- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Yasemin gulsah eda banu Ayça tskim size emanet benim hicbirsey yapmadan yatmam gerek
Bebeğim yasiyor şükür ama cok dikkat etmeliyim iyi oldugumda gelirim yine
Banucugum sende takimi biliyorsun kizlardan birini kaptan olarak bildirebilirsin puskuute aranizda karar verin inanin hepiniz ckk ozelsjniz takimin kapanmayacsgini biliyorum
canm yeni burç eklenmiş. herkesin burçları değişti hemen hemen benm teraziydi başak olmuşum, yılancı diye bi burç eklemişler sözde
kaptanııııııımmmmmmne olduu ? tüylerim diken diken oldu Mevlam korusun her türlü kötülüktenn dualarım seninle İnşallah bişey olmıycak bebişimizee ..
Yasemin gulsah eda banu Ayça tskim size emanet benim hicbirsey yapmadan yatmam gerek
Banucugum sende takimi biliyorsun kizlardan birini kaptan olarak bildirebilirsin puskuute aranizda karar verin inanin hepiniz ckk ozelsjniz takimin kapanmayacsgini biliyorum
Kaptanimiza cok gecmis olsun .acil sifalar dilrim
Dunku listem
Sabah
3 dilim ekmek
5 zeytin
Sekersiz cay
Oglen
Mercimek corbasi
2 adet haslanmis baget
Bir dilim karpuz
Ara ogun
Bir kase yogurt
Aksam
Domates corbasi
Etli taze fasulye
1 adet kabak dolmasi
Karpuz
çok şükür kaptancım çok sevindik. sen buraları düşünme. kendine de yiğenimizede iyi bak. Allaha emanet ol.Yasemin gulsah eda banu Ayça tskim size emanet benim hicbirsey yapmadan yatmam gerek
kızlar reyyancımın ateşiyle başlayan salgın abisine ve babasına sirayet etti.ben işten izinalıp eve giderim.akşama uğramaya çalışacagım
kızlar reyyancımın ateşiyle başlayan salgın abisine ve babasına sirayet etti.ben işten izinalıp eve giderim.akşama uğramaya çalışacagım
İsyerinin yemekhanesi oldugu icin ne cikarsa onu az miktarda yemwge calisiyorum ama bundan sonra yanimda getirecwgim bir kisim yemegimi tesekkurler. Bu arada kaptandan haber var mi
kaptanım aman dikkat et kendine de bebişede, biraz dinlen kalkma yerinden hiç strest falanda yapma, takım dağılmaz sen iyileşince yine tavanla gelirsin
doktorumm çok geçmiş olsunn :26:
dünkü menüm kaynamadan yazayım;
shur: 2 haş yumurta 2 dilim kıvırcık 1 domates biraz peynir 2 dilim ekmek 1 çay
iftar : yarım porsiyon tavuk döner 2 dilim patates 1 dilim ekmek 1 çay
su 3 bardak gece de 1 lt içebildim.
çay kahve içince su içemiyorum
gözde yerim seni kız tavanla gelirsin demek ne güldüm yaa :))
dünkü menüm kaynamadan demişssin ben kaynanamdan okudum. noluyo diyorum yaaa. açlık gözlerime vurdu resmen
kııızz Allah mı söyletiyo kaynanam mı olacak yoksa
gözde yerim seni kız tavanla gelirsin demek ne güldüm yaa :))
dünkü menüm kaynamadan demişssin ben kaynanamdan okudum. noluyo diyorum yaaa. açlık gözlerime vurdu resmen
İsyerinin yemekhanesi oldugu icin ne cikarsa onu az miktarda yemwge calisiyorum ama bundan sonra yanimda getirecwgim bir kisim yemegimi tesekkurler. Bu arada kaptandan haber var mi
kaptanımızın iyi olduğunu öğrensek rahatlasak ya aklım hep onda
Kaptanım ben bu hafta izne ayrılsam bayram sonu dönerim söz kilo almadan dönücem :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
düzenliyorum
yıllardır bu sitedeyim ilk defa başıma böyle bişey geldi. sabah işe geldim dün özel msj gelmiş. "mrb sevgilin yokmu" diye.
allahh allahhh dedim noluyo,
neden böyle bişey soruyosun?? dedim vatandaşa, konuşmaları aynen aktarıyorum.
"O gün yanımda erkek arkadaşım vardı sor dedi birine burdan size denk geldi bekar muhakkak vardır falan filan ben unutmuştum bu arada var mı gerçekten yoksa iç güdüsüne hayran kalacağım arkadaşımın" dedi.
saçmaladığının farkındasındır umarım.. sevgilim varsa şayet nasıl bi soru gelecek yada yoksa?? kusura bakmada ne söylersem söyleyeyim sonuçta doğruluk payı %50 olacak.. bence erkek arkadaşının sezgilerini denemenin başka bi yolunu bulmalısın dedim.
"Sevgilim değil yanlış anlamayın bekar bi arkadaş Yani kısacası benden bi sevgili bulmamalı istiyor zorladı beni biraz. siz bekar mısınız? dedi.
bende, asosyal mi arkadaşın?? yada kendine güveni olmayan biri?? yanlış kapı... dedim.
"Yo öyle değil aslında. Bankacı" dedi.
lütfen rahatsız etmezsen sevinirim dedim
olur dedi gitti..
açıkçası kadın olduğundanda şüpheliyim.. şikayet ettim ama bakalım..
anladınızmıı?? yeni adım nasıl bi izlenim bırakmış acaba? işin o kısmındayım
Evet kızlar döndümçok şükür evimdeyim. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. hemen geçmiş paylaşıyorumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canmlarrr geçmiş yaptımda geldimm..
dün iftarda : 1 kase yayla çorbası
2 ısırıklık ekmekk
2 yk makarna + yarım domates
evde tek olunca bişey yiyesim gelmiyo
sahur: 2 haş. yumurta peynir biraz zeytin yarım domates + salatalık 2 dilim ekmek 1 çay
şartlarım edirneyi istiyodum bildiğiniz gibi ama istediğim bölüm merkezde tutmayacak gibiydi puanları uçukbende cumartesi günü dershaneye gidince hoacalar aklıma girdi. edirneyi en fzla yaya yaya gezsen 1 haftada her yerini gezersin senin amacın gezmek değilmi orada sıkılırsın üniversitelilik istanbulda yaşanır dediler. ve ben babamla gidiceğim için ev tutmamızda gerekli. istanbulda rahatım babam burda evde olmuyo ama orada sürekli evde olacaktı geliş gidiş vaktime krışıcaktı. ve masraflarda bi dünya sadece ev kirası su elektrik mutfak deyince en az 1000tl ediyo. daha benim masrafım yok. sırf merkezde olup ortam kurmak istersemde istemedğim bölümü okumuş olucam. o yüzdende istanbulda kalma fikri en mantıklısı hemde masrafım yarı yarıya denk geliyo. bilemedm artık yaptım tecihleri bundan sonrası nasip kısmet :26:
anladım doktoruumm
Allah korusun her türlü kötülüklerden minik bebişimiziiiMevlam sağ salim kucağına almayıda nasip etsin İnşallah kaptanımm
tamam kaptanım söylerim :26:
Gebe avcısı doktoruumayy ne kadar kötü bişey ama ya o nasıl saçma bi durum. kendi işini gücünü bırakıp birde gebe aranıyor hey mevlammm
geçen duydum ama ne olduğunu bilmyodum burçlar mı değişmiş yahu :44: bende teraziyken başak olmuşum. sevmedim ben teraziyken mutluydum
yukarıdada anlattım ablacımm, masraflar çok artıyo istanbulda kalmam daha karlı geldi, babamlada konuşmaya çalıştım gidelim mi kalalım mı diye hiç bişey demio. dese ki Gözde heves ettim başka yerde oku çok fazla yer tutuyodu ben bukadar beklemiyodum kafam aşırı karıştı. 4ten fazla bölüm ve bi okadar il tutunca kafam karıştı. ama ne gidelim dedi ne kalalım sen bilirsin dedi. bende kaldım :44: ki okadar çook istanbuldan gitmek isterken bi anlık gaflet işte, arkadaşımla aynı üniversiteyi yazdık sanırım ona kapıldım :26:
Hanimlar ust bedeni nasil inceltebiliriz.yada bu mumkun mu acaba. Omuzlarim genis ve kollarim cok kalin
Slm fıstıklar az önce okur okumaz şirinemi aradım amanın bıcır bıcır sesi gitmiş neyseki iyi uzanıyo hiç kalkma dedimm inşallah bu zor günleri atlatacak dualarımız hep onunla bana gelnce dün sabahtan teyzemler kzneler vardı geç gittiler giremedim minik kuzenler laptopun ekranını kırmışlar canları sağolsun napalım kırılacağı varmış onlarda üzüldü az önce servise bırakıp geldim neyseki masaüstü var 1 hafta idar edicez şu laptoptan yana hiç şansım yok
günün birinde elbet olacak bızdıkk
açıktan gözlerin döner tabiii eminemmm sahur yapmıyorsunen azında bir bardak süt iç bir yumurta ye kuzum tüm gün miden boş:26:
en güzleini yaparsın cnm işyeine salatanı yoğurdunu çiğ kuruyemiş ve kuru kayısı götürebilirsin kuyemiş ve yoğurt harika bir öğün olur senin için
geçmişolsun cnmmm eyvah enişeteyede bulaştıysa işin zor sen dikkat et sana bari bulaşmasın birinizin ayata kalması lazım kolay gelsin cnm
sen meak etme şirinemmmm sen yeğenime iyi bak yat uan biz sen gelene kadar hallederiz takma kafanabu takım asla kapanmaz için rahat olsun
kızlardan isteyen olursa bildiririm elbette
çok şükür iy ama çok korkmuş eminemmm haklı olarakk iyi olacak inş
son kararınmı Gülşahımm:26: izne ayrılsan bile buraya uğraamazlık etmeyeceğine ve kilo almayacağına söz veirsen izinli yazalım istersen
hakikaten ilginç ebruşş kazene veya muneye bildirdiysen bakarlar icabına
çok şükür büşracım olayın tatlıya bağlanmasına çok sveindim
fedakar bızdıkım benimmm hayırlısı olsun bitanem tercihlerini yapmışsın inş arkadaşınla aynı yere gidersiniz
elbette inceltebilirsin cnm ama kollar hakikaten en zor incelen bölüm ağırlıklarla çalışmalısın dambıl veya su şişeleri bu işi görür setleri çoğaltırsan faydasını görürsün bitanem
[video=youtube;qLYaVR9Ny-M]http://www.youtube.com/watch?v=qLYaVR9Ny-M[/video]
ben bu videodaki hareketleri yapıyorum ara ara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?