Eline sağlık canim
günaydın herkese geç kaldım biraz özür dilerim bu hafta kilom sabit 66.7 aslında doğru düzgün yemek yiyemedim ondan oldu.
Busracum daha gecen hafta dedim gecikilmryecek
Malesef bildirimsiz kabul ettik kurallari biliyorsun gecen hafta bir daha beklemem demistim ayruca persembeden basliyoruz bildirime cuma ogleye kadar oldukca genis bir zaman
Ayruca kilo yazip cikiyorsun bak bakalim listede ne olmus sana ne yazmislar buna bile vakit ayirmiyorsun
*** 3. Takım 369.Etap ***
kelebekolacam: (75,6 /74,1 / 1,5/%1,98 )
Valkyrie8975,5/74,8 /0,7 /% 0,93)
gzde19957,9/57,3 / 0,6/% 1,04)
Sahgul: ( 68,3/68,3 /0 /0%)kilosu sabit
Nilyyyaaannn88,3/86.4 /1.9 /%2.15)
_citygirl_66,7/ / /%0, 00)1.kez bildirimde bulunmadi
casum2076,5/ / /%)2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
ebruli_hayat70,9 /71, 2 /-0, 3 /%-0, 42)s
hedef ve başarı74,7/74,7 / 0/0 % ) kilosu sabit
3. takım ortalaması:%0, 63
merhaba arkadaşlar ben önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacağım, yazamayabilirim.. vakit bulup fırsat bulup girebilirsem görüşürüz..herkese hayırlı ramazanlar..
sana da canım ama cuma günü bildirim yapmak zorundasın msjdan muaf tutabilirim ama bildirimden tutamam mümkünse bildir çünkü bugun bildirimden önce söyleseydin listeye almazdık seni ve tatil dönüşü başlardın ama artık bildirimdesin
evet öyleymiş..
Evrt canim daha once soyledim ben ona kurallardada yaziyor eger izne ayrilacaksa daha onceden bildirmeli en az dort kez kuralları okudunuz mu diye sordum ve ayricada kendim tekrar kopyalayip getirdim canim bu aorumluluktur bence
Busra seni de son kez affediyirum kilon sabit djmi
hemen kendimi toparlıyorum. form çayı almıştım ona başlıyorum ve de daha düzenli besleniyorum.
ne demek canım paylaştım
öpüyorum sizibiraz dışarda işlerim var halledip geleyim
*** 3. Takım 369.Etap ***
kelebekolacam: (75,6 /74,1 / 1,5/%1,98 )
Valkyrie8975,5/74,8 /0,7 /% 0,93)
gzde19957,9/57,3 / 0,6/% 1,04)
Sahgul: ( 68,3/68,3 /0 /0%)kilosu sabit
Nilyyyaaannn88,3/86.4 /1.9 /%2.15)
_citygirl_66,7/ / /0%)1.kez bildirimde bulunmadı
casum2076,5/ / /0%)2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
ebruli_hayat70,9 /71, 2 /-0, 3 /%-0, 42)
hedef ve başarı74,7/74,7 / 0/0 % ) kilosu sabit
3. takım ortalaması:%0,63
valla bana fazla geldi ama bilemedim şimdii heleki su yerine o çok aşırı
peki uzunköprü havsa ipsala nasıl ? ben merkez olsun diye puanımdan yüksek olduğu halde merkezi yazdım inşallah tutar. ipslaya bi arkdaşım çok iyi diyo diğeri kötü diyo. uzun köprü havsa içinde aynı şekilde. ama ben karar veremedm merkez tutmazsa napçam diye :26:
çok mu?? :26: eskiden su yerine sadece maden suyu tüketiyodum
günaydın kızlaarrr dünki menüm;
akşam : 2 parça çiğköfte biraz yeşillikli salata yarım lavaşından yedim, 1 kornişon turşu 1 kase şehriye çorbası ve yarım dilim ekmekle domates sosu.
3 bardk su.
akşam arkadaşımdaydım yine şu emre başıma bela olacak numarasını falan engelledim aramış engele düşmüş çıldırmış işte geliyorum zile bastırma bana çık dışrı falan diye. attım kendmi evden dışarı babamda geç geliyo Allahtan evde yoktu. snra sende hiç Allah korkusu yokmu berbat ettin herşeyi sende var bişeyler defol git falan yazmış. hastalıklı ruh hali ya dayak yicek bizim orda olan yine bana patlıycak :18:
ha bu arada ben düzenm bozulmasın diye hala sahur iftar tarzı yiyorm
inşallah ablacımmmm en son haldeki fotomu eklemek istiyorm ama nasıl silicem sonra onu bilmiyorumm :44:
akşam ne kadar az öylee ben okadar yesem sanırım 2 haftada 54 olurum
bu arada akşama teyzem iftara davet etti annemn arkadaşları falan birlkte iftar yapıcaklarmış oruç değilim diyemedimde kadına hevesli hevesli çağırdı. akşama az ve düzgün besleneceğime söz veriyorummm
yok ablacıgım aç bırakmıyorum valla ne isterse yediriyorum bugun canı iskender istiyormuş öyle aç gibiyim ki sanki 1,5 iskenderi yerim ama sofraya oturunca öyle olmuyor işte iştahım kaçıyor
herkes tatilde
iç iç bol bol su iç gitsin ödem fıstığım
bırakmıyorum menümü yazacağım şşimdi
boşvr canım birde şöyle düşün canım belki destek olsa bu kadar caba ve emek göstermeyecektin diyelim sendeki azim başkasında yok düşün ki ulaştığın yerlere sadece kendi cabanla geleceksin o baban ahkam kesemeyecek ben okuttum diye ..dişinle tırnağınla geldin sen
güzel gitmiş canım ama yüzden 0,93 canım
canım oralara gitmedim ama şunu iyi bilirim köy bile olsa gittiğin yer üniversite okuyunca arkadaş da edinince yerin anlamı kalmıyo. yeter ki keyfin yerinde olsun arkadaş ortamın güzel olsun. o yüzden çok takma hayırlısı olsun de geç. ben memurluk için şehirleri yazarken bakmadım bile nasılmış diye aileme yakın olsun yeter dedm. ilk geldim aglayacaktım anne ben burda yaşayamam gidelim dedim sonra alıştım çok da egleniyordum şimdi arkadaşlar gitti ortamım bozulkdu yine sıkılıyorum ama arkadaşlarımla olunca heryer güzel eglenceli oluyo
Slm kelebeklerimmm hayırlı cumalar hepinizee
ellerine sağlık bitanemmm
vay vay vayyyy Yaemincim Ayçacım maşallahınız varrrtbrk ederim hepinizii
bızdıkım yasmeinin dediği gibi arkadaş ortamın güzel olursa her yer cennet olur ki sen çok sempatik ve cana yakınsın güzel dostluklar kuracağına eminim gönlünü ferah tut cnm benim
2 den fazla içmemeye çalış bitanem herşeyin fazlası zarar
bızıdkcım eklentilerden silebilirsin sonra yada albüm yap sadece arkadaşların görsün
veeee geldiiiiiii süper canımmm meyvenin etkisini sen de test etmiş oldun tbrk ederimcnmmm yaşasın iddiayı kazanacağızz
yeğenimi aç bırakma bebişimmm her gün büyük bir merakla cetvelini okuyorum bugün yeğenimin neresi gelişmiş diyeçok zevkli gerçekten
inşallah ablacımm artık korku sardı beni ya tutmazsa biyer diye korkuyorum
bide bilen birisine atayım fotomu whatsapptan birisi koysun sonra silsin mesela sen ablacımolur mu ya da kaptanııım
Nilyanım sen naptın böyle maşallah sana Cnm ne güzeli vermışsin bu haftaki kilonu maşallah sana Cnm bnm tebrikler
Slm kelebeklerimmm hayırlı cumalar hepinizee
ellerine sağlık bitanemmm
vay vay vayyyy Yaemincim Ayçacım maşallahınız varrrtbrk ederim hepinizii
bızdıkım yasmeinin dediği gibi arkadaş ortamın güzel olursa her yer cennet olur ki sen çok sempatik ve cana yakınsın güzel dostluklar kuracağına eminim gönlünü ferah tut cnm benim
2 den fazla içmemeye çalış bitanem herşeyin fazlası zarar
bızıdkcım eklentilerden silebilirsin sonra yada albüm yap sadece arkadaşların görsün
veeee geldiiiiiii süper canımmm meyvenin etkisini sen de test etmiş oldun tbrk ederimcnmmm yaşasın iddiayı kazanacağızz
yeğenimi aç bırakma bebişimmm her gün büyük bir merakla cetvelini okuyorum bugün yeğenimin neresi gelişmiş diyeçok zevkli gerçekten
Kazancaz banucum. Sizlerin destegi ile olcak insallah. 6.4 kilo kaldi 10 agustos 1 ayda 0 kacamak yaparsam olur bence. Ayy agzim kulaklarimda resmen :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Eki Görüntüle 1185886 Eki Görüntüle 1185887
Eki Görüntüle 1185889 Eki Görüntüle 1185891
Veeee karşınızda bızdıkımız Gözdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?