bugünün ilk msji benden sanirim..Hepinize gunaydinnn
Bugun yaptigim hafif kahvaltim
1 kücük dilim kizarmis ekmek
Yarim yumurta
1 Bardak yesil cay
Ekmegime cok az tereyagi sürdüm..üstüne morul koydum :=))
Hepinize hayirli günler diliyorumm...
Bnada Hayirli isler:ecrin_bebek:
kızlar bu kilotakibi.com güzel bi siteye benziyo. BÜtün yediklerimizin hesabını yapıyo.
Bir haftadır regl olamıyorum senağlama olsada kurtulsam. Her ay 5-8 gün arası geriye atıyor Normal mi acaba bu durum
arkadaşlar,
zayıflama hapları hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda kullanan oldumu ?
cnm ben elmakrom kulandım yediklerimi azaltmama rağmen hiç bir işe yaramadıarkadaşlar,
arkadaşlar,
Erkencisin canim, bende 6da basladim, yeni bitti isim, aksam tekrar i$ :a015:
Ooooh kahvaltin super hafif olmus canikooo, tebrikler opuyorumnanaktan
Evet pirlanta cim, bende dün girdim, cok super bi site yaaa, bende dun hesap kitap yaptim orda zemuszemus
Tuhaf, her ay oluyor diyosun :umursamaz: Dogum kontrol Hap kullaniyomusun canim? hihoyyyt
Valla ozgey cim, hic kullanmadim, kullananlari da gordum, hep verdikleri kilolari, geri aldilar. tavsiye etmem sositososito
Bğn kullanmadım ama kullanmanı tavsiye etmem. Çevremde kullanlar oldu. Bitanesi ölümden döndü midesini yıkattı filan. İlaç zehirledi. Hemde çok duyulan bi ilaç ismini vermim şimdi. Diğer bi tanıdığımda başka kullandı bırakınca iki katını aldı. En iyisi doğal yolla ağzımızı tutarak zayıflamak ve yanında spor yaparak.
Yok canım doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Zaten henüz evlenmedim. delikafadulden
O zaman normal canim yaaa, ben bekarken benimde oyle olurdu her zaman :kedi:
Ama simdi hapla cok duzene girdi, gunu gunune, saati saati ne geliyor opuyorumnanaktan
Arkadaşlar güzel bir vücut için boy ile kilo arasında kaç sayı fark olmalı??
hangi siteden yapıyorsunuz kalori hesabını?
bencede 1 aylık işin kalmış sık dişiniyerimseniben
ah canım yaaa evet az kaldı ama işte yapıştı kilolar artık çok zor eriyorumprenses ve suleulku
ay yerinizde olmak çok isterdim hedef kilonuza ne güzel az kalmış...
..
ah ah ah bi 52yi görsem aahh
ne yapsam ne yapsam ekrta bşy yapsam da yağ yaksam
yarın belli olucak takıma Alınıp alınmadığım:)
selam kızlar,
25 adımda yağ yakmanın yolları diye bir şey okudum ve bir madde çok dikkatimi çekti madde şöyle diyor;
Abur cuburların karşılığını nakit ödeyin:)
Ne zaman biri size abur cubur, ya da yememeniz gereken bir şey önerdiğinde kabul ederseniz, kenara bir 500 yüz bin lira koyup, bunu çocuğunuza, kardeşinize, ya da dilencilere verin. Paracıklar cebinizden eksilmeye başladığında, hayır demeyi de öğreneceksiniz.
açıkcası ben aburcuburu sildim gibi görünüyor 1 aydır kimsenin tavına gelmiyorum abur cubura hayır diyemeyenler için süper bir yol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?