Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yasemin gulsah eda banu Ayça tskim size emanet benim hicbirsey yapmadan yatmam gerek
Bebeğim yasiyor şükür ama cok dikkat etmeliyim iyi oldugumda gelirim yine
Banucugum sende takimi biliyorsun kizlardan birini kaptan olarak bildirebilirsin puskuute aranizda karar verin inanin hepiniz ckk ozelsjniz takimin kapanmayacsgini biliyorum

Canım çok sevindim lütfen dikkat et bol su iç wc dışında kalkma dualarımız senınle
Sen takımı merak etme sen gelene kadar idare ederiz canım
Bizi habersiz bırakma cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaptanimiza cok gecmis olsun .acil sifalar dilrim

Dunku listem
Sabah
3 dilim ekmek
5 zeytin
Sekersiz cay

Oglen
Mercimek corbasi
2 adet haslanmis baget
Bir dilim karpuz

Ara ogun
Bir kase yogurt

Aksam

Domates corbasi
Etli taze fasulye
1 adet kabak dolmasi

Karpuz

Bende bi bakayim o zaman ne olmusum acaba. Bende teraziydim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kaptancim sen hic merak etme biz sahip cikariz. Cok sukur yasiyo yegenimiz. Sen dinlen. Biz sana ve bebisine bol bol dua ediyoruz. Insallah kucagina alicaksin bebegini. Rabbim yaninda olsun insallah.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

erikcim aynen kızlara katılıyorum senin bu durumda düşünecegin en son biz olalım.kafanı boşalt.kumandanı al eline yat keyfine bak.

ipekcim sabahları yumurta peynir yeşillik tabagı eklersen daha sağlıklı kilo verirsin.akşam pirinc ve karbonhidrat içeren şeylerden uzak dur bence.az bile yemek metobolizmana zarar.karpuzu yemek yanında değilde ara öğünde yesen daha iyi olur.öğleye yada akşama salata eklesen mütiş olur.

kızlar reyyancımın ateşiyle başlayan salgın abisine ve babasına sirayet etti.ben işten izinalıp eve giderim.akşama uğramaya çalışacagım

çok şükür kaptancım çok sevindik. sen buraları düşünme. kendine de yiğenimizede iyi bak. Allaha emanet ol.

kızlar reyyancımın ateşiyle başlayan salgın abisine ve babasına sirayet etti.ben işten izinalıp eve giderim.akşama uğramaya çalışacagım

çok geçmiş olsun canımmm sende dikkat et sana da bulaşmasın

İsyerinin yemekhanesi oldugu icin ne cikarsa onu az miktarda yemwge calisiyorum ama bundan sonra yanimda getirecwgim bir kisim yemegimi tesekkurler. Bu arada kaptandan haber var mi

cok şükür canım.. dikkat et kendine.. sen burayı düşünme.. Allaha emanetsin canım...

İsyerinin yemekhanesi oldugu icin ne cikarsa onu az miktarda yemwge calisiyorum ama bundan sonra yanimda getirecwgim bir kisim yemegimi tesekkurler. Bu arada kaptandan haber var mi

Hoşgeldin cnm aramıza ben gülşah

Evet cnm imkanın varsa yanında kurtarıcı yiycekler götürebilirsin yoğurt, salata gibi

Ama ilk zamanlara göre menün iyi bence zamanla daha da iyi olucak
Kahvaltını zenginleştirirsen süper olur

kaptanım aman dikkat et kendine de bebişede, biraz dinlen kalkma yerinden hiç strest falanda yapma, takım dağılmaz sen iyileşince yine tavanla gelirsin

doktorumm çok geçmiş olsunn :26:

dünkü menüm kaynamadan yazayım;

shur: 2 haş yumurta 2 dilim kıvırcık 1 domates biraz peynir 2 dilim ekmek 1 çay

iftar : yarım porsiyon tavuk döner 2 dilim patates 1 dilim ekmek 1 çay

su 3 bardak gece de 1 lt içebildim.

çay kahve içince su içemiyorum

gözde yerim seni kız tavanla gelirsin demek ne güldüm yaa :))
dünkü menüm kaynamadan demişssin ben kaynanamdan okudum. noluyo diyorum yaaa. açlık gözlerime vurdu resmen

Slm fıstıklar az önce okur okumaz şirinemi aradım amanın bıcır bıcır sesi gitmiş neyseki iyi uzanıyo hiç kalkma dedimm inşallah bu zor günleri atlatacak dualarımız hep onunla bana gelnce dün sabahtan teyzemler kzneler vardı geç gittiler giremedim minik kuzenler laptopun ekranını kırmışlar canları sağolsun napalım kırılacağı varmış onlarda üzüldü az önce servise bırakıp geldim neyseki masaüstü var 1 hafta idar edicez şu laptoptan yana hiç şansım yok

kııızz Allah mı söyletiyo kaynanam mı olacak yoksa

günün birinde elbet olacak bızdıkk

gözde yerim seni kız tavanla gelirsin demek ne güldüm yaa :))
dünkü menüm kaynamadan demişssin ben kaynanamdan okudum. noluyo diyorum yaaa. açlık gözlerime vurdu resmen

açıktan gözlerin döner tabiii eminemmm sahur yapmıyorsun en azında bir bardak süt iç bir yumurta ye kuzum tüm gün miden boş:26:

en güzleini yaparsın cnm işyeine salatanı yoğurdunu çiğ kuruyemiş ve kuru kayısı götürebilirsin kuyemiş ve yoğurt harika bir öğün olur senin için

geçmişolsun cnmmm eyvah enişeteyede bulaştıysa işin zor sen dikkat et sana bari bulaşmasın birinizin ayata kalması lazım kolay gelsin cnm

sen meak etme şirinemmmm sen yeğenime iyi bak yat uan biz sen gelene kadar hallederiz takma kafana bu takım asla kapanmaz için rahat olsun

kızlardan isteyen olursa bildiririm elbette

kaptanımızın iyi olduğunu öğrensek rahatlasak ya aklım hep onda

çok şükür iy ama çok korkmuş eminemmm haklı olarakk iyi olacak inş

Kaptanım ben bu hafta izne ayrılsam bayram sonu dönerim söz kilo almadan dönücem :)

son kararınmı Gülşahımm:26: izne ayrılsan bile buraya uğraamazlık etmeyeceğine ve kilo almayacağına söz veirsen izinli yazalım istersen

hakikaten ilginç ebruşş kazene veya muneye bildirdiysen bakarlar icabına

Evet kızlar döndüm çok şükür evimdeyim. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. hemen geçmiş paylaşıyorumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şükür büşracım olayın tatlıya bağlanmasına çok sveindim

fedakar bızdıkım benimmm hayırlısı olsun bitanem tercihlerini yapmışsın inş arkadaşınla aynı yere gidersiniz

Hanimlar ust bedeni nasil inceltebiliriz.yada bu mumkun mu acaba. Omuzlarim genis ve kollarim cok kalin

elbette inceltebilirsin cnm ama kollar hakikaten en zor incelen bölüm ağırlıklarla çalışmalısın dambıl veya su şişeleri bu işi görür setleri çoğaltırsan faydasını görürsün bitanem

[video=youtube;qLYaVR9Ny-M]http://www.youtube.com/watch?v=qLYaVR9Ny-M[/video]

ben bu videodaki hareketleri yapıyorum ara ara canım

aman ablacımm evlenmeye niyetim yok gibii gibiii hoşgeldn ablacımmmm valla hi senin kadr sevecenini görmedim benn, senin kadar sakin olamazdım heralde ekran kırılsa değil bişeye zarar glse bilee tabi kalplerini kırmazdım ama kızardım içten içee

bu arada ablacım müsait oldğnda fotoğrafları kaldırabilirmisin arkadaşlar gördü zatenn. çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…