Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın herkese.....

Günaydıııııııııın

Size hemen dün neler yediğimi paylaşmak istiyorum;

sabah;
1elma
öğle;
şehriye çorbası
salata marul ve mısırlı üstünede peynir koydum
mantar yemeği vardı ama ben 2 çatal alıp bıraktım
araöğün
1 ligth yoğurt
akşam
mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmek
2 adet haşlanmış tavuk butu

gün içerisinde 2,5 litre su içtim 1 bardak yeşil çay içtim çünkü yeşil çayım bitmişti akşamda koştura koştura markete gittim bir sürü çay aldım kendime yeşilçay,ısırgan,form çayı böylelikle hem 20 dk yürümüş oldum hemde ihityaçlarımı giderdim :)

görüşmek üzere...

Günaydınlar çıtırlar.
Dün yediklerim
Sabah Yarım porsiyon börek yedim
Öğlen 3 tane küçük biber dolması küçük kase yoğurt
Ara 1 elma
Akşam 1 porsiyon tavuk şinitzel, salata,

Bir haftadır regl olamıyorum senağlama olsada kurtulsam. Her ay 5-8 gün arası geriye atıyor Normal mi acaba bu durum

arkadaşlar,

zayıflama hapları hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda kullanan oldumu ?

Erkencisin canim, bende 6da basladim, yeni bitti isim, aksam tekrar i$ :a015:
Ooooh kahvaltin super hafif olmus canikooo, tebrikler opuyorumnanaktan

kızlar bu kilotakibi.com güzel bi siteye benziyo. BÜtün yediklerimizin hesabını yapıyo.

Evet pirlanta cim, bende dün girdim, cok super bi site yaaa, bende dun hesap kitap yaptim orda zemuszemus

Bir haftadır regl olamıyorum senağlama olsada kurtulsam. Her ay 5-8 gün arası geriye atıyor Normal mi acaba bu durum

Tuhaf, her ay oluyor diyosun :umursamaz: Dogum kontrol Hap kullaniyomusun canim? hihoyyyt

arkadaşlar,

Valla ozgey cim, hic kullanmadim, kullananlari da gordum, hep verdikleri kilolari, geri aldilar. tavsiye etmem sositososito

arkadaşlar,

cnm ben elmakrom kulandım yediklerimi azaltmama rağmen hiç bir işe yaramadı
Geçen hafta yiyeğinimi aradım(eczacı)ya dedim bana hangi hapı öneriyosun
napıyosun sen dedi hepsi para tuzağı
bende vaz geçtim tabi

arkadaşlar,

Bğn kullanmadım ama kullanmanı tavsiye etmem. Çevremde kullanlar oldu. Bitanesi ölümden döndü midesini yıkattı filan. İlaç zehirledi. Hemde çok duyulan bi ilaç ismini vermim şimdi. Diğer bi tanıdığımda başka kullandı bırakınca iki katını aldı. En iyisi doğal yolla ağzımızı tutarak zayıflamak ve yanında spor yaparak.

Yok canım doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Zaten henüz evlenmedim. delikafadulden

O zaman normal canim yaaa, ben bekarken benimde oyle olurdu her zaman :kedi:
Ama simdi hapla cok duzene girdi, gunu gunune, saati saati ne geliyor opuyorumnanaktan

Arkadaşlar güzel bir vücut için boy ile kilo arasında kaç sayı fark olmalı??

O zaman normal canim yaaa, ben bekarken benimde oyle olurdu her zaman :kedi:
Ama simdi hapla cok duzene girdi, gunu gunune, saati saati ne geliyor opuyorumnanaktan

Az önce oldu valla =)) Hele şükür =))

Arkadaşlar güzel bir vücut için boy ile kilo arasında kaç sayı fark olmalı??

Bi oranlar falan var 10 kilo eksikmi olmak gerekiyomuş. 5 kilomu ne boydan. Ama bana pek inandırıcı gelmiyo o oranlar. çünkü kiminin yapısı kemikli, kiminin ince kemikli ne bilim yani insan kendini nasıl güzel hissederse heralde. ne çok zayıf ne çok şişko. Ben mesela 1.60 boyundayım. 53 kilo olsam çok iyi olur diye düşünüyorum.

ah ah ah bi 52yi görsem aahh
ne yapsam ne yapsam ekrta bşy yapsam da yağ yaksam

hangi siteden yapıyorsunuz kalori hesabını?

bencede 1 aylık işin kalmış sık dişini yerimseniben

ah canım sıkıyorum ama olmuyo bi yerde eksik var ama ne bilmiyorum biraz hareket galibaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

prenses ve suleulku
ay yerinizde olmak çok isterdim hedef kilonuza ne güzel az kalmış...

..
ah canım yaaa evet az kaldı ama işte yapıştı kilolar artık çok zor eriyorum
mafoldumben

ah ah ah bi 52yi görsem aahh
ne yapsam ne yapsam ekrta bşy yapsam da yağ yaksam

hareket hareket hareket kaydirigubbakcemile2

kilo vermek istiyorum ama tüm çabalarımın boşa gitmesinden çok korkuyoruuuum :sinifsinif:

günaydın kızlaaaarrrr bak fazla şikayet etmeyin haaaaa
bende buraya ilk geldiğimde çok fazla paylaşım yoktu çünküüüüüüüüüü çok azdık yavaş yavaş çoğaldıkça paylaşımlarda artıcak emin olun yani şimdiki gibi şuan paylaşımlar süper yavaş yavaş birbirimizi tanımayada başlıyoruz inş. hepimiz en kısa zamanda kurtulucaz bu kilolardan
ben dün yediklerimi paylaşayım
sabah
ıspanaklı börek 1 parça 300 cal
meyve suyu 100 cal
öğle
mercimek çorbası 1 kase 183 cal
ekmek 1 dilim 90 cal
ara portakal 1 adet 50 cal
mavi yeşil yağsız çubuk kraker 156 cal
akşam yemek yemedim yerine
2 kuru incir 100 cal
patlamış mısır 239 cal (mısırı hayatımdan çıkarıyorum)
1 çay bardağı tek şekerli çay 20 cal
ayrıca harcananlar 1 saat yürüyüş+30 mekik+15 dakka göbek dansı 336 cal harcadım
valla bu kalori hesabını tuttum ben bakalım belki böyle zayıflarım artık çünkü resmen durma noktasındayım aynı yerde sayıyorum

selam kızlar,

25 adımda yağ yakmanın yolları diye bir şey okudum ve bir madde çok dikkatimi çekti madde şöyle diyor;

Abur cuburların karşılığını nakit ödeyin:)

Ne zaman biri size abur cubur, ya da yememeniz gereken bir şey önerdiğinde kabul ederseniz, kenara bir 500 yüz bin lira koyup, bunu çocuğunuza, kardeşinize, ya da dilencilere verin. Paracıklar cebinizden eksilmeye başladığında, hayır demeyi de öğreneceksiniz.

açıkcası ben aburcuburu sildim gibi görünüyor 1 aydır kimsenin tavına gelmiyorum abur cubura hayır diyemeyenler için süper bir yol.

yani benim için mafoldumben hafta içi yemiyorum ama hafta sonu eşime yuyp biraz yiyorum malesef çikolata özellikle bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…