Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kilotakibi.com

anam burda hiç kimse bir şey yazmıyar paylaşımda bulunmadan zayıflıcaksak bu sitede olmanın ne anlamı var ((((

valla ya bu topiğe üye alınrken seçililyor ama topik bomboş paylaşım yok konuşma yok......biz sürekli paylaşım yapıyoruz ama 2-3 kişiyle ....

özgey bir sen bir ben varız......

bende üniversiteyi kocaelinde okudum çok severim hala.....

yettim bayanlar kilotaibi.com bnm sevdiğim bi site ama sizinde deiğiniz gibi paylaşım yok gıcık oluyourm
Birsite daha var kalorisepeti oarayada bir göz atın derim
tgull paylaşımın için çok ama çok teşekr edeirm

KAHVALTI
bahçıvan - light beyaz peynir 10 gr. 17 cal.
zeytin (yeşil) 17 gr. 24 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 5 tane 90 cal.

1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞı
ezogelin çorbası 1 por. 190 cal.
2. ARA ÖĞÜN
Galeta 2 tane 42 cal.

AKŞAM YEMEĞı

knorr domates çorbası - çabuk çorba 1 por. 84 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
Pırasa 100 gr. 52 cal.

şimdi ise 1.5 litre suyun yarısını içmeye çalışıyorum havuz gibi içim

Bu arada eyer kabul edilirsem bu bölüme başkana ne bildrimem kerekio kilo vb....
aklıma takıldıda çünki menzunda olunuyormuş onndan merak ettim

selam kızlarr
bende varım. çalıştığım için sürekli giremiyorum. fazla gevezelik ettiysem anlayın ki yoğun değilim. ama bazen öyle yoğun oluyorum ki wc gidecek zamanım olmuyor...
yediklerimi unutmadan yazim.
bir gün sonraya kalınca unutabiliyorum
kahvaltı
2bardak su biri limonlu,biri zencefil suyu
3-4 zeytin
1kk peynir
yarım dilim kepek ekmek
arada 3 kuru kayısı
öğlen
sebze çorbası
patates yemeği

ara öğlen sütlaç vardı onu saklayıp yediim:mymeka: ah bana

akşam
bir brovni ve çay
brovni yediğim için dayak bana yemek yok başka.. ama belki çok dayanamazsam keten topumlu yoğurt yerim.

bende bolbol su içiyorum. özellikle yemeklerden önce aç karnıma içmeye çalışıyorum.

uzgunduygucum
su içemiyorum demiştn ya bendede vardı aynı sorun ama limon sıkıyorum birkaç damla o zaman tat geliyor içiyorum. sonra ben bitki çayı yapıp mesela papatya çayı, zencefil çayı, kirap sapı çayı...bunları sadede içiyorum ama bardağın dibine az bişi koyup üstünede su koyup yine tat vermiş oluyor o şekilde bol bol su içmiş oluyorum sanada tavsiye ederim. garip ama benim su miğdemi bulandırıyordu susamadan içtiğimde ama böyle çok rahat. şimdi farkettim sorunu. cuma günü başkana kilonu bildireceksin o kadar sanırım..

prenses ve suleulku
ay yerinizde olmak çok isterdim hedef kilonuza ne güzel az kalmış...

ozgey
seninlede hemen hemen aynı doğrultudayız. sen72den düşmeye başlamışsın ben71 sen 60olmak istiyorsun ben59. boyun kaç bu arada?

yeni yeni çıtırlar hepinize çok teşekkürler prensesinde dediği gibi az kişi vardı denk gelemiyorduk. ama sizlerle birlikte renk geldi tekrardan bi azimlendim. gerçekten paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

semocum
sanada çok teşekkür ederim senin içtiğin suları görünce sürekli su içmem gerektiğini hatırlıyorum. bayağı su içiyorum artık.

hepinize hayırlı akşamlaarrr
benim kocacım gelir şimdi kalıp yemeğini hazırliim...

Bilgiler ıçin Çok Teşekür Ederim Sanırım Bnde Çok Soru Soruyorum Kusura bakmayyınn :kedi:

ozgey
seninlede hemen hemen aynı doğrultudayız. sen72den düşmeye başlamışsın ben71 sen 60olmak istiyorsun ben59. boyun kaç bu arada?

yeni yeni çıtırlar hepinize çok teşekkürler prensesinde dediği gibi az kişi vardı denk gelemiyorduk. ama sizlerle birlikte renk geldi tekrardan bi azimlendim. gerçekten paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

selam benim boyum 1,63 evet 72 den başladımilk hedefim 60 hedefime ulaşayım gene bakacağım gerisine umarım çabalarım boşa çıkmaz ve başarırım bu arada sende kocaelindensin bende kocaelinin neresinden sin?

arkadaşlar yarın dahada canlı olalım daha çok paylaşım yapalım ii geceler herkese

saolun kizlarrrrrrrr

kilo takibi sitesi super yaaa
opuyorumnanaktan

TGULL cummmm

Gercekten su icmeye basladigim ilk 3 gün zor iciyorum, sonra ali$iyorum.
Yarin hedefim 1saat spor ve 3 litre su bakalim
opuyorumnanaktan

Yeni citirlar uyudu galiba klava:

Bende kactim yarin hem erkenci hemde aksam'ciyim, ustunede spor yaptimmi
bi guzel yoruluyorum, yataga girmeden, ruya goruyorum hihoyyyt

Hayirli aksamlar kizlar :enbuyukkk:

bugünün ilk msji benden sanirim..Hepinize gunaydinnn

Bugun yaptigim hafif kahvaltim

1 kücük dilim kizarmis ekmek
Yarim yumurta
1 Bardak yesil cay

Ekmegime cok az tereyagi sürdüm..üstüne morul koydum :=))

Hepinize hayirli günler diliyorumm...
Bnada Hayirli isler:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…