Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlar.. bu hafta düzen diye bişey kalmadı bende..

15.07
sabah 1 bardek şeftali suyu
saat 12 buçukta 1 tabak kısır 1bardak şeftali su çay
akşam 2 ince dilim süzme yoğurt sürülmüş kızarmış ekmek biraz siyah üzüm

Evet kızlar döndüm çok şükür evimdeyim. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. hemen geçmiş paylaşıyorumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ebrucum şeftali suyunu hiç tavsiye etmem.normalde 6 şeftali yiyebilirimisin tabiki hayır ama o su için cok miktarda seftali vucuduna almıs oluyorsun.suyunu tükettiğimiz meyvelere dikkat etmemiz lazım.5-10 kayısı yenir vişnede ama şeftali yenmez.

14.07.2014
Sahur
1 salatalık
1şekersiz çay
3 yk tavuk kızartması
1dilim pide
1 lt su
İftar
1kase çorba
4 köfte
2 yk pilav
2 bardak ayran
15.07.2014
Sahur
3 yk kıymalı yumurta
1 salatalık
1 dilim pide
1.5 lt su
İftar
1 kase çorba
3 yk mantar sote
2 yk mantı
Bol salata

Evet kızlar döndüm çok şükür evimdeyim. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. hemen geçmiş paylaşıyorumm

cok sevindim Allah bir daha yaşatmasın.

Kızlar bebegimi gordum kollari bacaklari oynuyo şükürler olsun rabbime aksam ancak ugrayacagim gecmis yaparim ama emine seni gebertecegim o ne öyle

bugun kahvaltı yapmadım yanımada bişey almamışım sıvı tüketicem bol bol acıktıkçada meyve suyu içicem kayısı yada şeftali.

yıllardır bu sitedeyim ilk defa başıma böyle bişey geldi. sabah işe geldim özel msj gelmiş. dün den. "mrb sevgilin yokmu" diye. allahh allahhh dedim noluyo, dedim neden biyle bişey soruyosun?? "O gün yanımda erkek arkadaşım vardı sor dedi birine burdan size denk geldi bekar muhakkak vardır falan filan ben unutmuştum bu arada var mı gerçekten yoksa iç güdüsüne hayran kalacağım arkadaşımın" dedi. saçmaladığının farkındasındır umarım.. varsa şayet nasıl bi soru gelecek yada yoksa?? kusura bakmada ne söylersem söyleyim sonuçta doğruluk payı %50 olacak.. bence erkek arkadaşının sezgilerini denemenin başka bi yolunu bulmalısın dedim konuşmaları aynen aktarıyorum."Sevgilim değil yanlış anlamayın bekar bi arkadaş Yani kısacası benden bi sevgili bulmamalı istiyor zorladı beni biraz siz bekar mısınız "asosyalmi arkadaşın?? yada kendine güveni olmayan biri?? yanlış kapı..."Yo öyle değil aslında. Bankacı" lütfen rahatsız etmezsen sevinirim dedim olur dedi gitti..
açıkçası kadın olduğundanda şüpheliyim.. şikayet ettim ama bakalım..

Son düzenleme:

aaa tamam o zaman kayısı suyu nasıl peki iş yerindeyim acıktıkça bi bardak içsem diyorum. kahvaltı yapmadım yanımdada bişey getirmedim.

Kızlar bebegimi gordum kollari bacaklari oynuyo şükürler olsun rabbime aksam ancak ugrayacagim gecmis yaparim ama emine seni gebertecegim o ne öyle

ne güzel.. maşallahh bebemize...

amanınnnn kokrtum valla ne desen haklısın kaptanım. kaptancım miniğini görmüş ay ne güzellll sağlıkla büyüsün inşallahhh

ben hiç bişey anlamadım kuzum. ne nasıl olmuş kim kime demiş anlamadım

kucagına alacagın gün sayılı hemen gececek ayy inşallah bizde şahit olacagız.

aaa tamam o zaman kayısı suyu nasıl peki iş yerindeyim acıktıkça bi bardak içsem diyorum. kahvaltı yapmadım yanımdada bişey getirmedim.

başka alternatif bul özellikle hazır yapım meyve suları diyet düşmanı içinde cok miktarda ekstra şekerde var.galeta ve ayran dene eda bana öyle yazdı diye hatırlıyorum.

onun o miinicik ellerini kollarını yeriiiiiimmmmmm
kafam karıştı bişey anlamadımm :44:

aşırı kalorili meyve suları içmeni asla tavsiye etmem. hem karnın doymaz hemde kalori almış olursun. onun yerine tıka basa yemek ye daha mantıklı

kimse anlamamış yahuu cokmu karışık anlatmışım

ayran yok canım burda bugün böyle geçer saat zten 3 olmuş

bi daha oku o zamann :))

eminecim pardon benim suçummuş canım yaa gözdede anlamamış

Son düzenleme:
düzenliyorum

yıllardır bu sitedeyim ilk defa başıma böyle bişey geldi. sabah işe geldim dün özel msj gelmiş. "mrb sevgilin yokmu" diye.
allahh allahhh dedim noluyo,

neden böyle bişey soruyosun?? dedim vatandaşa, konuşmaları aynen aktarıyorum.

"O gün yanımda erkek arkadaşım vardı sor dedi birine burdan size denk geldi bekar muhakkak vardır falan filan ben unutmuştum bu arada var mı gerçekten yoksa iç güdüsüne hayran kalacağım arkadaşımın" dedi.

saçmaladığının farkındasındır umarım.. sevgilim varsa şayet nasıl bi soru gelecek yada yoksa?? kusura bakmada ne söylersem söyleyeyim sonuçta doğruluk payı %50 olacak.. bence erkek arkadaşının sezgilerini denemenin başka bi yolunu bulmalısın dedim.

"Sevgilim değil yanlış anlamayın bekar bi arkadaş Yani kısacası benden bi sevgili bulmamalı istiyor zorladı beni biraz. siz bekar mısınız? dedi.

bende, asosyal mi arkadaşın?? yada kendine güveni olmayan biri?? yanlış kapı... dedim.

"Yo öyle değil aslında. Bankacı" dedi.

lütfen rahatsız etmezsen sevinirim dedim

olur dedi gitti..

açıkçası kadın olduğundanda şüpheliyim.. şikayet ettim ama bakalım..

anladınızmıı?? yeni adım nasıl bi izlenim bırakmış acaba? işin o kısmındayım

Son düzenleme:

heh bak şimdi vallaha anladım ama birileri kafamı buluyo yoksa can sıkıntısımıdır bilmem :44: bence nicklnle alakalı değil

kimse anlamamış yahuu cokmu karışık anlatmışım

ayran yok canım burda bugün böyle geçer saat zten 3 olmuş

eminecim pardon benim suçummuş canım yaa gözdede anlamamış

önemli degil canım sen konuyu biliyosunm diye sana karışık gelmemiş ama olay biraz karışmış

bende şimdi anladım tatlım. bence kafayı sıyırmış o kişi neyse engelleme yok mu engelle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…