- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Kazancaz banucum. Sizlerin destegi ile olcak insallah. 6.4 kilo kaldi 10 agustos 1 ayda 0 kacamak yaparsam olur bence. Ayy agzim kulaklarimda resmen :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sağol canıımmmmmmaşallahh tatlımm benimm çok güzel olmuşsun dikkat et sakın kilo alma mükemmelsin. üniversiteli fıstık olacaksın
maşallahh gözdecim çok güzel gözüküyosun.. az daha olsa cok daha iyi olacak.
Ebru ben... kullanıcı adımı değiştirdim. nasil olmuş
inşallah o da olacak canım benimmmaşallahh gözdecim çok güzel gözüküyosun.. az daha olsa cok daha iyi olacak.
Ebru ben... kullanıcı adımı değiştirdim. nasil olmuş
10.06. menüm
sabah 2 yumurta 4 şişe maden suyu
akşam 2 tabak bulgurlu sulu köfte 2 kayısı
su bilmiyorum
ebruşşşşş bi dur kim bu diyorumgüzel değiştirme artıkkkk
inşallah o da olacak canım benimm
hahah kullanıcı adına bakınca marlboro geldi gözümn önüne hayırdır inşallah
akşam az gibi gibiiiii. yoğurt flan olsaymış iyiymişş, bide 4 maden suyu çok fazla midene zararı dokunur o ne öylee hadi 2 tane olsa tmamdaa, sen yediklerini bian önce eritsin diyemi içiyosun :44: bi zamanlar ben öyle yapıyodum ama seninki çok çok fazlaa olmaz öylee
hahhahaha saol kuzum değiştirmicem artık yaratıcı değilim bende ebrunun ingilizcesini buldum.
valla canım başka bişey bulamadım olan oldu artık
eritmekten ziyade seviyorum icim açılıyosabah az akşam azda baksana fazla çıktım tartıda
Eki Görüntüle 1185886 Eki Görüntüle 1185887
Eki Görüntüle 1185889 Eki Görüntüle 1185891
Veeee karşınızda bızdıkımız Gözdeeee
Devami gelecek canimKazancaz banucum. Sizlerin destegi ile olcak insallah. 6.4 kilo kaldi 10 agustos 1 ayda 0 kacamak yaparsam olur bence. Ayy agzim kulaklarimda resmen :)
Korku yok hayirlisi ile olcak inşallahinşallah ablacımm artık korku sardı beni ya tutmazsa biyer diye korkuyorum
bide bilen birisine atayım fotomu whatsapptan birisi koysun sonra silsin mesela sen ablacımolur mu ya da kaptanııım
Yok yok birakmam evrt ya bende sirf onjn icin yaptim cok iyi oluyor ve dr gityigimdede paralel oldugunu goruyorumSlm kelebeklerimmm hayırlı cumalar hepinizee
ellerine sağlık bitanemmm
vay vay vayyyy Yaemincim Ayçacım maşallahınız varrrtbrk ederim hepinizii
bızdıkım yasmeinin dediği gibi arkadaş ortamın güzel olursa her yer cennet olur ki sen çok sempatik ve cana yakınsın güzel dostluklar kuracağına eminim gönlünü ferah tut cnm benim
2 den fazla içmemeye çalış bitanem herşeyin fazlası zarar
bızıdkcım eklentilerden silebilirsin sonra yada albüm yap sadece arkadaşların görsün
veeee geldiiiiiii süper canımmm meyvenin etkisini sen de test etmiş oldun tbrk ederimcnmmm yaşasın iddiayı kazanacağızz
yeğenimi aç bırakma bebişimmm her gün büyük bir merakla cetvelini okuyorum bugün yeğenimin neresi gelişmiş diyeçok zevkli gerçekten
hemen kendimi toparlıyorum. form çayı almıştım ona başlıyorum ve de daha düzenli besleniyorum.
Aferin kizlar aynen böyle devam azimden dusmek yokçok gü<el hep beraber yapalım bak ben geçen hafta biraz düzeni şaşırdım bu hafta sabit çıktım gerçi buna da şükür almamışım ya
Eki Görüntüle 1185886 Eki Görüntüle 1185887
Eki Görüntüle 1185889 Eki Görüntüle 1185891
Veeee karşınızda bızdıkımız Gözdeeee
[Kiz bizdik hatlar cok benziyor banapopis var seninde basen var
Masallah onuda eritcez
Devami gelecek canim
Korku yok hayirlisi ile olcak inşallah
Yok yok birakmam evrt ya bende sirf onjn icin yaptim cok iyi oluyor ve dr gityigimdede paralel oldugunu goruyorum
Aferin kizlar aynen böyle devam azimden dusmek yok
akşam az gibi gibiiiii. yoğurt flan olsaymış iyiymişş, bide 4 maden suyu çok fazla midene zararı dokunur o ne öylee hadi 2 tane olsa tmamdaa, sen yediklerini bian önce eritsin diyemi içiyosun :44: bi zamanlar ben öyle yapıyodum ama seninki çok çok fazlaa olmaz öylee
üzülüp koyverme kendiniiiii gider giderrr bu hafta daha bi iyi asıl bak benm gibi azıcık yemeye alıştırmışsın böyle az biraz fazla yesende + görürsün. o yüzden dikkat et azcıkta olsa bişeyler ye ki vücut az besine alışmasın.
hoş bukadr akıl veriyomda Gözde neden uygulamıyo diye sorarlar adamaneyse başlangıç yaptım bu hafta artık ben devamını getiririmm üniv içiinn, kendim içinnnn mutluluk içiiiinn
sağol canıııımmmmOhhh supersin gozde :) :)
sanırım olabilir ebruşş çok içiyoooCanim maden suyu sindirimi kolaylastirdigi icin mide tembellihi yapmiyo mu ya.
Gözdecim maşallah canım
Gerçekten şöyle bi 4,5 kilo versen tam fıstık olucaksın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok gü<el hep beraber yapalım bak ben geçen hafta biraz düzeni şaşırdım bu hafta sabit çıktım gerçi buna da şükür almamışım ya
hahhahaha saol kuzum değiştirmicem artık yaratıcı değilim bende ebrunun ingilizcesini buldum.
valla canım başka bişey bulamadım olan oldu artık
eritmekten ziyade seviyorum icim açılıyosabah az akşam azda baksana fazla çıktım tartıda
üzülüp koyverme kendiniiiii gider giderrr bu hafta daha bi iyi asıl bak benm gibi azıcık yemeye alıştırmışsın böyle az biraz fazla yesende + görürsün. o yüzden dikkat et azcıkta olsa bişeyler ye ki vücut az besine alışmasın.
hoş bukadr akıl veriyomda Gözde neden uygulamıyo diye sorarlar adamaneyse başlangıç yaptım bu hafta artık ben devamını getiririmm üniv içiinn, kendim içinnnn mutluluk içiiiinn
Bende geldim evime annemleri bekliyorum. Evi toplucaz bgn. Artik tasiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?