Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar.
11.07
sahur
yumurtalı omlet
2 dilim ekmek
domates
salatalık
3 zeytin
peynir

iftar
1.5 kepce layla corbası
5 köfte salata
tavada az yagda pişmiş biber
ayran
3-4 dilim karpuz

ara:
cok minik kaçamak yaptım.pişman olup devam etmedim ne oldugunu yazmıycam

ara: 1 küçük kase vişne
bi parça ekşi elma.

Son düzenleme:
11.07.2014

sahur yok

iftar
1 tabak mantar çorbası
2-3 kaşık bamya
1 tabak salata
1 bardak ayran

yatmadan 1 saat önce 1 ufak nektari
1,5 lt su

Günaydın kızlar
Dünkü menüm(11.07)
Sabah 2 salatalık
Öğle yok
Akşam ev yufkasından yağlı börek 1 dilim. Bu kadar su 1 lt
Dün eşimle kavgalıydık o yüzden böyle bi yemek listesi oldu :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yağsız yazacaktım böreği yanlış olmuş

Selam kizlarrr. Evi topladik. Cok zormus ya. Simdi annenin evine bir odayi depo yapip oraya sogdircaz. Ama bi daha ev tutarsam bu kadar esya ile tutmak istemiyorum. Ah iste cok kiziyorum kendime bazen. Evlenmeyidusunuyodum ya ben. Iste herseyi 1. El iyi kalite alayim yavas yavas oderim
Diyodum. 1 yilada dugun yapinca hazir eve yerlesiriz diyodum demiyeymisim iyimis. Simdi bu esyalar ile basim dertte

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Dunku menum

Sabah: 2 yumurtadan kadarli omlet, zetin, 1 bardak ayran, 3 kuru kayisi

Oglen: etli mantarli yemek 1 tabak, 1 kase yogurt, 1 kase kozlenmis patlican salatasi,

Aksam : 2 salatalik 2 catal borulce yemegi.

kolay gelsin tattlıımm zor bu işler. ben kim eşya degiştirirse eskisine el koydum öyle dizdim evi. ama yavaş yavaş yeni şeyler almaya başlıyorum tv felan aldım evlenirsem kullanırım evlenmezsemde kullanıyorum işte

Slm fıstıklarrr

evlenince yeni cicilerini kullanırsın inş eminemmm

alınmış alınmıştır cnmm olsun ilerde hazır olur işte annenin evi müsaitse sorun yok sıkma canını şu an fazla gibi görünebilir ama hepsi de lazım işte

yaşasın laylaaa ama sne böyle yazınca ben daha çok merak ettim şimdiii her ne kadar devam etmesende

11.07.2014

sahur yok

iftar
1 tabak mantar çorbası
2-3 kaşık bamya
1 tabak salata
1 bardak ayran

1,5 lt su

sahur neden yok eminecimm vucudun kıtlık moduna girer az da olsa yemeye çalış cnm bişeyler

hakikaten açlık sınırında yemişsin inş problemleri çabucak halledersiniz enişteyle

Kizlar yok kaptanim yok. Kimsecikler yok

haftasonları böyle oluyor ben de 10 dk izin aldım arkadaşımdan ama illa buraya da baktımm

afiyetolsunnn cnm yeterli su içtiysen harika

evet evlenirken senin için kolaylık olacak ama böylede bir zorluğu var canım .Kolay gelsin baya yorulmuşsunuz anlaşılan dinlen kuzum
olur canım öyle şeyler senin şu ara problemlerin var galiba anlatırsan belki yardımımız dokunur biz burda bir aileyiz sıkma canını
11.07.2014

sahur yok

iftar
1 tabak mantar çorbası
2-3 kaşık bamya
1 tabak salata
1 bardak ayran

1,5 lt su
qfiyet olsun canım keşke bamyayı daha çok yeseymişsin . ayrıca sahurda yok olmaz ki öyle kalkamadın mı yoksa
çabuk açıkla neyi götürdün yine bak sen tavayı hak ediyorsun haaa bide takıma abla olcan örnek olcak döverim kız seni
10.06. menüm
sabah 2 yumurta 4 şişe maden suyu
akşam 2 tabak bulgurlu sulu köfte 2 kayısı
su bilmiyorum
kızlarda söylemiş canım çok fazla canım benim miden sindirime geçmiyor kendisi bu iş için senin verdiğin sodaları kullanıyr çünkü günde 1 i geçme mak 2
maşallahh gözdecim çok güzel gözüküyosun.. az daha olsa cok daha iyi olacak.

Ebru ben... kullanıcı adımı değiştirdim. nasil olmuş
yaratıcı ebru ama gözdeye katılıyorum amlbora gibi olmuş kız

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar yok kaptanim yok. Kimsecikler yok

burdayım ki ben geçmişe takıldım
bahçelerde börülce bahçelerde börülce oynar gelin görümce oynar gelin görümce

Eki Görüntüle 1180500

hedeflerimiz

yasemin------>74,1----->
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->
büşra-------->66,7---->
ebru------->71,2----->
emine-------->74,7---->
bluee------>56------->
ayfer------->64,5----->64,5

geçen hafta hedefine en uzak olan ebru cuma günki listemizi yapcaktır( bu konuda yardım edilecektir). Lütfen herkes hedeflerini yazsın bu bir takım kuralı hedefini belirtmeyene kilo almış muamelesi yaparım demedi demeyin.

kızlar ölüyorum bugun

3 gunde rehlim bıttı bende dun aksam dusumu aldım dedım olmazsam tutatyım orucumu ama sahur yaparken karnım ağrıdı nasıl olsa devam edicek diye çok az yedim su bile içemeden uykuya yenildim ama ne gelen ne giden

Allahımmm yandımmm bugun

evlenince yeni cicilerini kullanırsın inş eminemmm

sahur neden yok eminecimm vucudun kıtlık moduna girer az da olsa yemeye çalış cnm bişeyler

sagol ablacımmm. ya sahura kalkınca uykusuz kalıyorum abla. inan yemek su degil uykusuzluk mahvetti beni. kalkmayacam sahura uyku bölük bölük olunca sabah iş yerinde gözlerimi açamıyorum felaket yanıyo.

afiyet olsun canım keşke bamyayı daha çok yeseymişsin . ayrıca sahurda yok olmaz ki öyle kalkamadın mı yoksa

kaptancım çok tuhaf ama iştahım gitti iyice. banya 1 tabaktı ama yiyemedim midem bulandı. hatta arkadaşım tatlı vermişti kemalpaşa gibi bişey onu görünce bile midem bulandı. düşün yani ben tatlıyı yemedim yememekle kalmadım midem bulandı sahura haftaiçi kalkmamaya karar verdim. uykusuzluk mahvetti beni. meğer kahve ne kurtarıcı bişeymiş. kahvede içemediğim için gün boyu gözlerimin yanmasıyla dakika sayar oldum. kaldı 15 gün böyle idare etcez napalım

Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500

hedeflerimiz

yasemin------>74,1----->
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->
büşra-------->66,7---->
ebru------->71,2----->
emine-------->74,7---->74
bluee------>56------->
ayfer------->64,5----->64,5

[/QUOTE]

herkese hayırlı iftarlar bereketli sofralar olsun kız kardeşlerim

sagol kaptancımm sanada bebişinede afiyetler olsun inşallahhh

oyy kıyamamm. neyse ekstradan sevap almışsındır bugün. ama sakın açlıktan saldırma cıslaraaa

12.07.2014

sahur
1 dilim köy ekmegi
1 bardak ayran
1 tabak kıvırcık salata
peynir (100 gr vardır)

iftar
1 dilim köy ekmegi
1 bardak sodalı ayran
1 tabak mantar çorbası
1 tabak zeytinyaglı bamya
1 kırmızı erik
2 erikten küçük nektar

Problemler bitmiyor canım yine de sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…