Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sagol kaptancımm sanada bebişinede afiyetler olsun inşallahhh

oyy kıyamamm. neyse ekstradan sevap almışsındır bugün. ama sakın açlıktan saldırma cıslaraaa[/QUOTE]

Benim bu hafta ki hedefim 66.5

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagol ablacımmm. ya sahura kalkınca uykusuz kalıyorum abla. inan yemek su degil uykusuzluk mahvetti beni. kalkmayacam sahura uyku bölük bölük olunca sabah iş yerinde gözlerimi açamıyorum felaket yanıyo.

Ah canım ya sahursuz nasıl tutucan ben dayanamadım valla , bence saatini kur bi bardak süt iki bardakta su iç yat gene faydası olur hem 2 dk almaz uykusuzda kalmazsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagol kaptancımm sanada bebişinede afiyetler olsun inşallahhh

oyy kıyamamm. neyse ekstradan sevap almışsındır bugün. ama sakın açlıktan saldırma cıslaraaa[/QUOTE]

Canım suyu içtim şiştim valla 7 bardak su içmişim :) yemeğe yer kslmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
cokkk yorucu bir gün oldu dün gelemedim.
regl oldum nihayet.akşamda iftara davetliydik yemek derdimde yok diye aldım büyük kızımı alışverişe gittim.eve gelip cocukları toparlayıi misafirliğe gittik gelincede cokk gecti ayaklarım sızlıyordu sızmısım.
oructan sonra regl tuhaf oluyor.sahura kalkmıstım gün içinde ne yapacagımı bilemedim sacma sapan bir gün oldu.yemeye vaktim yoktu zaten.davettede cocuklarla ilgilenmekten ne yedim anlayamadım.tatlımı onlara yedirdim bende tırtıkladım.sütlü tatlıydı.
12.07 menüsü
sahur:haşlanmış yumurtalı klasik sahur
gün içinde ne yedim hatırlamıyorum su içmeye çalıştım
iftardada 1 kase corma içtim 3-4 kaşık salatadan aldım küçük kaseler şeklinde köfteler vardı içleri patatesli 3 taneydi yabakta 1tanesini yedim sanırım.genelde cocuklara ydirdim.toplasam 1-2 kaşık pilav oda dökülüp sacılanlar,börek vardı ağzıma bile sürmedim.üstüne çilek sosu yapılmıs tatlı vardı onuda cocuklara yedirdim bi kaç çatalda ben yedim sacma bir gün oldu bugün toparlayacagım.

offf büşracım ne kadar sıkıntılı bir durum,cok üzüldüm ya.bir gün değil 2 gün değil yada cocuk değilki.Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin canım benim.
ayçacım sanada kolay gelsin.en son taşındıgımı hatırlıyorum.eşim yurtdısındaydı,annem ve babamla kalıyordum.ablam gelmişti arabistandan eşi yoktu yanında.herşeyi ayarladık derken o gece amcam vefat etti annemle bab gitti ben 3 aylık hamileyim bulantım had safhada 2 kücük cocuk bende 2 de ablamda başımızda bi erkek yok.ve hava cokkk sıcak.ablamdan Allah razı olsun ne cok emegi var bende.

olay kadın yasemin zorluklarla geldi bu güne sen süpersin canım
hımm sen önce ki gün ki kaçamagı açıkla bakalım

12/07/2014 menüm

sabah
avuç içi kadar pideden tost
1 bardak süt

ara
avuç içi kadar tavuk
1 şeftali

akşam
1 kase mercimek çorbası
biraz leblebi

biliyorum çok dengesiz ama dün yine midem iyi değildi

İnşallah canım çok sağol

Dünkü menüm
Sabah
2 yumurtadan tereyağlı omlet
1 dilim pide
Öğle
1 form bitki çayı 2 adet minik kurabiye
Akşam
1kase çorba
2yk pilav
3yk tavuk sote
Salata
1.5 lt su

canım benim evde huzursuzluk çok kötü hele ki bu mübarek günlerde Allah yardımcın olsun
ama sana tavsiyem eşinle bu yüzden aranı bozma, k.v düzeltemezsin artık
görmezden gelmeye çalış eşinle kavga ettikçe daha da üstüne gelicek amacı o zaten
biraz arsız olmak lazım sanırım bu konularda benim de hiç tarzım değil ama yapcak başka bişey yok
çağırmazsa çağırmasın boşver umursama

Buaracim esinin üstüne gitme canim kv belli ki iyi iyjncu sende oyna esinjn yaninda iyi davran yokken muhattap olma boaver duysun onun terbiyesizlgi madem esin yokken cagiriyor hiv umrunda olmasin canim es kaza senide bi is icin cagirursa esim yokken gelemem de valla ddene eden lazim

Evet eşime yüklenerek birşey kazanamam. Kavga ettiğimizde daha mutlu oluyordur eminim ama haklısın umursamamam lazım. Bazen bu evi yaptığıma çok pişman oluyorum sanki hep onlarla yaşıyormuşum gibi tüm özelim ortada

Evet kaptanım bu dediklerini yapmalıyım. Devamlı benim evime gelip balkonda oturmak istiyor. İftara misafirlerm vardı komşuyu almış gelmiş bile bile. . Dayanamıyorum artık

ay deli olacam yine baskulum kırıldı.gecen sefer ben kırdım bu sefer kızım.banyoda duruyor geneldeve bazen kürli çamaşırlıgın üzerine koyuyorum kızımı kapagı acıvermiş.eşimde tutturdu bir daha alamassın.asmde var zaten orda tartıl vs vs.yok yaaa..

Aynen canim gelsin isterse aparymani alsin gwlsin kusura bakmayin misafirim var siz gecin oturun de otursun balkonda mi nerde istiyosa hic oyle hurmet hizmet etcem diye uğraşma komsuda lafi sok valla giderken kusura bakmayin ilgilenemedim ama misafir vardi bi sorsaydiniz musaitmisin diye deseydin

Ayy canim gitti baskül neyse sen alirain bi tane daha bellj bu yazidan eniste yormadin kendini bosuna

Günaydın kizlar ben bi kahvalti yapiyim hic hevesim yok ama napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…