Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

*** 3. Takım 369.Etap ***
kelebekolacam: (75,6 /74,1 / 1,5/%1,98 )
Valkyrie8975,5/74,8 /0,7 /% 0,93)
gzde19957,9/ / /% )
Sahgul: ( 68,3/ / /%)
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,7/ / /%)
casum2076,5/ / /%)
Geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
ebruli_hayat 70,9 / / /%)
hedef ve başarı74,7/ / /% )

3. takım ortalaması:%

Ama enisteninde masallahi bar sana cok guzel uyum saglamis. Bende oyleyim ama bakalim ben uyum saglicak birini bilabilcek miyim bakalim. Biliyorum canim 5 km icin sabahlarimi tekrar duzene sokucam. Bgn 3 yurudum canim cikti. Havadan 5 geliyodu kaynetmiyim onu :) vok yogurt tuketiyomusum gb geliyor bana. Rahatsiz degilim seviyorum ama bilemedim bazilari onermiyor ya napsam kissam mi azcik yogurt ayran sut peynir birilerini azaltsam mi ki?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hih soyle kaptanim yegenimize iyi bak :)

yok canım ypgurttan zarar gelmez en güzel yağ yakıcılarından biridir light tüketme yeter canım .
abd de yapılan bir araştırmada calsiyumu fazla tüketen bir insanın dışkısındaki yağ oranı aynı kaloriyi alan fakat calsiyumu az tüketenden daha yüksek çıkıyor

enişten de aksidir çoğu şeyde laz damarı işte birden parlar iki dk sonra peşime düşer evlilikte önemli olan birbirini idare etmek canım bizimde zor zamanlarımız oldu kayın biraderim yüzünden kızlar bilir ama geçti çok şükür önemli olan fevri karar vermemek

erikcim benim eşimde karadenizli ama tipik bir koç işte.bende ikizler.çay için teşekkür ederim zahmet oldu.namazımı kılacam canım.arada görünüp kayboluyor ben böyle regl olmam bu regl değil.

Ne guzel kaptanim sen esinkn hiyunu biliyosun buna gore idare ediyosun zor gunlerinizode geride birakmissiniz artik tam hersey yoluna oturmus. Masallah nazar degmesin.

Banuvum ve sen vok uyarmitiniz light olmasin diye bende bormal tuketiyorum. Tam yagli mis gibi :)

Gunaydin kizlarrr. Herkesin yartisi kahlaha atar insalahhh

günaydın kızlaarrr dünki menüm;

akşam : 2 parça çiğköfte biraz yeşillikli salata yarım lavaşından yedim, 1 kornişon turşu 1 kase şehriye çorbası ve yarım dilim ekmekle domates sosu.
3 bardk su.

akşam arkadaşımdaydım yine şu emre başıma bela olacak numarasını falan engelledim aramış engele düşmüş çıldırmış işte geliyorum zile bastırma bana çık dışrı falan diye. attım kendmi evden dışarı babamda geç geliyo Allahtan evde yoktu. snra sende hiç Allah korkusu yokmu berbat ettin herşeyi sende var bişeyler defol git falan yazmış. hastalıklı ruh hali ya dayak yicek bizim orda olan yine bana patlıycak :18:

ha bu arada ben düzenm bozulmasın diye hala sahur iftar tarzı yiyorm

inşallah ablacımmmm en son haldeki fotomu eklemek istiyorm ama nasıl silicem sonra onu bilmiyorumm :44:
akşam ne kadar az öylee ben okadar yesem sanırım 2 haftada 54 olurum

gzde19957,9/57,3 / 0,6/% 1,04)
Nilyyyaaannn88,3/ / /%)
_citygirl_66,7/ / /%)
casum2076,5/ / /%)

kaptanım düzleyemedim kilomu ama yinede kendimce regl olduğum halde verdim. haftaya 56,5 olcam inşallahhh haydi Bismillah bir defa daha düzgünce başladım devamı bi çırpıda gelir inşallahhh

bu arada akşama teyzem iftara davet etti annemn arkadaşları falan birlkte iftar yapıcaklarmış oruç değilim diyemedimde kadına hevesli hevesli çağırdı. akşama az ve düzgün besleneceğime söz veriyorummm

Nilyyyaaannn88,3/86.4 /1.9 /%2.15)
_citygirl_66,7/ / /%)
casum2076,5/ / /%)

Saat cok gecmeden yemek icin yapabildigim en pratik seyi yapip yedim yumurta hasladim :) yoksa onuda yemeden gecistirebilirdim ama metabolizma bozulmasin sagliktan odun vermeyim diye boyle oldu. ama acikmadim ayran sut yumurta fln baya tok tutuyor insani.bide cis seylerde degil. O yuzden oyle oldu canim.

anladım canım az ama doyurucu olduysa hiç sorun dğilll süpermiş bu arada süper kilo vermişsin maşallahhhhhh vlla sen gibi 2 hafta o kiloyu versem Gözde mezun olurr

anladım canım az ama doyurucu olduysa hiç sorun dğilll süpermiş bu arada süper kilo vermişsin maşallahhhhhh vlla sen gibi 2 hafta o kiloyu versem Gözde mezun olurr

Benim derdim meyveymis canim. Bide regl bitti onunda etkisi ile gitti sanirim. Ama tabi deniz buyuk olunca bardakla degil kovayla gidiyor :)

erikcim benim eşimde karadenizli ama tipik bir koç işte.bende ikizler.çay için teşekkür ederim zahmet oldu.namazımı kılacam canım.arada görünüp kayboluyor ben böyle regl olmam bu regl değil.
Allah kabul rtsin canim . Burclardan pek anlamam benimkinin yengec bende kovayim
Aynen kuzum kimselere nazar degmesin
Gunaydin kizlarrr. Herkesin yartisi kahlaha atar insalahhh

Günaydın canim inşallah
Veee geliyorr :)

Eki Görüntüle 1185406

Senin ki kahkaha atmis emeğinin karsiligi bak

Ahh goxde ahhh kizacagim sana zamaninda bizi dinleseydin bu cocuhu daha oncd engelleseydin muhattap olmassaydin boyle rezillikler cikmayacakti . Sen onun tel acarak onu cesaretlendirdin

Benim derdim meyveymis canim. Bide regl bitti onunda etkisi ile gitti sanirim. Ama tabi deniz buyuk olunca bardakla degil kovayla gidiyor :)

anladım canım iyi sorununu çözdüysen süpeeer

:26::26: aynen kaptanım haklısın engelledim ben onu firmadan aramaya başladı. sonra açtım zorla yine engelledim yeni farketmiş. öyle işte :44:

Veee geliyorr :)

Eki Görüntüle 1185406

süpersin tatlımmmmm inşallah hep böyle güldürür yüzünü
Nilyyyaaannn88,3/86.4 /1.9 /%2.15)
_citygirl_66,7/ / /%)
casum2076,5/ / /%)
hedef ve başarı74,7/74,7 / 0/0 % ) SABİT

anladım canım iyi sorununu çözdüysen süpeeer

:26::26: aynen kaptanım haklısın engelledim ben onu firmadan aramaya başladı. sonra açtım zorla yine engelledim yeni farketmiş. öyle işte :44:

kuzumm uzak dur böyle insanlardan emin ol çok geçmeden unutur. ben çok gördüm ölüyorum bitiyorum yaşayamam diyenleri ama bişey olmuyor sen kalbini ferah tut ve muhattap olma şununla daha fazla

heryerden engelledim zten artık muhattap olmak istmiyorum artık onunla.
şuan tek istediğim edirne merkezde üniversiteyi kazanmakk

Son düzenleme:
heryerden engelledim zten artık muhattap olmak istmiyorum artık onunla.
şuan tek istediğim edirne merkezde üniversiteyi kazanmakk

edirnede kim var kızzz. ben edirnede okudum çok severim edirneyi. sevgilimde edirnede yaşıyo. nasip olursa ilerde orda yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…