- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
eminecim salata yeşillik bunlarla doldur mideni.yedin bitti olmuyor o bi akşam sana uzun süre kaybettirir.hem veremesin hemde açlık krizine engel olamasın.
ebrucum şeftali suyunu hiç tavsiye etmem.normalde 6 şeftali yiyebilirimisin tabiki hayır ama o su için cok miktarda seftali vucuduna almıs oluyorsun.suyunu tükettiğimiz meyvelere dikkat etmemiz lazım.5-10 kayısı yenir vişnede ama şeftali yenmez.slm kızlar.. bu hafta düzen diye bişey kalmadı bende..
15.07
sabah 1 bardek şeftali suyu
saat 12 buçukta 1 tabak kısır 1bardak şeftali su çay
akşam 2 ince dilim süzme yoğurt sürülmüş kızarmış ekmek biraz siyah üzüm
cok sevindim Allah bir daha yaşatmasın.Evet kızlar döndümçok şükür evimdeyim. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. hemen geçmiş paylaşıyorumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ebrucum şeftali suyunu hiç tavsiye etmem.normalde 6 şeftali yiyebilirimisin tabiki hayır ama o su için cok miktarda seftali vucuduna almıs oluyorsun.suyunu tükettiğimiz meyvelere dikkat etmemiz lazım.5-10 kayısı yenir vişnede ama şeftali yenmez.
Kızlar bebegimi gordum kollari bacaklari oynuyoşükürler olsun rabbime aksam ancak ugrayacagim gecmis yaparim ama emine seni gebertecegim o ne öyle
amanınnnn kokrtum valla ne desen haklısın kaptanım. kaptancım miniğini görmüş ay ne güzellll sağlıkla büyüsün inşallahhhKızlar bebegimi gordum kollari bacaklari oynuyoşükürler olsun rabbime aksam ancak ugrayacagim gecmis yaparim ama emine seni gebertecegim o ne öyle
bugun kahvaltı yapmadım yanımada bişey almamışım sıvı tüketicem bol bol acıktıkçada meyve suyu içicem kayısı yada şeftali.
yıllardır bu sitedeyim ilk defa başıma böyle bişey geldi. sabah işe geldim özel msj gelmiş. dün den. "mrb sevgilin yokmu" diye. allahh allahhh dedim noluyo, dedim neden biyle bişey soruyosun?? "O gün yanımda erkek arkadaşım vardı sor dedi birine burdan size denk geldi bekar muhakkak vardır falan filan ben unutmuştum bu arada var mı gerçekten yoksa iç güdüsüne hayran kalacağım arkadaşımın" dedi. saçmaladığının farkındasındır umarım.. varsa şayet nasıl bi soru gelecek yada yoksa?? kusura bakmada ne söylersem söyleyim sonuçta doğruluk payı %50 olacak.. bence erkek arkadaşının sezgilerini denemenin başka bi yolunu bulmalısın dedim konuşmaları aynen aktarıyorum."Sevgilim değil yanlış anlamayın bekar bi arkadaş Yani kısacası benden bi sevgili bulmamalı istiyor zorladı beni biraz siz bekar mısınız "asosyalmi arkadaşın?? yada kendine güveni olmayan biri?? yanlış kapı..."Yo öyle değil aslında. Bankacı" lütfen rahatsız etmezsen sevinirim dedim olur dedi gitti..
açıkçası kadın olduğundanda şüpheliyim.. şikayet ettim ama bakalım..
kucagına alacagın gün sayılı hemen gececek ayy inşallah bizde şahit olacagız.Kızlar bebegimi gordum kollari bacaklari oynuyoşükürler olsun rabbime aksam ancak ugrayacagim gecmis yaparim ama emine seni gebertecegim o ne öyle
başka alternatif bul özellikle hazır yapım meyve suları diyet düşmanı içinde cok miktarda ekstra şekerde var.galeta ve ayran dene eda bana öyle yazdı diye hatırlıyorum.aaa tamam o zaman kayısı suyu nasıl peki iş yerindeyim acıktıkça bi bardak içsem diyorum. kahvaltı yapmadım yanımdada bişey getirmedim.
ne güzel.. maşallahh bebemize...
onun o miinicik ellerini kollarını yeriiiiiimmmmmmKızlar bebegimi gordum kollari bacaklari oynuyoşükürler olsun rabbime aksam ancak ugrayacagim gecmis yaparim ama emine seni gebertecegim o ne öyle
kafam karıştı bişey anlamadımm :44:bugun kahvaltı yapmadım yanımada bişey almamışım sıvı tüketicem bol bol acıktıkçada meyve suyu içicem kayısı yada şeftali.
yıllardır bu sitedeyim ilk defa başıma böyle bişey geldi. sabah işe geldim özel msj gelmiş. dün den. "mrb sevgilin yokmu" diye. allahh allahhh dedim noluyo, dedim neden biyle bişey soruyosun?? "O gün yanımda erkek arkadaşım vardı sor dedi birine burdan size denk geldi bekar muhakkak vardır falan filan ben unutmuştum bu arada var mı gerçekten yoksa iç güdüsüne hayran kalacağım arkadaşımın" dedi. saçmaladığının farkındasındır umarım.. varsa şayet nasıl bi soru gelecek yada yoksa?? kusura bakmada ne söylersem söyleyim sonuçta doğruluk payı %50 olacak.. bence erkek arkadaşının sezgilerini denemenin başka bi yolunu bulmalısın dedim konuşmaları aynen aktarıyorum."Sevgilim değil yanlış anlamayın bekar bi arkadaş Yani kısacası benden bi sevgili bulmamalı istiyor zorladı beni biraz siz bekar mısınız "asosyalmi arkadaşın?? yada kendine güveni olmayan biri?? yanlış kapı..."Yo öyle değil aslında. Bankacı" lütfen rahatsız etmezsen sevinirim dedim olur dedi gitti..
aaa tamam o zaman kayısı suyu nasıl peki iş yerindeyim acıktıkça bi bardak içsem diyorum. kahvaltı yapmadım yanımdada bişey getirmedim.
ne güzel.. maşallahh bebemize...
ben hiç bişey anlamadım kuzum. ne nasıl olmuş kim kime demiş anlamadım
onun o miinicik ellerini kollarını yeriiiiiimmmmmm
kafam karıştı bişey anlamadımm :44:
aşırı kalorili meyve suları içmeni asla tavsiye etmem. hem karnın doymaz hemde kalori almış olursun. onun yerine tıka basa yemek ye daha mantıklı
kucagına alacagın gün sayılı hemen gececek ayy inşallah bizde şahit olacagız.
başka alternatif bul özellikle hazır yapım meyve suları diyet düşmanı içinde cok miktarda ekstra şekerde var.galeta ve ayran dene eda bana öyle yazdı diye hatırlıyorum.
bi daha oku o zamann :))
düzenliyorum
yıllardır bu sitedeyim ilk defa başıma böyle bişey geldi. sabah işe geldim dün özel msj gelmiş. "mrb sevgilin yokmu" diye.
allahh allahhh dedim noluyo,
neden böyle bişey soruyosun?? dedim vatandaşa, konuşmaları aynen aktarıyorum.
"O gün yanımda erkek arkadaşım vardı sor dedi birine burdan size denk geldi bekar muhakkak vardır falan filan ben unutmuştum bu arada var mı gerçekten yoksa iç güdüsüne hayran kalacağım arkadaşımın" dedi.
saçmaladığının farkındasındır umarım.. sevgilim varsa şayet nasıl bi soru gelecek yada yoksa?? kusura bakmada ne söylersem söyleyeyim sonuçta doğruluk payı %50 olacak.. bence erkek arkadaşının sezgilerini denemenin başka bi yolunu bulmalısın dedim.
"Sevgilim değil yanlış anlamayın bekar bi arkadaş Yani kısacası benden bi sevgili bulmamalı istiyor zorladı beni biraz. siz bekar mısınız? dedi.
bende, asosyal mi arkadaşın?? yada kendine güveni olmayan biri?? yanlış kapı... dedim.
"Yo öyle değil aslında. Bankacı" dedi.
lütfen rahatsız etmezsen sevinirim dedim
olur dedi gitti..
anladınızmıı?? yeni adım nasıl bi izlenim bırakmış acaba? işin o kısmındayım
kimse anlamamış yahuu cokmu karışık anlatmışım
ayran yok canım burda bugün böyle geçer saat zten 3 olmuş
eminecim pardon benim suçummuş canım yaa gözdede anlamamış
düzenliyorum
yıllardır bu sitedeyim ilk defa başıma böyle bişey geldi. sabah işe geldim dün özel msj gelmiş. "mrb sevgilin yokmu" diye.
allahh allahhh dedim noluyo,
neden böyle bişey soruyosun?? dedim vatandaşa, konuşmaları aynen aktarıyorum.
"O gün yanımda erkek arkadaşım vardı sor dedi birine burdan size denk geldi bekar muhakkak vardır falan filan ben unutmuştum bu arada var mı gerçekten yoksa iç güdüsüne hayran kalacağım arkadaşımın" dedi.
saçmaladığının farkındasındır umarım.. sevgilim varsa şayet nasıl bi soru gelecek yada yoksa?? kusura bakmada ne söylersem söyleyeyim sonuçta doğruluk payı %50 olacak.. bence erkek arkadaşının sezgilerini denemenin başka bi yolunu bulmalısın dedim.
"Sevgilim değil yanlış anlamayın bekar bi arkadaş Yani kısacası benden bi sevgili bulmamalı istiyor zorladı beni biraz. siz bekar mısınız? dedi.
bende, asosyal mi arkadaşın?? yada kendine güveni olmayan biri?? yanlış kapı... dedim.
"Yo öyle değil aslında. Bankacı" dedi.
lütfen rahatsız etmezsen sevinirim dedim
olur dedi gitti..
anladınızmıı?? yeni adım nasıl bi izlenim bırakmış acaba? işin o kısmındayım
bende şimdi anladım tatlım. bence kafayı sıyırmış o kişi neyse engelleme yok mu engelle gitsin
cok sevindim Allah bir daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?