Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pirlanta cim, bekar ama regli duzensiz olan arkadaslarim var
onlar kullaniyor.

Cok $ikayetciysen, duzensizlik ten sende kullan derim ben
olumunekankayizsmile

ah ah ah bi 52yi görsem aahh
ne yapsam ne yapsam ekrta bşy yapsam da yağ yaksam

Kiz tatli cadi, benim bi kuzenim var seni ayni ona benzetiyorum.

Iyisin sen, fazla takma kafana, stress'ten zayiflayamazsin yoksa.
zemuszemus

yani benim için mafoldumben hafta içi yemiyorum ama hafta sonu eşime yuyp biraz yiyorum malesef çikolata özellikle bilmiyorumkismile

ilk diyetlerimde benimde öyleydi yiyordum ama şimdi bilemiyorum nasıl bir gaz aldıysam çok dikkatliyim acaba ne kadar devam edicek çünkü kilo konusunda artık sıkıldım atıcam üstümden kilolarımı

ilk 60 kiloydum eşimle tanıştığımda onla ye iç 74 e çıktım diyetisyene gittim 67 e indim evlendim 9 ay oluyor evleneli 72 olmuştum baktım kıyafetler olmuyor yüzüm tombiş oldu 1 aydır boğazımı tutuyorum şimdi ise 68 im inşallah sizinle birlikte dahada kilo vereceğim.a.s

insan git gellerden sıkılıyo artık kilolardan çok ben 2,5 senelik evliyim evlenirken 52-53 kiloydum evlendim kilo aldım hep vercem deyip diyete başlıyorum ama 2 senedir hiç 55 in altına inemedim bir kere 55 oldum hooooooop tekarar 58 -60 yani sıktı artık

SILAGUL nerelerdesin baciiii ???

Dün hic ugramami$sin, bugunde kayipsin?

Hic boyle yapmazdin bacim, dön geri nerelerdeysen, özlettin kendini
.

a.s.

metabolis mayi hizlandiran yiyecek ve icecekler

1 SU (SOGUK)
2 YESIL CAY
3 ACI
4 SIYAH KAHVE (sekersiz, sütsüz)
5 SIK SIK YEMEK YEMEMEK
6 SPOR (sabah)

simdi napiyoruz napiyoruz???
SU ve yesil cay iciyoruz hemen
:içelim:

:teytey:
metabolis mayi hizlandiran yiyecek ve icecekler

1 SU (SOGUK)
2 YESIL CAY
3 ACI
4 SIYAH KAHVE (sekersiz, sütsüz)
5 SIK SIK YEMEK YEMEMEK
6 SPOR (sabah)

simdi napiyoruz napiyoruz???
SU ve yesil cay iciyoruz hemen
:içelim:

su yeşilçay ve sıksık yemek yemeği yapıyorumda şu spor onuda çat pat yapıyorum gün içindeki 2. bardak yeşil çayımı içtim ayrıca şuana kadar 2,litre suymu içtim sıra buçuklukta yaşasın yeşilçay ve su ortaklığı yupppiiii :teytey:

çok teşekkürler paylaşımın içina.s. denedim ama dizlerim izin vermedi. benim canavarı 3 sene sallamaktan ne bel kaldı ne diz ne ayaksenağlama

a.s.a.s.

greyfurt çok iyi ama benim gibi ilaç kullananlar için tehlikeli.çünkü greyfurt ilacın karaciğerden atılımını yavaşlatıyor buda ilaç birikimine hatta zehirlenmeye bile neden olabiliyor.a.s

a.s.a.s.

ooooooof evde isyan çıkarıcam evde bisikletim var ama mekik aletine ihtiyacım var karın ve belim için ama ah ah öğrencilik batsın

canım plates yapabilirsin.sıkılaşmaya yarıyor. ebru şallının göbek hareketleri var arattır bir internetten.:1hug:

valla ya bu topiğe üye alınrken seçililyor ama topik bomboş paylaşım yok konuşma yok......biz sürekli paylaşım yapıyoruz ama 2-3 kişiyle ....

canım az kişiydik biz grubta sizde geldiniz şenlendi.genelde çalışıyor arkadaşlar ben ise bu aralar hastalık yoğunluk yüzünden giremiyorum.elimden geldiğince ilk fırsatta bakıyorum gruba.canım gruba üye alırken seçiliyor yazmışsın nedenini gayet açık yazdım. seçme değil bu paylaşıma bakılıyor. çünkü gruba gelip benide aranıza alın yazılıyor .ama bikaç yazıdan sonra kayboluyorlar. her geleni direk listeye eklesem bu hafta listeye yeni üye yazıp diğer hafta ayrıldı diye çıkarmak olmuyor. bu yüzden 1 hafta deneme süresi koydukki gelen kişi gerçekten kararlımı düzenli paylaşımda bulunuyormu diye.:1hug:

Bu arada eyer kabul edilirsem bu bölüme başkana ne bildrimem kerekio kilo vb....
aklıma takıldıda çünki menzunda olunuyormuş onndan merak ettim

ah canım yarın tartıl kilonu yaz haftaya listedesin. paylaşımın ve azmin sayesinde.a.s.

form çaylarına dikkat canım. içinde sinameki olmayana ba.bende kullanmak zorunda kalıyordum bağırsak sorunum yüzünden en son yapılan endoskopi ve kolonoskopide doktorum kızdı içinde sinameki var ve sürekli kullanıldığında bağırsakta hazar yapıyor.

Bir haftadır regl olamıyorum senağlama olsada kurtulsam. Her ay 5-8 gün arası geriye atıyor Normal mi acaba bu durum

nişan sitresinden canım olur böyle papatya iç strese yi gelir.

arkadaşlar,

zayıflama hapları hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda kullanan oldumu ?

ben kullandım hemde hemen hemen hepsini milyarlar döktüm hiç bir işe yaramadı. gnc ürünlerinden solgara başka her türlüsüne kadar.gram gitmedi. birtek geçen yaz biber hapını denedim 3 kutu ilk kutuda gitti 4-5 kilo sonra durdu. yan etkilerine rağmen kullandım. şimdi ne oldu. karaciğer fonksiyonlarımı etkiledi. ben 52 kiloyla evlendim. 2 ay doğum kontrol iğnesi yüzünden alt üst oldu hayatım 58 kilo oldun 2 ayda. sonra hapa geçmek yerine çocuk yaptım.58 ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim.eve geldim yine 80 dım. 3600 oğlum suyu muyu derken 7 kilo gider demişlerdi:çok üzgünüm:neyse hiç diyet yapmadım sadece emzirdim zaten yemekle aram yok.1 sene sonra 60-61 oldum.ama oğlumun rahatsızlığı ameliyatları derken antidepresanlara başladım 72 kilo oldum.bıraktım ama veremedim.sonra kortizonlar derken 75 olduğumda oldu.ne yapsam veremiyordum haplardan medet umdum.biber hapı sayesinde yıllar sonra 60 oldum geçen yaz çok mutluydum ama kısa sürdü nemi oldu verdiğiminde fazlasını aldım ve 75 oldum.bu kış.şimdi silbaştan yine başladım.

boşuna para vermişsin canım. elma krom dedikleri elma sirkesi ve krom pikolinat.elmanın şisesi 2 lira kromun solgar markasını 90 adetini 30 liraya alırsın oda 1 taneden 3 ay gider. krom vücutta az olduğu zaman tatlı isteğini artırır. ben kullanıyorum solgar olanını.bu ikisini ayrı ayrı kullansan daha iyi sonuç alırdın.

yarın belli olucak takıma Alınıp alınmadığım:)
alındın bilea.s.

kilo vermek istiyorum ama tüm çabalarımın boşa gitmesinden çok korkuyoruuuum :sinifsinif:

ah canım ben yıllardır uğraşıyorum .:çok üzgünüm:

SILAGUL nerelerdesin baciiii ???

Dün hic ugramami$sin, bugunde kayipsin?

Hic boyle yapmazdin bacim, dön geri nerelerdeysen, özlettin kendini
.

a.s.

sen benim yazduklarımı okumuyon galiba sanursam. salı günü yazdımya bacım geziye gidicem oradan teyze kızına gidicem geç gelirim giremeyebilirim merak etmeyin didim.

aranızda sinameki kulanan varmı

canım sakın herşeyin daha beter olmasını ve sağlığından olmak istemiyorsan.yukarıda anlattım bağırsakları bozuyor.kabızlık için felanmı kullanmak istiyorsun eğer onun içinse başka bişey önereyim akşam yatmaya yakın 4-5 sarımsağı yutabileceğin boyutlarda hap gibi yap bol suyla yut. sabah rahatlarsın. ama tuvalete parfümle girmeyi unutma emi. parfümü bunu dikkate almıyanlarda oldu ama sonu fena oldu.:roflol:

selam bacular nassınız bugün?
ben biraz rahatsızım yine malisef
dün geziye gittik oradan teyze kızına gittim.başıma bir ağrı saplandı eve zor geldim. dualar okudum gelirken kaza yapmadan gideyim diye.
eve geldiğimde saat 19 du. bir 550 lik apranaksı yuttum ama banamısın demedi. beynim gözlerim yerinden fırlayacak gibiydi resmen .dün hava birden soğudu oda benim sinüziti tetikledi sanırım. saat 20 ye geliyordu yattım eşime beni 1 saat sonra kaldır belki geçer dedim. ama kalkamadım çok kötüydüm .eşim yatarken içmem gereken ilaçlarımı verdi zor doğruldum ilaçları içmek için. akşam 20 den sabah 7;30 a kadar yattım.sabah benim canavarı bırakıp zor geldim. saat 9.30 da yattım yine 12 de zor kalkıp gittim canavarı almaya.
biraz iyiyim şimdi baş ağrım yok ama ara ara başım dönüyor.
dün yediklerimi hiç yazmim en iyisi dayaklık resmenklava:

ya nereye kaçtın hemen çok geçmiş olsun çocuklarla uğraşmak zordur bide sen kimbilir kaçtanesiyle uğraştın gamyoncuiremsu

ya nereye kaçtın hemen çok geçmiş olsun çocuklarla uğraşmak zordur bide sen kimbilir kaçtanesiyle uğraştın gamyoncuiremsu

burdayım canım sorma benimki yetiyor zaten başta. 13 çocuktu. çok kalabalıktı birsürü okul geziye gelmişti karışmasınlar diye çok uğraştık.akannehirsürekli saydık çocuklarıkafamçokkarıştı

Öglen yemegim:

1 kasa az yagli sehriye corbasi
1-2 tane gevrek ekmek

ara ögün:
1kasa yogurt.
Salatalik
kayisi kurusu

kizlar ya beni elma cok aciktiriyor..o yuzden yemek istemiyorum
Az sekerli ara ögün olarak hangi meyveleri tavsiye edersiniz?

bu uzgunduygu yazmak için söz verdiğim tarif

papatya çayı

malzemeler

3 yemek kaşığı kuru papatya (saç için kullanılan büyük papatya değil, alman papatyası olmayacak küçük papatya olacak)

6 bardak su
1 yada 2 limon ben bazen 3 yapıyordum.

yapılışı:
6 bardak soğuk suya 3 yemek kaşığı papatya konulacak içine önce limonları sıkılıp kabuklarınıda parçalayıp içine atılacak
kaynamaya başladıktan sonra 15 dk kaynatılacak.sonra bu kaynayan karışım 6 saat öylece dinlendirilip süzülecek.ve içilecek.
ben o zamanlar çalışıyordum.akşam 12 de hazırlıyordum sabah annem süzüyordu 6 da kalktığı için.6 saat dinlenecek çünkü.bende boş bir su şişesine koyup işe gidene kadar içiyordum kahvaltı yapmadığım için aç karnına oluyordu.sonra iş yerinde 1 poğaça birde çaydı kahvaltım.öğlen yemekte ne çıkarsa akşamda normal yiyordum.çokta dikkat etmememe rağmen 20 günde 5 kilo vermiştim.bu tarifi yıllar önce bir sanatçıdan vermişti ggazetede.ama kim olduğunu unuttum.inşallah işe yarar canım sendede istersen azcıkta elma sirkesi kat. elma sirkeside zayıflatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…