- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
kızlar reyyancımın ateşiyle başlayan salgın abisine ve babasına sirayet etti.ben işten izinalıp eve giderim.akşama uğramaya çalışacagım
aman ablacımm evlenmeye niyetim yok gibii gibiiihoşgeldn ablacımmmm valla hi senin kadr sevecenini görmedim benn, senin kadar sakin olamazdım heralde ekran kırılsa değil bişeye zarar glse bilee tabi kalplerini kırmazdım ama kızardım içten içee
bu arada ablacım müsait oldğnda fotoğrafları kaldırabilirmisin arkadaşlar gördü zatenn. çok teşekkür ederimm
Dünkü menüm
İftar
1kase çorba
4 yk et sote
3yk pilav
Bol salata
Sahur
2 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 kızarmış kanat
1bardak süt
Hiç ekmek yemedim çünkü yoktu
Su 1.5 litre bu su bile çok fazla geliyor. 2 3 kez uykumdan uyanıp lavaboya gidiyorum o derece yanii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
son kararınmı Gülşahımm:26: izne ayrılsan bile buraya uğraamazlık etmeyeceğine ve kilo almayacağına söz veirsen izinli yazalım istersen
Gülşahım hakikaten iki haftadır veremedin kan değerlerin düştüğü içinmi acaba :44: birde salatalarındaki yağ miktarını artırsan:26: bide öyle dene bakalım
olsun en azından gelen yok bunada şükür kuzum
yeterince katılımda bulunamıyorum ramazan yoğun geçiyor son haftalar diye söyledim ama şimdi ayferim de gelemiycem diyince vazgeçtim canım, bayrama da az kaldı zaten
evet ya olabilir bilmiyorum ki :44:
neyse normalde ramazanı ben en az 2 kiloyla kapatırım, çok şükür bu sene almadım verdiğim gramlarda kar artık
kızlar reyyancımın ateşiyle başlayan salgın abisine ve babasına sirayet etti.ben işten izinalıp eve giderim.akşama uğramaya çalışacagım
haklısın ablacım önce bi işimi elime alayım sonrası kolay Allahın izniyle..hoşbuldum bızdıkımmm kariyerini yap sonra evlenirsin cnm benim nce hayatını yaşa gençliğinin tadını çıkar bitanemm onlarda çok üzüldü isteyerek yapmadılarki canları sağolsun onlardan değerlimi aynı şeyi bende başkasının laptopuna yapabilridimm gönüller kırılmasın önemli olan bu
hemen kaldırıyorum cnmmm rica ederim ne demek
*** 3. Takım 370.Etap ***
kelebekolacam: (74,1/ / /% )
Valkyrie8974,8/ / /% )
gzde19957,3/0,2 /0,34 /% )
Sahgul: ( 68,3/ 68,3/ 0/0%)kilosu sabit
Nilyyyaaannn86,4/85,7 / 0.7/%0.8)
_citygirl_66,7/ / /% )
marbling71,2/ / /%) ebruli_hayat adlı üye nikini değiştirdi
hedef ve başarı74,7/ / /% )
3. takım ortalaması:
Bu hafta baya kacamaklo gecti o yuzden cok sukur gitmis yine. Ama haftaya 1. Lige oynucam :) gozde kapisiriz artik kim bombayi patlatiyo bakalim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Dünkü menüm
İftar
1kase çorba
4 yk et sote
3yk pilav
Bol salata
Sahur
2 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 kızarmış kanat
1bardak süt
Hiç ekmek yemedim çünkü yoktu
Su 1.5 litre bu su bile çok fazla geliyor. 2 3 kez uykumdan uyanıp lavaboya gidiyorum o derece yanii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?