selam kızlarr
bende varım. çalıştığım için sürekli giremiyorum. fazla gevezelik ettiysem anlayın ki yoğun değilim. ama bazen öyle yoğun oluyorum ki wc gidecek zamanım olmuyor...
yediklerimi unutmadan yazim.
bir gün sonraya kalınca unutabiliyorum
kahvaltı
2bardak su biri limonlu,biri zencefil suyu
3-4 zeytin
1kk peynir
yarım dilim kepek ekmek
arada 3 kuru kayısı
öğlen
sebze çorbası
patates yemeği
ara öğlen sütlaç vardı onu saklayıp yediim:mymeka: ah bana
akşam
bir brovni ve çay
brovni yediğim için dayak bana yemek yok başka.. ama belki çok dayanamazsam keten topumlu yoğurt yerim.
bende bolbol su içiyorum. özellikle yemeklerden önce aç karnıma içmeye çalışıyorum.
uzgunduygucum
su içemiyorum demiştn ya bendede vardı aynı sorun ama limon sıkıyorum birkaç damla o zaman tat geliyor içiyorum. sonra ben bitki çayı yapıp mesela papatya çayı, zencefil çayı, kirap sapı çayı...bunları sadede içiyorum ama bardağın dibine az bişi koyup üstünede su koyup yine tat vermiş oluyor o şekilde bol bol su içmiş oluyorum sanada tavsiye ederim. garip ama benim su miğdemi bulandırıyordu susamadan içtiğimde ama böyle çok rahat. şimdi farkettim sorunu. cuma günü başkana kilonu bildireceksin o kadar sanırım..
prenses ve suleulku
ay yerinizde olmak çok isterdim hedef kilonuza ne güzel az kalmış...
ozgey
seninlede hemen hemen aynı doğrultudayız. sen72den düşmeye başlamışsın ben71 sen 60olmak istiyorsun ben59. boyun kaç bu arada?
yeni yeni çıtırlar hepinize çok teşekkürler prensesinde dediği gibi az kişi vardı denk gelemiyorduk. ama sizlerle birlikte renk geldi tekrardan bi azimlendim. gerçekten paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
semocum
sanada çok teşekkür ederim senin içtiğin suları görünce sürekli su içmem gerektiğini hatırlıyorum. bayağı su içiyorum artık.
hepinize hayırlı akşamlaarrr
benim kocacım gelir şimdi kalıp yemeğini hazırliim...