- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500
hedeflerimiz
yasemin------>74,1----->
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->
büşra-------->66,7---->
ebru------->71,2----->
emine-------->74,7---->74
bluee------>56------->
ayfer------->64,5----->64,5
sagol ablacımmm. ya sahura kalkınca uykusuz kalıyorum abla. inan yemek su degil uykusuzluk mahvetti beni. kalkmayacam sahura uyku bölük bölük olunca sabah iş yerinde gözlerimi açamıyorum felaket yanıyo.
Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500
hedeflerimiz
yasemin------>74,1----->
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->
büşra-------->66,7---->
ebru------->71,2----->
emine-------->74,7---->74
bluee------>56------->
ayfer------->64,5----->64,5
evet evlenirken senin için kolaylık olacak ama böylede bir zorluğu var canım .Kolay gelsin baya yorulmuşsunuz anlaşılan dinlen kuzum
olur canım öyle şeyler senin şu ara problemlerin var galiba anlatırsan belki yardımımız dokunur biz burda bir aileyiz sıkma canını
qfiyet olsun canım keşke bamyayı daha çok yeseymişsin . ayrıca sahurda yok olmaz ki öyle kalkamadın mı yoksa
çabuk açıkla neyi götürdün yine bak sen tavayı hak ediyorsun haaa bide takıma abla olcan örnek olcak döverim kız seni
kızlarda söylemiş canım çok fazla canım benim miden sindirime geçmiyor kendisi bu iş için senin verdiğin sodaları kullanıyr çünkü günde 1 i geçme mak 2
yaratıcı ebru ama gözdeye katılıyorum amlbora gibi olmuş kız
Çok sağol kaptanım problemlerimle sizleride yormak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım hepimizin böyle dönemleri oluyor burda paylaşıp rahatlıyoruz sakın öyle düşünme, ne zaman anlatmak istersen dinleriz içinde biriktirme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hepimizin böyle dönemleri oluyor burda paylaşıp rahatlıyoruz sakın öyle düşünme, ne zaman anlatmak istersen dinleriz içinde biriktirme
Çok teşekkür ederim hepinize. Çıkış yolu bulamıyorum. Sorunum k.validem. üst katına yeni taşındık bu evi yapmak için çok çabaladık ama hiç mutlu değilim. K.validem herşeyimizi dinliyor :-( eve ne aldığımızı, ne zaman temizlik yaptığımı, evimize gelen midafirleri, eşimle yaptığımız kavgaları, konuşmalarımızı hatta ne zaman banyoya girdiğimizi bile biliyor dinliyor :'( o kadar üzgünüm ki.. hiç özelim kalmadı bunları yüzüme söylüyor şaşırıyorum.
Çok teşekkür ederim hepinize. Çıkış yolu bulamıyorum. Sorunum k.validem. üst katına yeni taşındık bu evi yapmak için çok çabaladık ama hiç mutlu değilim. K.validem herşeyimizi dinliyor :-( eve ne aldığımızı, ne zaman temizlik yaptığımı, evimize gelen midafirleri, eşimle yaptığımız kavgaları, konuşmalarımızı hatta ne zaman banyoya girdiğimizi bile biliyor dinliyor :'( o kadar üzgünüm ki.. hiç özelim kalmadı bunları yüzüme söylüyor şaşırıyorum.
Canım ya uff ne saygısız bi insan ,
Eşin ne diyor bu duruma seni anlıyorsa aldırma canım dinlesin dursun
Ya da imkanın varsa orayı kiraya verin sizde başka eve çıkın
olay kadın yasemin zorluklarla geldi bu güneofff büşracım ne kadar sıkıntılı bir durum,cok üzüldüm ya.bir gün değil 2 gün değil yada cocuk değilki.Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin canım benim.
ayçacım sanada kolay gelsin.en son taşındıgımı hatırlıyorum.eşim yurtdısındaydı,annem ve babamla kalıyordum.ablam gelmişti arabistandan eşi yoktu yanında.herşeyi ayarladık derken o gece amcam vefat etti annemle bab gitti ben 3 aylık hamileyim bulantım had safhada 2 kücük cocuk bende 2 de ablamda başımızda bi erkek yok.ve hava cokkk sıcak.ablamdan Allah razı olsun ne cok emegi var bende.
hımm sen önce ki gün ki kaçamagı açıkla bakalımcokkk yorucu bir gün oldu dün gelemedim.
regl oldum nihayet.akşamda iftara davetliydik yemek derdimde yok diye aldım büyük kızımı alışverişe gittim.eve gelip cocukları toparlayıi misafirliğe gittik gelincede cokk gecti ayaklarım sızlıyordu sızmısım.
oructan sonra regl tuhaf oluyor.sahura kalkmıstım gün içinde ne yapacagımı bilemedim sacma sapan bir gün oldu.yemeye vaktim yoktu zaten.davettede cocuklarla ilgilenmekten ne yedim anlayamadım.tatlımı onlara yedirdim bende tırtıkladım.sütlü tatlıydı.
12.07 menüsü
sahur:haşlanmış yumurtalı klasik sahur
gün içinde ne yedim hatırlamıyorum su içmeye çalıştım
iftardada 1 kase corma içtim 3-4 kaşık salatadan aldım küçük kaseler şeklinde köfteler vardı içleri patatesli 3 taneydi yabakta 1tanesini yedim sanırım.genelde cocuklara ydirdim.toplasam 1-2 kaşık pilav oda dökülüp sacılanlar,börek vardı ağzıma bile sürmedim.üstüne çilek sosu yapılmıs tatlı vardı onuda cocuklara yedirdim bi kaç çatalda ben yedim sacma bir gün oldu bugün toparlayacagım.
canım ook zor bir durum ne kadar ayıp ne demek duşa girdiğini bile takip etmek güzelce konuş eşinle annen böyle kyapıyor kalbini kırmak istemem ama ayıp denen birşey var de ne demek duşu takip etmek de bu resmen başka birşeyide takip etmek sen konuş yoksa ben konuşacağım de . çok üzüldüm canım ya ne terbiyesiz kendini bilmez insanlar var yaÇok teşekkür ederim hepinize. Çıkış yolu bulamıyorum. Sorunum k.validem. üst katına yeni taşındık bu evi yapmak için çok çabaladık ama hiç mutlu değilim. K.validem herşeyimizi dinliyor :-( eve ne aldığımızı, ne zaman temizlik yaptığımı, evimize gelen midafirleri, eşimle yaptığımız kavgaları, konuşmalarımızı hatta ne zaman banyoya girdiğimizi bile biliyor dinliyor :'( o kadar üzgünüm ki.. hiç özelim kalmadı bunları yüzüme söylüyor şaşırıyorum.
sahur az olmuş ama iftar güzel12.07.2014
sahur
1 dilim köy ekmegi
1 bardak ayran
1 tabak kıvırcık salata
peynir (100 gr vardır)
iftar
1 dilim köy ekmegi
1 bardak sodalı ayran
1 tabak mantar çorbası
1 tabak zeytinyaglı bamya
1 kırmızı erik
2 erikten küçük nektar
canım yinede kalk bir su iç miden iyice şaşıracak bünyen açlık moduna geçecek zor biliyorum kalk yat işe git ama düşün bir kere biz 12 de ancak yatıyoruz 2,30da sahura kalkıyor eşim ve yatması en erken 3,30 ve saat 5,30da tekar kalkıp işe gitmek için hazırlanıyorkaptancım çok tuhaf ama iştahım gitti iyice. banya 1 tabaktı ama yiyemedim midem bulandı. hatta arkadaşım tatlı vermişti kemalpaşa gibi bişey onu görünce bile midem bulandı. düşün yani ben tatlıyı yemedim yememekle kalmadım midem bulandısahura haftaiçi kalkmamaya karar verdim. uykusuzluk mahvetti beni. meğer kahve ne kurtarıcı bişeymiş. kahvede içemediğim için gün boyu gözlerimin yanmasıyla dakika sayar oldum. kaldı 15 gün böyle idare etcez napalım
allah ne deyim gülşah tahminler seni yarı yolda bırakmış ama atlatmışsın şükürkızlar ölüyorum bugun
3 gunde rehlim bıttı bende dun aksam dusumu aldım dedım olmazsam tutatyım orucumu ama sahur yaparken karnım ağrıdı nasıl olsa devam edicek diye çok az yedim su bile içemeden uykuya yenildim ama ne gelen ne giden
Allahımmm yandımmm bugun
Canım ya uff ne saygısız bi insan ,
Eşin ne diyor bu duruma seni anlıyorsa aldırma canım dinlesin dursun
Ya da imkanın varsa orayı kiraya verin sizde başka eve çıkın
Keşke yapabilsem. Bu evi yapmak için çok borca girdik borçlar bitmeden çıkamayız ki. En kötüsüde eşim bunlara inanamıyor çünkü k.validem ona göstermiyor bu yüzünü. Görseniz dışardan sanki bi melek.. eşim evdeyken bizi yemeğe çağırıyor eşim yokken ben insan değilmişim gibi çağırmıyor. Eşim bu duruma çok kızdı gidip sordu. Sen evde yoktun ki demiş. Böyle işte anlatmakla bitmiyor sabretmem lazım ama yapamıyorum :-(
offf büşracım ne kadar sıkıntılı bir durum,cok üzüldüm ya.bir gün değil 2 gün değil yada cocuk değilki.Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin canım benim.
ayçacım sanada kolay gelsin.en son taşındıgımı hatırlıyorum.eşim yurtdısındaydı,annem ve babamla kalıyordum.ablam gelmişti arabistandan eşi yoktu yanında.herşeyi ayarladık derken o gece amcam vefat etti annemle bab gitti ben 3 aylık hamileyim bulantım had safhada 2 kücük cocuk bende 2 de ablamda başımızda bi erkek yok.ve hava cokkk sıcak.ablamdan Allah razı olsun ne cok emegi var bende.
olay kadın yasemin zorluklarla geldi bu günesen süpersin canım
hımm sen önce ki gün ki kaçamagı açıkla bakalım
canım ook zor bir durum ne kadar ayıp ne demek duşa girdiğini bile takip etmek güzelce konuş eşinle annen böyle kyapıyor kalbini kırmak istemem ama ayıp denen birşey var de ne demek duşu takip etmek de bu resmen başka birşeyide takip etmek sen konuş yoksa ben konuşacağım de . çok üzüldüm canım ya ne terbiyesiz kendini bilmez insanlar var ya
sahur az olmuş ama iftar güzel
canım yinede kalk bir su iç miden iyice şaşıracak bünyen açlık moduna geçecek zor biliyorum kalk yat işe git ama düşün bir kere biz 12 de ancak yatıyoruz 2,30da sahura kalkıyor eşim ve yatması en erken 3,30 ve saat 5,30da tekar kalkıp işe gitmek için hazırlanıyor
allah ne deyim gülşah tahminler seni yarı yolda bırakmış ama atlatmışsın şükür
Konuştum kaptanım eşimle. Birşey yapmıyor ki. Ne diyebilirim diyo. Pasif bi insan bu yüzden günlerdir kavga ediyoruz.
Keşke yapabilsem. Bu evi yapmak için çok borca girdik borçlar bitmeden çıkamayız ki. En kötüsüde eşim bunlara inanamıyor çünkü k.validem ona göstermiyor bu yüzünü. Görseniz dışardan sanki bi melek.. eşim evdeyken bizi yemeğe çağırıyor eşim yokken ben insan değilmişim gibi çağırmıyor. Eşim bu duruma çok kızdı gidip sordu. Sen evde yoktun ki demiş. Böyle işte anlatmakla bitmiyor sabretmem lazım ama yapamıyorum :-(
canım benim evde huzursuzluk çok kötü hele ki bu mübarek günlerde Allah yardımcın olsun
ama sana tavsiyem eşinle bu yüzden aranı bozma, k.v düzeltemezsin artık
görmezden gelmeye çalış eşinle kavga ettikçe daha da üstüne gelicek amacı o zaten
biraz arsız olmak lazım sanırım bu konularda benim de hiç tarzım değil ama yapcak başka bişey yok
çağırmazsa çağırmasın boşver umursama
Buaracim esinin üstüne gitme canim kv belli ki iyi iyjncu sende oyna esinjn yaninda iyi davran yokken muhattap olma boaver duysun onun terbiyesizlgi madem esin yokken cagiriyor hiv umrunda olmasin canim es kaza senide bi is icin cagirursa esim yokken gelemem de valla ddene eden lazim
Aynen canim gelsin isterse aparymani alsin gwlsin kusura bakmayin misafirim var siz gecin oturun de otursun balkonda mi nerde istiyosa hic oyle hurmet hizmet etcem diye uğraşma komsuda lafi sok valla giderken kusura bakmayin ilgilenemedim ama misafir vardi bi sorsaydiniz musaitmisin diye deseydinEvet kaptanım bu dediklerini yapmalıyım. Devamlı benim evime gelip balkonda oturmak istiyor. İftara misafirlerm vardı komşuyu almış gelmiş bile bile. . Dayanamıyorum artık
ay deli olacam yine baskulum kırıldı.gecen sefer ben kırdım bu sefer kızım.banyoda duruyor geneldeve bazen kürli çamaşırlıgın üzerine koyuyorum kızımı kapagı acıvermiş.eşimde tutturdu bir daha alamassın.asmde var zaten orda tartıl vs vs.yok yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?