Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın herkese geç kaldım biraz özür dilerim bu hafta kilom sabit 66.7 aslında doğru düzgün yemek yiyemedim ondan oldu.

günaydın herkese geç kaldım biraz özür dilerim bu hafta kilom sabit 66.7 aslında doğru düzgün yemek yiyemedim ondan oldu.

Busracum daha gecen hafta dedim gecikilmryecek
Malesef bildirimsiz kabul ettik kurallari biliyorsun gecen hafta bir daha beklemem demistim ayruca persembeden basliyoruz bildirime cuma ogleye kadar oldukca genis bir zaman

Ayruca kilo yazip cikiyorsun bak bakalim listede ne olmus sana ne yazmislar buna bile vakit ayirmiyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
yanlş hatırlamıyosam duygu izin istememismiydi?? izin alıcam diyodu galiba evde de net yoktu.. ay diskalifiye olmasın yaa çok istiyodu..:26:

haklısın kaptanım bu aralar biraz saldım ailevi problemlerim var ve işin içinden çıkamıyorum kusura bakmayın düzeleceğim.

tebrikler kızlar

merhaba arkadaşlar ben önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacağım, yazamayabilirim.. vakit bulup fırsat bulup girebilirsem görüşürüz..herkese hayırlı ramazanlar..

evet öyleymiş..

evet öyleymiş..

Evrt canim daha once soyledim ben ona kurallardada yaziyor eger izne ayrilacaksa daha onceden bildirmeli en az dort kez kuralları okudunuz mu diye sordum ve ayricada kendim tekrar kopyalayip getirdim canim bu aorumluluktur bence
Busra seni de son kez affediyirum kilon sabit djmi

Nilyanım sen naptın böyle maşallah sana Cnm ne güzeli vermışsin bu haftaki kilonu maşallah sana Cnm bnm tebrikler

evet kaptanım çok teşekkür ederimm

hemen kendimi toparlıyorum. form çayı almıştım ona başlıyorum ve de daha düzenli besleniyorum.

Slm kelebeklerimmm hayırlı cumalar hepinizee

ne demek canım paylaştım

öpüyorum sizi biraz dışarda işlerim var halledip geleyim

ellerine sağlık bitanemmm

vay vay vayyyy Yaemincim Ayçacım maşallahınız varrr tbrk ederim hepinizii

bızdıkım yasmeinin dediği gibi arkadaş ortamın güzel olursa her yer cennet olur ki sen çok sempatik ve cana yakınsın güzel dostluklar kuracağına eminim gönlünü ferah tut cnm benim

çok mu?? :26: eskiden su yerine sadece maden suyu tüketiyodum

2 den fazla içmemeye çalış bitanem herşeyin fazlası zarar

bızıdkcım eklentilerden silebilirsin sonra yada albüm yap sadece arkadaşların görsün

Veee geliyorr :)

Eki Görüntüle 1185406

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

veeee geldiiiiiii süper canımmm meyvenin etkisini sen de test etmiş oldun tbrk ederim cnmmm yaşasın iddiayı kazanacağızz

yeğenimi aç bırakma bebişimmm her gün büyük bir merakla cetvelini okuyorum bugün yeğenimin neresi gelişmiş diye çok zevkli gerçekten

inşallah ablacımm artık korku sardı beni ya tutmazsa biyer diye korkuyorum

bide bilen birisine atayım fotomu whatsapptan birisi koysun sonra silsin mesela sen ablacım olur mu ya da kaptanııım

inşallah ablacımm artık korku sardı beni ya tutmazsa biyer diye korkuyorum

bide bilen birisine atayım fotomu whatsapptan birisi koysun sonra silsin mesela sen ablacım olur mu ya da kaptanııım

bende yapabilirim şirinemde yapar kuzummm sorun değil

korkma hakkında hayırlısı olsun inşallah cnmm

Nilyanım sen naptın böyle maşallah sana Cnm ne güzeli vermışsin bu haftaki kilonu maşallah sana Cnm bnm tebrikler

Evet nuracim meyve yemedim. Herkes karsimda tatli yedi bi lokmasini bile agzima surmedim. Ev arkdasim zaten masallah cop gibi goturuyor cikolatalari meyve sularini onlarada elimi surmedim. Son noktama kadar sabrettim. Ama gitti mukafatini aldim cok sukur. 0 kacamak dedikleri buymus cidden :) cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize bu duyguyu yasatsin. Boyle cok gidince insan diyor ki kastigima degdi. Diger turlu kucukte olsa meyve yiyodum sonuc ya gr giiyodu ya gitmiyodu sonrada diyodum ki o kadar dikkat ettim olmadi megersem oluyomus.

Kazancaz banucum. Sizlerin destegi ile olcak insallah. 6.4 kilo kaldi 10 agustos 1 ayda 0 kacamak yaparsam olur bence. Ayy agzim kulaklarimda resmen :)

Kazancaz banucum. Sizlerin destegi ile olcak insallah. 6.4 kilo kaldi 10 agustos 1 ayda 0 kacamak yaparsam olur bence. Ayy agzim kulaklarimda resmen :)

kazanıcizzz tabiii kuzummm 1 ay var daha hem kaçamaksız gidersen sporda yapabilirsen gitmeme şansı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…