle proteini calsiyumunu eksik etme canım ye yumurtanı peynirini mişşşş gibiMenumude paulasayim dahada bisi yiyip icmem artik.
Sabah (6.00) 4 gun kurusu 8 badem 1 bardak sut
(8.00)( sabah az olmus yumurta eksik sozlerinin uzerinde bgnde aynisini yapmiyim diye) 1 haslanmis yumurta . 1 dilim peynir, maydanoz
Oglen (12.30) 1 kase brokoli corbasi , 200 gr tavuktan yemek , 1 kase yogurt
Aksam ( 19.00) 2 bardak ayran, 2 salatalik , 1 yumurta, 5 findik 1 soda
Sivar ; 2 bardak yesil cay , 1 bardak ada cayi, 3 lt su
Spor : 3 km yuruyus
ben işteyken telden girerdim alışmıştım herşeyi telden yapmaya ve şimdi evde laptondan girince telden girmek çok zor oluyorInsallah canim insallah. Cuma nolcak bakalim. Bgn is cikisi erken cikinca bilgisayarimida alayim bilgisayatdan takilirim demistim ama yorgunluktan arkadasinkino alip gelmisimyine telden takiliyorum ne zormus telden yazmak bilgisayardan cok yazinca insan alisiyor anliyor kiymetini bilgisayarin.
evet canım sabahları geçiştiriyorsun resmen sabah çok önemli düzgün bir karatay kahvaltısı 5 km yürüyüştür unutma canımAzalmiyor kaptancigim bgn erken geldim bi bosluga dustum benim bunuede alismis sanirim kosusturmaya. Diger turlusu garip geliyorz ayy insallah kaptanim insallah regl bitti biticek. Cok sukur meyve kacamagi olmadan haftayoda atlattim eksi cikmamam icin sebep kalmadi bence yrin su. Hayrolsun.
Az mi olmus ya kaptancim. Acikmadiydim ama.
Kaptamcim enistenin dogum gununde sen mi kiZdin ama sende guEl bisi yapmak istemissin ama unutunca sinirlenmissin bende oyle oluyorum. Yapmak istedigim seyi bisey olurda yapamazdam uzuluyor kiziyorum.
uff regl mi oldum olmadımmı bilemedim orcu tuttum ama namaz kılsammı mı kılmasammı.o kadar strese bi şeyler başladı ama gerisi gelmiyor.aslında tam vaktide değil özür mü sayacam bilemedim walla.
eminecim yanlız olman cok kötü,erkekler bizim gibi değil.nişanlının burcu senin burcun ne merak ettim.erikcim yat kalk şükret eşin sana uyum sağlıyor.benimki beni fazlaca cılgın buluyor.ahh genclik yıllarım.
ben cok emek verdim bu evliliğe bu kadar ucuz üzülmemeliyim.ama erkekler ne yazıkki okadar ince değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?